Jump to content

Vakalaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vakalaos

  1. Καλησπέρα, Έχω πάρει το κινητό εδώ και ένα 3μηνο, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιούσα. Όταν πάω να στείλω SMS πρέπει ΕΠΙΠΛΕΟΝ να επιλέξω ότι θέλω αναφορά παράδοσης, αλλιώς δε λαμβάνω τίποτα και το κακό είναι ότι πρέπει αυτό να το κάνω για κάθε SMS που στέλνω ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! Υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση για ενεργοποίηση της αναφοράς, γιατί δε βρίσκω τίποτα ούτε στο manual, ούτε ψάχνοντας;;; Ευχαριστώ. :) Jesus, είμαι τυφλή! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
  2. Καλησπέρα, Αν και έχω το Corby ένα χρόνο, σήμερα ενεργοποίσα πακέτο για mobile internet. Προσπαθώ να συνδεθώ στο widget του facebook (και στο gmail, μέσω του αντίστοιχου εικονιδίου) και μου λέει "Δίκτυο μη διαθέσιμο"... Κατά τα άλλα μπορώ να μπω μέσω browser όπου θέλω και να ανοίξω κανονικά την mobile version του fb χωρίς πρόβλημα. Έχετε ιδέα τι θα πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα, Σήμερα ενεργοποίησα το πακέτο Mobile Internet Small, αλλά έχω τις εξής απορίες: 1) Με ποιες ρυθμίσεις πρέπει να μπαίνω; Με VODAFONE WAP ή με VODAFONE INTERNET? 2) Για τα ΜΒ που μου απομένουν θα πρέπει τελικά να καλώ 13830 και να μιλάω με εκπρόσωπο;; πφφφ Ευχαριστω!
  4. Μήπως ξέρετε το 2220 πότε θα έρθει; Και περίπου ποια θα είναι η τιμή του; :)
  5. Γεια σας, Θέλω να ρωτήσω, αν στην Cosmokarta και στο πρόγραμμα 0,01€/λεπτό, θα πρέπει να κάνω ανανέωση του χρόνου ομιλίας μία φορά το μήνα ή δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση; Δηλαδή, μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό το "πρόγραμμα", μέχρι να μου τελειώσει η κάρτα; Ευχαριστώ! :)
  6. Γεια σας! Θέλω να κάνω αποσύνδεση (στις 16 Ιανουαρίου κλέινει χρόνο το συμβόλαιο), αλλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα άμεσης αποσύνδεσης ή θα πρέπει να περιμένω κανονικά 1 μήνα... (Για την άμεση αποσύνδεση μου είχε μιλήσει πριν κάποιο καιρό ένας γνωστός που δουλεύει στη Voda...) Ευχαριστώ :)
  7. Γεια σας! :) Θέλω να ρωτήσω: Στο "Νέο Καρτοκινητό" και στο πρόγραμμα του "1 λεπτού/λεπτό", θα πρέπει κάθε μήνα να βάζω κάρτα, όπως γινόταν παλιά, για να συνεχίσει να ισχύει προσφορά ή μπορώ να το χρησιμοποιώ για όσο διάστημα δεν έχουν εξαντληθεί τα λεφτά, χωρίς τον χρονικό περιορισμό του ενός μήνα; Ευχαριστώ! :)
  8. Καλησπέρα, σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου και επειδή μου είπαν στο κατάστημα, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορώ να έχω τόσα λεπτά ομιλίας ή/και τόσα μηνύματα, όσα μου αναλογούν (για 15 μέρες), έστειλα κενό μήνυμα στο 1284 για να μάθω πόσα ακριβώς είναι. Μου ήρθε απάντηση πίσω, ότι "η υπηρεσία ενημέρωσης δεν είναι διαθέσιμη για το πρόγραμμα χρήσης σας". :blink: Ελπίζω, αυτό να το λέει, γιατί ακόμα είναι η 1η μέρα του προγράμματος (οπότε ίσως το σύστημα, να "στέλνει" μήνυμα, βάσει της χρήσης έως και την προοηγμούνεη μέρα , η οποία στην περίπτωσή μου είναι null) και όχι γιατί τελικά δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητας ενημέρωσης στο ΕΥΕΛΙΚΤΟ 25 που έκανα... :confused: Πείτε μου, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει από έσω. :)
  9. Θέλω να κάνω σύνδεση είτε στο Vodafone 20 είτε στο Vodafone Ευέλικτο 20. Για το πρώτο ξέρω ότι υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου με SMS. Για το ευέλικτο υπάρχει αυτή η υπηρεσία; Και το SMS τι μορφή έχει; Π.χ. σε ενημερώνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ, για την ενσωματωμένη χρήση που σου απομένει (σε ευρώ) Ή σου αναφέρει ΠΟΣΑ λεπτά ομιλίας και ΠΟΣΑ SMS σου απομένουν; :O Ευχαριστώ! :)
  10. Οπότε η απάντηση στο 1ο ερώτημά μου, αν κατάλαβα καλά, είναι ότι ακόμα και αν δεν ανανεώσω ΤΩΡΑ με 10 ευρώ, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το προνόμιο του 1λεπτού/λεπτό κάποια στιγμή στο μέλλον, απλώς θα πρέπει να έχω κάνει ανανέωση μέσα στις προηγούμενες 30 μέρες από την ημ/νία που θέλω να χρησιμοποιήσω το προνόμιο και θα πρέπει να δηλώσω εξ αρχής τα 2 νούμερα της επιλογής μου, σωστά; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα τις ψάξω τις επιλογές που μου προτείνεις mythos_bt :D
  11. Παιδιά, έχω κι εγώ Vodafone a la Carte. Όταν μου ήρθε το γνωστό μήνυμα με την ανανέωση των 10 ευρώ περίπου στις 18 Ιουλίου, ήμουν σε διακοπές, οπότε δεν ασχολήθηκα να μάθω περισσότερα και δεν είχα Internet για να δω από το site της Vodafone, τη νέα πολιτική της. Έτσι, έκανα την ανανέωση των 10 ευρώ, νομίζοντας ότι αυτό το μήνυμα μου είχε σταλεί γιατί είχα κάνει ανανέωση 20 ευρώ πριν από κανά 6μηνο, οπότε θεώρησα το μήνυμα κάπως φυσιολογικό. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με αυτό το θέμα, μέχρι χθες που μου ήρθε το επόμενο ΙΔΙΟ μήνυμα. Δε με συμφέρει φυσικά κάθε μήνα να βάζω 10 ευρώ, δε μιλάω 1000 λεπτά το μήνα και επίσης δε μιλάω με άλλα νούμερα εκτός από τα 2 Vodafone που έχω δηλώσει! :confused: Οπότε λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα ήθελα αν ξέρετε να με βοηθήσετε με 2 ερωτήματα: 1. Το πρώτο αφορά και στο μήνυμα που παραθέτω του therock. Αν σε 2 μέρες ΔΕΝ ανανεώσω με τα 10 ευρώ, αλλά το κάνω π.χ. μετά από 37 μέρες (όπου θα μου έχουν τελειώσει τα 10 ευρώ), θα μπορώ ΤΟΤΕ, να δηλώσω 2 νούμερα για 1λεπτό/λεπτό Ή αφού δεν έκανα αυτή την ανανέωση σε 2 μέρες, χάνω για πάντα το δικαίωμα του 1λεπτού/λεπτό;;;; :confused: 2. Αν αποφασίσω να μη συνεχίσω να χρησιμοποιώ το a la carte και μετατρέψω το νούμερό μου σε κάτι άλλο, και επίσης έχοντας υπόψη ότι γενικά μιλάω κυρίως με αυτά τα 2 Vodafone νούμερα, τα οποία δε θα αλλάξουν τις συνδέσεις τους, ΠΟΙΟ είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα (καρτοκινητής ή σύνδεσης) και από τις 3 εταιρίες;;; Το οποίο φυσικά (σύνδεση) να μην έχει πάγιο πάνω από 10 ευρώ;;; :wacko: Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  12. Γειά σας! :) Χθες μόλις πρωτοάκουσα :O για το μοντέλο NLP (Nuero-Linguistic Programming, Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός) και θα ήθελα να διαβάσω κάποια βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα... Ξέρεις κανείς σας κάποιο καλό βιβλίο (έχω ακούσει ότι οι σημαντικότεροι είναι οι Chandler και Robbins), κατά προτίμηση στα ελληνικά (αν όχι, στα αγγλικά) και πού μπορώ να το βρω στην Αθήνα; (Δεν προτιμώ τις online αγορές, καλύτερα σε κάποιο βιβλιοπωλέιο) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D
  13. ........ Έβαλα στο 2630 μου κάποια themes και τώρα που θέλω να τα βγάλω, δεν μπορώ γιατί δε βλέπω να υπάρχει πουθενά η επιλογή της "Διαγραφής" τους. Έχεις κανείς ιδέα πώς θα τα σβήσω;;; Ευχαριστώ! :)
  14. Έχετε παρατηρήσει αν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, δεν ακούγεται πολύ δυνατά ο συνομιλητής σας;;; (Ναι, έχω πάει τέρμα, την ένταση)... Ή αν μιλάτε με το handsfree που δίνει το πακέτο, δεν σας ακούει καλά ο συνομιλητής;;;; Ευχαριστώ! :)
  15. Παιδιά, θέλω κι εγώ να μετατρέψω το What's up μου (που το έχω 7 χρόνια) σε Cosmocarta. Στον τιμοκατάλογο του What's up λεει: ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ(Πρώτη Αλλαγή) 3 € (Επόμενες Αλλαγές) Οπότε εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ μετατροπή του πακέτου μου, δε θα χρεωθώ κάτι;;; Ευχαριστώ! :)
  16. Ξέρετε πότε θα έρθει το 2600 περίπου; :confused:
  17. Παιδιά έχω μόλις τώρα A la carte και θέλω να έχω ειδοποίηση κλήσεων. Πού πρέπει να καλέσω; Υπάρχει κάποιος 4ψήφιος; :) Επίσης, το roaming αν δεν κάνω λάθος ισχύει κανόνικα στα καρτοκινητά ε; :D
  18. Το είδα την Παρασκευή Live και ήταν πολύ ωραίο. Φτηνό και λεπτό! Για 2ο είναι πολύ καλό. Κανείς με εντυπώσεις προσωπικής χρήσης;;;;:)
  19. Κοίτα, το καρτοκινητό για να γίνει σύνδεση, χρειάζεται μία εργάσιμη. Οπότε αν ο μήνας π.χ. έχει 30 μέρες και εσύ πας στις 30 του μηνός για να κάνεις τη σύνδεση και δε σε ικανοποιεί ο αριθμός, όπως είπαμε, και τους πεις "α τελικά θα κάνω το cu μου σύνδεση", θα προσπαθήσουν να σε πείσουν (αν δεν έχουν πιάσει στόχο ακόμα), να κάνεις νέα σύνδεση με ΝΕΟ αριθμό, ώστε να μη πιαστεί η μεταφορά του καρτοκινητού σε σύνδεση στο στόχο του επόμενου μήνα. ;) (Δεν ξέρω αν τα είπα κατανοητά :confused: )
  20. Τον αριθμό τον ξέρουν τη στιγμή που φτιάχνουν την αίτηση για νέα σύνδεση. Να ξέρεις ότι ΠΑΝΤΑ διαλέγουν εκείνη την ώρα τον αριθμό, οπότε αν τους ζητήσεις εύκολο νούερο, θα μπορείς και ΕΣΥ ο ίδιος να τον επιλέξεις (από καμιά 10αριά αριθμούς). Ο αριθμός δε δίνεται ΠΟΤΕ "αυτόματα από το σύστημα" όπως ίσως σου πουν. Τώρα αν ο υποψήφιος αριθμός δε σε ικανοποιεί, μπορείς να τους πεις να κάνεις το cu σου σε σύνδεση. Απλώς να έχεις τη sim μαζί σου και φυσικά να θυμάσα τον αριθμό σου. Αυτοί (οι πωλητές) θα πρέπει απλώς να αρχίσουν την αίτηση νέας σύνδεσης από την αρχή (οπότε θα φας λίγο βρίσιμο από μέσα τους :p ). Καλό θα είναι να πας τουλάχιστον κάποιες (2-3 μέρες) πριν από το κλέισιμο του μήνα. ;)
  21. Παιδία, επειδή κι εμένα μου φαίνεται "too good to be true" το κινητάκι, όσοι δουλεύετε σε καταστήματα με κινητή, μπορείτε να μας πείτε αν έχετε δει να βγάζει συχνά, προβλήματα και τι είδους; Αν έχετε πουλήσει αρκετά κομμάτια και τι ποσοστό σας έχει γυρίσει πίσω; Αν έρχονται αρκετά DOA; Επειδή μου αρέσει αυτό το κινητό κυρίως λόγω των διαστάσεών του (τα χαρακτηριστικά τα έχει και αυτό που έχω) σκέφτομαι να το πάρω, αλλά επειδή μου φαίνεται πολύ φτηνό, αυτό μου φαίνεται λίγο ύποπτο. :confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  22. Το 12μηνο το κλείνω 1/11 Marra τα ξέρω αυτά που λες πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω a la carte για να έχω το 1 λεπτο το λεπτο με το φίλο μου που έχει vodafone και δε θέλει να αλλάξει εταιρία, ούτε και να έχει 2ο νούμερο. Και πάλι όμως, αυτό που λες δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αυτό που συνέβη. Και να φανταστείς ότι εγώ ήμουν πρώην συνάδελφος και το συζήτησα με την κοπέλα που έγινε η αίτηση αποσύνδεσης. Τουλ. μιας και ήξεραν ότι εγώ ξέρω πως είναι τα πράγματα με τις αποσυνδέσεις, θα μπορούσαν να το κάνουν, γιατί τώρα θα φάνε το παράπονο.:mad:
  23. Πήγα την Παρασκευή σε ιδιόκτητο κατάστημα για να κάνω αίτηση διακοπής στο νούμερό μου. Σήμερα κάλεσα στο 13830 για να μάθω αν είχε σταλεί η αίτησή μου. Πληροφορήθηκα ότι δεν υπήρχε κάποιο τέτοιο αίτημα και με παρέπεμψαν να επικοινωνήσω με το ίδιο το κατάστημα. Κάλεσα στο κατάστημα και μου είπαν ότι λόγω κάποιου προβλήματος δεν μπόρεσαν να στείλουν το αίτημα ηλεκτρονικά και το έστειλαν με fax. 1ον. Από όσο γνωρίζω τα αιτήματα πρέπει να αποστέλονται στα κεντρικά την ημέρα πραγματοποίησής τους (στο κλείσιμο δηλ.) 2ον. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, όπως με ενημέρωσε η υπάλληλος, δε νομίζω να υπήρχε και πάλι πρόβλημα το Σάββατο. 3ον. Αφού είχαν στείλει το αίτημα με fax, γιατί από τα κεντρικά δεν είχαν λάβει κάποιο fax. Μετά από περίπου 30 λεπτά από την επικοινωνία μου με το κατάστημα, κάλεσα και πάλι το 13830, όπου με ενημέρωσαν ότι έβλεπαν καταχώρηση του αιτήματός μου, με σημερινή ημ/νία και ότι η διακοπή θα ολοκληρωθεί στις 29/11/07. Τα αιτήματα πριν αποσταλούν σκανάρονται από όσο γνωρίζω, οπότε ακόμα και σήμερα να έστειλαν την αίτηση, το σκαναρισμένο αίτημα έχει την ημ/νία 26/10/07. Τότε γιατί η προγραμματισμένη ημ/νία να είναι 29 και όχι 26/11/07. Θέλοντας να κάνω κάποιο παράπονο για το κατάστημα, η υπάλληλος του 13830 απλώς με παρέπεμψε να πάω η ίδια στο κατάστημα και να ζητήσω από την υπάλληλο, με την οποία έκανα την αίτηση αποσύνδεσης, να στείλει στα κεντρικά, κάποια αναφορά στην οποία να αναφέρεται ο λόγος καθυστέρησης αποστολής της αίτησης και ότι το ποσό για αυτές τις 3 μέρες να χρεωθεί στο κατάστημα. Δε νομίζω ότι θα βγάλω κάποια άκρη αν πάω και πάλι στο κατάστημα. Τι θα γινόταν αν δεν είχα καλέσει σήμερα το πρωί στο 13830 να μάθω αν καταχωρήθηκε η αίτησή μου; Υποθέτω ότι την 1η Νοεμβρίου θα έστελναν το αίτημα, που θα είχε κλείσει ο μήνας και δε θα έχαναν πιθανώς το στόχο. :mad: Πώς λέτε να κινηθώ; :confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  24. Το 2 in 1 αν δεν κάνω λάθος μπορεί να ισχύσει με συμβόλαιο + Wind card και όχι f2g Με μπέρδεψε η Wind γιατί όπως γράφω κι εγώ πιο πάνω "μάλλον αυτά που ΜΑΣ (μου και λοιπών) είχαν διδάξει ήταν μούφες"... (νταξ' δεν είχα και γαλόνια εγώ ;) )
×
×
  • Create New...