OculatusAbis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πριν λίγο, καθώς πήγα να φορτίσω το κινητό, ο φορτιστής δεν δούλευε. Ευτυχώς είχα κάποιον συμβατό φορτιστή από ακουστικό ΒΤ και φόρτισα το κινητό. Η εγγύηση καλύπτει τον φορτιστή; Είναι τύπου ΑC-4Ε και βρισκόταν στη συσκευασία του κινητού (αγορά 2-4-07). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 4gb στο Ν73 ΜΕ ? Αν ναι, υπαρχει διαθεσιμη στην Ελλαδα ? Aπο οσο γνωριζω το Ν73 περνει καρτα μεχρη 2G http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παρατήρησα ότι όταν τρέχω παιχνίδια java, αυτά σέρνονται! Εγκατέστησα το Block breaker deluxe και παίζει χάλια. Ακόμη τα παιχνίδια 3D τρέχουν πολύ αργά! Τι φταίει? Καμία βοήθεια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πριν λίγο, καθώς πήγα να φορτίσω το κινητό, ο φορτιστής δεν δούλευε. Ευτυχώς είχα κάποιον συμβατό φορτιστή από ακουστικό ΒΤ και φόρτισα το κινητό. Η εγγύηση καλύπτει τον φορτιστή; Είναι τύπου ΑC-4Ε και βρισκόταν στη συσκευασία του κινητού (αγορά 2-4-07). 6 μήνες εγγύηση έχει ο φορτιστής. Δες πάντως μήπως στράβωσε 1 απο τα 2 πινάκια που έχει για τη πρίζα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Καμία βοήθεια? για ακόμη μια φορά θέμα μνήμης... ;) όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 πως γινετε να ανοιξω το αρχειο εκεινο που εχω κανει backup τις επαφες μου μεσω του pc suite χωρις να το βαλω στο κινητο? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 για ακόμη μια φορά θέμα μνήμης... ;) Θέμα μνήμης? Μα ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα στο κινητό. Που και να το γεμίσω εφαρμογές! Μήπως είναι και θέμα firmware? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Aπο οσο γνωριζω το Ν73 περνει καρτα μεχρη 2G Ναι, το γνωριζω, απλα ρωτησα : μηπως καποιος εχει δοκιμασει μια τετοια καρτα στο Ν73 ...? Εχετε ολοι μεχρι 2 gb ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Εφόσον τις έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης δεν θα χαθούν αλλά ακτά 90% δεν θα τρέχουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα format και στη κάρτα μνήμης και να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή. οι αποριες μου ειναι οι εξης σε αυτο το απλο n73 που εκανα αναβαθμιση απο v3 σε v4 προσεξα οτι το music player του εγινε το ιδιο με του δικου μου n73 μου ειναι music edition αλλα ειναι v3...αμα κανω και στο δικο μου(n73 ΜΕ) αναβαθμιση σε v4 θα γινει ακομα καλυτερο το music player???το φιδακι και καποιες αλλες εφαρμογες που ειχε απο μονο του μεσα θα χαθουν(δεδομενου οτι θα κανω και στη SD format αναγκαστικα)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 οι αποριες μου ειναι οι εξης σε αυτο το απλο n73 που εκανα αναβαθμιση απο v3 σε v4 προσεξα οτι το music player του εγινε το ιδιο με του δικου μου n73 μου ειναι music edition αλλα ειναι v3...αμα κανω και στο δικο μου(n73 ΜΕ) αναβαθμιση σε v4 θα γινει ακομα καλυτερο το music player???το φιδακι και καποιες αλλες εφαρμογες που ειχε απο μονο του μεσα θα χαθουν(δεδομενου οτι θα κανω και στη SD format αναγκαστικα)... Κάνε δεν χάνεις τίποτα, ούτως ή άλλως έχουν συμπτύξει τις δύο εκδόσεις σε μία (music edition και απλό). Το φιδάκι έρχεται μαζί με το firmware δεν θα το χάσεις. Αν τυχόν όμως η κάρτα έχει κάποιες εφαρμογές μέσα μπορείς να τις βρεις και εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To Nokia N73 το απλο (8 μηνων περιπου) με το Music Edition εχουν τι διαφορες εχουν ουσιαστικα? Και δε μιλαω σε εφαρμογες πχ νεο προγραμμα player,μιλαω ποιοτικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To Nokia N73 το απλο (8 μηνων περιπου) με το Music Edition εχουν τι διαφορες εχουν ουσιαστικα? Και δε μιλαω σε εφαρμογες πχ νεο προγραμμα player,μιλαω ποιοτικα. Καμία. Σε hardware είναι ακριβώς ίδια. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Κάνε δεν χάνεις τίποτα, ούτως ή άλλως έχουν συμπτύξει τις δύο εκδόσεις σε μία (music edition και απλό). Το φιδάκι έρχεται μαζί με το firmware δεν θα το χάσεις. Αν τυχόν όμως η κάρτα έχει κάποιες εφαρμογές μέσα μπορείς να τις βρεις και εδώ. για το φιδακι εισαι σιγουρος ε???ειναι στη μνημη του κινητου εξ'αρχης??υπαρχει περιπτωση με το νεο filmware να μη μου αναγνωριζει το bt gps οπως λενε μερικοι οτι παθενουν?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 για το φιδακι εισαι σιγουρος ε???ειναι στη μνημη του κινητου εξ'αρχης??υπαρχει περιπτωση με το νεο filmware να μη μου αναγνωριζει το bt gps οπως λενε μερικοι οτι παθενουν?? Το φιδάκι θα το έχει το νέο firmware, αλλά επειδή σε βλέπω πολύ πορωμένο με αυτο:p, αν τυχόν δεν είναι μαζί μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Δεν γνωρίζω αν θα έχεις πρόβλημα με το bt GPS...:O [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το φιδάκι θα το έχει το νέο firmware, αλλά επειδή σε βλέπω πολύ πορωμένο με αυτο:p, αν τυχόν δεν είναι μαζί μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Δεν γνωρίζω αν θα έχεις πρόβλημα με το bt GPS...:O δεν ειναι τοσο το οτι το χρειαζομαι μια και το εχω τερματισει στο παλιο μου κινητο...:lol::lol:αλλα δε θελω να χαθει... ευχαριστω για τη βοηθεια...θα δωκιμασω να την κανω το συντομοτερο δυνατο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Το φιδάκι έρχεται μαζί με το firmware δεν θα το χάσεις. Αν τυχόν όμως η κάρτα έχει κάποιες εφαρμογές μέσα μπορείς να τις βρεις και εδώ. Το φιδάκι ειναι γεγονός ότι αφαιρέθηκε απο το firmware της Νοκια, επομένως θα πρέπει να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις μόνος σου. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Το φιδάκι ειναι γεγονός ότι αφαιρέθηκε απο το firmware της Νοκια, επομένως θα πρέπει να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις μόνος σου. http://imageshack.gr/images/jy2vnjbmezyezyg2zlkn.gif πάλι καλά που του έδωσα link γιατί θα έβγαζε καραμπίνα ο stathakis21....:lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 http://imageshack.gr/images/jy2vnjbmezyezyg2zlkn.gif πάλι καλά που του έδωσα link γιατί θα έβγαζε καραμπίνα ο stathakis21....:lol::lol::lol: Μάλλον δε την γλυτώνεις την καραμπίνα, γιατι στο λινκ δεν βρισκω το φιδάκι!!!:X Οπότε θα πρέπει να καταφύγει στο μαγαζάκι!!!:whistle: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Το φιδάκι θα το έχει το νέο firmware, αλλά επειδή σε βλέπω πολύ πορωμένο με αυτο:p, αν τυχόν δεν είναι μαζί μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Δεν γνωρίζω αν θα έχεις πρόβλημα με το bt GPS...:O Ορίστε και το φιδάκι στο link που έδωσε ο φίλος! :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Μάλλον δε την γλυτώνεις την καραμπίνα, γιατι στο λινκ δεν βρισκω το φιδάκι!!!:X Οπότε θα πρέπει να καταφύγει στο μαγαζάκι!!!:whistle: Μόλις τώρα δοκίμασα και το κατεβάζει.:worry: Είσαι σίγουρος; Θα πρέπει να σου βγάζει κατευθείαν το παράθυρο για το κατέβασμα. Δοκίμασα και με Firefox και με I.E…:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 6 μήνες εγγύηση έχει ο φορτιστής. Δες πάντως μήπως στράβωσε 1 απο τα 2 πινάκια που έχει για τη πρίζα. Ok σήμερα μου αντικατέστησαν τον φορτιστή, του οποίου το καλώδιο είχε κοπεί στη σύνδεση της βάσης του :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 http://imageshack.gr/images/jy2vnjbmezyezyg2zlkn.gif πάλι καλά που του έδωσα link γιατί θα έβγαζε καραμπίνα ο stathakis21....:lol::lol::lol: :lol::lol::p:p καλο...το ειχα υποψιαστει γιατι στο n73 που εκανα αναβαθμιση οταν κοιταξα στα γρηγορα να δω τι αλλαξε προσεξα οτι στα παιχνιδια δεν ειχε τπτ..βεβαια ημουν σιγουρος μηπως ηταν πουθενα αλλου και δεν το ειδα..δηλαδη εκτος απο αυτο δεν χανω τπτ αλλο ε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Κανε την αναβαθμιση και δεν χανεις τιποτα αλλο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Καλησπέρα παιδιά, τελικά έχω μπερδευτεί με τα κινητά. Με έχει πιάσει μια SARοφοβία. Διάβασα το 1.13 SAR του Ν73 music edition και με τρομοκράτησε. Ενώ το θέλω πολύ, με κάνει να διστάζω να το πάρω τώρα με την επιδότηση. Σκέφτηκα να πάρω το 7390 που έχει χαμηλό SAR, αλλά λένε ότι το mp3 player του παίζει κάπως χαμηλά και πως η οθόνη του είναι σκοτεινή. Αξίζει να πάρω το Ν73 και να αδιαφορήσω για το υψηλό του SAR; Δε μιλάω πάνω από 5-6 λεπτά τη μέρα, εξάλλου χρησιμοποιώ bluetooth, αλλά ακούω αρκετή μουσική από το κινητό και το Ν73 δεν υποστηρίζει ασύρματα στερεοφωνικά καλώδια. Όταν ακούω μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών και είναι το κινητό σε κατάσταση αναμονής, δεν δέχομαι επικίνδυνη ακτινοβολία μέσω των ακουστικών; Μήπως δε δέχομαι καθόλου ακτινοβολία, ή δέχομαι λίγη; Κι αν είναι λίγη, ακούγοντας καθημερινά μουσική κάποια στιγμή ίσως μου παρουσιαστεί πρόβλημα υγείας κάποια μέρα; Όποιος έχει κουράγιο και μπορεί, ας μου απαντήσει σας παρακαλώ σ' αυτά τα χειμαρρώδη μου ερωτήματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 @rishi το N73 ειναι ενα παρα πολη καλο τηλ που εαν τελικα το αγορασεις δεν θα το μετανιωσεις Οσο για το υψηλο sar του ειναι ενα προβλημα αλλα πιστευω πως για εσενα δεν ειναι και τοσο μεγαλο απο την στηγμη που μηλας τοσο λιγο. Διαβασε και ενα link που μου πειρε αρκετη ωρα για να το βρω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1801089#post1801089 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts