Jump to content

panoseco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

panoseco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κάνω επανεκίννησ με ανοιχτό πορτάκι και ποταν φτάνει στα bios κλέινει
  2. ανοίγει το πορτάκι
  3. από ότι βλέπω δεν το βλέπουμε τα windows, ενω΄πριν το στέολω για αντικατάσταση τροφοδοτικού τον έβλεπαν.
  4. Μια απορία. έστειλα το υπολογιστή για αντικατάσταση τροφοδοτικού και μετα την επιστροφή το dvd-rw δεν υπάρχει σαν συσκευή καθόλου και ρωτάω μηπως κάνανε τίποτα στο σερβις. το μοντέλο δεν φαίνεται
  5. Να μπώ στο ιντερνετ, να κανω αντιγραφή νε nero kai γράφει δεν έχει αρκετούς πόρους το σύστημ αγι να κάνει την εργασί και γράφει rundll32.exe
  6. Εδώ και δύο τρείς μέρες όταν πάω να κάνω κάτι στον υπολογιστή μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι στο σύστημα Η ram είναι 320
  7. έβαλα μέσα εva dvd και ξεκίνησα το nero και ζήτησα αντιγραφή του dvd αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει εγγραφή του dvd σαν είδωλο για να γίνει μετα΄η αντιγραφή. Δοκίμασα να το περάσω στον σκληρό δίσκο αλλά μου έιπε ότι λέιπει ένα αρχείο vob ή κα΄τι τέτοιο.
  8. Δεμ ξέρω αν έχει αναφερθεί. Έχω το ΝΕRO έκδοση 7 και έκανα αντιγράφή κάποια δισκάκια και ξαφνικά αφού ένα dvd ου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορέι να γίνει εγγραφή αυτού του Dvd και πως μπορεί να γίνει αυτό ενώ όσα είχα κάνει μέχριμεκείνη την στιγμη΄δεν υπήρχε πρόβλημα και πως μπρέι ν αλυθεί αυτό και αν μπορέι να λυθεί.
  9. Έχω κάποια βίντεο αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου και θέλω να τα ενώσω και να τα κάνω σαν μια ταινία. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για αυτό και αν ναι πιο, κατά προτίμηση free και ακόμα αυτά μπορούν να παίξουνε σε συσκευή dvd και αν όχι σε πιο format να γίνει για να παιχτούν.
  10. Θέλω την βοήθεια σας σε κάποιο θέμα. Σ'ημερα όταν ανοίγω τον υπολογιστή και εμφανίζεται η οθόνη που φορτώνουν οι συσκευές και γίνεται ο έλεγχος της μνήμης, εμφανίζεται κάτω ένα μήνυμα που αναφέρει: del for setup το οποίο υπήρχε και esc for memory test που αυτό προηγουμένως δεν υπήρχε. Ακόμα υπάρχει στην δεξιά κορυφή της οθόνης μια εικόνα πυ δείχνει ένα μετάλλιο. Όταν περνάει στην επόμενη οθόνη που τρέχεο μια μπάρα ακούγεται ένα θόρυβος απο μέσα τον υπολογιστή κάτι σαν να κτυπάει μέσα στα τοιχώματα του mini tower. Ακόμα στην προηγούμενη οθόνη υπάρχει ένα μήνυμα που αναφέρει: cmos features error: Defalt loaded. Και ρωτάω εγώ τι φταίει και τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί και
  11. Βρήκα απο το google to greek-movies.com που έχει ταινίες και σειρές και θέλω να τις αποθηκεύω στον υπολογιστή και μετά να τις αντιγράφω τι πρόγραμματα χρειάζονται για αυτά. Και αν έχει αναφερθεί δώστε μου πού ακριβώς έχει γίνει αυτό.
  12. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κατεβάζω ταινίες απο το google στον υπολογιστή και να τις αποθηκεύω για να τις γράψω μετά.
  13. Μόνο όταν πηγαίνω στο λίνκ για να το κατεβάσω μου αναφέρει ότι file not found.
  14. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία amr σε mp3 για να το μεταφέρω στο κινητό και αν είναι δυνατόν να είναι free και σχετικά εύχρηστο.
  15. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα για κόψιμο mp3 αρχικά free και να είναι έυχρηστο και επίσης κανένα πρόγραμμα που να αλλάζει ήχους και να τους κάνει mp3. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...