Jump to content

Τι λέτε όταν σας παίρνουν τηλέφωνο να σας βγάλουν πιστωτική;

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ απαντώ ότι η τράπεζά μου, Deutsche Bank Ελβετίας, μου έχει δώσει platinum mastercard με 3% επιτόκιο ισοβίως και όριο 100.000 Ε.

Όταν ξεπεράσουν το σοκ και μου πουν αν θέλω να με καλέσει κάποιος για wealth management :lol: λέω ότι η ίδια τράπεζα μου δίνει 20% τόκο στον λογαριασμό μου...Και μετά ακούω "τουτ τουτ τουτ"...:p

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

• Απαντήσεις 277
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol: Καλό!

@Ergaleios

Μπορείς να τους λές: "Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου λείπει. Θέλετε να του πώ κάτι μόλις πιάσει στο λιμάνι του Παναμά, και μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του?" :lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

:lol: Καλό!

@Ergaleios

Μπορείς να τους λές: "Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου λείπει. Θέλετε να του πώ κάτι μόλις πιάσει στο λιμάνι του Παναμά, και μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του?" :lol:

konta epeses.. mono pou to limani einai i florida i san juan i new york :p

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

:blink: Κοίτα σύμπτωση...

Για ακούστε και το άλλο:

"Είναι εκεί ο κύριος Χ?"

"Είναι κάτω στο εργαστήριο/στον αντιδραστήρα και κάνει πειράματα. Δεν μπορώ να τον διακόψω...":lol:

Απλά δεν σηκώνω το τηλέφωνο , "βλέποντας" απόρρητο νούμερο ..:secret:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγω ρε παιδια δεν μπορω να τους πω τιποτα, γιατι τους λυπαμαι. Ξερω οτι ειναι ενοχλητικοι κ λοιπα αλλα δεν με παει να τους πω τιποτα παραπανω απο ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι. Αν θελω να τους ξεφορτωθω αμεσως λεω:

Συγγνωμη, αλλα οι γονεις μου δεν ειναι εδω :baby:

:lol:

Καλά ακόμα κι εγώ μια φορά είχα απαντήσει σε κάποια που μου είπε ότι κερδίσαμε ταξίδι 5 ημερών για όπου θέλαμε στο πρώτο τηλέφωνο (έχουμε δύο στο σπίτι):Δεν ενδιαφερόμαστε και στο δεύτερο: Ξαναπήρατε. Μα καλά τόσο κωλόφ@ρδη είναι η Αθήνα σήμερα; Όλοι κέρδισαν; Έχω μια θεία στο Ζούμπερι (μούσι), κέρδισε κι αυτή; Και μετά: Ευχαριστούμε πολύ. Τουτ τουτ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Όσες φορές με έχουν πάρει(2 φορές) τους λέω απλά πως δεν ενδιαφέρομαι... σκέφτομαι καμιά φορά εαν με ξανα πάρουν να καθίσω και *ακούσω* όσα μου λένε και στο τέλος να μην μιλάω, να νομίζει πως έχει πρόβλημα η γραμμή να κλίσει και να ξαναπάρει να το σηκώσω και να πω πως με πείρε ο ύπνος...

Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω!!!

Οταν ειναι για πιστωτικες αυτο λεω!!!

Απο την αλλη ομως δεν μπορουν να με παιρνουν και πολυ τηλ

γιατι ειμαι πολυ στο ιντερνετ!!!:lol: :D

kai ego toys leo oti loipoyn oi goneis moy.

mia fora me piran kai moy eipan oti kerdisa se mia klirosi poy egine gia ena taxidi se kapoio meros kai tin lew pane esy giati ego piga kai to kleisa.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Πιό παλιά τους έκανα κι εγώ πλάκα, έτσι για να περάσει η ώρα μου. Απο την ημέρα που γνώρισα πως δουλεύουν οι περισσότεροι, νέα παιδιά που πέρνουν ψίχουλα και προσπαθούν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους, τους απαντώ ευγενικά αλλά κοβωντάς τους κάπως απότομα πως δεν ενδιαφέρομαι:)

Σε μας πάλι παίρνουν συχνά τηλ αλβανοί και ρωτάν τι ώρα φεύγει το λεωφορείο για Αλβανία γιατί ενα πρακτορείο ταξιδιών έχε τηλ παρόμοιο με το δικό μας.Ε έτσι νευριάζω και γω μια μέρα γιατί όλο με ξυπνούσαν(έπαιρναν 7 το πρωί σαββατιάτικα)και με ρωτάν τι ώρα φεύγει για αλβανία το λεωφωρείο και τους λέω:Έφυγε!~!!και το κλείνω!

Σε μας πάλι παίρνουν συχνά τηλ αλβανοί και ρωτάν τι ώρα φεύγει το λεωφορείο για Αλβανία γιατί ενα πρακτορείο ταξιδιών έχε τηλ παρόμοιο με το δικό μας.Ε έτσι νευριάζω και γω μια μέρα γιατί όλο με ξυπνούσαν(έπαιρναν 7 το πρωί σαββατιάτικα)και με ρωτάν τι ώρα φεύγει για αλβανία το λεωφωρείο και τους λέω:Έφυγκε!~!!και το κλείνω!

:lol::lol::lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εμένα πάλι όταν με παίρνουν τηλέφωνο για

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ: τους απαντώ: θέλετε να σας βγάλω εγώ πιστωτική; :p

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ: όταν μου λένε δεν θέλετε να πληρώνετε λιγότερα τους απαντώ: όχι είμαι πλούσιος και θέλω να τα σκορπάω. :p

ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ: γιατί το τηλέφωνο μου μοιάζει με το τηλέφωνο μιας πιτσαρίας: τους παίρνω κανονικά παραγγελία. :p

ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: επίσης μοιάζει πολύ το τηλέφωνο: τους απαντώ: με ποιό τμήμα θέλετε να σας συνδέσω; :p

ΓΙΑ ΤΑΞΙ: επίσης μοιάζει το τηλέφωνο: από που θέλετε να σας πάρουμε;;; :p

Όπως καταλάβατε το τηλέφωνό μου είναι πολύ δύσκολο και δεν το μπερδεύει κανείς!!!! Κι εγώ όμως... τους βάζω στη θέση τους! Όχι θα με ζαλίζουν εμένα!

Αν σας συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω δοκιμάστε τα! Θα πιάσουν!

:lol: :lol:

Καλά με πόσα τηλέφωνα μοιάζει το δικό σου? :p

Φαντάζεσαι να μοιάζει με κανεναν οίκο ανοχής και σε πάρει κανας κ@υλωμ...νος στις 2 το βράδυ? :p

Καλά με πόσα τηλέφωνα μοιάζει το δικό σου? :p

Φαντάζεσαι να μοιάζει με κανεναν οίκο ανοχής και σε πάρει κανας κ@υλωμ...νος στις 2 το βράδυ? :p

Άσε. Πιστεύω είναι το ευκολότερο νούμερο της περιοχής μου! Που έχει δωθεί σε ιδιώτη πάντα... Με έχουν ζαλίσει. Ξέρεις πόσες φορές με έχουν ξυπνήσει και τους έχω σκυλοβρίσει;;;;;

Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε μπου**... Για φαντάσου!

Πιστεύω πως πρέπει να αλλάξεις λίγο αυτά που λές ώστε να έχουν περισσότερο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα στην πιτσαρία: "Την κλείσαμε την πιτσαρία γιατί μας έπιασε το υγειονομικό με χαλασμένα τυριά"

Στα ταξί: Πέστους οτι επειδή ειναι ο 1.000.000 πελάτης θα στείλουν λιμουζίνα.

Τους φαντάζεσαι να κοιτάζουν αριστερά-δεξιά για λιμουζίνα? :lol:

θα σε είχαν γ@μ1σ31.....

Ναι καλά. Αν μπορούσαν... Σιγά μην τους φοβηθώ κιόλας. Ίσως μόνο την αστυνομία. Έχω πει και χειρότερα όταν με ξύπνησαν το πρωί...

Άσε. Πιστεύω είναι το ευκολότερο νούμερο της περιοχής μου! Που έχει δωθεί σε ιδιώτη πάντα... Με έχουν ζαλίσει. Ξέρεις πόσες φορές με έχουν ξυπνήσει και τους έχω σκυλοβρίσει;;;;;

Ευτυχώς εδώ δεν έχουμε μπου**... Για φαντάσου!

Ελπίζω να έχεις απόρρητο τηλέφωνο... Δηλαδή χωρίς στοιχεία στον τηλεφωνικό κατάλογο!:shifty:

Ελπίζω να έχεις απόρρητο τηλέφωνο... Δηλαδή χωρίς στοιχεία στον τηλεφωνικό κατάλογο!:shifty:

Όχι. Αλλά σου είπα δεν με απασχολεί! Ας μου 'ρθουν! Τους περιμένω!!!! :p :lol:

Όχι. Αλλά σου είπα δεν με απασχολεί! Ας μου 'ρθουν! Τους περιμένω!!!! :p :lol:

Θα μας δώσεις το σταθερό σου; :lol: ;) :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα μας δώσεις το σταθερό σου; :lol: ;) :p

Εξαρτάται από το πόσα θα μου δώσεις... :p Και σου είπα πρόσεχε τι πίνεις (και δεν μας δίνεις!) :p

Για την συγκεκριμένη περίσταση έχω την ατυχία να έχω 2 συνεχόμενα νούμερα σταθερού στο σπίτι..οπότε φανταστείτε σκηνικό,χτυπάει το 1ο κατά τις 9 το πρωί,μέσα στον βαθύ τον ύπνο εγώ..μέχρι να καταφέρω να βρω απο που χτυπάει το ασύρματο έχω ξυπνήσει και ακούω μια γλυκειά φωνή να με καλημερίζει..καλημέρα και γω,σας δίνουμε δωρεάν μια πιστωτική μου λέει,την θέλετε;οχι σας ευχαριστώ έχω κάμποσες δεν έχει άλλες θέσεις το πορτοφόλι μου..Μα μου λέει αυτή έχει μειωμ.. γεια σας λέω.:knife:

Πέφτω στο κρεβάτι και χτυπάει στο καπάκι το άλλο νούμερο..καλημέρα σας μου λέει,δεν θα είναι καλή της λέω,τα είπαμε πριν ένα λεπτό γεια σας...:vava:

Το μεγαλύτερο μπλέξιμο όμως το είχα στις αρχές που μετακόμισα στο σπίτι που μένω τώρα..μου έδωσαν νούμερο που παλιά το είχε ναυτιλιακή εταιρεία :X δεχόμουν για πλάκα πάνω απο 10 τηλεφωνήματα την ημέρα,και άλλα 5-6 το βράδυ για fax :blink: Ευτυχώς μετά απο 2 χρόνια έστρωσε η κατάσταση :worry:

Εγώ πάλι έχω να αναφέρω αρκετά περιστατικά:

1ον(για το οποίο δεν είμαι και τόσο περήφανος) με καλούν από τον τσελεμεντέ:Γεια σας (μου λενε) -Γεια σας(απαντάω) -Συγχαρητήρια -(Κάθομαι για λίγο και αμήχανα απανταω:) :ευχαριστώ πολύ.Και στη συνέχεια μου λένε :κληρωθήκατε ανάμεσα σε 1000 για να πάρετε εντελώς δωρεάν τα νέα προιόντα του τσελεμεντέ,για να ακούσετε τα δώρα σας πατήστε το 1 για....το 2.....

Ούτε η γιαγιά μου δε θα συνομιλούσε με μαγνητοφωνημένο μήνυμα(ρεζίλι:O )

2ον)Με καλούν απο τη Vivodi και ζητούν να μιλήσουν με το άτομο στο οποίο ανήκει η τηλεφωνική γραμμή.Πηγαίνω στη μητερα μου με το ασύρματο ,της εξηγώ και χωρίς να προσέξει ότι μας άκουγε η άλλη απαντάει όλο νεύρα:"Να πάει να πνιγεί πες της,που παίρνει τέτοια ώρα".(Η τηλεφωνήτρια το κλεισε αμέσως)

3ον)Με καλούν συχνά Αλβανοί στο Βόλο(ακόμη και 7 το πρωί με έχουν καλέσει) γιατί μπερδεύονται και αντί να καλέσουν γραφειο ταξιδίων Λάρισας ή κάτι τέτοιο(δρομολόγια για Τύραννα) καλούν εμένα.Από τον ένα στον άλλο μάλιστα όλοι αλλοδαποί της Θεσσαλίας σε εμένα τηλεφωνούν. Οπότε έχω βρει το τηλέφωνο που θέλουν και όποτε με καλούν τους δίνω το σωστό νούμερο(ούτε 11888 να ήμουν),αλλά σκοπεύω την επόμενη φορα να κάνω καμια πλακα και να τον στείλω να περιμένει από τις 4 τα ξημερώματα για λεοφωρείο

ΕDIT:

mi3s δεν το πιστεύω.Συμπασχω μαζι σου(τώρα είδα το μήνυμα σου).Μήπως τελικά είναι πρόφαση για να δουν αν λείπουμε και να μας αδειάσουν το σπίτι???Γιατί τώρα τελευταία με παίρνουν τα βράδυα(κατα τη 1),το σηκώνω...απαντάω αλλα το μόνο που ακούω ειναι ένα τρίξιμο και το κλείνουν.Έχε καλού κακού το νου σου!!!!

Για την συγκεκριμένη περίσταση έχω την ατυχία να έχω 2 συνεχόμενα νούμερα σταθερού στο σπίτι..οπότε φανταστείτε σκηνικό,χτυπάει το 1ο κατά τις 9 το πρωί,μέσα στον βαθύ τον ύπνο εγώ..μέχρι να καταφέρω να βρω απο που χτυπάει το ασύρματο έχω ξυπνήσει και ακούω μια γλυκειά φωνή να με καλημερίζει..καλημέρα και γω,σας δίνουμε δωρεάν μια πιστωτική μου λέει,την θέλετε;οχι σας ευχαριστώ έχω κάμποσες δεν έχει άλλες θέσεις το πορτοφόλι μου..Μα μου λέει αυτή έχει μειωμ.. γεια σας λέω.:knife:

Πέφτω στο κρεβάτι και χτυπάει στο καπάκι το άλλο νούμερο..καλημέρα σας μου λέει,δεν θα είναι καλή της λέω,τα είπαμε πριν ένα λεπτό γεια σας...:vava:

Το μεγαλύτερο μπλέξιμο όμως το είχα στις αρχές που μετακόμισα στο σπίτι που μένω τώρα..μου έδωσαν νούμερο που παλιά το είχε ναυτιλιακή εταιρεία :X δεχόμουν για πλάκα πάνω απο 10 τηλεφωνήματα την ημέρα,και άλλα 5-6 το βράδυ για fax :blink: Ευτυχώς μετά απο 2 χρόνια έστρωσε η κατάσταση :worry:

Ε, λοιπόν χαρα στην υπομονή σου... Εγώ δεν θα μπορούσα να μιλήσω τόσο ευγενικά. Αν και νομίζω πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι να το κάνω απόρρητο γιατί με τόσα που λέω θα αρχίσουν να με ψάχνουν... :p

Αφήστε που θέλω να το κάνω απόρρητο και για έναν άλλο λόγο: Το είδατε ο υποψήφιος δήμαρχος, Petros the Great, με απείλησε ότι θα έρθει!!!!! :p Ε θα φάω που θα φάω ξύλο από όλους τους τρελούς μην το φάω και Internetικό!!!!!!!! :lol: