Jump to content

salami

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About salami

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 3

salami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks alexasso! although i think i tried this but refused to work. I also have fring installed! However i cannot connect with anything else than wlan networks. 3.5g doesnt connect neiter does gprs. i dont know why! i have orange connection. Through wlan works fine in skype. Anyway, i have posted this question in other forums and if i learn something juicy i let you know. lypamai gia ta agglika alla eimai se laptop xoris ellinika tora
  2. Γεια σας παιδες Μηπως μπορει να μου πει πως σβηνουμε τα emails? Οι τιτλοι δυστυχως παραμενουν, και δεν θελω να σβησω τα emails απο τον server tou gmail. παταω delete και απλα προχωρα στο επομενο αντι να σβησει. Καποια ιδεα? σας ευχαριστω.
  3. Χαρουμενα Χριστουγεννα παιδες, Μου κανανε δωρο ενα HTC Touch και τωρα ψαχνω 'μαγαζακια' εκτος του αιβανετ. Θα με υποχρεωνατε αν με βοηθουσατε... Ευχαριστω Salami
  4. Δεν αφηνουμε τους γκευδες να μας πουνε γιατι προσεχουν η δεν προσεχουν τον εαυτο τους και το ντυσιμο τους? :rolleyes: Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα εχουν ο καθενας ξεχωριστους λογους και δεν υπαρχουν καποια στερεοτυπα οπως εμεις νομιζουμε :) Ειναι σαν να αναρωτιωμαστε γιατι οι straight περιποιουνται η δεν περιποιουνται και γιατι ντυνονται η δεν ντυνονται προσεγμενα :confused: Παντως η ταπεινη μου αποψη στο αλλο θεμα που συζηταμε ειναι οτι ολοι μας ελκονται το ιδιο πολυ με την εξωτερικη εμφανιση του αλλου φυλλου, τουλαχιστον στην αρχη. Μετα διαφοροποιουνται καπως τα κριτηρια. Δεν παει αλλιως βρε αδερφε, εκτος αν εισαι καλογρια ταγμενη στον Υψιστο οποτε τσεκαρεις τον αλλο με τα ματια της ψυχης :D Παντως για να πω και την μαυρη αληθεια, δεν θα ξεχασω μια συμφοιτητρια μου που οταν την πρωτογνωρισα δεν μου εκανε καμμια ιδιαιτερη εντυπωση, αλλα με το καιρο την ερωτευτηκα σφοδρα :p Τι να πεις?
  5. Χε Χε !! Ευκολο ειναι? Και ποιος σου ειπε οτι ξερουμε τι θελουμε? Και ποιος σου ειπε οτι το δικο σου 'στρατοπεδο' ,που λες και συ, ξερει τι θελει. Εγω τουλαχιστον νομιζω οτι ξερω τι θελω :p αλλα απολυτα σιγουρος δεν ειμαι :rolleyes: Εχω την ταπεινη εντυπωση οτι ολοι θελουν αυτο που δεν εχουν η αυτο που εχει ο αλλος. Ανωριμο, χαζο αλλα ετσι φαινεται οτι ειναι. That's life :happy: Οσο για το styling που λες, συμφωνω οτι υπαρχουν κι αλλα πραγματα που μπορεις να μαθεις απο τον αλλο, αλλα βρε παιδι μου απο καπου πρεπει να αρχισεις, δεν μπορεις με την πρωτη να ερωτευτεις την ψυχη του αλλου:) οχι φιλε Mercyful fate!! Καθολου δεν πειραζει :) Μ'αρεσει η υπογραφη σου επι τη ευκαιρια :p
  6. Αρχοντα μου, ομορφη ΔΕΝ ειπα, οχι οτι θα με χαλουσε βεβαια :shifty: Αλλωστε οποια γυναικα σεβεται τον εαυτο της σημερα προσεχει και τα κιλα της και τις ατελειες της. Η ομορφια σημερα ειναι ευκολη υποθεση. Περιποιημενη, καλοντυμενη και σωστος χαρακτηρας ΝΑΙ. Δεν καταλαβα? ποια ειναι η δυσκολια? Δεν χρειαζεται να ξοδευει μια περιουσια. Δεν μιλω για design-ατα ρουχα και προιοντα απαραιτητα. Γουστο χρειαζεται. Οσο για το 'εξυπνη' σου φαινεται δυσκολο? Οι περισσοτερες γυναικες ειναι τουλαχιστον μια κλαση ανωτερες απο μας σ'αυτο το επιπεδο απλως ζουμε στον κοσμο μας και δεν τοχουμε καταλαβει:)
  7. Χμμμμ.. Μου αρεσουν οι υποκειμενικες ερωτησεις που δεν εχουν σωστη η λαθος απαντηση. Αλλα επειδη δεν μου αρεσουν οι αρνητικες ερωτησεις θα απαντησω στο τι μου θα μου αρεσε στις γυναικες. ;) -Να προσεχει τον εαυτο της. Λατρευω να ασχολειται με τις ωρες με τα μαλλια της τα νυχια της τα χερια της τα ποδια της τις κρεμες της και τα ολα της. Δεν υπαρχει τιποτα πιο θηλυκο απο αυτο. :rolleyes: -Να ντυνεται και να βαφεται οπως της ταιριαζει. Καλη ειναι η εκαστοτε μοδα αλλα αμα μοιαζει με καραγκιοζακι...καλυτερα να παει στη Νεα Υορκη οπου ολα ειναι οκ. Το θεμα ειναι να φορας το ρουχο οχι να σε φοραει. Και να εχει γουστο να ντυνει και το συντροφο της, μιας και οι περισσοτεροι ειμαστε για κλαμματα σ' αυτο τον τομεα :p -Να εχει αποψη και τροπους (μη γλαστρα και μη ψωνιο) Οποιαδηποτε τεκμηριωμενη αποψη σε οποιοδηποτε θεμα αλλα σωστη (οχι αναγκαστικα καλη) και ακομπλεξαριστη συμπεριφορα στους αλλους. Και να στηριζει τον συντροφο της εφοσον τον εχει επιλεξει. Να μην κολακευεται απο ηλιθιους και να μην ειναι ματαιοδοξη. Μια πραγματικα εξυπνη γυναικα (οχι κουτοπονηρη βεβαια) ειναι οτι καλυτερο :up: That's it. Ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες που καμμια φορα ομως κανουν τη διαφορα :whistle:
  8. Συμφωνω απολυτα Stilskin!! Μερος της δικης μου εμπειριας με την ΤΕΛΛΑΣ ηταν οτι οταν ζητησα να μιλησω στον προισταμενο, αφου ο τηλεφωνητης προφανως μιλησε μαζι του, μου ειπε οτι δεν εχει νοημα αφου ο προισταμενος θα αλλαξει βαρδια και θα ερθει αλλος!!!! Μετα απο αυτην την ηλιθια απαντηση, σταματησα καθε επικοινωνια με την Τελλας καθως ηταν προφανες οτι εχανα τον καιρο μου με μια εταιρεια την ΤΕΛΛΑΣ που αποδιδει ΜΗΔΕΝΙΚΟ σεβασμο στους πελατες της. Απλα εκανα συγκεκριμενες καταγγελιες σε αρμοδιους κρατικους φορεις και τουλαχιστον εχω την συνειδηση μου ησυχη και την ελπιδα οτι θα παψουν καποιες ασυνειδητες πρακτικες απο εταιρειες που δρουν ευκαιριακα παραπλανητικα και εν τελει κουτοπονηρα σε βαρος καταναλωτων. Στο κατω κατω για μενα ευτυχως δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα θεμα σεβασμου της λογικης της αξιοπρεπειας και των αρχων του καθενος απο μας. Game over, dear Tellas.
  9. Φιλε μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι γραφω και ποιο ειναι το προβλημα μου. Αν δεν βιαζοσουν τοσο να σχολιασεις και να κατακρινεις, θα εβλεπες οτι γνωριζα πολυ καλα το pro-Zisto σταδιο και η απορια μου τοτε ηταν αν θα πληρωνα παγιο ΟΤΕ στο pro-Zisto σταδιο. Και μου ειπαν οχι!! Ημουν πολυ σαφης στους τηλεφωνητες αλλα προφανως πισω στον Οκτωβρη να μην ηταν και αυτοι πληρως ενημερωμενοι. Επισης, για καποιον αλλο φιλο, μπορεις να επικαλεστεις τις ηδη εγγεγραμμενες συνομιλιες που κανει η Τελλας αφου γνωριζεις τις ακριβεις ωρες μεσω του λογαριασμου σου. Φιλικα
  10. Thanks Stilskin, I understood it the hard way. Απλα δεν ηταν καθολου ξεκαθαροι αυτοι που εδιναν τις πληροφοριες στην Τελλας. Αλλα μου εδωσαν να καταλαβω. Δεν θελω να σκεφτομαι οτι ηθελαν να εξαπατησουν τους πελατες τους και παραπληροφορουσαν τοτε.
  11. Βρε παιδια, μονο εγω καταλαβα λαθος το τι λεει η Τελλας ??????? Πισω στο Νοεμβριο 2006, εκανα εγγραφη στο Ζιστο κατοπιν επιβεβαιωσης της Τελλας οτι δεν θα πληρωνω παγιο ΟΤΕ παρολο που η περιοχη μου δεν ειναι ακομα συνδεδεμενη με το δικτυο Τελλας!! Ρωτησα και ξαναρωτησα το ιδιο πραγμα και οι τηλεφωνητες μου επιβεβαιωναν ακριβως αυτο και ΟΧΙ οτι το παγιο του ΟΤΕ θα καταργηθει ΜΟΝΟ οταν γινει η συνδεση στην περιοχη μου. Ειχε αλλος αυτο το προβλημα κατανοησης? Διοτι εκανα αρκετα τηλεφωνα να σιγουρευτω οτι πραγματι ,αμεσα, ΔΕΝ θα πληρωνα και παγιο ΟΤΕ, και η μονη χρεωση θα ειναι η προσφορα μεχρι να γινει συνδεση στην περιοχη μου, και μετα η κανονικη χρεωση ζιστο. Σημερα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ και Ζisto (17.99/μηνα) !!! Περα απο το γεγονος βεβαια οτι μου ειπαν οτι για Βριλησσια η συνδεση προβλεπεται για Φλεβαρη Μαρτη και σημερα μου λενε σε τρεις μηνες απο σημερα!!!!!!!!! δηλαδη καλο καλοκαιρι.... Σκεφτομαι να κανω καταγγελια στο ΙΝΚΑ γιατι νιωθω εξαπατημενος.
  12. 1)ποσο κραταει η μπαταρια? οσο και το δικο σου, μονο που στο πολυ παιχνιδι κραταει 1μερα και κατι. δεν εχει προβλημα η μπαταρια. 2)το τελευταιο update που ολοι αναφερετε βγηκε? οχι δεν βγηκε ακομα γιαυτο βλεπεις και το χαμο εδω περα :) 3)οταν βαλεις να δεις μια ταινια κολλαει?οχι απαραιτητα αλλα χρειαζεται το update για καλυτερη διαχειριση μνημης among other things. 4)εριξα μια προχειρη ματια και δεν βρηκα και πολλες εφαρμογες. ισχυει αυτο η πρεπει να ψαξω περισσοτερο? Αρκετες εχουν βγει, ακομα και 'δωρεαν'.Ψαξε περισσοτερο;) δες και στο αντιστοιχο φορουμ Οσο για την ανταλλαγη που λες, κατσε να βγει το update πρωτα. Μετα εξαρταται, μπορει τα Ε200+W900 να ειναι παρα πολλα !! Συμπερασμα: Περιμενε
  13. Γεια σου βρε Zaharaki! Καταλαβαινω οτι εχεις καλες προθεσεις αλλα δες το πραγμα ως εξης: Φαντασου οτι εισαι σε ενα φορουμ Αεκτζηδων οπου την προηγουμενη μερα η ΑΕΚ εχασε απο τον Θρυλο με πεναλτυ-μαιμου στο 96' και εχασε το πρωταθλημα αδικα λογω παραγκας. Ερχομαι και γω λοιπον, γνωστος γαβρος, και σχολιαζω, ευγενικα μεν, χαρουμενος δε, το παιχνιδι και συστηνω ψυχραιμια και ευχομαι καλυτερη τυχη του χρονου. Πες μου εσυ τωρα, ειναι σωστο που μπαινω στο σπιτι του κρεμασμενου (ΑΕΚ/P990) και μιλαω ομορφα για σκοινι (Titan/Upgrade P990)? Με εννοεις? Καπως ετσι ειναι η κατασταση. Καταλαβαινεις τωρα? Καλοδεχουμενος εισαι αλλα κατσε να βγει η αναβαθμιση πρωτα και μετα λεγε οτι θες. Ουτως η αλλως οι αλλες αποψεις βοηθουν απλα τωρα ειναι η λαθος ωρα που λενε, οπως στο παραπανω παραδειγμα.;)
  14. Φιλε κανε_ρα2, σε φορουμ ειμαστε οχι σε εκκλησια! Και μαλιστα ζωντανο με νευρο και χιουμορ και χρησιμο πανω απ'ολα. Τι ευγενεις διαλογους επικαλεισαι/ευχεσαι λοιπον? Δεν ειναι επομενο, μετα απο μηνες αναμονης για το upgrade να ακουγονται και ολιγον 'μη ευγενεις' διαλογοι και αποψεις? Προσωπικα πιστευω οτι το επιπεδο γενικα του φορουμ ειναι πολυ καλο και κινειται πλαισια ευπρεπειας. Μην εισαι τοσο σοβαροφανης, Ελληνες ειμαστε, θερμοαιμοι, στο κατω κατω της γραφης. Ολες οι αποψεις και παραπονα ακομα και ειρωνειες ειναι αναμενομενες αλλα εν τελει το φορουμ βρισκει παλι την ισορροπια του. Καλο θα ηταν ολοι μας βεβαια να εφαρμοζουμε το 'παν μετρον αριστον' για να αποφευγονται οι ψηλοι τονοι, αλλα δεν ειναι παντα εφικτο. Και λοιπον? δεν ηρθε και το τελος του κοσμου βρε αδερφε. Κανε λιγο υπομονη μεχρι την αναβαθμιση και θα δεις τις ισορροπιες να επανερχονται. Σκεψου λιγακι, θα προτιμουσες τις τελευταιες 3-4 σελιδες αδειες χωρις κανενα σχολιο και χωρις να συμμετεχει κανενας? Εδω που τα λεμε εισαι και συ μερος των τελευταιων 3-4 σελιδων με το αρθρο σου με το οποιο τις αποκαλεις 'αχρηστες'. Αχρειαστες μπορει, αχρηστες ομως οχι.
×
×
  • Create New...