Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε το δικό μου είχε από Κωτσόβολο και εμένα μου κακοφάνηκε αν και σφραγισμένο.

Ποιος ξέρει ποσες φορες ανοίχτηκαν και ξαναανοιχτηκαν με τις 1000 αναβαθμίσεις που τα εκαναν μεχρι να κυκλοφορησουν:lol:

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ WIFI ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!:cry: :cry:

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα δικά σας Ρ990 είχαν προστατευτική ζελατίνα στη οθόνη?Γιατί το δικό μου δεν είχε και αυτό με ξένισε λιγάκι.

Ουτε το δικο μου ειχε ζελατινα και ηθελα να το αναφερω σε προηγουμενο ποστ αλλα το ξεχασα. Ειχε και κατι σαν δαχτυλιά (μικρολεκές) και το καθαρισα με βαμβακι παρακαλω για να μη το χαραξω. Τελικα εβαλα και το screen protector το οποιο ειναι αψογο! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ετσι για να γελασουμε λιγο...και επειδη καποιοι βλεπουνε το P990 απο μακρια και ζηλευουνε που αγορασανε αλλο κινητο και δεν εχουνε λεφτα να το αγορασουνε....κανω copy-paste μερικα λογια απο το φορουμ του HTC Tytn

Μια ερώτηση γενικού περιεχομένου για όλα τα παιδιά του φόρουμ.

Είναι τόσο αργό στις κλήσεις επειδή είναι ππσ - δηλαδή άλλης τεχνοτροπίας - από τα σμαρτφόουνς ή εγώ έχω πρόβλημα;

τερματίζω κλήση και κλείνει μετά από 2 - 3 δευτρερόλεπτα!

Προσπαθώ να περάσω γρήγορα από μια ενεργή κλήση που μόλις τερματίζεται σε μια που είναι σε αναμονή και ..."φέξε μου και γλύστρησα!"

Στα εικονικά πλήκτρα, πιέζεις πρώτα το ένα νούμερο να ακουστεί και το μπιπ και αφού χορτάσεις μπιπ, μπορείς να πιέσεις και το επόμενο!

Άνοιγμα - κλείσιμο τηλεφώνου αργό μέχρι αγανακτήσεως! Προχθές μάλιστα νόμιζα ότι κόλλησε και πήγα να του κάνω σοφτ ρισέτ!

Συμβαίνει σε όλους;

Και ναι, πρόσεξα να μην έχω πολλά προγράμματα να τρέχουν "από πίσω", για την ακρίβεια μάλιστα τα έκλεινα όλα και το τηλέφωνο (σε λειτουργία ως τηλέφωνο) εξακολουθούσε και σερνόταν...

Σοφτ ρισέτ χρειάστηκε και κάποια στιγμή που το πληκτρολόγιο (χαρντγουέαρ) δεν άλλαζε σε ελληνικά... Βρε τίποτα λέμε... Μετά το σοφτ επανήλθε βέβαια...

Να σημειώσω επίσης ότι το τηλέφωνο αργεί να ανταποκριθεί και σε κουμπιά χαρντγουέαρ. Τελειώνεις την κλήση και πατάς το κόκκινο τηλεφωνάκι κι αυτό μετράει μερικά ακόμη δεύτερα μέχρι να κλείσει επιτέλους τη ρημάδα τη γραμμή...

Μερικές φορές, αργεί τόσο που φοβάμαι να πω οτιδήποτε (ξέρεις παίρνει το αφεντικό και μόλις το κλείνεις τον στέλνεις στο διάολο) μη τυχόν και ακούει ακόμη!!!

Κάνω κάτι λάθος το στραβάδι;

Δεν θελω να μπω στο θεμα συγκρισης 2 διαφορετικων συσκευων,αλλα θελω να δειξω σε μερικους οτι ολες οι συσκευες ειχαν εχουν και θα εχουν προβληματα.Ας βοηθησει ο καθενας οπως μπορει να λυσει τα δικα του προβληματα.

Στο κατω κατω, καποιος που ΔΕΝ εχει το P990 και που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το αγορασει,δεν καταλαβαινω για ποιον λογο παρακολουθει το συγκεκριμενο θεμα!!!!!!!

Αντε παμε και εμεις στο φορουμ του HTC να λεμε τι ομορφα που γραφουμε μυνηματα με το ενα χερι την ωρα που οδηγαμε κλπ κλπ...ΗΜΑΡΤΟΝ παιδια...

ουτε στο νηπιαγωγειο να ημασταν.

Ο καθενας ας κοιταξει την καμπουρα του.

Φιλε ξεκινησα το update αλλα εχει φτασει τα 54 ΜΒ και ακόμα κατεβαίνει, τι γινεται? πόσα ΜΒ ειναι η αναβάθμηση?

Μην εκπλαγεις αν ειναι μεγαλος ο ογκος που θα κατεβαινει απο τον server. Ειναι φυσιολογικο.

Εγω αυριο το πρωι... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να αναφερουμε τα bugs και τα προβληματα στο παρακατω λινκ... Απλα για να ειναι συγκεντρωμενα, αν και προσωπικα δε με πειραζει καθως παρακολουθω και ξενα σχετικα topics. Οτι προτιματε...

P990: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΡΑ!!Ειναι το πρωτο ποστ που γινεται με

wi fi & P990!!!

Ρίξε καμιά ιδέα... από το απόγευμα προσπαθώ!

Ενώ βγάζει εξαιρετικό σήμα, λέει σύνδεση αδύνατη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι για να γελασουμε λιγο...και επειδη καποιοι βλεπουνε το P990 απο μακρια και ζηλευουνε που αγορασανε αλλο κινητο και δεν εχουνε λεφτα να το αγορασουνε....κανω copy-paste μερικα λογια απο το φορουμ του HTC Tytn

Μια ερώτηση γενικού περιεχομένου για όλα τα παιδιά του φόρουμ.

Είναι τόσο αργό στις κλήσεις επειδή είναι ππσ - δηλαδή άλλης τεχνοτροπίας - από τα σμαρτφόουνς ή εγώ έχω πρόβλημα;

τερματίζω κλήση και κλείνει μετά από 2 - 3 δευτρερόλεπτα!

Προσπαθώ να περάσω γρήγορα από μια ενεργή κλήση που μόλις τερματίζεται σε μια που είναι σε αναμονή και ..."φέξε μου και γλύστρησα!"

Στα εικονικά πλήκτρα, πιέζεις πρώτα το ένα νούμερο να ακουστεί και το μπιπ και αφού χορτάσεις μπιπ, μπορείς να πιέσεις και το επόμενο!

Άνοιγμα - κλείσιμο τηλεφώνου αργό μέχρι αγανακτήσεως! Προχθές μάλιστα νόμιζα ότι κόλλησε και πήγα να του κάνω σοφτ ρισέτ!

Συμβαίνει σε όλους;

Και ναι, πρόσεξα να μην έχω πολλά προγράμματα να τρέχουν "από πίσω", για την ακρίβεια μάλιστα τα έκλεινα όλα και το τηλέφωνο (σε λειτουργία ως τηλέφωνο) εξακολουθούσε και σερνόταν...

Σοφτ ρισέτ χρειάστηκε και κάποια στιγμή που το πληκτρολόγιο (χαρντγουέαρ) δεν άλλαζε σε ελληνικά... Βρε τίποτα λέμε... Μετά το σοφτ επανήλθε βέβαια...

Να σημειώσω επίσης ότι το τηλέφωνο αργεί να ανταποκριθεί και σε κουμπιά χαρντγουέαρ. Τελειώνεις την κλήση και πατάς το κόκκινο τηλεφωνάκι κι αυτό μετράει μερικά ακόμη δεύτερα μέχρι να κλείσει επιτέλους τη ρημάδα τη γραμμή...

Μερικές φορές, αργεί τόσο που φοβάμαι να πω οτιδήποτε (ξέρεις παίρνει το αφεντικό και μόλις το κλείνεις τον στέλνεις στο διάολο) μη τυχόν και ακούει ακόμη!!!

Κάνω κάτι λάθος το στραβάδι;

Δεν θελω να μπω στο θεμα συγκρισης 2 διαφορετικων συσκευων,αλλα θελω να δειξω σε μερικους οτι ολες οι συσκευες ειχαν εχουν και θα εχουν προβληματα.Ας βοηθησει ο καθενας οπως μπορει να λυσει τα δικα του προβληματα.

Στο κατω κατω, καποιος που ΔΕΝ εχει το P990 και που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το αγορασει,δεν καταλαβαινω για ποιον λογο παρακολουθει το συγκεκριμενο θεμα!!!!!!!

Αντε παμε και εμεις στο φορουμ του HTC να λεμε τι ομορφα που γραφουμε μυνηματα με το ενα χερι την ωρα που οδηγαμε κλπ κλπ...ΗΜΑΡΤΟΝ παιδια...

ουτε στο νηπιαγωγειο να ημασταν.

Ο καθενας ας κοιταξει την καμπουρα του.

ΑΨΟΓΟΣ!!!

Ευγε αγόρι μου γιατί μερικοί νομίζουν ότι είμαστε τίποτα παιδάκια και δεν ξέρουμε τι αγοράζουμε,λες και δεν δίνουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια,λες και μας τα κάνουν δώρο τα Ρ990 για αυτό προτιμάμε αυτά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πείρα και είναι οπαδός των pda-smart-phones ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τα,ξέρει πολύ καλά ότι κανένα τέτοιο τηλέφωνο δεν είναι τέλειο με το που βγαίνει στην αγορά, αλλά χρειάζεται μερικές αναβαθμίσεις και μερικά προγραμματάκια τρίτων για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης και ευχρηστίας.

Παναγιώτης

Μην εκπλαγεις αν ειναι μεγαλος ο ογκος που θα κατεβαινει απο τον server. Ειναι φυσιολογικο.

Εγω αυριο το πρωι... ;)

Φίλε μου καλημέρα,

Τελικά μετα από 4 ωρες (απλή dial-up) και ογκο 82.000.000 bytes έγινε η αναβάθμηση και τώρα έχω:

Tel

CXC162037 R7A001

bluetooth

CXC162058 R4F01

Organizer

CXC162036 R3B01

CDA

CDA1612007/1 R3B01

Τώρα τι αλλαγες έχουμε δεν πρόσεξα ακόμα, αλήθεια η επίλογη για να εχεις 3G ή GSM υπήρχε και πρίν?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Για όσους έχουν πρόβλημα με την σύνδεση wifi θυμάμαι ότι στο site αυτό

http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323 εκτός από ωραίες υπάρξεις με αγκαλιά το p990 υπήρχαν και κάποιες οδηγίες βήμα-βήμα για το wifi. Πάντως η επιτυχής σύνδεση δεν εξαρτάται μόνο από το κινητό σας αλλά και από τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει στο modem. Δύο πράγματα πρέπει να προσέξετε:

1. Αν έχετε κλειδώσει το μόντεμ να δέχεται μόνο MAC address του/των PC σας θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να βρείτε την MAC address του P990 και να την προσθέσετε στην λίστα του modem σας

2. Το κλειδί ασφαλείας (WEP key) έχετε δώσει στο μόντεμ πρέπει να περαστεί και στο κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia wraia ta pirame, wraia ta vlepoume, kanena programa?kanenan opera?kapoio paixnidi?

mpes sto http://www.p800stuff.com kai register. palia eixe ekatontades 'dwrean' programmata kai games gia p900, twra exei anoiksei gia p990 efarmoges. den exei polla pragmata akoma - mono kati games - alla mera me ti mera tha megalwnei. ama vrw kanena allo tetoio site tha enimerwsw to forum.

good luck

Ξερει κανεις τι περιλαμβανει η τελευταια αναβάθμηση?

re paidia wraia ta pirame, wraia ta vlepoume, kanena programa?kanenan opera?kapoio paixnidi?

τον opera τον έχει ήδη το κινητό!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μία ερώτηση για όσους το έχουν αγοράσει ήδη.

Εχει το Ρ990 προεγκατεστημένο το παιχνίδι Lo Pan όπως το Ρ900??????

Οχι, έχει τα Vijay Singh Pro Golf 3D και QuadraPop

Για το wifi....απλα αντιγράψτε το wep key και ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕ στο router σας το ΜΑC ID του κινητού σας για να το δει αυτοματα!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛο....

Μην πλέκετε με πρωτοκολλα και κρυπτογραφησεις ;)

H αισθηση του να εχεις 'dsl στο κινητο' ειναι μαματη:D

Aναβαθμιση δεν θα κανω αφου το κινητο κατ'εμε δεν έχει σοβαρα bugs...

To προβλημα με τους χαρακτηρες δεν διορθωνεται με αυτην που εχει βγει οποτε περιμενουμε....

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗRΕΑD

για να μην ζαλιζουμε όσα παιδιά δεν το έχουν ακόμα πάρει! ;)

P990: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148619

ΑΨΟΓΟΣ!!!

Ευγε αγόρι μου γιατί μερικοί νομίζουν ότι είμαστε τίποτα παιδάκια και δεν ξέρουμε τι αγοράζουμε,λες και δεν δίνουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια,λες και μας τα κάνουν δώρο τα Ρ990 για αυτό προτιμάμε αυτά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πείρα και είναι οπαδός των pda-smart-phones ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τα,ξέρει πολύ καλά ότι κανένα τέτοιο τηλέφωνο δεν είναι τέλειο με το που βγαίνει στην αγορά, αλλά χρειάζεται μερικές αναβαθμίσεις και μερικά προγραμματάκια τρίτων για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης και ευχρηστίας.

Moυ αρέσει που δε θα το συνέχιζες...:rolleyes:

Γιωργο μην περιμενεις να σου βγαλει welcome to Opera :D

Oταν πατας web ο Opera ανοιγει ;)

Παιδια μια προσπάθεια να μεταφέρουμε το θεμα για προβληματα στο αντιστοιχο thread ;)Θα είναι καλο για όλους

βαλτε ρε παιδια καμια φωτογραφια εξωτερικου και εσωτερικου χωρου να δουμε πως τραβαει ??????? σε ξενα φορουμ αναφερει καλλιτερη την καμερα του απο το κ750 !!! και w900

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ μερικά πραγματάκια:

1) Έχει κάποιου είδους docking station ή πώς σθνδέεται με τον Η/Υ για αναβαθμίσεις, συγχρονισμό, κλπ;

2) Υπάρχει, ή πρόκειται να βγει, κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης;

3) Σε χρήση του opera (με DSL όπως αναφέρεις SEALOVER παραπάνω) υπάρχει κάποια χρέωση για τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή όχι;

4) Τ - 9 Ελληνικό υποστηρίζεται από όλα τα πληκτρολόγια, εξωτερικό, εσωτερικό qwerty και εσωτερικό software;

5) Η φωτεινότητα της οθόνης την ημέρα με ήλιο πώς είναι; Είναι εύχρηστο ή δυσδιάκριτο;

6) Υπάρχει η δυνατότητα να βάζεις υπενθυμίσεις για γενέθλια, γιορτές οι οποίες θέλεις για να επαναλαμβάνονται κάθε έτος;

7) Μέχρι πόσα GB κάρτα μνήμης αναγνωρίζει και είναι γρήγορη η σύνδεσή του με τον Η/Υ στη μεταφορά δεδομένων (τύπου USB 2.0);

8) Θα υπάρξουν κάποια στοιχειώδη προγράμματα τύπου Office, έστω και στο κοντινό μέλλον;

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα....

• The title was changed to Sony Ericsson P990i