johnney Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 νομιζω ομως οτι ειναι και η αναβαθμολογηση αυτες τις μερες... τωρα βγαζουν εκεινο το μαυρο το αυτοκολητο και κοιτανε τις βαθμολογιες, οποτε πρεπει να πανε και μερικα γραπτα για αναβαθμολογηση... νομιζω.. αυριο γραφω βιολογια... ΦΡΙΚΗ... εχει βαλει 44 σελιδες υλη... το μονο που εβγαλε ειναι 10 σελιδες στην αρχη που τις ειχαμε για το διαγωνισμα (τα μονα που ειχα διαβασει!)... λεει θα βαλει και ασκηση... ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Να πω και τα δικα μου Φυσικη Γεν 13 Μαθηματικα Κατ 11-12 Φυσικη Κατ 15 Εκθεση 9-10 ΑΟΔΕ 17 ΑΕΠΠ 11 μαλλον την Ιατρικη δεν την πιανω ε? :cry: Ρε σεις νταξη πλακα εκανα, η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα απαισιόδοξος... δεν θελω να σκέφτομαι οτι εχω 18 και 19 και μετα αν δεν ειναι ετσι να στενοχωρηθώ. Παντως θα εχει ενδιαφέρον να δουμε ποσο θα πέσουμε εξω απο αυτα που ειπαμε ;) .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ρε σεις νταξη πλακα εκανα, η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα απαισιόδοξος... δεν θελω να σκέφτομαι οτι εχω 18 και 19 και μετα αν δεν ειναι ετσι να στενοχωρηθώ. ;) symfwnw,etsi kanw ki egw... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ρε σεις, τι θα κανω με τη βιολογια γενικης! δεν θυμαμαι τιποτα! ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ρε σεις, τι θα κανω με τη βιολογια γενικης! δεν θυμαμαι τιποτα! θα διαβάσεις και θα θυμηθείς ;) Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 οχι... :mad: δεν γινονται αυτα τα πραγματα! πειτε κανα sos ρε παιδια... ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax Και γω αύριο δίνω και δεν ξέρω Χριστό.Κόλαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 εγω δινω αυριο το τελευταιο μαθημα :w00t: :yahoo: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 κ γω το τελευταιο δινω... αλλα σιγουρα δε θα ειναι το πιο ευχαριστο! ρε, τι ειναι αυτα τα οικοσυστηματα με τις φρυγανιες??! :stupid: :lol: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PROVIEW Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Εγω παλι εχω ηδη τελειωσει απο εχθες:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosp3 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 εγω τελειωσα την προηγούμενη Πέμπτη....:D I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared... Please Wesley...why,can't i stay...? :cry: ANGEL(5.15) A Hole In The World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Μονο εμεις σαν μλκες τελειωνουμε την Δευτερα.... :p Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 εγω τελειωσα την προηγούμενη Πέμπτη....:D τη εννοεις την προηγουμενη πεμπτη???! η προηγουμενη πεμπτη ηταν 7 ιουνιου??? ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 κ γω το τελευταιο δινω... αλλα σιγουρα δε θα ειναι το πιο ευχαριστο! ρε, τι ειναι αυτα τα οικοσυστηματα με τις φρυγανιες??! :stupid: :lol: Φίλε μου αυτό το κομμάτι που θεωρείς (και είναι :p ) άκυρο, είχε πέσει θέμα στις πανελλήνιες του 2004 και ψαχνόμασταν όλοι! :lol: Anyway, με το καλό να τελειώσετε και τις ενδοσχολικές και ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε όλους σας, μακάρι να περάσετε εκεί που θέλετε!! :) It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σημερα κάναμε τη γιορτή της αποφοίτησης. Μελαγχολία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Μην αγχώνεσαι φίλε που τέλειωσε το σχολείο, σε λίγο καιρό θα καταλάβεις ότι τώρα ξεκινάν τα καλύτερα.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μην αγχώνεσαι φίλε που τέλειωσε το σχολείο, σε λίγο καιρό θα καταλάβεις ότι τώρα ξεκινάν τα καλύτερα.. Ναι αλλά ξέχασες να πείς ότι τώρα ξεκινάνε και ευθύνες καθώς και πιο δύσκολα διαβάσματα από αυτά που έχει συναντήσει εώς τώρα!Εκτός και αν είσαι φοιτητης εκτός Ελλάδος γιατί εδώ στο τέλος θα φτύσεις σε πολλές σχολές αίμα για να πάρεις πτυχίο.Ξέρεις δεν είναι όλα ρόδινα στο φοιτητηλίκι!!!! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ρε μη στεναχωριεστε... χαρειτε το τωρα οσο ειμαστε ελευθεροι! εγω, πιανω δουλεια... εχω τοση ενεργεια μεσα μου κ δεν ξερω τι να την κανω!!! ... i miss panellhnies... so much... :hunter: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μπορώ από σήμερα να αποκαλούμε απόφοιτος!! :lol: :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ναι αλλά ξέχασες να πείς ότι τώρα ξεκινάνε και ευθύνες καθώς και πιο δύσκολα διαβάσματα από αυτά που έχει συναντήσει εώς τώρα!Εκτός και αν είσαι φοιτητης εκτός Ελλάδος γιατί εδώ στο τέλος θα φτύσεις σε πολλές σχολές αίμα για να πάρεις πτυχίο.Ξέρεις δεν είναι όλα ρόδινα στο φοιτητηλίκι!!!! Φίλε φοιτητής στην Ελλάδα είμαι, σε πολυτεχνειακή σχολή κι όλας, και δε διαφωνώ ότι το διάβασμα είναι δυσκολότερο και πιο απαιτητικό, αλλά πίστεψε με περνάω καλύτερα απ' ότι στο λύκειο.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Φίλε φοιτητής στην Ελλάδα είμαι, σε πολυτεχνειακή σχολή κι όλας, και δε διαφωνώ ότι το διάβασμα είναι δυσκολότερο και πιο απαιτητικό, αλλά πίστεψε με περνάω καλύτερα απ' ότι στο λύκειο.. Κοίτα εσύ μπορεί να κουράστηκες πολύ στο λύκειο και να καταπιέστηκες γιάυτο και περνάς τώρα καλύτερα αλλά πιστεψέ με εγώ που ήμουν τουρίστας στο λύκειο και πέρασα παρα πολύ χαλαρά θα πήγαινα ευχαρίστως ξανά λύκειο από άποψη ευκολίας και καλοπέρασης!!!!Εσυ τώρα έχεις έννοια να περάσεις ένα μάθημα ενώ στο λυκειο μπορούσες να ξύνεσσαι και να περνάς χαλαρά(Δεν συγκρίνω το επίπεδω γνώσεων αλλά το επίπεδο χαλαρουίτας για κάποιον που δεν πολυδιάβαζε στο σχολείο!!!!!!) Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 εγω δεν ξερω τι λετε, αλλα το σχολειο θα μου λειψει πααααρα πολυ... γι'αυτο θα μαρεσε να μαι καθηγητης, αλλα no way! να πρεπει να τα βγαλω περα με χιλια+καtι ψιλα ευρωπουλα... :mad: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μόλις άκουσα από καθηγητή να λέει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο παιδείας Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ε που θα συγκεντρονονταν? στο υπουργειο υγειας?! :lol: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakinthi Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 paidia tin triti apoti akousa einai i...mera tis tritis. Egw tote bebea tha eimai ksenitemeni se alli poli gt dinw agglika....mallon tilefwnikws tha ta mathw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts