Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νούμερο frog στο οποίο εχει περιέλθει το τετράμηνο απο την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας και έχει μπεί σε φραγές εισερχομένων και εξερχομένων, μπορεί να ''ταξιδεύσει'' με φορητότητα σε άλλο δίκτυο ή δεν θα το αφήσει η cosmote λόγω φραγών?

Ρωτάω γιατί νούμερο cosmote στο οποίο παρήλθε το δωδεκάμηνο και είναι σε φραγές, η cosmote δεν το αφήνει να φύγει με φορητότητα!

Αμα παρέλθει το 12μηνο χάνεται ο αριθμός (τον 13 μήνα στο τέλος του για την ακρίβεια χάνεται οριστικά ο αριθμός τώρα ίσως έχει γίνει 12). Αν το νούμερο είναι "ληγμένο" λογικό να μην το αφήνει στο φορητότητα (αφού έχει χαθεί). Δεν υφήστατε ο αριθμός (μήνυμα δεν χρησιμοποιείται) και άρα τι φορητότητα να δώσει;

Αν είναι πχ στο 5ο μήνα από την τελευταία ανανέωση λογικά δεν ενοχλεί που θα το πας και ας έχει φραγή εισερχομένων. Ο αριθμός άλλωστε σου ανήκει και είναι ενεργός (απλά με φραγή). Αναμένω να επιτρέπεται η φορητότητα έστω με "φοβέρα". Λέω λογικά γιατί αυτοί πολλά σκαρφίζονται (πχ η wind δλδ σε ένα κατάστημα έλεγαν ότι ήθελε να έχεις ΚΑΙ υπόλοιπο μέσα και ας ήσουν πχ στον πρώτο μήνα από την τελευταία ανανέωση το οποίο τελικά δεν ίσχυε).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αμα παρέλθει το 12μηνο χάνεται ο αριθμός (τον 13 μήνα στο τέλος του για την ακρίβεια χάνεται οριστικά ο αριθμός τώρα ίσως έχει γίνει 12). Αν το νούμερο είναι "ληγμένο" λογικό να μην το αφήνει στο φορητότητα (αφού έχει χαθεί). Δεν υφήστατε ο αριθμός (μήνυμα δεν χρησιμοποιείται) και άρα τι φορητότητα να δώσει;

Αν είναι πχ στο 5ο μήνα από την τελευταία ανανέωση λογικά δεν ενοχλεί που θα το πας και ας έχει φραγή εισερχομένων. Ο αριθμός άλλωστε σου ανήκει και είναι ενεργός (απλά με φραγή). Αναμένω να επιτρέπεται η φορητότητα έστω με "φοβέρα". Λέω λογικά γιατί αυτοί πολλά σκαρφίζονται (πχ η wind δλδ σε ένα κατάστημα έλεγαν ότι ήθελε να έχεις ΚΑΙ υπόλοιπο μέσα και ας ήσουν πχ στον πρώτο μήνα από την τελευταία ανανέωση το οποίο τελικά δεν ίσχυε).

Εγω πάντως που μίλησα με το cc της cosmote μου είπαν οτι αν βάλω κάρτα θα δουλέψει και θα επανέλθει κανονικά!Η γραμμή είναι ακόμη ανοιχτή και με ενδειξη σήματος και το λογότυπο της cosmote,και ενεργή στο myaccount, απλά δεν θέλω να τους κάνω το χατήρι και να τους χαρίσω πέντε ευρώ....Πληροφοριακά οτο δωδεκάμηνο έληξε στις 16/9/2017

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Εγω πάντως που μίλησα με το cc της cosmote μου είπαν οτι αν βάλω κάρτα θα δουλέψει και θα επανέλθει κανονικά!Η γραμμή είναι ακόμη ανοιχτή και με ενδειξη σήματος και το λογότυπο της cosmote,και ενεργή στο myaccount, απλά δεν θέλω να τους κάνω το χατήρι και να τους χαρίσω πέντε ευρώ....Πληροφοριακά οτο δωδεκάμηνο έληξε στις 16/9/2017

To νούμερό σου είναι (σχεδόν) νεκρό αφού πέρασε το 12μηνο που σου παρέχουν την γραμμή (και δεν είναι "πληροφορικά" είναι "ουσιαστικά"). Είσαι στον 13ο μήνα που απλά δεν έχουν ακυρώσει/κατάσχει τον αριθμό (θα συμβεί περίπου στις 16/10). Είναι "λανθάνουσα" η κατάστασή του και ας γράφει "cosmote". Λυπάμαι αλλά καλά σου τα λενε.

Αν θέλεις να τον "σώσεις" πρέπει να βάλεις κάρτα (5€ υπάρχει ακόμα σε Γερμανό?) και μετά κάν'τον φορητότητα και ότι θέλεις αλλιώς απλά ξέχασέ τον και ευκαιρία να μειώσεις τους αριθμούς σου αν δεν τους χρειάζεσαι (όλοι το έχουμε κάνει μετά πόνου κάποιες φορές).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

5€ ανανέωση μέσω PayPal υπάρχει προκειμένου να ενεργοποιηθεί το πακέτο data των 4gb. Φτάνουν τα 5€ αφού αφαιρεθεί ο φόρος;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

5€ ανανέωση μέσω PayPal υπάρχει προκειμένου να ενεργοποιηθεί το πακέτο data των 4gb. Φτάνουν τα 5€ αφού αφαιρεθεί ο φόρος;

5€/1,12 (φόρος κινητής) =4,46€ >4,44€ (απαραίτητα για ενεργοποίηση του 4GB με sms το λεκτικό 17317 στο 1330).:)

Αν δεν έχεις αρνητικό υπόλοιπο φτάνει .

Σας ευχαριστώ και τους δύο, έχω ένα νούμερο με μηδενικό πάγιο και σκέφτομαι να το γυρίσω σε Frog μόνο για τα data, αφού έτσι κι αλλιώς τώρα θα πληρώνω το χαράτσι για την διατήρηση της γραμμής.

Μήπως εννοείς cosmote prepaid;

Αν, ναι εγώ την είχα συνδυάσει με ένα νούμερο cosmoκάρτα που στη συνέχεια το έκανα frog. Αργότερα άλλαξα το νούμερο με ένα άλλο που είναι wu, χωρίς πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ και τους δύο, έχω ένα νούμερο με μηδενικό πάγιο και σκέφτομαι να το γυρίσω σε Frog μόνο για τα data, αφού έτσι κι αλλιώς τώρα θα πληρώνω το χαράτσι για την διατήρηση της γραμμής.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το κόστος από το χαράτσι?

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις το κόστος από το χαράτσι?

Βεβαίως, στην εφαρμογή της Cosmote βλέπω την χρέωση και είναι στα 2,77€ τον μήνα.

Edited by Stavros_P

Ευχαριστώ, έχω δύο αριθμούς σε συναγερμό μαγαζιού και αυτοκινήτου, μεγάλη αλητεία, μα πολύ μεγάλη.

Ευχαριστώ, έχω δύο αριθμούς σε συναγερμό μαγαζιού και αυτοκινήτου, μεγάλη αλητεία, μα πολύ μεγάλη.

Έτσι όπως τα λες είναι...πρόκειται για απάτη,αφού το πακέτο λεγοταν ΄΄μηδινικό πάγιο΄΄...εγώ είχα 2 νούμερα και τα έστειλα...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει...

Πριν λιγες μερες αλλαξα το wu μου σε φρογκ και εβαλα σημερα καρτα 5 ευρω

και μου εδωσε 500mb + 60 προς Ελλαδα και διεθνεις προορισμους,

δηλαδη και σε ανανεωση με 5 ευρω για τους πρωτους 6 μηνες σου δινει ας πουμε τα μισα

απ'οτι με 10 ευρω (1γιγα +100 προς ολους+60 προς Ελλαδα και διεθνεις πρ)

Δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει...

Πριν λιγες μερες αλλαξα το wu μου σε φρογκ και εβαλα σημερα καρτα 5 ευρω

και μου εδωσε 500mb + 60 προς Ελλαδα και διεθνεις προορισμους,

δηλαδη και σε ανανεωση με 5 ευρω για τους πρωτους 6 μηνες σου δινει ας πουμε τα μισα

απ'οτι με 10 ευρω (1γιγα +100 προς ολους+60 προς Ελλαδα και διεθνεις πρ)

Πως εβαλες καρτα με 5 ευρω; που την βρηκες;

Τα ιδια παιρνεις αν βαλεις απο την εφαρμογη της cosmote μεσω paypal;

Δηλαδη απο εδω...

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

Σχήμα λόγου η "κάρτα",μόνο ηλεκτρονικά γίνεται πλέον με ποσο 5€ (και σε κάποια καταστήματα που το κάνουν ακόμα).