doganos Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Στείλε τότε ΠΑΚΕΤΟ SMS ΥΠ Μπα το ίδιο βγάζει. Ενεργοποιηση ή αλλαγή πακέτου....:O Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Sorry, λαθος post :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μπα το ίδιο βγάζει. Ενεργοποιηση ή αλλαγή πακέτου....:O Έχεις δίκιο. Υπάρχει τρόπος πάντως. Μήπως είναι ΠΑΚΕΤΟ SMS ΥΠ στο 1256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου θα μου ερχονται 2 μηνυματα μου ειπαν απο το 1212. (οπως κ η περιαγωγη) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 ένα για το υπόλοιπο του χρόνου του συμβολαίου και ένα δεύτερο για το υπόλοιπο της προσφοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 έχω το εξής πρόβλημα. έχω εταιρικό πρόγραμμα στέλνω μήνυμα για ενημέρωση και μου λεει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.έχω δοκιμάσει πολλές φορές. απο την εξυπηρέτηση πελατών μου λένε ότι ίσως κάνω λάθως στο μήνυμα (EY). τι γίνεται τελικά;συμβαίνει σε κανέναν άλλον, δε μπορώ να βγάλω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Δοκίμασε να γυρίσεις τη γλώσσα γραφής στα Αγγλικά και να γράψεις EY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 στα αγγλικά το στέλνω το μήνυμα.έχω δοκιμάσει τόσες φορές και δε γινεται τίποτα. μου στέλνει μήνυμα: "Η υπηρεσία έλεγχος υπολοίπου δεν είναι διαθέσιμη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Σε περίπτωση που αλλάξεις πακέτο χάνεις την ενημέρωση μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού. Το έχουμε αναφέρει καιρό τώρα αλλά μάλλον δεν σκοπεύουν να το φτιάξουν! Αν κρίνουμε από την... ταχύτητα με την οποία υλοποίησαν την υπηρεσία... άστα να πάνε !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 έχω το ίδιο πακέτο εδώ και 3+ χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 έχω το ίδιο πακέτο εδώ και 3+ χρόνια Αν έχεις την καλωσύνη πες μας ποιό ακριβώς πρόγραμμα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 το πακέτο (εταιρικό) με τα 90 λεπτά ομιλίας (έχει καταργηθεί πλέον) και 45 σε ενδωεταιρικές κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 μετα την ενημερωση για το υπολοιπο χρονο ομιλιας, εχουμε κ για το υπολοιπο των μηνυματων. :) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Το κακο ειναι ομως οτι σου ερχοντε 3 sms! Μπορουσαν να το κανουν με 1!!:) Παντως καλη κινηση:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 1 sms ειναι (τουλαχιστον σε εμενα) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrg1976 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 το πακέτο (εταιρικό) με τα 90 λεπτά ομιλίας (έχει καταργηθεί πλέον) και 45 σε ενδωεταιρικές κλήσεις Νομίζω ότι ειχαν πρόβλημα με τα παλια εταιρικά προγράμματα, αλλά πλέον πρέπει να είναι οκ. για δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 1 sms ειναι (τουλαχιστον σε εμενα) Εμενα ερχοντε 3!! Το 1ο με τον υπολοιπο χρονο του προγραμματος μου Το 2ο με τον χρονο των εξτρα 500Λ της προσφορας που εχω βαλη Και το 3ο με τα υπολοιπομενα sms του προγραματος!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εγώ δεν εχω βαλει το 500Λ. Εχω προγραμμα + μηνυματα κ μου ερχεται 1 μηνυμα που λεει πχ 120 λεπτα και 53 sms ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Νομίζω ότι ειχαν πρόβλημα με τα παλια εταιρικά προγράμματα, αλλά πλέον πρέπει να είναι οκ. για δοκίμασε. Ναι όντως είχαν πρόβλημα με τα παλιά εταιρικά προγράμματα (γιατί σε μένα δεν έπιανε)... και σήμερα για πρώτη φορά μου δούλεψε!!! Βέβαια επειδή σε 2 μέρες μου τελειώνει ο μήνας δεν έχω ελεύθερο χρόνο για να δω αν λέει σωστα (τώρα μου λέει οτι έχω 0 χρόνο ομιλίας). Σε 2 μέρες θα το τεστάρω καλύτερα!! THX για την πολύ χρήσιμη πληροφορία σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Σημερα εμενα γινεται εκδοση λογαριασμου και ενω εχω 100 μηνυματα μου λεει οτι εχω 127 μηνυματα. Τελευταια ενημερωση 1/2/09 κ ισχυει ΕΩΣ 1/2/09 (παλι) .... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Αν δεν κάνω λάθος,προστέθηκε πλέον και η ώρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ανανέωση του υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Αν δεν κάνω λάθος,προστέθηκε πλέον και η ώρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ανανέωση του υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας! Δεν κάνεις λάθος.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Περίπου ανα 20 λεπτά δεν ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 σημερα ολη μερα δεν λειτουργει η ενημερωση υπολοιπου... sorry το κινητο ειχε μπλοκαρει και δεν λαμβανε τα sms...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Υπάρχει σήμερα πρόβλημα με την ενημέρωση υπολοίπου; Στέλνω ΕΥ στο 1256 αλλά γράφει "η αποστολή μηνύματος δεν είναι δυνατή, προσπαθείστε αργότερα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts