Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια θελω να μεταφερω ολες τις επαφες μου απο SE (S700) στο νεο μου NOKIA N73 υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνεργαζεται και με τα δυο τηλεφωνα ωστε να γινει η μεταφορα χωρις πολυ κοπο;

Δοκιμασα μεσω BT αλλα μονο μια-μια επαφη μπορει να γινει και με ορισμενα προβληματα σε καποιους ελληνικους χαρακτηρες, εχετε καμια αλλη ιδεα;;;

Σωστε με βρε παιδια!!!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια θελω να μεταφερω ολες τις επαφες μου απο SE (S700) στο νεο μου NOKIA N73 υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνεργαζεται και με τα δυο τηλεφωνα ωστε να γινει η μεταφορα χωρις πολυ κοπο;

Δοκιμασα μεσω BT αλλα μονο μια-μια επαφη μπορει να γινει και με ορισμενα προβληματα σε καποιους ελληνικους χαρακτηρες, εχετε καμια αλλη ιδεα;;;

Σωστε με βρε παιδια!!!

Θα συνγχρονισεις τις επαφες σου μεσω του microsoft outlook .

Πρωτα απο το s700 στο outlook και στην συνεχεια απο το outlook ,στο Ν73 + pc suite.

καλησπέρα

σκεφτόμουν να πάρω ένα P990 αλλά μετά από αυτά που διάβασα για τα bugs και τα προβλήματά του σκέφτηκα να πάω αλλού... και κοιτάω το Ν73 :)

μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν γενικά προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητό?

ποια ειναι αυτά τα πράγματα που εκνευρίζουν τους περισσοτερους χρήστες του?

ευχαριστώ..

Προβληματα ιδιαιτερα δεν υπαρχουν .

Το μονο προβλημα που εκνευριζει τους περισσσοτερους (οχι μονο αυτους που εχουν το Ν73)

ειναι δεν μπορεις να δημιουργησεις φακελους στην εκθεση.

Αυτο βεβαια λυνεται με την εγκατασταση συγκεκριμενης εφαρμογης.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επειδη το outlook εχει μεσα ολες τις εταιρικες επαφες μου καθως και ολα τα email δεν θα ηθελα να το κανω μεσω Outlook, γινεται διαφορετικα;

Επειδη το outlook εχει μεσα ολες τις εταιρικες επαφες μου καθως και ολα τα email δεν θα ηθελα να το κανω μεσω Outlook, γινεται διαφορετικα;

Εάν η παλιά σου συσκευή ήταν symbian, τότε θα είχες περισσότερες επιλογές.

Τώρα, δυστυχώς το outlook αποτελεί μονόδρομο.

Αλλιώς τα περνάς ένα-ένα όπως προανέφερες.

Ευχαριστω για τισ απαντησεις τους: vespastella, mythos6910, dolfinpg.

Και εμένα μου είπε ενας τυπάς ότι αν τη γεμίσω κοντά στα 2GB θα σερνεται το κινητό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει βάση αυτό, απλά θα είναι πιο αργό όταν αναζητά κάτι από την κάρτα μνήμης.

Αλήθεια dolfinpg, το χαρακτηριστικό ULTRA II, στην καάρτα μνήμης σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορη από την απλή?

Παιδες χτες εκανα αναβαθμιση του κινητου μου και κοιταχτε τι επαθα!!!

1ον.Μου κανανε λαθος και μου περασανε μεσα του Ν73 Μusic Edition.Δεν μου αρεσε καθολου.Και παω πισω (Σε αλλο Νοκια Κλαμπ) και τους λεω τι γινεται αυτη ειναι η κανονικη εκδοση για το Ν73?με τον music player να ειναι συνεχεια αναμενος?

Τελικα βρισκουν οτι μου περασανε καταλαθος του Μusic.

2oν.Οταν το πηρα ωαζω την καρτα μεσα κανω επαναφορα και ολα τα προγραματακια που ειχα μεσα δεν υπηρχαν παω στην διαχειρηση εφερμογων εκει ηταν και ελεγε μη εγκατεστημενα,το οποια οσες φορες και αν προσπαθησα δεν μου τα εγκαθιστουσε.Τι φταιει?

καθε φορα που κανουμε αναβαθμιση θα πρεπει να τα ξαναπερναμε?

Α και δοκιμασα παλι στελνοντας το απο το pc και στην μεση της εγκαταστης σταματαγε!!!!

Μαλλον θα ειμαι για φορματ της καρτας!!!

Αυτα Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Έχω αυτήν του πλαίσιου (transcend) την έχω φτάσει στα 1,8 gb και πίστεψέ με, απολύτως κανένα πρόβλημα !!!

P.S.= Επιτυχία στην μετατροπή σε Ν73 ΜΕ.

@nervous χίλια ευχαριστώ για τις οδηγίες ;)

το ιδιο και γω. συν τα αλλα τις εχω φορτωση και καμια 500 τραγουδια και συνολο 1.7G και πεταει.

παιδια ξερει κανεις πως γινεται η φωνητικη εγγραφη να μην εχει το οριο του ενος λεπτου αλλα να γραφει απεριοριστα ??

Δεν γίνεται με το πρόγραμμα του τηλεφώνου. Μόνο με εφαρμογές τρίτων. Υπάρχουν πολλές: AutoPilot, LivePVR, Alon MP3 Dictaphone είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Εχει παρατηρηθει οτι με το symbian 9.1 καποιες εφαρμογες χρειαζονται

εγκατασταση απο την αρχη . Επιπλεον , οι εφαρμογες που ζητανε να γινουν

εγκατασταση στην αρχη ,αλλα δεν γινονται τελικα , χρειαζονται σβησιμο πρωτα

απο το directory install .

το χαρακτηριστικό ULTRA II, στην κάρτα μνήμης σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορη από την απλή?

ναι ,αλλα μονο στα χαρτια ,τουλαχιστον για την χρηση στο κινητο ,δεν υπαρχει διαφορα ταχυτητας.

@anastas: Δεν γνωριζω αν το outlook εχει δυνατοτητα για διαφορετικα profiles .

Επιπλεον , δεν εχω δοκιμασει αν κανεις login στα windows ως διαφορετικος user (λογικα αλλαζει και το profile στο outlook ) απο αυτον που χρησιμοποιεις συνηθως. <--- τωρα το σκεφτηκα αυτο :O

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Παίδες μπορεί κάποιος να μου πεί πως να ανοίξω τη θύρα για να βάλω memory stick;; Παίρνει Mini SD , ή Micro SD κάρτες, και ποιες προτίνεται συγκεκριμένα, μιλώντας πάντα για προσιτές τιμές.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Nokia N73 Music Edition

http://img136.imageshack.us/img136/6982/indexpj6.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/9175/pict8969sizedoi9.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/9301/pict8970sizedqt4.th.jpg

Παίδες μπορεί κάποιος να μου πεί πως να ανοίξω τη θύρα για να βάλω memory stick;; Παίρνει Mini SD , ή Micro SD κάρτες, και ποιες προτίνεται συγκεκριμένα, μιλώντας πάντα για προσιτές τιμές.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

memory stick ? Αυτο ειναι για ericsson :confused:

To manual το διαβασες ? Εχει οδηγιες για το πως βαζεις την καρτα.

mini-SD παιρνει

iPhone 5S Space Grey

1ον.Μου κανανε λαθος και μου περασανε μεσα του Ν73 Μusic Edition.Δεν μου αρεσε καθολου.Και παω πισω (Σε αλλο Νοκια Κλαμπ) και τους λεω τι γινεται αυτη ειναι η κανονικη εκδοση για το Ν73?με τον music player να ειναι συνεχεια αναμενος?

Mετα το λαθος σου περασαν την αναβαθμιση του Ν73? :)

θελω να ξερω αν μπορουμε να ξανακανουμε την αλλαγη απο Ν73 ΜΕ σε Ν73!! :worry:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλημέρα παίδες...επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 104 σελίδες...μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πεί αν όταν βάζεις μια φωτό σαν wallpaper "πιάνει" όλη την οθόνη και στην αναγνώριση με φωτό βγαίνει κανονικό μέγεθος ή είναι όπως και στα παλιότερα s60 με την μικρή φωτό και στο wallpaper που βγάζει την φωτό στο μέγεθος που είναι χωρίς να "γεμίζει" η οθόνη?

Το δευτερο :O
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδες χτες εκανα αναβαθμιση του κινητου μου και κοιταχτε τι επαθα!!!

2oν.Οταν το πηρα ωαζω την καρτα μεσα κανω επαναφορα και ολα τα προγραματακια που ειχα μεσα δεν υπηρχαν παω στην διαχειρηση εφερμογων εκει ηταν και ελεγε μη εγκατεστημενα,το οποια οσες φορες και αν προσπαθησα δεν μου τα εγκαθιστουσε.Τι φταιει?

Α και δοκιμασα παλι στελνοντας το απο το pc και στην μεση της εγκαταστης σταματαγε!!!!

Μαλλον θα ειμαι για φορματ της καρτας!!!

Αυτα Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη κανει η νοκια αναβαθμιση απο απλο σε me?νομιζα δεν γινοταν.

και κατι αλλο εγω που θελω να κανω αναβαθμιση αν το παω στην νοκια και ας μην το εχω παρει απο εκει θα μου την κανουν?:confused:

ευχαριστω:)

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δευτερο :O

Kαι ακόμα πιό στενά!!!:O

Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις έτοιμο theme ή το φτιάξεις εσύ....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Εάν η παλιά σου συσκευή ήταν symbian, τότε θα είχες περισσότερες επιλογές.

ποιες είναι αυτές οι επιλογές; με ενδιαφέρει άμεσα! Ρ900 σε Ν73!

επίσης άκουσα ότι η μπαταρία κρατάει μια μέρα μόνο! αληθεύει;

και τέλος ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές μεταξύ του music edition και "απλού"; αξίζει να πάρω το ΜΕ;

ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις που ήδη πήρα και για όσες ακολουθήσουν :)

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Μolis parelava kai ego to n73music edition. Kala milame einai poli omorfo se mavro:D Tora to fortizo kai otan to epeksergasto ligo tha sas grapso

Pedia stin siskevasia kanonika den prepei na perilamvanete kai mia siskevi taksidiou kai ena louraki karpou????

2pac forever

Μolis parelava kai ego to n73music edition. Kala milame einai poli omorfo se mavro:D Tora to fortizo kai otan to epeksergasto ligo tha sas grapso

Pedia stin siskevasia kanonika den prepei na perilamvanete kai mia siskevi taksidiou kai ena louraki karpou????

καλοριζικο:) τωρα θα παω πλαισιο κι εγω να το δω και να το παρω μαλλον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μα καλα η συσκευσια περιλαμβανει τα στερεοφωνικα ακουστικα Nokia HS-23?Τουλαχιστον ας ειχε τα Nokia HS-20 ή Nokia HS-28.Τα Nokia HS-23 δεν εχουν remote control!:mad:

Τελικά τι έξτρα υπάρχει στη συσκευασία;

Τα ακουστικα HS-23 και μια κάρτα 1gb?

Μου είπανε στην τιμή οτι η διαφορά στην τιμη είναι περίπου 45 ευρώ του απλού με το ΜΕ.

Σκέφτομαι αν τα αξίζει...

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Για οποιον ενδιαφέρεται υπάρχει τρόπος να κλείσει ο media player. Πηγαίνετε στο equaliser και μετά πατήστε επιλογές και έξοδος!

Χα χα!!!Απιστευτο.:p

Τα καταφερε παλι η ΝΟκια...:lol::p

Οντως ετσι ειναι...οχι οτι με νοιαζει να κλεινει δηλαδη,αλλα υπαρχει τροπος.

Nexus 4 & iPad mini

ρε παιδια ακομα περιμενω απαντηση αν μπορουμε να βαλουμε βιντεακι αντι για εικονα οταν μας καλει καποιος δηλ σαν μικρογραφια. Επισης μεγαλη βλακεια στην μουσικη να μην μπορουμε να δωσουμε ενα φακελο με mp3 να τον παιξει και να τον βαλουμε μετα σε μια playlist αλλα να πρεπει να διαλεξουμε ενα ενα τα τραγουδια που θελουμε απ'οτι υπαρχει μεσα στο κινητο. και κατι τελευταιο: εκατσα κι εφτιαξα ολα τα tags των τραγουδιων που ηθελα να περασω και παλι στα ελληνικα mp3 (παροτι με λατινικα tags) τα εβγαζε οπως να'ναι! Πως τα διαβαζει τελικα το κινητο? απο τους τιτλους η απο τα tags? και ξανα: γινεται να επιλεξω εναν φακελο και να τον περασω σε playlist??

sssssooooooooooossssssss!!!! μου εχει σπασει τα νευρα

ps: αν φτιαξω playlist στο pc θα την αναγνωριζει το κιν? απο media player με μετονομασια σε .m3u και απο winamp δεν υποστηριζονται

Shit Happens!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...