Itchrist86 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλησπερα και απο εμενα! Δοκιμασα να ηχογραφησω κατι σημερα αλλα στο 1 λεπτο μου το εκοβε! Εχει περιορισμο στο ποση ωρα μπορει να ηχογραφησει;;; Μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο ρε παιδια.. Να εχεις μνημη 4gb και να μπορεις να ηχογραφησεις 1 λεπτο που ειναι μολις 46kb.. Ναι, δυστυχώς έχει περιορισμό ενός λεπτού. Μπορείς βέβαια να βάλεις κάποιο πρόγραμμα τρίτου για να κάνεις τη δουλεία σου... Εγώ έχω αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knasos Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Έχω το Ν73 εδώ και 2 εβδομάδες και αποφάσισα να κάνω επιτέλους την αναβάθμιση... Στο τρίτο βήμα, και αφού έχω κατεβάσει τα 76mb, μου βγάζει ακριβώς αυτό: .;... Μόλις πατάω επανάληψη το ξαναβγάζει... Καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Ξερεις κανενα προγραμμα που να κανει για το n73 που να μπορω να γραψω πανω απο 1 λεπτο; http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Φιλε αυτο που θες ειναι το Ultimate voice recorder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Ξερεις κανενα προγραμμα που να κανει για το n73 που να μπορω να γραψω πανω απο 1 λεπτο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2047272#post2047272 Όπως είπε και ο φίλος enick:p ------------------------------------- Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Έχω το Ν73 εδώ και 2 εβδομάδες και αποφάσισα να κάνω επιτέλους την αναβάθμιση... Στο τρίτο βήμα, και αφού έχω κατεβάσει τα 76mb, μου βγάζει ακριβώς αυτό: .;... Μόλις πατάω επανάληψη το ξαναβγάζει... Καμία ιδέα; Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση με το αγγλικό NSU. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τη γρηγορη απαντηση! Μολις το εγκατεστησα και λειτουργει αψογα! http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παίδες χαίρεται και πάλι. Πριν λίγο κατέβασα κάποια themes για το Ν73 ΜΕ που έχω και κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα: "Το πιστοποιητικό έχει λήξει". Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να σταματήσει αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παίδες χαίρεται και πάλι. Πριν λίγο κατέβασα κάποια themes για το Ν73 ΜΕ που έχω και κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα: "Το πιστοποιητικό έχει λήξει". Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να σταματήσει αυτό; Γύρνα την ημερομηνία του κινήτου 6 μήνες, εγκατέστησε και ξαναπάνε μπροστά την ημερομηνία. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Δηλαδή αυτό πρέπει να κάνω κάθε φορά που βγαίνει αυτό το μήνυμα; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που να το λύνει μια και καλή; Υ.Γ.Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Δηλαδή αυτό πρέπει να κάνω κάθε φορά που βγαίνει αυτό το μήνυμα; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που να το λύνει μια και καλή; Υ.Γ.Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου! Όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα πιστοποιητικά με το οποία έχουν υπογραφεί τα εκάστοτε αρχεία sis/sisX ισχύουν για μια συγκεκριμένη περίοδο συνήθως 6 μηνών. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Καλησπερα και απο εμενα! Δοκιμασα να ηχογραφησω κατι σημερα αλλα στο 1 λεπτο μου το εκοβε! Εχει περιορισμο στο ποση ωρα μπορει να ηχογραφησει;;; Μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο ρε παιδια.. Να εχεις μνημη 4gb και να μπορεις να ηχογραφησεις 1 λεπτο που ειναι μολις 46kb.. Αυτό με το 4GB ΠΩΣ (ΑΝ) γίνεται?;?;?;? Μη μου πείτε ότι είναι ήδη γεγονός?? “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αυτό με το 4GB ΠΩΣ (ΑΝ) γίνεται?;?;?;? Μη μου πείτε ότι είναι ήδη γεγονός?? Λογικά έχει βάλει κάρτα miniSD High Capacity 4GB. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Λογικά έχει βάλει κάρτα miniSD High Capacity 4GB. Το θέμα ειναι οτι το ν73 δεν υποστηρίζει κάρτες High Capacity ......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Το θέμα ειναι οτι το ν73 δεν υποστηρίζει κάρτες High Capacity ......... Ναι δίκιο έχεις, μπερδεύτηκα...:O το feature pack 1 τις υποστηρίζει.:wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ναι δίκιο έχεις, μπερδεύτηκα...:O το feature pack 1 τις υποστηρίζει.:wink: Τι είναι το feature pack 1; Παιδιά, τα φώτα σας: Υπάρχει περείπτωση ο Dragonheart να έχει πράγματι βάλει 4GB μνήμη; Με ποια διαδικασία; “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_One Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 kai 8a mporei na ginei anava8mish???Re paidia exei diafora sto hardware i me,apo thn aplh??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αυτό με το 4GB ΠΩΣ (ΑΝ) γίνεται?;?;?;? Μη μου πείτε ότι είναι ήδη γεγονός?? Οχι ρε συ δεν εχω 4gb μνημη!! Απλα το ειπα εν παραθεσει οτι οσο μεγαλη μνημη και να εχεις να μπορεις να γραψεις μονο ενα λεπτο ειναι ******* απο τη nokia! Σορρυ για την παρεξηγηση..! http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Τι είναι το feature pack 1; Παιδιά, τα φώτα σας: Υπάρχει περείπτωση ο Dragonheart να έχει πράγματι βάλει 4GB μνήμη; Με ποια διαδικασία; To Feature Pack 1 είναι πακέτο αναβάθμιση της S60 3rd Edition, που προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά και βασίζεται στο Symbian OS 9.2. Αυτό το έχουν τα Ν76, Ν95 6110, κλπ kai 8a mporei na ginei anava8mish???Re paidia exei diafora sto hardware i me,apo thn aplh??? Όχι, δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά στο hardware ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knasos Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση με το αγγλικό NSU. Θα μπορέσω μετά να γυρίσω στα Ελληνικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Θα μπορέσω μετά να γυρίσω στα Ελληνικά; Η έκδοση του NSU δεν έχει σχέση με το αν θα έχει το κινητό Ελληνικά μετά...;) Η γλώσσα καθορίζεται από ένα κωδικό που έχει το κινητό επάνω, το λεγόμενο product code. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knasos Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Η έκδοση του NSU δεν έχει σχέση με το αν θα έχει το κινητό Ελληνικά μετά...;) Η γλώσσα καθορίζεται από ένα κωδικό που έχει το κινητό επάνω, το λεγόμενο product code. Φίλε σου χρωστάω χάρη!:D Ξεκινάω τώρα και σε λίγο το απντέιτ Δυστυχώς: Update failed. Would you like to retry? Να δοκιμάσω hard format; Έχω τα αντίγραφα ασφαλείας οπότε λογικά όλα θα είναι όπως τώρα μετά το φορμάτ, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Φίλε σου χρωστάω χάρη!:D Ξεκινάω τώρα και σε λίγο το απντέιτ Δυστυχώς: Update failed. Would you like to retry? Να δοκιμάσω hard format; Έχω τα αντίγραφα ασφαλείας οπότε λογικά όλα θα είναι όπως τώρα μετά το φορμάτ, έτσι δεν είναι; Πήγαινε σε ένα Nokia club να κάνεις αναβάθμιση... αφού δεν βγάζεις άκρη! Δεν θα κοστίσει τίποτα εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση. Αν θέλεις να κάνει format, εφόσον έχει το back up δεν θα έχεις πρόβλημα απώλειας δεδομένων. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter2255 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ. ειχα κατι μικρα κολληματακια με το τηλεφωνο και ειπα ασ κανω αναβαθμιση το προβλημα με την αναβαθμιση ειναι οτι χαθηκαν τα ελληνικα και δεν μπορω με καποιν τροπο να τα επαναφερω εκανα hard format αλλα τιποτα. η αναβαθμιση εγεινε απο το nokia software update κανονικα χωρισ κανενα προβλημα το version του software ειναι 4.0726.2.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvet Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Καλημέρα .Εχω Ν73 αποTIM και όταν προσπάθησα να το μετατρέψω σε ΜΕ επαψε να λειτουργεί.το πήγα στη ΝΟΚΙΑ και περιμένω .... Με καλύπτει η εγγύηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Καλημέρα .Εχω Ν73 αποTIM και όταν προσπάθησα να το μετατρέψω σε ΜΕ επαψε να λειτουργεί.το πήγα στη ΝΟΚΙΑ και περιμένω .... Με καλύπτει η εγγύηση? Όχι εκτός αν είσαι τυχερός και δεν το δούνε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts