gadegtman Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ευχαρηστω παο να παρω ενα DVD recordable Δεν μου απαντησατε αν ειχα τον παλιο Panasat οχι τον PVR (γιατι τον εχω κρατισει ακομα) μπορω να το συνδεσω με το dvd recorable κια να γραψω κανονικα γιτι νομιζα οτι ειναι κωδικοπιημενο το σημα ετσι μου ειχαν πει απο τη NOVA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ...Δεν μου απαντησατε αν ειχα τον παλιο Panasat οχι τον PVR (γιατι τον εχω κρατισει ακομα) μπορω να το συνδεσω με το dvd recorable κια να γραψω κανονικα γιτι νομιζα οτι ειναι κωδικοπιημενο το σημα ετσι μου ειχαν πει απο τη NOVA Σου απάντησα στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 τωρα πια μονο με 99ε :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 η εγκατάσταση πόσο κοστίζει περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 η εγκατάσταση πόσο κοστίζει περίπου? 50-80ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 an exeis to piato thn bash kai to kalodio etoimo perasmeno...meionetai h timh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRIBIZA Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 an exeis to piato thn bash kai to kalodio etoimo perasmeno...meionetai h timh? Για να τα εχεις αυτα ετοιμα σημαινει ειτε οτι εχεις ηδη ενα δορυφορικο δεκτη και επιανες τα ελευθερα καναλια ας πουμε και κατεχεις απο δορυφορικα ή εχεις καποιο φιλο που ξερει να στα περασει...οπως και να εχει αν αυτα ειναι ετοιμα τοτε συνδεεις την κεραια στο δεκτη περνας τα καναλια στο δεκτη και απολαμβανεις τις υπηρεσιες .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Η συνδρομή πόσο είπαμε είναι; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 http://www.nova.gr/gr/part21a.asp ΣΥΝΔΡΟΜΗ Α) Για ιδιώτες: €56,40 το μήνα (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 :lol: Η πατάτα πλέον προσφέρεται στην τιμή των 99 ευρώ δίχως την εγκατάσταση με 12μηνο συμβόλαιο ... Σε λίγο καιρό θα πληρώνουν κιόλας για να ξεφορτωθούνε τις πατάτες τους! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Καλημεα. Μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να βλεπει καποιος Nova & αλλα Ελληνικα καναλλια στις ΗΠΑ (ΝΥ)? Απο οσο ξερω ο δορυφορος της Nova δεν καλυπτει τις ΗΠΑ. Καποιο αλλο κολπο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Η Νova εκπέμπει στον Hotbird, 13 μοίρες ανατολικά, και είναι αδύνατο να έχεις λήψη από ΗΠΑ. Και έχω την εντύπωση πως είναι πολιτική της Nova να μην "πουλάει" στο εξωτερικό (άσχετα αν προμηθευτείς μια κάρτα και κάνεις κανονικά λήψη από ευρωπαϊκή χώρα εκτός της Ελλάδας), πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν υπάρχει αναμετάδοση από κάποιον δορυφόρο πάνω από τις ΗΠΑ. Τώρα για ΕΡΤ και ΑΝΤ1 νομίζω υπάρχει τρόπος, αλλά δεν γνωρίζω πως. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΝΟΒΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΩΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ.ΝΟΒΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ PVR ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΚΤΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ PVR ΚΑΙ :cry: ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ Η ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΝΟΒΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΩΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ.ΝΟΒΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ PVR ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΚΤΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ PVR ΚΑΙ :cry: ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ Η ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Για τέτοια "οικιακή" χρήση που περιγράφεις θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα c@rdsplitt*r (όπου @=a και *=e) κάνε μια google αναζήτηση και θα καταλάβεις τι εννοώ!!! ;) :X Το ενσύρματο απαιτεί ένα απλό τετράκλωνο τηλεφωνικό πλακέ καλώδιο μεταξύ των δύο αποκωδικοποιητών (ένα ο καθένας). Το ασύρματο αν πρόκειται για όροφο οριακά θα δουλέψει. Άσε που γλυτώνεις και 7€ τον μήνα για το "πατάταPVR" της ακατονόμαστης!!! Σε ένα χρόνο θα έχεις αποσβέσει το μηχάνημα!!!. Αν μάλιστα έλθει και άλλος "συγγενής" σου τότε η συνδρομή μπορεί να γίνει 1/3 ...... Απαιτείται οπωσδήποτε πάντως εγκατάσταση δορυφορικού δέκτη για κάθε χρήστη!!! :!: Α, και από ότι τώρα πρόσεξα έχετε και οι δύο δέκτη άρα μόνο το κόστος του μηχανήματος μοιράσματος θα πληρώσετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 lete na tin poulisoun telika? elpizw gia kati kalitero an kai nomizw tha protimousa kamia etairia sindromitikis pou drastiriopoieitai kai se alles xwres.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 lete na tin poulisoun telika? elpizw gia kati kalitero an kai nomizw tha protimousa kamia etairia sindromitikis pou drastiriopoieitai kai se alles xwres.... Τι εννοείς ? έχει ακουστεί κάτι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 nai... polles fimes akougontai rikse mia matia sto satleo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Τωρα ακομη φθηνοτερος ο εξοπλισμος PVR http://www.nova.gr/gr/pvr/pvrmay/ Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Τωρα ακομη φθηνοτερος ο εξοπλισμος PVR http://www.nova.gr/gr/pvr/pvrmay/ Mε 7,5 ευρώ επιπλέον συνδρομή το μήνα χωρίς κανένα λόγο, δεν αξίζει (για να μην αναφέρουμε όλα τα άλλα μειονεκτήματα που έχει, τα οποία έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Ρε παιδιά 56 ευρώ το μήνα είναι πάρα πολλά έλεος ποιος πληρώνει τόσα εκτος αν βλέπετε tv 24 ώρες, την παλεύουν? εμένα ο τεχνικός 140 ευρώ εγκατάσταση-ρύθμιση μου πήρε για να βλέπω σε astra τα ελεύθερα( γύρω στα 356) τι παραπάνω εχει πια η nova Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ρε παιδιά 56 ευρώ το μήνα είναι πάρα πολλά έλεος ποιος πληρώνει τόσα εκτος αν βλέπετε tv 24 ώρες, την παλεύουν? εμένα ο τεχνικός 140 ευρώ εγκατάσταση-ρύθμιση μου πήρε για να βλέπω σε astra τα ελεύθερα( γύρω στα 356) τι παραπάνω εχει πια η nova Μια χαρά πρόγραμμα έχει.Δεν μπορείς να το συγκρίνεις ούτε κατά διάνοια με τα free to air.Καθαρά σαν πρόγραμμα εννοώ ξέχωρα από την τιμή.Αν τα συνδυάσεις αυτά τα 2 τότε ναι τα 56€ είναι πάρα πολλά.Παίζει μόνη της όμως η Νόβα βλέπεις και έχει περιθώριο να έχει τόσο υψηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Βλέπω ότι ο φίλος skatzoxoiros αν και μου είναι άγνωστος οργιάζει στο forum Ένα μεγάλο μπράβο σου από εμένα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες είναι ότι ο dreambox αναβαθμίζεται και μέσω utp καθώς και ότι έχει σελίδα (http) τον οποίο μπορείς να τον κάνεις ότι θες και από μακριά :love: ………… αν και αυτό δεν είναι επί του προκειμένου μάλλον!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Βλέπω ότι ο φίλος skatzoxoiros αν και μου είναι άγνωστος οργιάζει στο forum Ένα μεγάλο μπράβο σου από εμένα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες είναι ότι ο dreambox αναβαθμίζεται και μέσω utp καθώς και ότι έχει σελίδα (http) τον οποίο μπορείς να τον κάνεις ότι θες και από μακριά :love: ………… αν και αυτό δεν είναι επί του προκειμένου μάλλον!:X To plugin που μάλλον αναφέρεσαι, είναι ομαδική δουλειά της GSF team, εγώ απλώς σας το παρουσίασα. Είναι απολύτως νόμιμο. Ο Dreambox είναι δορυφορικός δέκτης που τον κάνεις ότι θες, καθώς το λειτουργικό είναι γραμμένο σε linux! Πολλοί μάλιστα τον χαρακτηρίζουν υπολογιστή και λογικό είναι αφού τα έχει όλα... Σκληρό δίσκο, επεξεργαστή, μητρική, κάρτα δικτυου και πληκτρολόγιο (το τελευταίο για τους πορωμένους) Όσοι έχουν σκοπό να ασχοληθούνε με τον χώρο της δορυφορικής θα τον ευχαριστηθούνε, μιας και οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες! Εκτός απο τις συνήθεις χρήσεις ενός δορυφορικού δέκτη που είναι η παρακολούθηση δορυφορικών προγραμμάτων, με τον DM μπορείς να κάνεις ακόμη: Εγγραφή προγράμματος, μεταφορά των εγγραφών στον υπολογιστή για κάψιμο σε DVD, περιήγηση στο ίντερνετ, ακρόαση ιντερνετικών σταθμών, αυτόματο υποτιτλισμό όλων των ξένων ταινιών σε ΟΛΑ τα δορυφορικά κανάλια, να παίξεις παιχνίδια, να, να, να.... θα μπορούσα να γράφω ως το πρωί! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 H NOVA εκτος απο το PLAYBOY TV θα προσθεσει και το PRIVATE SPICE μετα απο επικοινωνια που ειχα σημερα με το Customer Care. Τα 2 καναλια θα αρχισουν να εκπεμπουν απο τις 21/6 και μετα δωρεαν για 5 ημερες οπου και θα κωδικοποιηθουν και για να τα παρακολουθησουμε θα πρεπει να πληρωσουμε extra. Επισης απο Σεπτεμβριο θα δημιουργηθουν υποπακετα. Ταδε εφη customer care σημερα στις 13:00 μμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Σου είναι εύκολο να εξηγήσεις,αν γνωρίζεις φυσικά, τι θα είναι τα "υποπακέτα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts