Jump to content

dedcat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    177
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dedcat

  1. Πως ειναι δυνατον? Οτι και να κανω οπου παω εχω τις κοκκινες μπαρες πανω και κατω με τα λινκς για vf live κλπ. Update: Εγω μπαινω απο wapkarta.vodafone.gr γιατι εχω καρτοκινητο, ισως το εχουν κανει μονο για καρτοκινητα? Δεν θα αργησει να ερθει σε ολους! Update 2: Οχι μονο αλλαζουν τις σελιδες αλλα τις βαζουν σε cache, σημερα δεν μπορω να βγαλω τη σημερινη σελιδα απο το σιτε μου, μου στελνουν τη χθεσινη. Και να σκεφτητε οτι το server τις κανει expire αμεσως που σημαινει οτι αυτες οι σελιδες δεν πρεπει να αποθηκευονται σε proxy servers.
  2. Ρε παιδια, ξαφνικα αρχισε να μου βγαινει το vf menu σε ολες τις σελιδες του ιντερνετ, μια κοκκινη μπαρα επανω και μια κατω. Με τι δικαιωμα αλλαζουν την πνευματικη ιδιοκτησια αλλων websites δεν καταλαβα? Μυριζω μυνησεις! Οχ και η ογκοχρεωση βγαινει τωρα λιγο μεγαλυτερη λογο της αυθερετου και σχεδον σιγουρα παρανομης πραξης.
  3. Μονο αναβαθμιση, hard format δεν χρειαζεται γιατι η αναβαθμιση το κανει το κινητο παρθενο παλι, τιποτα παλιο δεν μενει εκτος απο οτι εχεις στη καρτα μνημης
  4. Με hard format θα φτιαξει, αλλα αν εχεις παλια προγραματα η θεματα θα πρεπει να αλλαζεις ημερομηνια πριν την εγκατασταση. Το player μενει ανοικτο αλλα αντιθετα απο το ΜΕ μπορεις να το κλεισεις ευκολα γιατι εχει την επιλογη εξοδου στο μενου
  5. μαλλον ρωραει τι μαρκα μνημη νομιζω :rolleyes:
  6. Ναι εγω το ειχα πει και μαλλον δεν το ειπα σωστα, το player δεν ειναι το ιδιο με του ΜΕ παρουσιαστικα, αλλα εχει πολλες απο τις δυνατοτητες ομως του ΜΕ player, δεν ξερω εαν τις εχει ολες γιατι δεν τις ηξερα και ολες εδω που τα λεμε απ'εξω και ανακατωτα, για να γινει σωστη συγκριση θα πρεπει να εχω και τα δυο στο χερι. Παντως δεν αμφισβητω τον φιλο που ειπε οτι τις εχει ολες, απλα it doesn't have the same look
  7. Οχι το player δεν ειναι ιδιο. Εγω παντως εαν δεν ειστε και πολυ κολλημενοι με το ΜΕ player συνιστω την αλλαγη σε απλο τωρα, Αλλα απο την αλλη πλευρα, μπορει σε λιγο να βγαλουν νεο ΜΕ λογισμικο με ολα τα καινουργια του απλου. Ετσι ειναι αυτα... decisions-decisions... ασταδιαλα, βαρεθηκα πια! :rolleyes:
  8. Δεν υπαρχει, περιμενεις μεχρι να βγαλουν πιο νεα εκδοση για το ΜΕ :shifty:
  9. Λαθος, οταν σε χρεωνουν wap δεν εχεις κανονικο internet, εχεις μονο web απο θυρα 80, δεν μπορεις να πας σε ιστοσελιδα εκτος θυρας 80, δεν μπορεις να ελεγχεις e-mail (POP/SMTP) chat στο IRC Και αλλα πολλα που ειναι σε αλλα ports... Εκτος σε λιγες περιπτωσεις μεσω διαμεσολαβητη οπως πχ το FLURRY - http://www.flurry.com/ Μπορεις απλα να κατεβαζεις περιπου το 95% το περιεχομενου του WEB (οχι του Internet)
  10. Δεν εχουν καμια διαφορα, ισχυει και για τα δυο.
  11. Ειναι για το απλο (0529782)
  12. Αυτο εξαρταται απο το network που θα κανεις συνδεση εκει, με Τ-mobile και ΑΤΤ δεν θα εχεις προβλημα με το triband, με αλλες ισως... εκει εχει και πολλα μικρα τοπικα networks γι'αυτο καλυτερα ψαξε τις ιστοσελιδες τους να δεις σε τι συχνοτητες εκπεμπουν, εγω παντως ποτε δεν ειχα προβλημα με triband σε Βοστονη Σικαγο, Ν. Υορκη etc. με την T-Mobile.
  13. Μαλλον το πραγραμα προσπαθει να ανοιξει συνδεση μεσω port που ειναι μπλοκαρισμενο, απλο wap που εδω στην ελλαδα μασ δινουν εχει μονο το port 80 ανοιχτο, πρεπει να εχεισ φουλ internet συνδεση. Αλλα και παλι σου συνηστω να μην το κανεις αν σε χρεωνουν ογκοχρεωση.... εκτος αν εχεις μπαμπα τον κοκκαλη :rolleyes:
  14. Μια φορα μου ειχε κανει το ιδιο, ειχα βαλει στην ημερομηνια 2006 ενω ηταν 2007
  15. Πηγαινεις στο πρωτο μυνημα, κοιτας τις οδηγιες που καπιος εγραψε με κοπο και ακολουθεις, και δεν ρωτας παλι πραγματα που εχουν απαντηθει ξανα και ξανα σε αυτο το thread γιατι βαριεται ο κοσμος να λεει τα ιδια και τα ιδια. ΥΓ¨Δεν σου λενε να αναβαθμησεις το ΜΕ σε ΜΕ, σου λενε να αναβαθμησεις το λογισμικο του ΜΕ στο τελευταιο version (3.0705.1.0.31) και μαλλον λογω του οτι μπορει να εχεις κινητο παραεισαγωγης πρεπει να αλλαξεις το product code. Πηγαινε διαβασε λιγακι δεν παθαινεις τιποτα.
  16. Αυτο το φωτακι ειναι για να μπορει να κανει autofocus η μηχανη, αλλιως θα επρεπε να εχει η manual focus η laser system. που δεν εχει οποτε το φωτακι ειναι εκει και θα μεινει. ;) Οποιος εχει λιγη εμπειρια με φωτογραφικες μηχανες παραπανω απο "point & shot" ερασιτεχνικη, καταλαβε! :D
  17. Διαβασε και λιγο ρε φιλε, δεν μπορουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια.
  18. Εκανα την αναβαθμηση πριν τρεις μερες μολις βγηκε, (το εκανα παλι ΜΕ) λοιπον το κινητο τωρα ειναι πιο γρηγορο, εντελως σταθερο χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Μπραβο στη Νοκια! Στο μελλον δεν προκειτε να κανω αλλη αναβαθμηση αν εκ των προτερων δεν εχω πληροφοριες οτι αξιζει το κοπο και υπαρχει η ιδια σταθεροτητα μαζι με καινουργιες λειτουργιες, αν και το μονο που περιμενω ειναι τωρα να φτιαξουν την εκθεση ωστε να μην βγαζει ολες τις φωτογραφιες χυμα...
  19. Τελευταια φορα που εγινε αυτο σε εμενα ειχα βαλει ημερομηνια **/**/2006 ενω ηταν 2007 ΥΓ: Οχι με το y-browser...
  20. Ναι, φορτισμενα ειναι τα πιο πολλα, φρεσκα φρεσκα! Αφου σταματησε να φορτιζει εισαι ετοιμος για δραση. :happy:
  21. Κανε δυο σελιδες πισω και διαβασε.
  22. Νεε μου, το Ν73 δεν εχει wifi, βαλε το καλωδιο
  23. N73 IE Product code με Ελληνικα? Δεν νομιζω!
  24. Εγω ειπα οτι ξερω και τα νουμερα εδω βγαινουν σωστα, αν θελεις ψαξτο στο google, μηπως εχεις κανει και κανενα hard format? αποτι ξερω, μονο με αναβαθμηση ή hard format σβηνει το timer.
  25. Δηλαδη εχεις μιλησει 23 λεπτα και 6 δευτ. απο την τελευταια φορα που εκανες αναβαθμηση λογισμικου.
×
×
  • Create New...