Amyntaios Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Ίσως κάποιο λάθος του συστήματος. Ναι αν αγοράσεις πάλι πακέτο με MB (όχι απαραίτητα τα 4GB θα επεκταθεί η λήξη τους. Επίσης και το 1GB από το bonus ανανέωσης με 10€ επεκτείνει την ημερομηνία λήξης των MB. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά όταν λέει ότι θα παίρνουμε τα δώρα στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα εννοεί από 1 ως 30 ή όταν συμπληρώθει ο μήνας από την ανανέωση που έκανα ας πούμε από 10 ως 10 του επόμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εννοεί τον ημερολογιακό μήνα ( από 1-31) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 καλησπερα,εχω εναν αριθμο f2g και θελω να τον κανω frog για να περνω τα 4 gb και τα 60'(120' ??)προς ολους με 10 ευρη καρτα... Ο διπλασιασμος ισχυει ακομα η οχι?? Με 10 ευρη ανανεωση σου δινει 500mb για 30 μερες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 ο διπλασιασμός (120' αντι για 60' με 3 ευρώ) ειναι περιοδικη προσφορά (ανά 2-3 εβδομάδες) και μέχρι στιγμής υπάρχει. Με 10 ευρώ (online/κατάστημα) θα παίρνεις τους 6 πρώτους μήνες 1 γιγα για 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 ο διπλασιασμός (120' αντι για 60' με 3 ευρώ) ειναι περιοδικη προσφορά (ανά 2-3 εβδομάδες) και μέχρι στιγμής υπάρχει. Με 10 ευρώ (online/κατάστημα) θα παίρνεις τους 6 πρώτους μήνες 1 γιγα για 30 μέρες. μετα το 6μηνο τι θα παιρνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 με βαση τα σημερινα δεδομενα, 500 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μολις έβαλα κάρτα και άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα από Wapimo.com με χρέωση και με το έτσι θέλω μου έφαγαν 4 ευρώ Στάλθηκε από το T6pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Τα 60+60' μεταφερονται στον επομενο μηνα αν ενεργοποιηθει νεο πακετο πριν τη ληξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Όχι λεπτά δεν μεταφέρονται. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Όχι λεπτά δεν μεταφέρονται. Τα SMS μεταφερονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν το ξέρω.. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι πιθανόν να μεταφέρονται. Περίμενε να σου απαντήσουν. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Αγόρασα στις 23:47 το πακέτο των 4 γκιγκα με χρέωση 4,4€ διότι λήγουν σήμερα 7/3 τα € που έχω διαθέσιμα στον λογαριασμό μου. Για να δούμε όταν παρελθει η έβδομη μέρα του Μάρτη θα μου πάρουν τα 0,15€; Εστειλα πριν λιγο μηνυμα ενημερωσης υπολοιπου και ελαβα απαντηση για μηδενικο. Συμπερασμα; Μετα απο δυο μερες αφοτου εχει ληξει η ημερομηνια χρησης των , στα τραβανε. Θεωρω μεγαλη κλεψια τον εξαναγκασμο του τριμηνου. Ετσι οπως πανε στο τελος θα γινει εβδομαδιαια η διαρκεια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το περίεργο ποιο είναι; Δεν το ήξερες από πριν ότι ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 3 μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το περίεργο ποιο είναι; Δεν το ήξερες από πριν ότι ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 3 μήνες; Ασφαλώς και το γνώριζα, 3 μηνες όμως είναι κοροϊδία.. κάποτε ήταν 12μηνο .. Δικά μας λεφτά βάζουμε μέσα, όποτε θέλουμε θα τα φάμε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ασφαλώς και το γνώριζα, 3 μηνες όμως είναι κοροϊδία.. κάποτε ήταν 12μηνο .. Δικά μας λεφτά βάζουμε μέσα, όποτε θέλουμε θα τα φάμε. Δεν έχεις άδικο, αλλά και οι 4 εταιρίες (βάζω και τη cyta μέσα) στη καρτοκινητή έχουν το 3μηνο. Αφού τους αφήνουν, το κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Να τα φας όποτε θέλεις δεν γίνεται. Στο λέει από πριν και το γνωρίζεις. Το έχουμε αναλύσει αρκετά όταν είχε γίνει 3μηνο, αρκετό καιρό τώρα. Στην πράξη επηρεάζει μόνο κάποιον που έχει νούμερο που δεν χρησιμοποιεί και θελει να το διατηρεί. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Ασφαλώς και το γνώριζα, 3 μηνες όμως είναι κοροϊδία.. κάποτε ήταν 12μηνο .. Δικά μας λεφτά βάζουμε μέσα, όποτε θέλουμε θα τα φάμε. και επί δραχμών ήταν 2 μήνες με τις 2 χιλιάδες δραμχες που έβαζες 5000 χιλιάδες 6 μήνες 10000 χιλιάδες ένα χρόνο Το πρόβλημα είναι σε άτομα που δεν λειτουργούν το νούμερο σαν βασικό νούμερο γιατί κακά τα ψέματα εάν έχεις βασικό νούμερο πρέπει να βάζεις κάρτα συχνά για να μπορείς να μιλήσεις να καλέσεις δηλαδή Άδικο δεν έχεις όπως είπε και το παιδί παραπάνω αλλά δεν τους μιλάει κανένας βρίσκουν και τα κάνουν με ένα λόγο Το σωστό για μένα εάν ήθελαν να το κάνουν δίκαια θα ήταν όπως ήταν παλιά με τα σημερινά δεδομένα Δηλαδή 5 ευρώ - 3 μηνες 10ευρω- 6μηνες 20+/30+ 1 χρόνο Δεν μπορεί να βάζεις 30 ευρώ π. χ και να λήγουν σε 3 μήνες με λογική χρήση απλά δεν τρώγονται τα λεφτά Edited March 10, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Για αυτό βάζεις μόνο το ποσό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Και αν θες να διατηρείς ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς, το παίρνεις απόφαση ότι θα δίνεις 5€ κάθε 13 μήνες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Για αυτό βάζεις μόνο το ποσό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Και αν θες να διατηρείς ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείς, το παίρνεις απόφαση ότι θα δίνεις 5€ κάθε 13 μήνες. Sent from my XT1562 Ετσι πρεπει,ή μηδενικο παγιπ κοσμοτε. Edited March 10, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το μηδενικό πάγιο είναι μία λύση, αλλά μάλλον συμφέρει αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις στην άκρη πάνω από 2 χρόνια. Αυτό επειδή άκουσα ότι για μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό ζητάνε 10€ τέλος αποσύνδεσης. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Πιστεύω πως χρειάζεται μια εφαρμογή για το frog, αντάξια της ποιότητας του myq app, CU app ασουμε.. Θα ήταν καλό να ζητήσουμε να γραφτεί μια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Πιστεύω πως χρειάζεται μια εφαρμογή για το frog, αντάξια της ποιότητας του myq app, CU app ασουμε.. Θα ήταν καλό να ζητήσουμε να γραφτεί μια. εδώ είναι χάλια αυτή της cosmote εσύ θες και για το frog να φτιάξουν στο play Store εάν δεις έχει 3.5 βαθμολογία της cosmote καλά κάνεις και το λες βέβαια αλλά δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας να φτιάξει εδώ της cosmote που εχουμε και δεν δείχνει πολλά υπόλοιπα που εχουμε στο frog και δεν λειτουργεί σωστά και δεν το φτιαχνουν Και το πιο απλό εάν έχεις κάνει μεταφορά π. χ από cosmokarta /WHAT'S Up παρόλο που άλλαξες πακέτο και το έκανες frog δείχνει το πακέτο που είχες παλιά μιλάμε για πολλά χάλια Κάνε μια επίσκεψη στο play Store και διάβασε μερικά σχόλια θα καταλάβεις πολλά!!! Edited March 10, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω χρήματα από ένα frog σε whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts