kotetsi Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Δηλαδή τα 150x420 pixels θεωρούνται ότι «ξεχειλώνουν» το post; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Δηλαδή τα 150x420 pixels θεωρούνται ότι «ξεχειλώνουν» το post; Ναι, γιατί τα 420 pixels ύψους είναι παραπάνω από τα μισά του ύψους της πιο συνηθισμένης ανάλυσης (1024x768). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλησπέρα Ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των υπογραφών???:confused::mad::confused::confused::confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλησπέρα Ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των υπογραφών???:confused::mad::confused::confused::confused: Ο Vampyre. Χοχοχο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ο Vampyre. Χοχοχο. ας μου πει τότε ακριβώς τη παραβίασα για να μικρίνω το banner tou forum mou:!: Εκτος και αν δεν επιτρεπετε...μην αρχήσω να λέω για το πΟΟΟΟΟΟΟΟσο μεγάλες υπογραφές έχουν κάποιοι!!!:mad::X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 ας μου πει τότε ακριβώς τη παραβίασα για να μικρίνω το banner tou forum mou:!: Εκτος και αν δεν επιτρεπετε...μην αρχήσω να λέω για το πΟΟΟΟΟΟΟΟσο μεγάλες υπογραφές έχουν κάποιοι!!!:mad::X Είχες αυτήν http://img107.imageshack.us/img107/29/ndiamaadmintd6.jpg η οποία είναι 400x21 (εντός ορίων) και 20.92 KB (εκτός ορίων).Το όριο υποθέτω πως ξέρεις ότι είναι 16.3kb Υ.Γ. Αν έχει πέσει στην αντίληψή σου κάποια υπογραφή άλλου μέλους που πιστεύεις ότι είναι εκτός ορίων,μπορείς να το αναφέρεις σε κάποιον υπεύθυνο για να διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Είχες αυτήν http://img107.imageshack.us/img107/29/ndiamaadmintd6.jpg η οποία είναι 400x21 (εντός ορίων) και 20.92 KB (εκτός ορίων).Το όριο υποθέτω πως ξέρεις ότι είναι 16.3kb Υ.Γ. Αν έχει πέσει στην αντίληψή σου κάποια υπογραφή άλλου μέλους που πιστεύεις ότι είναι εκτός ορίων,μπορείς να το αναφέρεις σε κάποιον υπεύθυνο για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ Πολύ Μόνο σε αυτο το τόπικ να δεις όλο και κάτι θα βρεις...!!! Απλά το θέμα είναι οτι δεν θα φτάασω γιατί δεν το θεωρώ σωστό ο ενας να καρφώνει τον άλλον!!! 3-4 κβ παραπάνω είναι πολλα απο το οριο???Τι μπορω να κάνω για να το μικρίνω??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ευχαριστώ Πολύ Μόνο σε αυτο το τόπικ να δεις όλο και κάτι θα βρεις...!!! Απλά το θέμα είναι οτι δεν θα φτάασω γιατί δεν το θεωρώ σωστό ο ενας να καρφώνει τον άλλον!!! 3-4 κβ παραπάνω είναι πολλα απο το οριο???Τι μπορω να κάνω για να το μικρίνω??? Μα δεν είναι θέμα να καρφώσεις τον άλλο.Είναι θέμα εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ και αποδοχής κάποιων κανόνων που ισχύουν για όλους. Με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας μπορείς να μικρύνεις το μέγεθος της εικόνας ούτως ώστε να φτάσει στα 16kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ωραία αφου η εικόνα μου βγηκε το υπόλοιπο της υπογραφής γιατί διαγράφηκε??? Λίτσα Διαμάντη-Νύχτα Στάσου Μια Στιγμή Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Αγαπητέ Scottas, όταν αλλάζω 10 και 15 υπογραφές την ημέρα δεν έχω την πολυτέλεια να προσπαθώ να "διασώσω" κάτι από την υπογραφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα επιλέγω όλα, τα σβήνω και βάζω την παρατήρηση για το μέγεθος της υπογραφής καλή ώρα όπως σε σένα. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι όλη η ομάδα του myPhone, editors, co-mods , moderators και super moderators είναι εθελοντές και προσφέρουν από τον προσωπικό τους χρόνο χωρίς αμοιβή για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν έχω το χρόνο να κάνω επιλεκτικό edit στις υπογραφές. Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Αν η εικόνα είναι οκ για το όριο μεγέθους.. αλλά οι διαστάσεις είναι μεγαλύτερες.. θα υπάρχει πρόβλημα? Δηλαδή μπορώ να βάλω μια εικόνα πχ 600*15? Ξέχασε να αυτοκαταστραφεί το μήνυμα απο πάνω.. :p :lol: μόνο τα δικά μας εξαφανίζονται κατευθείαν!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Αν η εικόνα είναι οκ για το όριο μεγέθους.. αλλά οι διαστάσεις είναι μεγαλύτερες.. θα υπάρχει πρόβλημα?Ναι. Δηλαδή μπορώ να βάλω μια εικόνα πχ 600*15?Όχι δεν μπορείς. Όποιαδήποτε εικόνα μπαίνει σε υπογραφή πρέπει να βρίσκεται εντός όλων των ορίων που περιγράφονται στους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Ευχαριστώ Πολύ3-4 κβ παραπάνω είναι πολλα απο το οριο???Τι μπορω να κάνω για να το μικρίνω??? Καταπληκτικό, εύκολο στην χρήση και δωρεάν. το βασικότερο ατού του, ότι είναι δωρεάν. Α, επίσης είναι και δωρεάν. http://www.xat.com/jpegopt/index.html Υ.Γ. Ανέφερα ότι είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τι ακριβώς γίνετε; Δεν βγάζω κανένα νόημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τι ακριβώς γίνετε; Δεν βγάζω κανένα νόημα.. Δες το σναπ: http://img154.imageshack.us/img154/1751/brunocuchesfk5.th.jpg Ανοίγεις την φωτό που θες, και μετά απλώς μετακινείς την μπάρα στο πάνω μέρος προς τα αριστερά για να μειώσεις το μέγεθος όσο επιθυμείς (Το λέει άλλωστε: Small file <----> Large File). Πατάς και ένα save και αυτό ηταν. :D Παρατήρησε ότι η πρωτότυπη φωτό αριστερά είναι 9 ΚΒ, ενώ η άλλη δίπλα μετά την μείωση του όγκου, είναι πλέον μόλις 3,3. Y.Γ. Υπενθυμίζω ότι είναι δωρεάν! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Πως μεταφέρουμε την εικόνα της υπογραφής μας στα δεξιά; Το imgalign δεν λειτουργεί πια... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2413762#post2413762 [noparse][imgalign]http://www...[/imgalign][/noparse] (χωρίς τον προσδιορισμό =right) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Να'σαι καλά. Μου βγήκαν τα μάτια να προσπαθώ να μεταφέρω την εικόνα δεξιά :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Θα ηθελα να μαθω τον λογο για τον οποιο το MyPhone δεν δεχεται μια εικονα που ''ανεβασα'' μεγεθους 16 kb απο τη στιγμη που το οριο ειναι 16,4.Και σας παρακαλω αν γινεται να αυξησετε λιγο το οριο (π.χ απο 16,4 που ειναι να το κανετε 18-19 kb). Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Θα ηθελα να μαθω τον λογο για τον οποιο το MyPhone δεν δεχεται μια εικονα που ''ανεβασα'' μεγεθους 16 kb απο τη στιγμη που το οριο ειναι 16,4.Και σας παρακαλω αν γινεται να αυξησετε λιγο το οριο (π.χ απο 16,4 που ειναι να το κανετε 18-19 kb). Ευχαριστω.:) Με τον όρο «ανέβασες» περιγράφεις τη λειτουργία «μεταφορά εικόνας υπογραφής» που υπάρχει στη σελίδα της «Τροποποίησης υπογραφής»; Σε αυτήν την περίπτωση, όπως ίσως γνωρίζεις, δεν θα σου επιτρέψει να «ανεβάσεις» εικόνα στην περίπτωση που είτε η εικόνα σου υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels, είτε το μέγεθός της υπερβαίνει τα 16.691 bytes - που είναι 16,3kB ακριβώς και όχι 16,4kB. Για το όριο αυτό έχουμε μιλήσει από την πρώτη σελίδα. Θα ρωτήσεις δικαίως τι διαφορά έχουν 2-3Kb... ίσως να μην έχουν, αλλά με αυτή τη λογική μπορεί να ανέβει και στα 40kB. Κοινώς κάπου «έπρεπε» να σταματήσει και τα 16kB ήταν λογικό όριο για μία εικόνα μικρού μεγέθους που έχει καθαρά συνοδευτικό ρόλο σε ένα μήνυμα και σε καμία περίπτωση «κύριο». Έχουν αναλυθεί αυτά διεξοδικά στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Έχουν αναλυθεί αυτά διεξοδικά στις προηγούμενες σελίδες. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση.Θα πάρω το θέμα απο την αρχή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ρε παίδες,δε μου βγάζει καθόλου το κουτάκι για να ανεβάσω φωτός στην υπογραφή μου,αυτά που λέει και στη "βοήθεια" δηλαδή,δε μου τα βγάζει. Γιατί? Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ρε παίδες,δε μου βγάζει καθόλου το κουτάκι για να ανεβάσω φωτός στην υπογραφή μου,αυτά που λέει και στη "βοήθεια" δηλαδή,δε μου τα βγάζει. Γιατί? ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω:( στους κανονες συνταξης υπογραφης, εχει: Allow Image BB Code Όχι Upload εικόνας για υπογραφή Όχι Upload κινούμενης εικόνας Όχι πως μπορω να τα ρυθμισω, ωστε να μπορω να βαλω εικονα στην υπογραφη μου? ευχαριστω πολυ... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Λογικά οφείλεται σε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks με βάσει το οποίο όμως, η καραμέλα21 τουλάχιστον θα έπρεπε να μπορούσε να βάλει εικόνα καθώς έχει αισίως +2 μηνύματα από το όριο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ενταξει, τελικα εγινε..:) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts