Jump to content

[ΟΤΕ]Aναβάθμιση ταχυτήτων ADSL & προβλήματα


 Κοινοποίηση

Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;  

179 members have voted

  1. 1. Μετά την αναβάθμιση του ΟΤΕ (ADSL): Έχετε πρόβλημα;



Recommended Posts

:O ta πιασαμε τα λεφτα μας !!!!

 

τι περιμένετε να γίνει από τέλος αυγούστου άρχισαν οι αναβαθμίσεις.άλλωστε δεν φημίζεται ο ΟΤΕ για την γρηγοράδα του:)

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 480
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εισαι κοριν8ο? ρε τους κερατα**δες. τελειωσαν τις δουλειες εκει κ αθηνα μας εχουνε αφησει με να μην πω τι καλυτερα !!!!!!!!!!!!!:mad:

 

Και η δικιά μου 2Mbit (otenet) στην Κόρινθο πάει καλά:

 

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.10Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.83Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

 

...αν και τις ώρες αιχμής είναι ασταθής.

Link to comment
Share on other sites

edo pou eimai kerkyra kai exo 2mbps (leme twra) kata thn diarkeia ths hmeras h "2mbps" metatrepetai se : dial-up , isdn 64-124 , dsl 512 , dsl 1024 , dsl 2048:!:

 

Ennoeitai pws oso anevainoun oi syndeseis toso pio spania tis vlepo!

Synhthws paizei me dial-up ews dsl 512... auth einai mia poly wraia kathimerinothta pleon..

Metaniwnw pou ekana ananewsh..

filika:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

My Aprilia SXV 450

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι γνωστό.Το παρακάτω δυστηχώς δεν νομίζω να είναι η λύση του παρά μόνο μια προσπάθεια να δείξουμε ότι δεν κοιμώμαστε αλλά μπορεί να πετύχουμε και κάτι ποτέ δεν ξέρεις.Παραθέτω το κείμενο που θα σταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς για αυτή την κατάσταση μαζί με τα στοιχεία όσων στείλουν mail.

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ = ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ

 

Το κείμενο αυτό απευθύνεται στους Ελληνικούς ISP και κυρίως στον ΟΤΕ.

 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε από τον ΟΤΕ και πρακτικά όλους τους Internet Service Providers το πρόγραμμα αναβάθμισης των ταχυτήτων ADSL.

 

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη αναβάθμιση μάλλον μπορεί να θεωρηθεί ως "δήθεν" αναβάθμιση, ή ακόμα και υποβάθμιση, σε μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων.

 

Πριν την "αναβάθμιση", οι περισσότεροι χρήστες επιτύγχαναν ταχύτητες διακίνησης δεδομένων πολύ κοντινές στις ονομαστικές, λαμβάνοντας υπ' όψιν το overhead του δικτύου. Ένας χρήστης που πλήρωνε για μία συνδρομή 512kbps, πρακτικά είχε στη διάθεσή του κάτι περισσότερο από 400-450 kbps για τη διακίνηση των δεδομένων. Αντίστοιχα, μία συνδρομή 1024 πρακτικά έδινε στο χρήστη λίγο παραπάνω από 800kbps.

 

Μετά την περιβόητη "αναβάθμιση" από πλευράς του ΟΤΕ, που θεωρητικά φαινόταν σαν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την τεχνολογική κατάσταση της χώρας, οι ταχύτητες διπλασιάστηκαν μόνο θεωρητικά. Όντως, τα modem και τα router συγχρονίζονται και συνδέονται σε ονομαστικές ταχύτητες διπλάσιες των προηγουμένων. Στην πράξη, όμως, σε μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ταχύτητες έπεσαν κάτω από το μισό της προηγούμενης κατάστασής τους! Ένας χρήστης που από τα 512kbps "αναβαθμίστηκε" στα 1024, τα 400-450kbps που είχε διαθέσιμα πλέον υποβαθμίστηκαν σε λιγότερα από 250-200kbps. Οι συνδέσεις των δήθεν 2048 παρέχουν στον χρήστη λιγότερα από 500kbps διαθέσιμης ταχύτητας για την διακίνηση των δεδομένων.

Να σημειωθεί ότι οι ταχύτητες αυτές παραμένουν σε αυτά τα σταθερά χαμηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια πολλών ημερών και εβδομάδων, καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Παραμένουν ακόμα και όταν επιλέγουμε, για δοκιμαστικούς λόγους, αρχεία από τον ίδιο τον ftp του ISP, όπου θεωρητικά θα έπρεπε να επιτυγχάναμε τη μεγαλύτερη των ταχυτήτων. Δεν υπάρχουν ούτε κάποιες ώρες, έστω λεπτά αναλαμπών που να μας δείχνουν ότι η ταχύτητά μας έχει όντως διπλασιαστεί. Η ταχύτητα είναι σταθερά κάτω από το 1/4 (25%) της ονομαστικής.

 

Γνωρίζουμε πώς τα συμβόλαια με το ΟΤΕ και τους ISP δεν εγγυώνται τη μέγιστη ταχύτητα. Όμως οι ταχύτητες που επιτυγχάνονται είναι εγγυημένα χαμηλές σε κάθε περίπτωση!

 

Γνωρίζουμε επιπλέον ότι κάποιοι χρήστες έχουν διπλασιαστεί και πρακτικά απολαμβάνουν καλές ταχύτητες. Δυστυχώς, για κάθε χρήστη που απολαμβάνει την ταχύτητα που πληρώνει, υπάρχουν δύο χρήστες των οποίων η σύνδεση υποφέρει. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές συζητήσεις από το forum του adslgr που βρίθουν από παράπονα χρηστών :

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=47289

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=50236

 

Θεωρούμε αυτή την κατάσταση ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και εμπαιγμό προς τις προσωπικότητές μας και τα χρήματα που δίνουμε για τις συνδέσεις μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν αν όχι να διορθώσετε άμεσα τα προβλήματα, να μας σεβαστείτε και να πάρετε θέση με επίσημη ανακοίνωση στην οποία:

 

--Να αναγνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα.

 

 

--Να εξηγείτε πού οφείλεται

 

 

--Να θέσετε ένα λογικό χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του προβλήματος

 

 

--Να αποζημιωθούν οι χρήστες για την κακή υπηρεσία που έλαβαν. Αν η γραμμή είναι «κατ όνομα» 2048bps αλλά ο χρήστης έχει ταχύτητες που παραπέμπουν σε γραμμή ταχύτητας 384 (ούτε καν τα 1024 που είχε πριν), είναι ΚΛΟΠΗ να πληρώνει για 2048, έστω και για ένα μήνα. Και υπάρχουν χρήστες των οποίων οι ταχύτητες υποφέρουν για δύο και τρεις μήνες. Αυτοί οι χρήστες απαιτούμε να αποζημιωθούν, με επέκταση της συνδρομής τους αντίστοιχη με το χρόνο τον οποίο πλήρωναν αλλά λάμβαναν κάκιστη υπηρεσία.

 

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Δεν ανεχόμαστε πλέον να πληρώνουμε μεταξύ των ακριβότερων τιμών στον κόσμο για πρόσβαση στο Internet και να λαμβάνουμε μια υπηρεσία τέσσερις φορές χειρότερη από αυτή που πληρώνουμε. Ούτε μπορούμε να παίρνουμε δεκάδες τηλέφωνα (με 10λεπτη έως 45λεπτη αναμονή για να μιλήσουμε) και ISP και ΟΤΕ να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Πάρτε καθαρή θέση κύριοι όπως αρμόζει στις εταιρίες του μεγέθους σας. Μην κρύβεστε πίσω από ανυπόστατες δικαιολογίες και μην μας αντιμετωπίζετε σαν διανοητικώς καθυστερημένους.

 

Αν δεν υπάρξει μια άμεση ανταπόκριση στα ανωτέρω αιτήματα, σας εγγυόμαστε πώς θα κινηθούμε μαζικά μέσω της δικαστικής οδού, προκειμένου να σταματήσουμε να χάνουμε χρήματα εξ’ αιτίας της αδιαφορίας και των κάκιστων υπηρεσιών που παρέχετε.

 

---------------------------------------

 

Τα στοιχεία που έχουν στείλει όσοι έχουν στείλει, έχουν αυτή τη μορφή

 

Ονοματεπώνυμο

Διεύθυνση

Τηλέφωνο (στο οποίο είναι η ADSL)

ISP και συνδρομή

 

Στείλτε τα στοιχεία στη διεύθυνση truebroadband@freemail.gr.

 

Η συμπληρωματική διαμαρτυρία προτείνω να γίνει 1 Δεκεμβρίου, όταν θα έχει φύγει ο Νοέμβριος, όπου "μαγικά θα λύνονταν όλα τα προβλήματα".

 

Εκτός φυσικά κι αν ο ΟΤΕ έχει αποκτήσει τις ικανότητες του David Copperfield και μέσα σε 9 μέρες λυθούν μαγικά τα προβλήματα που πρέπει να έχουν περισσότεροι από 1.000 χρήστες πανελληνίως.

Link to comment
Share on other sites

Τα λεμε και τα ξαναλεμε

Υπαρχει καποιος δικηγορος εδω μεσα να αναλαβει να κανει ομαδικες αγωγες η να παρει καποιες διαστασεις μεσω καναλιων το θεμα υπάρχει ????

Η Ενωση Ελληνων Χρηστων Internet που ειναι ??? Να παρει θεση

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

Προσφορες τις εχουμε φαει στην μαπα , καθε τρεις και λιγο

Ενας καλος δικηγορος με κυρος χρειαζεται να βρεθει να τους τριξει τα δοντια

 

 

Αμαν πια

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει κανένας μπάρμπα τον Κούγια αυτός μπορεί να είναι λιγάκι εκκεντρικός αλλά άμα τον είχαμε δικηγόρο..καινούργια PC θα μας αγόραζε ο ΟΤΕ:)
Link to comment
Share on other sites

Είμαι ένα απο τα θύματα του πΟΤΕ...

Είχα tellas 512(και με την αναβάθμιση έγινε 1024...) για πολύ καιρό είχα ταχύτητες 384 ενώ η Tellas επέμενε έχετε 1024... Τεσπα επειδή δν με σύμφερε πήγα στο φοιτητικό της Forthnet 768/192... Μετά απο απίστευτη γραφειοκρατεία και συννενόηση μπουζούκι μεταξύ Tellas - Forthnet - OTE κατάφερα να ξαναμπώ στον κόσμο του Internet...

 

Η μεγάλη απάτη...? Όσοι φίλοι που είμαστε με το ίδιο πακέτο της Forthnet αλλα και όχι μόνο (στα 768) στην ίδια γετονιά έχουμε μια ελλεινή ταχύτητα(ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ)... μέγιστο να δούμε 270kb/s και μια μέρα χτύπησα για 30 ολόκληρα λεπτά την εκπληκτική ταχύτητα των 677.58kb/s... Απο τότε είμαστε βυθισμένοι στο απόλυτο σκοτάδι...

Και τηλεφωνόντας στην Forthnet η απάντηση η τρομερή... Αποκλείεται να έχετε πρόβλημα και τέτοια μόλις τους είπα για ακόμη μια φορά μου είπε... Τέλος Νοεμβρίου... ΆΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....:mad:

 

Και μάλιστα σήμερα βρήκα ένα βαν του ΟΤΕ και μου ήρθε να το σπάσω...! Ειλικρινά όμως... Τίτλο στο βανάκι αν δν κάνω λάθος "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ" ειλικρινά θα το έσπαζα... :X ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ... ΕΛΕΟΣ.-

 

 

 

Υ.Σ Πήρα τηλ στο 121 και λέει μέχρι το τέλος του χρόνου κ μπορεί κ νωρίτερα... Δν είναι μόνο δικό σας το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι γενικό... Ελπίζω να κάνουν 2 μήνες δώρο σύνδεσης μετά απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που πλέον πλήττει όλη η Ελλάδα σε ένα δίκτυο χαλκού που είναι πανάρχαιο και μέγιστες ταχύτητες στον χαλκό είναι 50mbps..

Life Is Good
Link to comment
Share on other sites

τι να κάνουμε με αυτές τις αναβαθμίσεις. το μόνο που μπορούμε είναι να περιμένουμε(για πολύ καιρο) το θέμα είναι ότι όλες οι ετεαιρίες αγοράζουν καλώδια από τον ΟΤΕ για τα δικτυά τους και μόνο ό ΟΤΕ (EXEI;) λίγη καλύτερη σύνδεση.αλλά δυστυχώς δεν δείνουν πίσω τι ώρες που έχουμε κακή ποιότητας σύνδεσης.

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Link to comment
Share on other sites

Έχει αρχίσει να στρώνει λιγάκι το νετ τώρα τελευταία ή ιδέα μου είναι?

Εγώ πάντως εδώ και 2-3 μέρες μπαινω κάπως πιο αξιοπρεπώς.με την 2048 μου έχω πιάσει αρκετές φορές 200άρες ενώ παλαιότερα,μια στο τόσο και αν.

no sig...
Link to comment
Share on other sites

edw patra exw anbathmistei apo 512 se 1024 k paei sernontas pianw 35 mexri 45 g na doume tha luthei to problhma. to axioperiergo einai giati o ote de exei bgalei episimh anakoinwsh g ta problhmata pou uparxoun.
Link to comment
Share on other sites

to axioperiergo einai giati o ote de exei bgalei episimh anakoinwsh g ta problhmata pou uparxoun.

γιατι τα προβληματα τα βλεπεις εσυ, εγω και οσοι ασχολουνται. υπαρχουν πολλοι που εχουν ηδη dsl και δεν ξερουν οτι σερνονται, τους φαινεται φυσιολογικο αφου κατεβαζουν με 30 ενω με dial-up ηταν στα 4kb.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΤΕΝΕΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ... ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Η 30Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΕΤΤ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψυχραιμία ...

Link to comment
Share on other sites

Έχουν ήδη γίνει αρκετά και ο πΟΤΕ ξέρει ότι δεν τον συμφέρει να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια προβλήματα.Όπως κι εσύ,έτσι κι εμείς ελπίζουμε να φτιάξει το σύστημα.

 

Υ.Γ. Μην βάζεις κεφαλέα.Είναι σαν να μας φωνάζεις και καθόλου ωραίο για την εικόνα του forum.

no sig...
Link to comment
Share on other sites

Έχουν ήδη γίνει αρκετά και ο πΟΤΕ ξέρει ότι δεν τον συμφέρει να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια προβλήματα.Όπως κι εσύ,έτσι κι εμείς ελπίζουμε να φτιάξει το σύστημα.

 

Υ.Γ. Μην βάζεις κεφαλέα.Είναι σαν να μας φωνάζεις και καθόλου ωραίο για την εικόνα του forum.

 

ok Ας το ελπίσουμε !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψυχραιμία ...

Link to comment
Share on other sites

καλα μουρχεται να τα σπασω ολα και να φυγει το pc απο το πεμπτο

 

 

ημαρτον δηλαδη. εδω πλεον δεν μιλαμε το αν θα παμε στο 1mb αλλα στο αν θα ανοιξουμε το yahoo as poume. πραγματικα δεν παει αλλο κ δε ξερω ποτε θα τελειωσουν αφτες οι εργασιες αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι σιγουρα προτιμουσα 512 στα8ερη παρα αυτο το πραγμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

edo koita oute reply de mpor na kano

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

grrrrrrrrrrrrrrrrr NAIII

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

grrrrrrrrrrrrrrrrr NAIII

 

Μιλησα στις 22:00 με ΟΤΕΝΕΤ.

 

1ον Σε ολη την Ελλαδα παρατηρουνται κολληματα,ΑΡΓΕΣ ταχυτητες,Διακοπες συνδεσεων κλπ.

2ον Ημερομηνια τερματισμου των εργασιων 31η Δεκεμβριου 2006 (Απο Νοεμβριο

το πηγαμε Δεκεμβριο και εχει ακομα σιγουρα)

3ον Απαντηση : Και που θα πατε αν φυγετε?

Παντου το ιδιο ειναι (Τους εχουμε γα..σει ΟΛΟΥΣ!!)

 

 

Εγω το λεω και θα το ξαναλεω

 

- ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

- ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιμετωπισουν την αυξημενη ζητηση & το διπλασιασμο

- ΔΕΝ εχουν ΥΠΟΔΟΜΕΣ , Εχουν Απαρχαιωμενα δικτυα & κεντρα ,

DSLAM & αλλα αμφιβολου προελευσεως και ποιοτητας..

- ΓΝΩΣΕΙΣ πολυ αμφιβαλλω πλεον για πολλους απο αυτους

(ΧΑ ΧΑ ακομα θυμαμαι τα λανθασμενα Firmware & τα Λογισμικα που δεν μπορουν να περασουν )

 

 

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ

 

1) Τις αυξησουλες τους τις παιρνουν

2) Τα λεφτα μας τα παιρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρις ιχνος ευαισθησιας (παγωμα χρεωσεων - επιστροφη χρηματων - μειωμενες χρεωσεις θα μπορουσαν να εφαρμοστουν..)

3) Εχουν καταντησει την ΕΛΛΑΔΑ την χειροτερη χωρα στις Τηλεπικοινωνιες.

 

 

Και εχουν και το θρασος να βγαζουν και ανακοινωσεις του τυπου:

 

400.000 οι DSL συνδεσεις στην ΕΛΛΑΔΑ!

χωρις ΚΑΜΜΙΑ αναφορα στα προβληματα κλπ.

ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ 1.000.000 παιδια ! ΜΠΡΑΒΟ

 

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά θα πάρω κ γω μια καραμπίνα και θα πάω να σκοτώσω οχι 5 αλλα 15 άτομα !ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...!

Συννενόηση μπουζούκι πραγματικά!

 

Πήρα τηλ στην Forthnet στο τεχνικό τμήμα και μου είπαν τα κλασικά... Κλείστε τα προγράμματα πηγαίνετε στην κονσόλα cmd και πατήστε netstat -a.

 

Ωραία τους λέω κανένα established...

Πάμε λέει στο speedtest.forthnet.gr

 

( ΒΟΛΟΣ, 768/192 )

 

χτυπάμε ένα ωραίο test

 

click START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 166.74Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 191.89kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

 

click START to re-test

 

στο 2ο χτύπησα και 254 στο download αν θυμάμαι καλά!

 

και μου λέει μετά πάμε να δούμε την γραμμή σας...

AccessRunner Control Panel και καλά να δεί το Up/Down στο Physical Layer Statistics...

 

Η απάντηση...? Υπάρχει πρόβλημα στο dslam σας... (Λέω απο μέσα μου αλήθεια??)

Ωραία λέω δλδ πληρώνουμε 768 για 256 και αν... και μου λέει πιθανότατα μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν λυθεί τα προβλήματα... ok λέω...

 

Παίρνω χθές το 121 και μου είπε το ίδιο πράγμα πως μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν τελειώσει τα προβλήματα... Και άρχισα να τους λέω πως όλο αναβάλετε την ημερομηνία, δν είναι πράγματα αυτά... Τόσο μεγάλη βλάβη είναι πια? Έλεος. Και μου λέει θα το προωθήσουμε και θα σας τηλεφωνήσουμε. Με παίρνουν τηλ. σήμερα και μου λέει παρακαλώ συνδεθείτε λίγο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και με το που συνδεέται μου λέει "Ναι, όντως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή σας." Ναι το ξέρω τους λέω είναι απαράδεκτο κ τέτοια... Και αύριο το πρωί θα μου στείλουν συνεργείο...

 

και το ΚΟΥΦΟ??

 

Ξαναπάιρνω πριν 15' στην Forthnet κάνουμε τα test πάλι και όλα τα παραπάνω συναφή... Και μου λέει δν έχετε πρόβλημα στην γραμμή σας αλλά στο Dslam... θα σας στείλουμε ένα e-mail με κάτι test τα οποία θα τα δοκιμάσετε διαφορετικές στιγμές της ημέρας... Και της λέω της κοπέλας έχω καλέσει τον ΟΤΕ και μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή...

 

Τέλεια... Ο καθένας λέει ό,τι θέλει... Προς το παρόν προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ. Απο κεί και πέρα δν ξέρω τι θα κάνω... θα τα σπάσω όλα...!

 

Μήπως θα πρέπει να απευθυνθούμε στην ΕΕΤΤ? ΔΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152214

 

Παιδιά τι λέει το παιδί εδώ? Χρειάζονται 50€ για να έρθει ο ΟΤΕ σπίτι μου? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ θα τους διώξω με τις κλωτσιές!!!!!!:mad:

Life Is Good
Link to comment
Share on other sites

καλα να σαςς πω !!!!!!!!!!! μπορουμε να κανουμε κατι ??????????????ΗΜΑΡΤΟΝΝ

δε ξερω τι αλλα 3 μηνες πληρωνω ιντερνετ κ ιντερνετ δεν εχω. τι δεκεμβριο και παπα**ιες !!!!!!!!!!!!

 

πρεπει να κανουμε κατι

 

θα βγω στα παραθυρα !!!!!!!!!

 

αλη8εια δε παει αλλο

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

οσο για τα τεστ κ μενα μουπαν να τα κανω αλλα συμπερασμα δεν βγηκε

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

Έχω πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο,υποτιθεται εχω 1024 αλλα πιανω 40(μεσος ορος),60 αντε 80(σπανια)

Καταλαθος ψηφισα οτι δεν έχω πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...