Jump to content

Skipper000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Skipper000

  1. Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω το qtek 9000 το οποιο ειχε πανω τα λογοτυπα και ετρεχε παραλληλα κ το λογισμικο της Vodafone.Με συνοπτικες διαδικασιες πλεων το τηλεφωνο ξαναφορτωθηκε με το μαμα λογισμικο, αλλα εχω χασει την ελληνικη γλωσσα-γραμματοσειρα.Μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να την ανακτησω και πως να την περασω στο τηλεφωνο?Ευχαριστω!:)
  2. Ερωτηση.......Πινακας ελεγχου/Εισαγ.Κειμενου/Εξυπνη εισαγ.κειμενου βαζω κυρια γλωσσα ελληνικα και δευτερη τα αγγλικα..........ενω στο με κλειστο πορτακι οι επαφες εμφανιζοντε με τα ελληνικα πρωτα....αν παω να γραψω με κλειστο πορτακι ειτε με τ9 ειτε χωρις.....γραφω κλασικα μεχρι 71 χαρ.:wacko: Εγω δεν θελω το τ9....απλα να γραφω 160 χαρακτηρες με κλειστο πορτακι....αποτι καταλαβα αν στην εξυπνη εισαγωγη κειμενου βαλω αγγλικα θα επανελθει στους 160 σωστα???Με ελληνικα+160 δεν παιζει?:cry: Help please!!!!!:wacko:
  3. Περαστηκα Sealover!!Πρεπει να πονεσε αυτο...υπομονη....αποτι βλεπω απο τις φωτο....πας για καινουργια πλαστικη προσοψη....και πορτακη....θεωρητικα....το πορτακη θα ειναι κοματτι ακριβω...επισης ισως χρειαστεις και την φλουδα πλαστικου στο πλαϊ να αλλαξεις.:X :cry: Αν δεν σου κανει κοπος ενημερωσε μας για την λυπητερη...να εχουμε μια ιδεα τι μας περιμενει αν παθει τιποτα το αγαπημενο μας κινητο! Υ.Γ. το ειχες σε καποια θηκη οταν επεσε???:confused:
  4. Sealover egrapses!!!!!!!:lol: :lol: :up:
  5. Ερωτηση φιλτατοι........ η εκδοση αναβαθμισης λογισμικου 2.6.1.1.7. exe ειναι η τελευταια αναβαθμιση της SE???? Ειναι η πολυαναμενομενη???Οχι ετσι?Γιατι ελλειπα 2 εβδομαδες και εχασα την μπαλα.... Thanx!!:)
  6. Mpampir!!!Kalos wrises pisw sth parea mas!!!Stravogianno re 13 meres adeia!!!!!Eleos!!!!Emas mas eixan dwsei "mono" 8:wacko: Euxomai na pernas kala kai kaloriziko to neo sou P800!!!:happy:
  7. Φιλτατε πολυ ωραια αυτα που λες αλλα μη ξεχνας οτι τα περισσοτερα περιοδικα στην Ελλαδα που γραφουν για κινητα (και δυστυχως ειναι λιγα) θελουν να τα εχουν καλα με τις εταιριες κινητων τηλεφωνων(βλεπε διαφημισεις-παροχη συσκευων κλπ...) με αποτελεσμα να μου φαινεται κομματακι χλωμο να εκδοσουν μια τετοια επιστολη....τωρα σε οτι αφορα το Ν80 και το Ρ990 τυγχανει να εχω και τα 2......και ενω το Ν80 ειναι μαυρο (μουρατο)και ευκολο στη χρηση του....φιλε μου.....δεν ειναι Ρ990.....!!!Μιλαμε για αλλο κινητο (Ρ990) και η ελευθερια κινησεων που σου δινει ειναι πολυ σημαντικη!!!:) και πραγματικα θελω να πιστευω οτι με τις αναβαθμησεις θα στρωσει!!!
  8. Την πρωτη φορα βγαζει +++/, αν το σβησεις και το ξαναγραψεις ομως +++ και μετα πολυ γρηγορα το " τρεις φορες...θα στο βγαλει...:!:
  9. Μου ηρθε ενα κολομηνυμα σημερα το πρωι το οποιο δυστυχως και ανοιξα καταλαθος.....Αποστολεας "Gift" και ελεγε οτι εχω κερδισει κατι δωρα χωρις να λεει τι δωρα και οτι για να τα παραλαβω, να καλεσω ενα αστρικο νουμερο....:!: Με αυτα που εδιχνε ο Ευαγγελατος περι παρακολουθησεων κλπ με εβαλαν σε σκεψεις....και σκεφτομαι να κανω ενα φορματ στο κινητο και στη καρτα του...Μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο κανουμε φορματ στο κινητο?Και αν κανω back-up ωστε να σωσω επαφες......κανοντας restore δεν θα γυρισει τιποτα υποπτο στο κινητο????:worry: :worry:
  10. Συγνωμη αλλα εγω που το εχω στο GSM εδω και 3 μηνες...παλι χανει το ρολοι οποτε μαλλων δεν εχει να κανει μεταξυ 3G & GSM.....:!: :!: :!:
  11. Παιδια σας παρακαλω πολυ.....προσοχη με τα greeklish......μη ξεφευγουμε.......:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ευχαριστω...
  12. Μονο καλο μπορει να ειναι που αγορασε η ΣΕ τη Sumbian.Αυτο σημαινει οτι η εταιρια θα πεσει με τα μουτρα στα προβληματα που εχουν παρουσιαστει στη πλατφορμα και λογικα αναμενουμε συντομα και αναβαθμησεις αλλα και πολλα-πολλα applications-programs!!!:happy: :happy: :happy:
  13. διευκρινηση....σιγουρα δεν ειχε φορτωμενη την τελευταια εκδοση πριν το αναβαθμισεις?!Το λεω γιατι ενας φιλος που αγορασε...ειχε ειδη πανω την τελευταια σε συγκριση με νε απου το εχω 2μιση μηνες και το αναβαθμισα.....:!:
  14. Φιλε mpampir οπως λεει και ενα ρητο "may the force be with you"!!! Αντε καλα να περασετε στο Κ.Ε Πορος( κατασκηνωση το εχουν κανει) και σε 16 μερες που θα ορκιστεις και θα παρεις το λιγοτερο καμια 8αρια μερες περιμενουμε νεα σου! Keep in touch!!:happy:
  15. Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το Worldmate????Βαζω το email,password και activation code και μου βγαζει invalid code κλπ.Το εχει αντιμετωπισει καποιος φιλτατος??/:worry:
  16. Gepol και απο μενα την συμπαρασταση μου.Πραγματι...αποτι βλεπω η φωτο δεν ειναι εστιασμενη.Και δεν εχει να κανει με το αν ειναι κουνημενη που δεν ειναι ετσι και αλλιως.Τι να πω...εισαι ο πρωτος.Ευχομαι και ο τελευταιος.Δοκιμασες να σου δωσει αλλο κινητο η μαμα εταιρια ομως και οχι η Βονταφον?!Μηπως και σε εξυπηρετουσαν μια και εχεις απογοητευτει απολη την κατασταση....?:worry:
  17. Απαπαπα!Ντοπη μας!!!:X :X :X :ninja: αν πετυχει πεσμας την συνταγη!!!:ninja:
  18. Ωχ Αμαν!!!Λετε να την πατησαμε οπως προανεφερε ο συναδελφος?!:X :X :worry: :blink: :!:
  19. Ποπο παιδια την ειδα και γω την εκπομπη.....και μολις ειδα την ξανθια να βγαζει το Ρ910 μου επεσε το σαγωνι.....η γραφιδα την μαρανε!!!Οταν ειδα και το Ρ990 ε τοτε το επαθα το εγγεφαλικο....:blink: :blink: Παντως αν καποιος εχει το προγραμματακι ......ενδιαφερομαι....!:ninja: :ninja: :ninja: Καλημερα σε ολους!!
  20. Φιλε μου Sealover.....ξερεις που μας εχει γραμμενους η ΣΕ.....:rolleyes: οσο και να παρακαλαμε(γιατι αυτο κανουμε....) τοσο μας γραφουν..... και θα δωσω ενα παραδειγμα.....πριν 3 χρονια ξερεις ποσο ευκολο ηταν να φτιαξει αυτη τη ...μημενη αναφορα παραδωσης στα μημυματα του Ρ900....πιστευω παρα πολυ ευκολη αν το προγραμματιζαν σε μια αναβαθμιση...αλλα δεν ηρθε ποτε....:blink: Τεσπα...ας κανουμε εμεις την προσπαθεια μας και μακαρι να εισακουστουν οι προσευχες και τα εμαιλ μας!!!! Υ.Γ. Και κατι τελευταιο....παιδια μη τρεχετε στα service για αλλαγες στις καμερες...αμαρτια να βαζουν χερι στα κινητα....χειροτερα θα γινουν....και αν χρειαστει να γινει αντικατασταση κινητου να ζητατε παντα σφραγισμενα κινητα στα κουτια τους οπου να συμβαδιζει το serial no. του κινητου με το κουτι του.....και οχι bulk....:shifty: :shifty: Φιλικα Δημητρης....
  21. mpampir ta links den douleuoun!!!!:ninja: :ninja: :ninja:
  22. Μου κανει εντυπωση φιλε μου που ειχες Ρ900 και ηξερες πως δουλευει....και τωρα παρεξενευεσαι για το Ρ990:blink: :blink: Εγω οταν το αγοραζα ηξερα οτι θα ειχε τις ιδιομορφιες του και οτι θα επρεπε να τις υποστω οπως εκαναν και γω με το Ρ900......:!: Τωρα για το θεμα του ξυπνηματος τις Κυριακες τον καταλαβαινω απολυτα τον φιλο, μεχρι που θα το χτυπαγα στον τοιχο για να σταματησει, αλλα και για αυτο καποια λυση θα υπαρχει, δε μπορει....:blink: :blink:
  23. Ειναι καθαρα θεμα εξοικειωσης....οπως καναμε και με το Ρ900 οταν το ειχαμε στα χερια μας πριν 3 ΧΡΟΝΙΑ.Ας μην παραπονιομαστε και ας μαθουμε το κινητο μας, ωστε να το δουλευουμε στο 100% των δυνατοτητων του.Ευχαριστω...:!:
×
×
  • Create New...