Jump to content

potakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    299
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About potakas

  • Ημ. Γέννησης 06/01/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

potakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. "Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    Share αυτού του post στο Facebook

    Like στη σελίδα του Canguro.gr στο Facebook

    Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά με αυτές"

     

    Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για το powerbank από το Canguro.gr.

    Πρέπει να κάνω και τις τρεις κινήσεις που αναφέρετε ή μία από τις τρεις;

  2. Εγώ την περνάω τώρα. Είναι η V7.3.6.0.LHOCNDD Stable 147M (Αγγλοκινέζικη) System New - MEID shown instead of IMEI (05-26) Optimization - Camera image processing (05-26) Optimization - Fingerprint reader (05-26) Fix - Battery charge shown as -2% in some cases (05-26) Fix - Low volume while recording in some headphones (05-26) Permissions Manager Fix - Clash Royale stopped working while using Alipay (05-30) Security Six - Alarm couldn't work normally if on/off time was scheduled in some cases (05-26)
  3. Δίκιο έχεις. Δεν πρόσεξα ότι είναι το 2/16. Κρίμα, και εντυπωσιάστηκα από την τιμή.
  4. Φαντάζομαι το είδατε αυτό όσοι δεν έχετε παραγγείλει ακόμα και ενδιαφέρεστε για το κινητό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435808
  5. Το auto brightness πρέπει να έχει θέμα. Εγώ το απενεργοποίησα γιατί μου έκανε αυτές τις αλλαγές που αναφέρεις και νόμιζα ότι έχει η οθόνη θέμα flickering.
  6. Επειδή σε κάποιον/κάποιους δεν δουλεύει το TETHERING και το γενίκευσε/γενίκευσαν ότι δεν δουλεύει σε κανένα redmi note 3 pro, και έτσι μπορεί να τρομάξουν πιθανοί αγοραστές της συσκευής, να πω ότι στο δικό μου (με cosmote sim στην sim slot 1 και με έκδοση firmware 1.18.0) ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς να χρησιμοποιήσω κανένα κολπάκι. Εικάζω λοιπόν ότι αν σε κάποιον δεν δουλεύει, η πιθανότερη αιτία να είναι ο πάροχος (απ' ότι διάβασα το android δίνει πλέον το δικαίωμα στον πάροχο να μπλοκάρει το tethering) κάτι που αντιμετωπίζεται μέσω adb όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts.
  7. Φωτίζουνε μια χαρά :)
  8. Επειδή ούτε εγώ μπόρεσα να το βρω, δοκίμασε αυτό το watcface που δουλεύει σίγουρα https://play.google.com/store/apps/details?id=virtualgs.photowatch [uPDATE] Επίσης ανακάλυψα και κάτι άλλο. Στην εφαρμογή Android wear στα Watch faces πατώντας more, σου δείχνει όλα τα watcfaces που έχεις εγκατεστημένα και όλα έχουν τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην εικόνα τους, τις οποίες αν πατήσεις έχεις πρόσβαση στα settings του watchface. Τι γίνεται όμως. Στο watchface που έχεις ήδη επιλεγμένο η εικόνα του οποίου είναι highlighted (πάντα για την εφαρμογή στο τηλέφωνο αναφέρομαι, όχι στο ρολόι) δεν εμφανίζονται αυτές οι τελίτσες. Οπώτε επέλεξε κάποιο άλλο watchface και μετά βρες αυτό που θες και πάτα τις τελίτσες για να δεις αν σου βγάζει επιλογή για να αλλάξεις την φωτογραφία.
  9. Για την lockscreen δεν ξέρω. Για να εμφανίζεται το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο, πας Settings -> Additional settings -> Battery & performsnce -> πατάς Battery indicator και επιλέγεις Percentage
  10. Παιδιά μην τρελαίνεστε. Δεν νομίζω ότι είναι μαύρο το μπέζελ και στα δύο. Στο silver είναι ασημί/νίκελ και στο grey είναι μαύρο. Για δείτε αυτό το βιντεάκι (προσέξτε στο 1:15 εως 1:20). ΑΚΥΡΟ. Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον εννοείτε το μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη και όχι το νικελένιο μπέζελ γύρω από το τζάμι.
  11. Απο εδώ και πέρα να μπαίνεις στο tracking των ΕΛΤΑ να παρακολουθείς. Μπορεί να σου γράφει ότι είναι ακόμα στην Σιγκαπούρη (επειδή πιθανόν να μην έχουν ανοίξει τον σάκο ακόμα). Αν σου γράψει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής (και αν μένεις Αθήνα και όχι επαρχία) μπορεί να σου έρθει και την επόμενη μέρα. Αυτά μου έγραψε εμένα στα ΕΛΤΑ, από τη στιγμή που είδα το Arrival at Destination Post (στο tracking της SG post) μέχρι να μου έρθει (σήμερα). State Date Time Area SEND ITEM ABROAD 22-02-2016 17:07 SINGAPORE RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 01-03-2016 11:43 ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 01-03-2016 14:43 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 01-03-2016 16:43 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR M.D. AGIAS PARASKEVIS 02-03-2016 07:09 M.D. AGIAS PARASKEVIS ITEM TO BE DELIVERED 02-03-2016 08:48 M.D. AGIAS PARASKEVIS ITEM DELIVERED 02-03-2016 12:13 M.D. AGIAS PARASKEVIS
  12. Μάλιστα. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνουν πολλοί, να το βάζω να φορτίζει πριν πέσω για ύπνο, ώστε αν είναι στο 100% την ώρα που θα πέσω, να το κλείνω. Απλά δεν είναι εφικτό πάντα να έχεις τον χρόνο να το αφήσεις να πάει στο 100% πριν κοιμηθείς. Βλέποντας και κάνοντας... Εσύ λες δεν σου μπαίνει σε theater mode, εμένα δεν βγαίνει από το theater mode. Ενώ το έχω off στις ρυθμίσεις, μόλις το "ξαπλώσω" στη βάση του μπαίνει σε theater mode. Πατάω δυο φορές το πλαΐνό κουμπί, σβήνει βγάζοντας μήνυμα ότι αν θέλω να ξαναδείξει την ώρα πρέπει να πατήσω μια φορά το πλαΐνό κουμπί, λέω ωραία τα κατάφερα, και μετά από λίγο, τσουπ νατην ξανά η ώρα.
  13. Αν το αφήνω πάνω στον φορτιστή και μετά το 100% της φόρτισης, θα την σακατέψω την μπαταρία; Μάλλον ναι, ε; (UPD) Με ένα γρήγορο "γκουγκλάρισμα" που έκανα, είδα ότι αν χρησιμοποιούμε τον αυθεντικό φορτιστή της Motorola, δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουν προβλέψει για το overcharging.
  14. Να 'στε καλά. Τώρα μπορώ να φύγω ήσυχος για το καφεδάκι μου :lol:.
×
×
  • Create New...