DENIOR Δημοσιεύτηκε August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2006 Επισκέπτεστε τα γήπεδα της χώρας για να παρακολουθήσετε αθλητικούς αγώνες,είτε ποδοσφαίρου είτε μπάσκετ είτε κάποιου άλλου αθλήματος ; Αν ναι,τι ειναι αυτό που σας οδηγεί στο γήπεδο ; Αν όχι,τι είναι αυτό που σας απωθεί από τα γήπεδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Οχι συχνα,απο την εποχη που γκρεμισαμε το γηπεδο. Πριν απο αυτο καθε εβδομαδα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 se ola pigaino...mpala, mpasket, volley, stivo, mixanokinito. vevaia pio sixna pao mpala kai mpasket. to ti me me odigei..i porosi mou gia tin omada mou (den tin anafero gia na min odigithoume se tipota diaksifismous..alla to pou meno kati leei gia autin :D) to ti me apothei..i ipermetri kafrila pou sinithos epikratei. vevaia epeidi de mporeis na tin apofigeis..prospatheis na tin anexesai. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ego epeidi meno eparxia den mporo na pigaino sixna alla otan paw paw na do ton olympiako sto karaiskaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Στο γήπεδο με οδηγεί η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Και με διώχνει το κακό θέαμα. Που δεν ήταν μονοπωλιο της δικιάς μου ομάδας τα τελευταία χρόνια. Αλλά κυρίως η μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που ξεκινάει από τους φιλάθλους. Με πιάνει αηδία να ακούω τον κόσμο να γκρινιάζει ότι δεν έχει διοίκηση η ομάδα του, επειδή δεν μπορεί/θέλει να στήσει κάποια σημαντικά παιχνίδια. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Πριν από κάποια χρόνια δεν έχανα αγώνα για αγώνα, μέσα-έξω και αραιά και στο εξωτερικό... Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποίησα ότι ξόδευα ένα κάρο λεφτά για να δω τον κάθε άσχετο να παίζει ενάντια σε άλλους άσχετους... Πλέον... και τζάμπα να μου πεις δε θα πάω... πάω να παίξω εγώ με φίλους καλύτερα και περισσότερο θέαμα θα έχουμε !!! Όταν φέρουν παίκτες που να προσφέρουν πραγματικά ΘΕΑΜΑ, τότε θα το ξανασκεφτούμε... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Απο μικρο παιδι πηγαινω στο γηπεδο, εξακολουθω να πηγαινω. Παω οχι επειδη ειμαι κανενας πορωμενος, αλλα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και φυσικα το χαιρομαι οταν βλεπω καλο θεαμα!:D Στην Ελλαδα βεβαια η ποιοτητα δεν ειναι και τοσο καλη!:( Η χαρα μου ηταν οταν πηγαινα στην ομαδαρα στην Αγγλια!;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Όποτε βρίσκω ευκαιρία πηγαίνω σε ποδοσφαιρικούς αγώνες κ μερικές φορές σε αγώνες βόλλευ,για την ομάδα,την παρέα κτλ!http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/biggrin.gif Το μόνο που με απωθεί είναι το...κρύο!!http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/unsure.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παω γηπεδο απο τα 5 μου και παρακολουθω τον Ιωνικο σε ποδοσφαιρο εντος και εκτος και στα εντος του μπασκετ!!!!!! Δεν μπορει κανενας και τιποτα να με σταματησει να τον ακολουθω.......... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 πηγαινα τη χρυση δεκαετια του 90(απο 95 και μετα βασικα)τα τελευταια χρονια το εχω κοψει για αγωνιστικους κυριως λογους.περσι πηγα με βισλα-γαυρο-μπαρτσα.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 den tin anafero gia na min odigithoume se tipota diaksifismous..alla to pou meno kati leei gia autin :D Nottingham Forrest ?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Κι εγω πηγαινω στο γηπεδο οποτε μπορω, εδω και πανω απο 20 χρονια. Μονο ποδοσφαιρο. Μπασκετ εχω παει να δω μονο 2 φορες, παρολο τη "χρυση δεκαετια" που περασε το ελληνικο μπασκετ και ηταν πολυ δημοφιλης. Μου αρεσουν πιο πολυ τα ματς που διεξαγονται μεσημερι η απογευμα, γιατι στα βραδυνα ειναι τραβηγμα να γυριζεις πισω μετα τα μεσανυχτα... Χωρια το κρυο, ειδικα σε ματς που εχω δει στην Αγγλια. Επισης χαρακτηριστικη ειναι η διαφορα συμπεριφορας φιλαθλων μεταξυ χωρων. Στην Ελλαδα βλεπεις φατσες που πανε στο γηπεδο καθαρα για να βρισουν, να μουτζωσουν, να κανουν ασεμνες χειρονομιες και γενικα να εκτονωθουν... πραγμα που κανει μια ελληνικη εξεδρα πολυ πιο ενδιαφερουσα απο τα γηπεδα των βορειων ευρωπαικων χωρων, οπου βλεπουν το ματς ως θεατρικη παρασταση, και το μονο που κανουν ειναι να χειροκροτουν καθε λιγο και λιγακι καθισμενοι ολοι. Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liolias_75 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 :D ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΩ. ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ναι πηγαίνω, αλλά μόνο όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, και παίζει αγώνα εντός έδρας, είτε αυτός είναι αγώνας ποδοσφαίρου, είτε αγώνας μπάσκετ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Πηγαίνω γήπεδο πολύ συχνά και σε ποδόσφαιρο, σε μπάσκετ και με διαρκείας, σε βόλλευ ανδρών και γυναίκών. Δηλαδή με λίγα λόγια όπου πάιζει η Πανάθα. Κέλλυ και Ξανθή for ever Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Σαν παιδι και εγω παω στο γηπεδο! Παω να δω την ομαδα μου (Νικη Βολου). Το μονο που θα μπορουσε να με απωθησει απο το γηπεδο ειναι....το διαβασμα! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 όπου σταθώ και οπου βρεθώ ανα την υφήλιο, την στρογγυλή θεά θα την παρακολουθήσω και τότε ματώνει η καρδια μου για το χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που βλέπουμε εκτός εξαιρέσεων μερικές φορές και την συμπεριφορά των οπαδών των ομάδων μας που μας βάζουν σε κίνδυνο. Στίβο δε, τον λατρεύω! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 "Οπου παιζεις μαζι σου και 'γω" Στη κυριολεξια ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ποτέ σε επαγγελματικά αθλήματα. Τζάμπα λεφτά για μέτριο και κακό θέαμα. Χώρια τα έκτροπα.... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Πλέον πότε. Ελάχιστες φορές εχω πάει και αυτές τις φορές έφυγα απόλυτα δυσαρεστημένος από την άθλια συμπεριφορά ορισμένων ηλιθίων οπαδών και για το καλό θέμα που ΔΕΝ είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Σε καμία περίπτωση δεν πάω (πια) στο γήπεδο. Προτιμώ αν είναι να μου βρίσουν ή να βρίσω την μάνα του άλλου να είμαστε ένας με έναν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μόνο σε αγώνες ευρωπαϊκών κυπέλλων, κυρίως στο basket Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τη πρώτη φορά που βρέθηκα στο γήπεδο για να παροκολουθήσω ενα αγώνα ποδοσφαίρου ήμουν πολύ μικρός και βαρέθηκα στο πρώτο δεκάλεπτο. Πολλά χρόνια αργότερα πήγα στα δύο παιχνίδια της Καλλιθέας και του Ιωνικού για να υποστηρίξω τη τοπική ομάδα στην άνοδο της στην Ά Εθνική (Καλλιθέα). Έκτοτε δεν έχω ξαναπατήσει και ούτε πρόκειται γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Όχι πολύ συχνά γιατί συνήθως δε βρίσκω παρέα... Από τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν πάντως θα βρίσκομαι συχνά στο Ninian Park με στόχο την άνοδο της Cardiff City FC στα μεγάλα σαλόνια της Premier League. :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παω σε καθε ευκαιρεια που δίνετε όπου και αν ειναι αυτό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα με τα τραγουδια, τα συνθηματα, καπνογονα κτλ κτλ. Αν υπήρχαν και καλλιτερες εγκαταστάσεις...... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts