equi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 θα χρειαστείς καινουριο διακοπτη on/off:( κατα τη γνωμη μου μην το αλλαζεις. Καποια στιγμη θα το κανω (δεν αντεχω να το βλεπω ετσι:(). Θα παω ο ιδιος εκει μαζι με το κινητο να μου πουν ποσο ακριβως θα κοστισει και βλεπουμε. Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ξερει κανεις πότε τελικα θα βγει το ir remote για το ν73? μηπως υπαρχει ευαρμογη για mobile tv? εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα πουθενα.. οποιος ξερει ας βοηθησει.:) Καποια στιγμη θα το κανω (δεν αντεχω να το βλεπω ετσι:(). Θα παω ο ιδιος εκει μαζι με το κινητο να μου πουν ποσο ακριβως θα κοστισει και βλεπουμε. Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως αν ειναι ετσι τοτε αλλαξε το! τιποτα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Υπαρχει προσοψη για το κινητο μας σε αλλα χρωματα εκτος απο ασημι και μαυρο?υπαρχουν πολλες, γνησιες θα βρεις στo ebay σε μαυρο και ασπρο-πορτοκαλι,φυσικα μαζι με πληκτρολογιο εγω πηρα μια για φιλο μου[επειδη δεν ηξερε] γυρω στα 25Ε Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ξερει κανεις πότε τελικα θα βγει το ir remote για το ν73? μηπως υπαρχει ευαρμογη για mobile tv? εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα πουθενα.. οποιος ξερει ας βοηθησει.:) Ουτε εγω εχω βρει κατι... Ειχα διαβασει πολλες φορες σε διαφορα forum οτι μεσα στον Αυγουστο θα εβγαινε. Αλλα μαλλον τζιφος... Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα: Πως γινεται να επιταχυνει λιγο το κινητο? Πολυ σερνεται... Και ενα παραδοξο: Χτες εβαλα το προγραμμα Y-Browser που προτεινε καποιος για να κρυβεις αρχεια κτλ. Το ανοιξα λιγο, δεν καταλαβα πως λειτουργει και το εκλεισα. Το σημαντικο ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη και μετα (και μεχρι να το κλεισω) το κινητο πεταγε. Η ταχυτητα του ηταν 5-6 φορες μεγαλυτερη. Οταν μ εκλεισε απο μπαταρια ομως και το ξαναανοιξα η καθυστερηση επανηλθε... Δεν μπορεσα να ξανακανω το "κολπο"... s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα: Πως γινεται να επιταχυνει λιγο το κινητο? Πολυ σερνεται... Και ενα παραδοξο: Χτες εβαλα το προγραμμα Y-Browser που προτεινε καποιος για να κρυβεις αρχεια κτλ. Το ανοιξα λιγο, δεν καταλαβα πως λειτουργει και το εκλεισα. Το σημαντικο ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη και μετα (και μεχρι να το κλεισω) το κινητο πεταγε. Η ταχυτητα του ηταν 5-6 φορες μεγαλυτερη. Οταν μ εκλεισε απο μπαταρια ομως και το ξαναανοιξα η καθυστερηση επανηλθε... Δεν μπορεσα να ξανακανω το "κολπο"... ''First go to ur To-do List. Make a note and input as follows Subject: Speed Due Date: 29-01-2005(dd-mm-yy) Priority: set to High then press Done Go to option again and make a second note and input as follows Subject: Qoukie Due Date: 29-01-2005(dd-mm-yy) Priority: set to Low then press Done Do not exit yet. Highlight the Speed note, select Options and Mark as done. Then highlight the Qoukie note, select Options and Mark as done. Now, reboot your mobile. -Anyway in the menu of n73ME there wasn't an icon named to do list.Try to find To-do-List in Calendar\Agenda & proced with the same procedure i try it and now my phone run more faster.'' ελπιζω να βοηθησα αν και δεν το δοκιμασα... στο ιντερνετ το βρηκα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 το ir remote για το ν73 το ακουω οτι θα γινονταν απο το γεναρη,περασε ο γεναρης ειπαν σε ενα μηνα,τωρα ειχαν πει για αυγουστο!δε ξερω,δυσκολο το βλεπω να γινεται makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πρόσφατα αγόρασα το Ν73 ΜΕ από κατάστημα Vodafone. Σήμερα προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση στο firmware. To firmware της συσκευής μου είναι: V 3.0638.0.0.30 30-10-2006 RM-133 NOKIA N73(Y7.02). Προς έκπληξη μου όταν προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση, εμφανίστηκε το μήνυμα ότι η συσκευή μου έχει το τελευταίο ενημερωμένο firmware!!!! Eίναι δυνατόν? Τι να κάνω? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πρόσφατα αγόρασα το Ν73 ΜΕ από κατάστημα Vodafone. Σήμερα προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση στο firmware. To firmware της συσκευής μου είναι: V 3.0638.0.0.30 30-10-2006 RM-133 NOKIA N73(Y7.02). Προς έκπληξη μου όταν προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση, εμφανίστηκε το μήνυμα ότι η συσκευή μου έχει το τελευταίο ενημερωμένο firmware!!!! Eίναι δυνατόν? Τι να κάνω? Ναι ,ειναι δυνατον . Αυτο συμβαινει λογω διαφορετικου product code . Κοιταξε στην συσκευη ,κατω απο την μπαταρια για να δεις ποιο product code εχεις . Αν η συσκευη ειναι localised για vodafone εχει αλλο product code. Για το Ν73 ΜΕ ειναι το 0539293 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Κάτω από την μπαταρία βρήκα τα εξής: Code: 0545133 FCC ID: QFXRM-133 IC: 661Z-RM133 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Κάτω από την μπαταρία βρήκα τα εξής: Code: 0545133 To product code σου ειναι αυτο: 0545133 Δεν θα εχει βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο product code (vodafone) Μπορεις ομως να το αλλαξεις με αυτο που εδωσα παραπανω μεσω της εφαρμογης nemesis . Για το πως το κανεις ,δες το οδηγο της 1ης σελιδας. Η διαδικασια ειναι ιδια. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αν αλλάξω το product code, χάνω την εγγύυση? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αν αλλάξω το product code, χάνω την εγγύυση? Ναι... :( [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Τότε δεν πρόκειται να το κάνω. Το κινητό το έχω μόλις μία βδομάδα. Ίσως μελλοντικά να βγει αναβάθμιση για το product code που έχω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ''First go to ur To-do List. Make a note and input as follows Subject: Speed Due Date: 29-01-2005(dd-mm-yy) Priority: set to High then press Done Go to option again and make a second note and input as follows Subject: Qoukie Due Date: 29-01-2005(dd-mm-yy) Priority: set to Low then press Done Do not exit yet. Highlight the Speed note, select Options and Mark as done. Then highlight the Qoukie note, select Options and Mark as done. Now, reboot your mobile. -Anyway in the menu of n73ME there wasn't an icon named to do list.Try to find To-do-List in Calendar\Agenda & proced with the same procedure i try it and now my phone run more faster.'' ελπιζω να βοηθησα αν και δεν το δοκιμασα... στο ιντερνετ το βρηκα.. Ευχαριστω αλλα ή κανω κατι λαθος ή η διαδικασια ειναι μαπα... s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Δεν ξέραι κάποιος να μου πει εάν το σήμα του Ν73 είναι σαν του Ν80 ή σαν του Ν70; Και εάν έχει ακούσει για τον αντικαταστάτη του; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το mass storage mode?? Μου βγάζει πάντα το μήνυμα οτι η κάρτα μνήμης χρησιμοποείται από κάποια εφαρμογή... Παλιά που είχα αλλαγμένα fonts το καταλάβαινα, τώρα όμως έχω επιστρέψει στα default και έχω σβήσει και τους σχετικούς φακέλους. Καμιά ιδέα?? :O edit: Λύθηκε με τη βοήθεια ενός παλιότερου thread... "Μου το εκανε και εδω, μαλλον γιατι καποιο αρχειο ηταν ανοικτο, ετσι το εφτιαξα: Εκλεισα το κινητο Εβγαλα την καρτα Ανοιξα το κινητο Εβαλα την καρτα Εβαλα το USB καλωδιο Διαλεξα Mass storage mode" και οκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoad Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Γεια χαρα παιδια! Γνωριζει κανεις αν ειναι εφικτο ν'αγορασω μια αυθεντικη οθονη και προσοψη για το κινητό μεσω e-bay και να παω σ'ενα nokia shop, που εχουν τη τεχνογνωσία για να τα συνδέσουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το mass storage mode?? Μου βγάζει πάντα το μήνυμα οτι η κάρτα μνήμης χρησιμοποείται από κάποια εφαρμογή... Παλιά που είχα αλλαγμένα fonts το καταλάβαινα, τώρα όμως έχω επιστρέψει στα default και έχω σβήσει και τους σχετικούς φακέλους. Καμιά ιδέα?? :O edit: Λύθηκε με τη βοήθεια ενός παλιότερου thread... "Μου το εκανε και εδω, μαλλον γιατι καποιο αρχειο ηταν ανοικτο, ετσι το εφτιαξα: Εκλεισα το κινητο Εβγαλα την καρτα Ανοιξα το κινητο Εβαλα την καρτα Εβαλα το USB καλωδιο Διαλεξα Mass storage mode" και οκ! Πάντως και εγώ που αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, το κλείνω το ανοίγω και βάζω αμέσως το usb se mass storage, και δεν έχω πρόβλημα. Δες πάντως αν το καλώδιο κάνει καλή επαφή γιατί εμενα μου έχει τύχει να το κάνει λόγο κακής επαφής [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 To N73 (απλο) και το ΜΕ εχουν την ιδια ROM ??? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ολόιδιες πλακέτες έχουν μόνο σε firmware και σε αξεσουάρ διαφέρουν [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ευχαριστω αλλα ή κανω κατι λαθος ή η διαδικασια ειναι μαπα... Το δεύτερο. Το θέμα έχει συζητηθεί ξανά. Πρόκειται για ένα είδος φάρσας. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ναι... :( Εισαι σηγουρος 100%? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Εισαι σηγουρος 100%? :) Επειδή ο συγκεκριμένος φίλος θέλει να αλλάξει το product code για να απαλλαχθεί από το vodafone live. Από ο,τι ξέρω η vodafone δεν αναγνωρίζει μετά την εγγύηση του κινητού. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 agapita paidia 8elw tin apopsi sas giati mou fainontai poly koufa auta pou akousa alla pote den ksereis... paw to glyko mou kinitaki se ena nokia shop gia episkeui giati mou ekane kati trela tou typou ekleine mono tou,kollage, kai alla tetoia omorfa! kai logo tou oti eixa kanei anaba8misi moni mou skeftika oti isws na eixa kanei kati la8os kai to dimiourgisa egw auto to problima. Paw loipwn to kinitaki mou gia episkeui kai mou lene oti den ftaiei to logismiko gia to problima alla ta spasmena programmata pou exw balei mesa (to ena gia na ixografw kliseis kai to divx) kai oti to kinito 8elei kati xeirotero apo format gia na dior8w8ei. me ta polla mou lene oti auto pou 8a tou kanoun den einai stin egiisi kai prepei na plirwsw 30eurw. isxyei kati tetoio i apla me douleuoun??? an mporei kai kserei kapoios as mou pei giati polu koufo mou fanike eixa kai to 6260 paliotera kai mono spasmena programmata ebaza kai tipota den eixe pa8ei!!! ontws paizei tetoia periptwsi??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 agapita paidia 8elw tin apopsi sas giati mou fainontai poly koufa auta pou akousa alla pote den ksereis... paw to glyko mou kinitaki se ena nokia shop gia episkeui giati mou ekane kati trela tou typou ekleine mono tou,kollage, kai alla tetoia omorfa! kai logo tou oti eixa kanei anaba8misi moni mou skeftika oti isws na eixa kanei kati la8os kai to dimiourgisa egw auto to problima. Paw loipwn to kinitaki mou gia episkeui kai mou lene oti den ftaiei to logismiko gia to problima alla ta spasmena programmata pou exw balei mesa (to ena gia na ixografw kliseis kai to divx) kai oti to kinito 8elei kati xeirotero apo format gia na dior8w8ei. me ta polla mou lene oti auto pou 8a tou kanoun den einai stin egiisi kai prepei na plirwsw 30eurw. isxyei kati tetoio i apla me douleuoun??? an mporei kai kserei kapoios as mou pei giati polu koufo mou fanike eixa kai to 6260 paliotera kai mono spasmena programmata ebaza kai tipota den eixe pa8ei!!! ontws paizei tetoia periptwsi??? Το ο,τι μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόγραμμα πρόβλημα είναι δυνατό, αλλά το ο,τι θα του κάνουν κάτι περισσότερο από format για να στρώσει και μάλιστα θα σου πάρουν και 30€ δεν μου ακούγεται και τόσο λογικό θα έλεγα... Λοιπόν κάνε ένα format (δες εδώ το πώς γίνεται) και για αρχή μη περάσεις εφαρμογές για να δεις πως συμπεριφέρεται, αν συνεχίσει να κάνει τρελά πήγαινέ το.... Αν δεν έχεις και τη τελευταία έκδοση λογισμικού θα σε συμβούλευα να τη βάλεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts