Jump to content

Tony_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tony_

  1. Καλησπερα παιδια ενα ενοχλητικο προβλημα που εμφανιστηκε τελευταια ειναι οτι στο αλμπουμ φωτογραφιων που κανονικα εμφανιζει τις φωτογραφιες με χρονολογικη σειρα, μια ομαδα απο φωτο που ηταν τραβηγμενες το 2015 τωρα εμφανιζονται στις ιδιοτητητες της καθε φωτο οτι εχουν τραβηχτει το 2017 με αποτελεσμα να χαλαει η σειρα που τις εχω στο αλμπουμ μου. Μπορει κανεις να καταλαβει πως εγινε αυτο και αν μπορω να το αλλαξω οπως ηταν πριν ?
  2. Παιδια εδω και λιγες μερες μου πεταγονται στην οθονη διαφημισεις απο το πουθενα, προφανως εχω αρπαξει καποιο addware. Εχω κατεβασει 3 με 4 antivirus και antimallware και κανενα δεν εινια σε θεση να απομακρινει το λογισμικο. Τι μπορω να κανω ? Οι διαφημισεις πεταγονται στην αρχικη οθονη ακομα και οταν εχω κλειστο τον browser.
  3. Καλησπερα απο χθες το βραδυ εχει εμφανιστει στο επανω αριστερα μερος της οθονης το εικονιδιακι ενημερωση λογισμικου και οταν το παταω γραφει ληψη ενημερωσεων. Τι συμβαινει και δε μπορει να κανει αναβαθμιση εδω και 24 ωρες ? πρεπει να κανω κατι ?
  4. Παιδια να ρωτησω κατι, οταν παιζω το real racing 3 που ειναι βαρυ παιχνιδι το κινητο λαγκαρει λιγο εως αρκετα σε καποια σημεια. Ειδικα οταν εμφανιζονται πολλα αυτοκινητα στην οθονη τα fps πεφτουν σε μονοψηφιο νουμερο. Ειναι λογικο αυτο για τετοιο τηλεφωνο ?
  5. Μια ερωτηση χρησιμοποιω το πληκτρολογιο σαμσουνγκ που εχει το κινητο σε διαταξη πληκτρων 3χ4 οπως στα παλια κινητα και γραφω με Τ9. Το προβλημα ειναι οτι αν θελω να απενεργοποιησω για λιγο το Τ9 ωστε να γραψω καποια περιεργη λεξη πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να το κανω απο εκει. Με αλλα λογια δεν εχει καποια συντομευση στα πληκτρα του αρχικου πληκτρολογιου οπως ειχαν ολα τα αλλα αντροιντ που ειχα. Εχει κανεις καποια λυση ? Κατεβασα κανα δυο αλλα πληκτρολογια αλλα το ιδιο δεν υπαρχει πληκτρο που να απενεργοποιει το Τ9 χωρις να χρειαζεται καθε φορα να μπαινω στις ρυθμισεις
  6. Μια ερωτηση χρησιμοποιω το πληκτρολογιο σαμσουνγκ που εχει το κινητο σε διαταξη πληκτρων 3χ4 οπως στα παλια κινητα και γραφω με Τ9. Το προβλημα ειναι οτι αν θελω να απενεργοποιησω για λιγο το Τ9 ωστε να γραψω καποια περιεργη λεξη πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να το κανω απο εκει. Με αλλα λογια δεν εχει καποια συντομευση στα πληκτρα του αρχικου πληκτρολογιου οπως ειχαν ολα τα αλλα αντροιντ που ειχα. Εχει κανεις καποια λυση ? Κατεβασα κανα δυο αλλα πληκτρολογια αλλα το ιδιο δεν υπαρχει πληκτρο που να απενεργοποιει το Τ9 χωρις να χρειαζεται καθε φορα να μπαινω στις ρυθμισεις
  7. Ωραιος ευχαριστω, ξερουμε αν το 6 θα ερθει ευρωπη οταν βγει ?
  8. Μου βγαινει συνεχως ενδειξη απο τη γκουγκλ να επιτρεψω προσβαση στο λευκωμ ιστου picasa, παταω συνεχεια deny αλλα εμφανιζεται και παλι καθε μια ωρα.Ξερει κανεις πως μπορω να απαλλαγω απο αυτο ? και επισης τι ακριβως ειναι? αν καταλαβα καλα ζηταει προσβαση στις φωτογραφιες
  9. Ευχαριστω αυτο ελυσε το προβλημα, πολυ καλο
  10. Καλησπερα το πηρα σημερα, να ρωτησω κατι, στην αρχικη οθονη βγαζει μονο 5 εικονιδια στο κατω μερος της οθονης δηλαδη τα εικονιδια για τηλεφωνο , επαφες , μηνυματα , ιντερνετ και εφαρμογες και στην απο πανω σειρα χωραει μονο μεχρι 4 εικονιδια το ενα πλαι στο αλλο,. Ξερει κανεις αν γινεται να εχω παραπανω εικονιδια στο ενα πλαι απο το αλλο και οχι μονο 4 ? Στο Lg G pro που ειχα χωραγε παραπανω και με χαλαει λιγο εδω. Δοκιμασα αλλαγη μεγεθους γραμματοσειρας αλλα δεν αλλαξε κατι
  11. Ευχαριστω παιδια, δυστυχως το 5 δεν ηρθε ευρωπη, να δουμε αν θα ερθει το 6
  12. Καλησπερα παιδια, θα αποκτησω το κτηνος εντος της εβδομαδας, να ρωτησω με τι εκδοση android κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη αυτα που πωλουνται στα μαγαζια (σκρουτζ) ? Υποθετω οτι δε θα ειναι η τελευταια οποτε αν ισχυει αυτο λογικα θα μου ερθει ενημερωση με νεωτερη εκδοση ? και αν ναι ποια ?
  13. Καλησπερα παιδια πως ειναι δυνατον το κινητο να μην ειναι συμβατο με καρτες sd, ξερει καποιος πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα sd ?
×
×
  • Create New...