Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω χρήματα από ένα frog σε whatsup.

Δε λειτουργει η μεταφορά υπολοίπου από/προς frog. Την έχουν κόψει.

Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω χρήματα από ένα frog σε whatsup.

Έχεις στην frog το πρόγραμμα που σου διπλασιάζει το πόσο της κάρτας την 1η φορά του μήνα;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις στην frog το πρόγραμμα που σου διπλασιάζει το πόσο της κάρτας την 1η φορά του μήνα;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μεταφορά υπολοίπου έχει κοπεί στο frog περίπου 4 μήνες έχεις δεν έχεις το διπλασιασμό το αποτέλεσμα είναι ίδιο το έκοψαν

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Έχει κανένας twinsim σε frog ή έχει ρωτήσει εάν γίνεται και στο frog αυτό;

Επίσης:

Αυτό το'χει δοκιμάσει κανείς https://www.quora.com/How-do-you-clone-a-SIM-card να συστήσει εξοπλισμό (και από που);

Επίσης:

Αυτό το'χει δοκιμάσει κανείς https://www.quora.com/How-do-you-clone-a-SIM-card να συστήσει εξοπλισμό (και από που);

Οι 3g/4g κάρτες δεν κλωνοποιούνται.

Έχει κανένας twinsim σε frog ή έχει ρωτήσει εάν γίνεται και στο frog αυτό;

εχω twin, μια κανονικη και μια nano μου εδωσαν (με 10ευρω αν θυμαμαι καλα) σε cosmote shop. δεν εχει παγιο

εχω twin, μια κανονικη και μια nano μου εδωσαν (με 10ευρω αν θυμαμαι καλα) σε cosmote shop. δεν εχει παγιο

σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. :)

Στο κατάστημα Γερμανός μου είχαν πει ότι εάν είναι απευθείας frog δεν γίνεται να έχει twin sim εάν όμως είναι από άλλο πακέτο και έχει κάνει μεταφορά σε frog γίνεται όπως είναι και το δικό μου από άλλο πακέτο σε frog και έχω twin sim πριν κανένα χρόνο είχα αλλάξει sim

Τώρα εάν μου έλεγαν βλακιες βλακιες σας λέω και εγώ δεν φταίω

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Στο κατάστημα Γερμανός μου είχαν πει ότι εάν είναι απευθείας frog δεν γίνεται να έχει twin sim εάν όμως είναι από άλλο πακέτο και έχει κάνει μεταφορά σε frog γίνεται όπως είναι και το δικό μου από άλλο πακέτο σε frog και έχω twin sim πριν κανένα χρόνο είχα αλλάξει sim

Τώρα εάν μου έλεγαν βλακιες βλακιες σας λέω και εγώ δεν φταίω

εμενα ηταν frog ανεκαθεν, και μου εκαναν twin

Και σε μένα το ίδιο, frog από την αρχή, με παλιά κάρτα που δεν έπιανα 4G. Το καλοκαίρι με 10€ πήρα τη διπλή κανονικά (απλά είναι SIM με το logo της cosmote πια, όχι της frog).

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κάτι τελευταίο τώρα. Σίγουρα δεν έχει μηνιαίο πάγιο έτσι; Και μπορώ να ζητήσω ό,τι ζευγάρι μεγέθους θέλω; Δηλαδή εγώ χρειάζομαι μια micro και μια nano sim τώρα. Γίνεται αυτό σωστά;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κάτι τελευταίο τώρα. Σίγουρα δεν έχει μηνιαίο πάγιο έτσι; Και μπορώ να ζητήσω ό,τι ζευγάρι μεγέθους θέλω; Δηλαδή εγώ χρειάζομαι μια micro και μια nano sim τώρα. Γίνεται αυτό σωστά;

Ναι, δεν έχει πάγιο, σίγουρα :)

Έχει διάφορα μεγέθη, αλλά το θέμα είναι ποιο θα βρεις διαθέσιμο στο κατάστημα που θα απευθυνθείς. Εγώ πήρα 2 nano-SIM και με adaptors κάνω τη δουλειά μου. Αλλά έχει και άλλα μεγέθη, δες και στο site της cosmote σχετικά και ψάξε σε διάφορα καταστήματα να δεις ποιο συνδυασμό έχουν.

Επομένως εάν υπάρχουν μόνον αυτοί οι δυο συνδυασμοί θα πάρω/βρω 2 nano και θα βάλω άλλο πλαίσιο στη μια για να γίνει micro όπως αναφέρει και ο φίλος yyyy παραπάνω. Το κρίσιμο είναι να μην υπάρχει πάγιο αλλά αφού αναφέρετε πως δεν υπάρχει τότε κανένα πρόβλημα :) πάω Γερμανό ή cosmote shop ανάλογα ποιον θα έχει λιγότερο κόσμο :) σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Επομένως εάν υπάρχουν μόνον αυτοί οι δυο συνδυασμοί θα πάρω/βρω 2 nano και θα βάλω άλλο πλαίσιο στη μια για να γίνει micro όπως αναφέρει και ο φίλος yyyy παραπάνω. Το κρίσιμο είναι να μην υπάρχει πάγιο αλλά αφού αναφέρετε πως δεν υπάρχει τότε κανένα πρόβλημα :) πάω Γερμανό ή cosmote shop ανάλογα ποιον θα έχει λιγότερο κόσμο :) σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Εχω nano sim cosmote,με πλαστικο για micro απο f2g καρτα μου γινεται κανονικα micro,αλλα για να μπει εγω λιγο δυσκολευτικα να την προσαρμοσω.Παντως δοκιμασμενο απο μενα και γινεται κανονικα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

οκ πήρα twin sim μόνο νανο είχαν αλλά έβαλα ένα πλαίσιο για micro από άλλη κάρτα που είχα και βόλεψε. 4G ενεργοποιημένο και στις 2 χωρίς να στείλω sms.

Μια ερώτηση: Για να σερφάρω με 4g χρειάζεται να έχω σιμ 4g; Εννοείται οτι πρέπει να εχω συσκευή 4g και να το εχω ενεργοποιήσει με sms.

Μια ερώτηση: Για να σερφάρω με 4g χρειάζεται να έχω σιμ 4g; Εννοείται οτι πρέπει να εχω συσκευή 4g και να το εχω ενεργοποιήσει με sms.

Στείλε sms στο 1333 γράφοντας 4G. Έτσι ενεργοποιείς την πρόσβαση στο 4G και παράλληλα ελέγχεις εάν η sim σου υποστηρίζει 4G. Οι πολύ παλιές δεν υποστηρίζουν 4G και θα πρέπει να την αντικαταστήσεις. Φυσικά θα πρέπει να έχεις και κάλυψη 4G στην περιοχή σου :) .

Αυτό μου ήρθε σήμερα

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ 4G/4G+ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE! ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ME MIA 4G/4G+ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΕ END 4G ΣΤΟ 1333

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στείλε sms στο 1333 γράφοντας 4G. Έτσι ενεργοποιείς την πρόσβαση στο 4G και παράλληλα ελέγχεις εάν η sim σου υποστηρίζει 4G. Οι πολύ παλιές δεν υποστηρίζουν 4G και θα πρέπει να την αντικαταστήσεις. Φυσικά θα πρέπει να έχεις και κάλυψη 4G στην περιοχή σου :) .

Με την sim δεν ισχύει. Το είχα κάνει σε sim 10ετιας

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Με την sim δεν ισχύει. Το είχα κάνει σε sim 10ετιας

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Δεν γνωρίζω την περίπτωση. Στον πατέρα μου με sim επίσης δεκαετίας+ χρειάστηκε αλλαγή μιας ούτε 3G δεν έπιανε. Την αντικατέστησε και έχει μια χαρά 4G τώρα (πριν 2 χρόνια την άλλαξε).

p.s πολύ μεγάλη ευκολία η twin sim πάντως παιδιά, με βοήθησε πολύ.

Edited by Tasos30

Κι εγώ με Cosmoκάρτα του 2010 4g δεν... Άλλαξα επίσης σε twin, και πιάνει κανονικά.

Sent from my XT1562

Ηρθε σμσ απο frog να σταλει μηνυμα WK στο 1330 για ενεργοποιηση του weekend, και ενεργοποιηθηκε κανονικα, υπαρχει περιπτωση να χαθει ο διπλασιασμος;