mary19 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόλις μου ήρθε το εξής μνμ : ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! 1GB ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 1/5.ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 1 GB δώρο για το πασχα.καλεσε στο 1330. έως 01/05 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Προστιθονται σε ειδη ενεργοποιημενο πακετο?...αν ναι ελπιζω να μην μειωνει την διαρκεια ληξης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 οχι, δεν προστιθενται, φαινονται σαν δυο διαφορετικα πακετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Να υποθέσω ότι εννοούν ότι η ενεργοποίηση είναι μέχρι 1/5. Αν πχ το ενεργοποιήσει κάποιος 1/5, θα έχει 1GB ως 8/5. Σωστά το υποθέτω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μαλλον ναι γιατι εγω που το ενεργοποιησα χτες Μ.δευτερα γραφει οτι ληγει 02/05/2016 στις 18¨00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Στο εμπορικό είχα πάει παλιότερα όπου κλασσικά άκυρο. Καλαμαριά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν έχει. Δεν θέλω καινούργιο αριθμό, αντικατάσταση sim θέλω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε φίλος, τι δεν κατάλαβες σε αυτό που σου είπα??? Για να κάνεις αντικατάσταση, 1) πληρώνεις 5€ πλέον, και 2) όταν κάνεις αντικατάσταση σε φρογκ νούμερο, παίρνεις κανονική multi-sim της cosmote (έχει και το λογότυπο της πάνω, όπως παίρνεις ένα καινούριο αριθμό cosmokarta) και κατά τα άλλα εξακολουθείς να είσαι φρογκ με όποιες προσφορές είχες ενεργοποιήμενες στην γραμμή σου... Κάρτα αντικατάστασης φρογκ που έχει πάνω το βατραχάκι όπως παλιά, ξέχασε την... Νομίζω δεν βγάζουν καινούριες πλέον, και δίνουν μόνο ότι έχει μείνει σε στοκ... Τώρα αν εσύ θες σόνι και καλά να έχει η σιμ σου το βατραχακι αντί τα πράσινα χρώματα της κοσμοτε, αυτό δικό σου θέμα... :) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Ρε φίλος, τι δεν κατάλαβες σε αυτό που σου είπα??? Για να κάνεις αντικατάσταση, 1) πληρώνεις 5€ πλέον, και 2) όταν κάνεις αντικατάσταση σε φρογκ νούμερο, παίρνεις κανονική multi-sim της cosmote (έχει και το λογότυπο της πάνω, όπως παίρνεις ένα καινούριο αριθμό cosmokarta) και κατά τα άλλα εξακολουθείς να είσαι φρογκ με όποιες προσφορές είχες ενεργοποιήμενες στην γραμμή σου... Κάρτα αντικατάστασης φρογκ που έχει πάνω το βατραχάκι όπως παλιά, ξέχασε την... Νομίζω δεν βγάζουν καινούριες πλέον, και δίνουν μόνο ότι έχει μείνει σε στοκ... Τώρα αν εσύ θες σόνι και καλά να έχει η σιμ σου το βατραχακι αντί τα πράσινα χρώματα της κοσμοτε, αυτό δικό σου θέμα... :) Αυτό κατάλαβες? Έχω κουραστεί να γράφω ότι όπου πήγα για αντικατάσταση δεν μου δώσανε multisim. Στο κατάστημα που μου πρότεινες ούτε είπα ότι έχω frog. Ζήτησα αντικατάσταση με multisim, η κοπέλα που με εξυπηρετούσε φώναξε μια άλλη ..για να μου πει δεν υπάρχει.. Και μου πρότεινε να αγοράσω αντάπτορα...2 φορές εχω κάνει αντικατάσταση από Δεκέμβριο και μετά. Η 1η φορά σε microsd (πάλι δεν είχε multisim) και πριν λίγες με μέρες που έφαγα τον κόσμο για multi και κατέληξα σε σκέτη nano. Edited April 26, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αυτό κατάλαβες? Έχω κουραστεί να γράφω ότι όπου πήγα για αντικατάσταση δεν μου δώσανε multisim. Στο κατάστημα που μου πρότεινες ούτε είπα ότι έχω frog. Ζήτησα αντικατάσταση με multisim, η κοπέλα που με εξυπηρετούσε φώναξε μια άλλη ..για να μου πει δεν υπάρχει.. Και μου πρότεινε να αγοράσω αντάπτορα...2 φορές εχω κάνει αντικατάσταση από Δεκέμβριο και μετά. Η 1η φορά σε microsd (πάλι δεν είχε multisim) και πριν λίγες με μέρες που έφαγα τον κόσμο για multi και κατέληξα σε σκέτη nano. Γράψε λάθος... Που να ήξερα ότι θες να αλλάζεις από micro σε nano ανά πάσα στιγμή?? Και εν πάση περιπτώση δεν ξέρω αν ποτέ η φρογκ κυκλοφόρησε ποτέ multi-sim... Το μόνο που είχε βγει σαν νέο και στην σελίδα τους στο fb είναι ότι πλέον μπορείς να κάνεις αντικατάσταση κάρτας από κανονικό σε micro ή σε nano μέγεθος... Για multi-sim δεν θυμάμαι να διάβασα ποτέ κάτι (αν κάνω λάθος διορθώστε με..). Anyway πάρε αντάπτορα στην τελική δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση.... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Βγαλε διπλη sim για το frog σου. Και ξεμπερδεψες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Βγαλε διπλη sim για το frog σου. Και ξεμπερδεψες. Αυτό σκέφτηκα. Στο τελευταίο κατάστημα που πήγα ζήτησα micro sim και nano και μου έδιναν κανονική και nano. Στο τέλος με βλέπω να παίρνω κανονική και να την κόβω. Για τον φίλο πιο πάνω αντάπτορα δεν θα έβαζα ποτέ. Ειδικά σε ακριβό κινητό... Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 27, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 H micro sd είναι κάρτα μνήμης..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 H micro sd είναι κάρτα μνήμης..... Από βιασύνη..διορθώθηκε.. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Βγαλε διπλη sim για το frog σου. Τι εννοείς; Μπορείς να έχεις 2 SIM ενεργές και να χρησιμοποιείς όποια θέλεις όποτε θέλεις; Κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 της cosmote ειναι αυτο βασικα κι οχι της frog, αν καταλαβα καλα, λεγεται "twin sim", κοστος 5 ή 10 ευρω και παιρνεις αλλη μια sim με τον ιδιο αριθμο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν μπορούν όμως να είναι ταυτόχρονα ενεργες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Έκανα πρόσφατα από σύνδεση Vodafone, κάρτα frog. Βλέπω ότι η ποιότητα σε κάποιες από τις κλήσεις μου, δεν είναι καλή. Ειδικά σε σταθερό όταν καλώ, αλλά και σε κάποια κινητά. Δεν το κάνει πάντα. Δεν έχω αλλάξει κάτι στο κινητό, ούτε μου έχει πέσει. Τι γνώμη έχετε; Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 της cosmote ειναι αυτο βασικα κι οχι της frog, αν καταλαβα καλα, λεγεται "twin sim", κοστος 5 ή 10 ευρω και παιρνεις αλλη μια sim με τον ιδιο αριθμο ;) Δηλαδή δίνω εφάπαξ 5 ή 10 € και παίρνω 2η κάρτα SIM, χωρίς να ακυρώνεται η πρώτη; Δεν μπορούν όμως να είναι ταυτόχρονα ενεργες. Αυτό δεν με πειράζει. Θέλω να έχω κάθε κάρτα σε άλλο κινητό. Θα κλείνω το ένα και θα ανοίγω το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όχι, δεν κρατάς την πρώτη. Αντικαθίσταται με διπλή. Η διπλή είναι 2 κάρτες κλώνοι. Έχουν τον ίδιο σειριακό αριθμό, ίδιους κωδικούς pin και puk, και γενικά είναι σαν την ίδια κάρτα σε φωτοτυπία. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Όχι, δεν κρατάς την πρώτη. Αντικαθίσταται με διπλή. Η διπλή είναι 2 κάρτες κλώνοι. Έχουν τον ίδιο σειριακό αριθμό, ίδιους κωδικούς pin και puk, και γενικά είναι σαν την ίδια κάρτα σε φωτοτυπία. Sent from my XT1562 Μια χαρά με βολεύει και αυτό. Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ όλους! (Άραγε να έχει και η Wind την ίδια δυνατότητα; ) Edited April 28, 2016 by yyyy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτή η υπηρεσία για τις δυο sim είναι για what's up, το δίνει και για frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ναι, ειναι της cosmote γενικως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια χαρά με βολεύει και αυτό. Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ όλους! (Άραγε να έχει και η Wind την ίδια δυνατότητα;) Όντως είναι πολύ βολικό. Έτσι έχω και το δικό μου frog. Αν και off-topic, η wind το έχει μόνο στα συμβόλαια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Twin sim απ'οσο μου είχαν πει στην εξυπηρέτηση πελατών δεν υποστήριζε το φρογκ.. Μόνο για κανονικές κάρτες κοσμοτε ίσχυε για κοσμοκαρτα και γουατσαπ Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 μια χαρα κανονικα υποστηριζει, το εχω εγω, ειχα ηδη βεβαια twin sim απο cosmokarta και μετα εκανα frog τον αριθμο, το twin παρεμεινε παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts