milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ειδες που ολα πηγαν καλα :) Δεν έκανα ακόμα την αλλαγή με το nemesis. Απλά το κινητό μου από την αρχή ήταν ME. Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση στο ν73 ενος γνωστου μου κα ολα πηγα οκ..ως και το music player του εγινε ιδιο με του ME αλλα προσεξα οτι το route66 που του ειχα φορτωσει(στην SD) χαθηκε... τωρα οπως ειπα και πιο πριν σκεφτομαι να κανω και δικο μου..οι εφερμογες μου θα χαθουν ομως???τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση στο ν73 ενος γνωστου μου κα ολα πηγα οκ..ως και το music player του εγινε ιδιο με του ME αλλα προσεξα οτι το route66 που του ειχα φορτωσει(στην SD) χαθηκε... τωρα οπως ειπα και πιο πριν σκεφτομαι να κανω και δικο μου..οι εφερμογες μου θα χαθουν ομως???τι μπορω να κανω??? Εφόσον τις έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης δεν θα χαθούν αλλά ακτά 90% δεν θα τρέχουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα format και στη κάρτα μνήμης και να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? Στα symbian κινητά πρέπει να περιμένεις κάπως παραπάνω για βασικές καθημερίνες λειτούργιες, αλλά σου προσφέρουν δυνατότητες που δεν μπορεί κανένα άλλο κινητό να προσφέρει. Πιστεύω αυτά δεν είναι κολλήματα, είναι μικροί χρόνοι αναμονής που δεν θα σε εκνευρίζουν ούτε θα δυσαρεσκούν. Ας πούμε για να βγάλεις μια φωτογραφία θα πρέπει να περιμενείς 3'' μέχρι να ανοίξει η λειτουρηγία κάμερας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? καμια σχεση με την πραγματικοτητα λιγο στην αρχη να μπεις στο μενου [όταν το εχεις κλειστο και το ανοιξεις] αργει αλλα μετα παει καλα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Από ο,τι διάβασα στα posts λέει πως για να βάλεις κάποιο swf ως screensaver θα πρέπει να το ενσωματώσεις σε κάποιο θέμα πρώτα. Βέβαια λέει πως αν εγκαταστήσεις το flash lite 2.1 όπως λέει και ο xagios μπορείς να το βάλεις, αλλά εγώ που έχω το εν λόγω πρόγραμμα δεν κατάφερα να το κάνω. Στηλε το swf αρχειο με bluetooth στο κινητο σου και μετα ανηξε το, θα δεις οτι ανηγει με τον flash και καντο αποθικευση, μετα ανηξετο με τον flash απο εκει που το εβαλες http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Στα symbian κινητά πρέπει να περιμένεις κάπως παραπάνω για βασικές καθημερίνες λειτούργιες, αλλά σου προσφέρουν δυνατότητες που δεν μπορεί κανένα άλλο κινητό να προσφέρει. Πιστεύω αυτά δεν είναι κολλήματα, είναι μικροί χρόνοι αναμονής που δεν θα σε εκνευρίζουν ούτε θα δυσαρεσκούν. Ας πούμε για να βγάλεις μια φωτογραφία θα πρέπει να περιμενείς 3'' μέχρι να ανοίξει η λειτουρηγία κάμερας. ok..Οταν μιλησα για κολληματα που διαβασα,δεν εννουσα τις καθυστερησεις,εννοουσα αυτα που λεει οτι το κινητο κλεινει και κανει restart συνεχως...αρκετοι γραφουν οτι ακομα και οταν τους παιρναν τηλεφωνο και χτυπαγε μετα εκλεινε... Γι'αυτο ρωταω αν ηταν η πρωτη εκδοση,ή καποια ελλατωματική παρτιδα ή κατι τετοιο τελοσπαντων,και δεν ειναι ολα τα Ν73 ετσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 ok..Οταν μιλησα για κολληματα που διαβασα,δεν εννουσα τις καθυστερησεις,εννοουσα αυτα που λεει οτι το κινητο κλεινει και κανει restart συνεχως...αρκετοι γραφουν οτι ακομα και οταν τους παιρναν τηλεφωνο και χτυπαγε μετα εκλεινε... Γι'αυτο ρωταω αν ηταν η πρωτη εκδοση,ή καποια ελλατωματική παρτιδα ή κατι τετοιο τελοσπαντων,και δεν ειναι ολα τα Ν73 ετσι. Κοίτα υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να κολλάει ή να κάνει και καμιά επανεκκίνηση. Σίγουρα στις πρώτες εκδόσεις υπήρχα αρκετά προβλήματα εκ’ των οποίων τα περισσότερα έχουν διορθωθεί πλέων. Δεν λέω πως δεν θα δεις πλέων κολλήματα κλπ αλλά η σταθερότητα έχει βελτιωθεί. Βεβαία όπως ξέρεις έχει ανοικτό λειτουργικό στο οποίο μπορείς να βάλεις εφαρμογές τρίτων οι οποίες ίσως να δημιουργήσουν και αυτές κάποια προβλήματα, σπάνια μεν αλλά όχι αδύνατο να συμβεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Να κάνω 2 ερωτησούλες.... Μήπως υπάρχουν inear ακουστικά(σαν αυτά των sony ericsson) για το κινητό μας? Επίσης,τί διαφορές θα δω αν κάνω την αναβάθμιση από το απλό N73 στο N73 ME θα δω καμία διαφορά εκτός από τον music player και την εμφάνιση του μενού στην ποιότητα του ήχου?Μάλλον όχι ε? ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Να κάνω 2 ερωτησούλες.... Μήπως υπάρχουν inear ακουστικά(σαν αυτά των sony ericsson) για το κινητό μας? Επίσης,τί διαφορές θα δω αν κάνω την αναβάθμιση από το απλό N73 στο N73 ME θα δω καμία διαφορά εκτός από τον music player και την εμφάνιση του μενού στην ποιότητα του ήχου?Μάλλον όχι ε? Την απάντηση στο bold μάλλον την βρήκα και είναι το ακόλουθο headset: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=891940&tab=specs Θα είμαι ΟΚ με αυτό ε??? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα για μετατροπή από απλό σε ME... ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Η διαφορα ειναι στον player, οτι το Ν73 ΜΕ αυτη την στηγμη εχει πιο καινουρια version και μερικοι λενε οτι το ΜΕ ειναι πιο σταθερο απο το απλο. Εγω το δικο μου το εκανα απο απλο σε ΜΕ.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 4gb στο Ν73 ΜΕ ? Αν ναι, υπαρχει διαθεσιμη στην Ελλαδα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πριν λίγο, καθώς πήγα να φορτίσω το κινητό, ο φορτιστής δεν δούλευε. Ευτυχώς είχα κάποιον συμβατό φορτιστή από ακουστικό ΒΤ και φόρτισα το κινητό. Η εγγύηση καλύπτει τον φορτιστή; Είναι τύπου ΑC-4Ε και βρισκόταν στη συσκευασία του κινητού (αγορά 2-4-07). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 4gb στο Ν73 ΜΕ ? Αν ναι, υπαρχει διαθεσιμη στην Ελλαδα ? Aπο οσο γνωριζω το Ν73 περνει καρτα μεχρη 2G http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Παρατήρησα ότι όταν τρέχω παιχνίδια java, αυτά σέρνονται! Εγκατέστησα το Block breaker deluxe και παίζει χάλια. Ακόμη τα παιχνίδια 3D τρέχουν πολύ αργά! Τι φταίει? Καμία βοήθεια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πριν λίγο, καθώς πήγα να φορτίσω το κινητό, ο φορτιστής δεν δούλευε. Ευτυχώς είχα κάποιον συμβατό φορτιστή από ακουστικό ΒΤ και φόρτισα το κινητό. Η εγγύηση καλύπτει τον φορτιστή; Είναι τύπου ΑC-4Ε και βρισκόταν στη συσκευασία του κινητού (αγορά 2-4-07). 6 μήνες εγγύηση έχει ο φορτιστής. Δες πάντως μήπως στράβωσε 1 απο τα 2 πινάκια που έχει για τη πρίζα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Καμία βοήθεια? για ακόμη μια φορά θέμα μνήμης... ;) όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 πως γινετε να ανοιξω το αρχειο εκεινο που εχω κανει backup τις επαφες μου μεσω του pc suite χωρις να το βαλω στο κινητο? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 για ακόμη μια φορά θέμα μνήμης... ;) Θέμα μνήμης? Μα ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα στο κινητό. Που και να το γεμίσω εφαρμογές! Μήπως είναι και θέμα firmware? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Aπο οσο γνωριζω το Ν73 περνει καρτα μεχρη 2G Ναι, το γνωριζω, απλα ρωτησα : μηπως καποιος εχει δοκιμασει μια τετοια καρτα στο Ν73 ...? Εχετε ολοι μεχρι 2 gb ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Εφόσον τις έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης δεν θα χαθούν αλλά ακτά 90% δεν θα τρέχουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα format και στη κάρτα μνήμης και να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή. οι αποριες μου ειναι οι εξης σε αυτο το απλο n73 που εκανα αναβαθμιση απο v3 σε v4 προσεξα οτι το music player του εγινε το ιδιο με του δικου μου n73 μου ειναι music edition αλλα ειναι v3...αμα κανω και στο δικο μου(n73 ΜΕ) αναβαθμιση σε v4 θα γινει ακομα καλυτερο το music player???το φιδακι και καποιες αλλες εφαρμογες που ειχε απο μονο του μεσα θα χαθουν(δεδομενου οτι θα κανω και στη SD format αναγκαστικα)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 οι αποριες μου ειναι οι εξης σε αυτο το απλο n73 που εκανα αναβαθμιση απο v3 σε v4 προσεξα οτι το music player του εγινε το ιδιο με του δικου μου n73 μου ειναι music edition αλλα ειναι v3...αμα κανω και στο δικο μου(n73 ΜΕ) αναβαθμιση σε v4 θα γινει ακομα καλυτερο το music player???το φιδακι και καποιες αλλες εφαρμογες που ειχε απο μονο του μεσα θα χαθουν(δεδομενου οτι θα κανω και στη SD format αναγκαστικα)... Κάνε δεν χάνεις τίποτα, ούτως ή άλλως έχουν συμπτύξει τις δύο εκδόσεις σε μία (music edition και απλό). Το φιδάκι έρχεται μαζί με το firmware δεν θα το χάσεις. Αν τυχόν όμως η κάρτα έχει κάποιες εφαρμογές μέσα μπορείς να τις βρεις και εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To Nokia N73 το απλο (8 μηνων περιπου) με το Music Edition εχουν τι διαφορες εχουν ουσιαστικα? Και δε μιλαω σε εφαρμογες πχ νεο προγραμμα player,μιλαω ποιοτικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 To Nokia N73 το απλο (8 μηνων περιπου) με το Music Edition εχουν τι διαφορες εχουν ουσιαστικα? Και δε μιλαω σε εφαρμογες πχ νεο προγραμμα player,μιλαω ποιοτικα. Καμία. Σε hardware είναι ακριβώς ίδια. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts