Jump to content

S4Lv4Ti0N

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by S4Lv4Ti0N

  1. Παιδιά καλησπέρα... αγόρασα το 6500s πρίν λίγες μέρες και μου κάνει κάτι παράξενο... βάζω ένα background image απο την κάρτα μνήμης (φωτογραφία που τράβηξα εγώ), και μερικές φορές μου ασπρίζει το background και πρέπει να ξανακάνω set το background με τη φωτό που θέλω... με λίγα λόγια reset του background wallpaper. Δεν έχω κάνει update στη τελευταία έκδοση, τώρα το βάζω για να το κάνω, και θα σας πώ επείσης αν συνεχίζεται... μπορείτε να μου πείτε αν το έχετε πάθει εσείς αυτό ή κάτι ανάλογο;; Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα σας, και χρόνια πολλα.. τώρα τελευταία έχω ενα απίστευτα ενοχλητικό πρόβλημα στο N73 μου, normal edition, όχι music.. Όταν κάνω μια κλήση, και τελειώσω, μετά όταν πάω να κάνω άλλη δεν μπορώ να εκτελέσω την εντολή... πατάω το πράσινο call κουμπί σε έναν αριθμό και δε κάνει τίποτα, για να δοκιμάσω επείσης κάνω και manually κλίκ - > Call - > Voice Call, και πάλι τίποτα... έτσι αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση το κινητό μου συνέχεια ωστε να μπορώ να κάνω/άμα θέλω πολλές κλήσεις, μήπως φταίει κάτι;; Στο κινητό μου αν και το έχω κάμποσο καιρό, ΔΕΝ έχω βάλει extra applications ωστε να φοβηθώ τυχών corrupted files, χτές όμως έκανα σύνδεση στο vodafone live και μπήκα στο site mou (http://www.worldofwarcraft.gr), αυτό το πρόβλημα το είχα απο πριν στο κινητό, γι'αυτο αποκλείω να έπιασα κάποιον ιό κατα την online διαμονή μου... τώρα όμως το φαινόμενο μου φαίνεται πως το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου! Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, σε τόσες σελίδες, μπορώ να πω πως δεν έψαξα :( για όσους αναρωτιούνται το κινητό έχει το original nokia software, και όχι κάποιο τροποποιημένο Vodafone Live!
  3. Έχω κάνει install και reinstall 2-3 φορές τον updater, Και δεν θέλει να δουλέψει, το ανοίγω και τρώει error και κλείνει, έχω τσαντιστεί απίστευτα, τρελό παίδεμα αυτό το software update!
  4. Εγώ ξεκίνησα στο λύκειο με Delphi με ένα απλό βιβλίο και μερικές συμβουλές καθηγητή. Σε σχολείο της Νοτίου Αφρικής, που προκοπή στην ελλάδα.. Πάντως θα στην πρότεινα την Delphi είναι απλή με λίγο διάβασμα. + αμα θές να μάθεις και να εμπεδώσεις καλα προγραμματισμό, πάρε e-books στα αγγλικά. στα ελληνικά είναι τρελό μπέρδεμα, ειδικά αφου και οι Compilers/Clients συνήθως είναι αγγλικοί. Για εμένα, προσωπική πάντα γνώμη, ελληνικά και πισι, δεν πάνε μαζι :(
  5. Άλλαξα το Product number sto default n73 number, γιατι δεν είχα αυτόν που έλεγε ο nervous στο guide του, και τώρα όταν o software updater κάνει search για phone, κολάει εκεί...μπορεί να ψάχνει επι ώρες χωρίς να βρεί τπτ.... είναι σπαστικό!! Καμία συμβουλή ;;
  6. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό εννοείς αλλα δεν ψάχνω update για να το κάνω N73 ME, αλλα για να το αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση γιατι τώρα είναι στο version 2.0628.0.0.1 !
  7. Παίδες, μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ την τελευταία έκδοση λογισμικού του N73;; με τον software updater δεν το βρίσκει, έχω προσπαθήσει 100 φορές μάταια!
  8. Παίδες μπορεί κάποιος να μου πεί πως να ανοίξω τη θύρα για να βάλω memory stick;; Παίρνει Mini SD , ή Micro SD κάρτες, και ποιες προτίνεται συγκεκριμένα, μιλώντας πάντα για προσιτές τιμές. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  9. Σόρρυ που επαναλαμβάνομαι αλλα απ'ότι φαίνεται υπήρχαν πιο σημαντικά θέματα να σας απασχολήσουν, γίνεται να πάρετε 2 λεπτάκια να μου απαντήσετε σε μερικές απορίες;; έχω την Version 2.0628.0.0.1 10-07-2007 RM-133 Nokia N73 (07) είναι η τελευταία, γιατι το nokia software updater λέει πως δεν βρίσκει πιο καινούργιο λογισμικό, και ήθελα να το επιβεβαιώσω. + Έχω ένα πρόβλημα... σε σχέση με το bluetooth... έχω το WEP-200 της samsung το οποίο και δουλεύει άψογα.. μπορώ να κάνω manual disconnects/connects της σύνδεσης όσες φορές χρειαστώ... το θέμα είναι πως άμα σβήσω και ανάψω το bluetooth μετά το κινητό δεν το βρίσκει, ούτε για pairing, και άμα τύχει και το βρεί, άμα με πάρουνε τηλέφωνο, μόνο το answering button δουλεύει, αλλα δεν μπορώ να ακούσω/μιλήσω μέσω του bluetooth, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το κινητό... επίσεις σήμερα, δεν μπορούσα να βρώ ούτε να με βρεί ο θείος μου που έχει SE p900, μέσω bt με αναζήτηση συσκευών. Επίσεις, ψάχνω για ζελατίνες να καλύψω την οθόνη γιατι την λυπάμαι όταν την βάζω σε τσέπες ή με τις δαχτυλιές, σιγά σιγά γδέρνετε. Ευχαριστώ!
  10. Καλημέρα, έχω την Version 2.0628.0.0.1 10-07-2007 RM-133 Nokia N73 (07) είναι η τελευταία, γιατι το nokia software updater λέει πως δεν βρίσκει πιο καινούργιο λογισμικό, και ήθελα να το επιβεβαιώσω. + Έχω ένα πρόβλημα... σε σχέση με το bluetooth... έχω το WEP-200 της samsung το οποίο και δουλεύει άψογα.. μπορώ να κάνω manual disconnects/connects της σύνδεσης όσες φορές χρειαστώ... το θέμα είναι πως άμα σβήσω και ανάψω το bluetooth μετά το κινητό δεν το βρίσκει, ούτε για pairing, και άμα τύχει και το βρεί, άμα με πάρουνε τηλέφωνο, μόνο το answering button δουλεύει, αλλα δεν μπορώ να ακούσω/μιλήσω μέσω του bluetooth, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το κινητό... επίσεις σήμερα, δεν μπορούσα να βρώ ούτε να με βρεί ο θείος μου που έχει SE p900, μέσω bt με αναζήτηση συσκευών. Επίσεις, ψάχνω για ζελατίνες να καλύψω την οθόνη γιατι την λυπάμαι όταν την βάζω σε τσέπες ή με τις δαχτυλιές, σιγά σιγά γδέρνετε. Ευχαριστώ!
  11. θένκς jor1ge, η χαζομάρα ήτω δικιά μου, καθώς δεν έκανα pairing στα κινητά, αγόρασα τελικά το n73, και είναι συμβατό, καθώς φαντάζομαι θα είναι και όλλα τα αλλα, χεχε.
  12. το λές με την έννοια του ότι το κινητό είναι καλό, ή ότι εγώ *αμάω το κινητό πειράζοντας το/παίζοντας μαζί του ενώ φορτίζει πρώτη φορά;;
  13. 1) το κινητό μου είναι outdated, πού πάω για να το κάνω update ;; με το cd που έρχεται πακέτο γίνεται ; 2) το έχω ήδη στη φώρτηση για 6-7 ώρες (πρώτη φορά), πόσο θέλει κανονικά;; γίνεται τπτ άμα ψάχνω τις εφαρμογές του κινητού ενώ φορτίζει την πρώτη φορά;;
  14. Παίδες είμαι απίστευτα ευτυχισμένος! Σήμερα νωρίς, μετα το γυμναστήριο το μεσημεράκι έκανα μια βόλτα απο τη vodafone, και ρωτάω για το n73, και τι να μου πούνε;; τα κλασσικά, δεν υπάρχει, και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει.. περνάω μετά απο 1 ωρίτσα και πετυχένω έναν τύπο ο οποίος μου είπε πως έιχαν n73 και πως παρέλαβαν ένα κομμάτι εκείνο το πρωί και πως οι άλλοι υπάλληλοι προφανώς δεν το είδαν... κάνω τον κόσμο άνω κάτω του λέω πόσο καιρό ψάχνο αυτό το κινητό, και τον αναγκάζω να μου το φέρει εκείνη τη στιγμή μη τυχών αγοραστεί απο κανέναν άλλον... κάναμε κάτι κόλπα με τις επιδοτήσεις και τα προγράμματα τα οικογενειακά, η επιδότηση έφτασε τα 450 ευρώ και το κινητό, φυσικά δωρεάν. είμαι λοιπόν ένας τυχερός κάτοχος Nokia n73... με τη σειρά μου τώρα θα κάνω 2-3 ερωτήσεις έτσι για να αρχίσω να μπαίνω στο κλίμα και εγω, άν έχουν απαντηθεί σορρυ, είμαι πολυ φτιαγμένος για να κάτσω να ψάξω 100 σελίδες. 1) πως βγάζω τα shortcuts τα οποία είναι στο background συνέχεια και μου καλύπτουν την ταπετσαρία;; 2) σήμερα επιβεβεώθηκαν οι φόβοι μου, μετα απο όσα είχα διαβάσει στο φορουμ το κινητό την πρωτη φορά που χτύπησε, έκανε σα βραχνιασμένο, σα μπουκωμένο, αλλα μετά έδειξε να φτιάχνει. 3) Υπάρχει κανένα software update για το οποίο θα έπρεπε να ξέρω;; Θένκς, more questions to come!
  15. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται με το που αγοράσω το Vodaphone Live κ800ι μου, θα μπορώ να βγάλω το Vodaphone Live λογισμικό για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα, και να βάλω το standard Sony Ericsson λογισμικό;; Εκτός αυτού, θα μου σπάσει την εγγύηση;; Θα έχει πρόβλημα το κινητό;; Ευχαριστώ!
  16. Έχω επιδότηση 345 ευρώ :) ομολογώ πως δεν με "χαλάει" καθόλου... σε οικογενιακό πρόγραμμα αυτό!
  17. Καλημέρα απο εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσων αφορα τη συμβατότητα του SAMSUNG WEP-200 με το K800i SE, σήμερα το αγόρασε συγγενής μου και απο ότι φαίνεται δεν είναι συμβατο με το SHARP GX25, δεν το βρίσκει σαν συσκευή, αν και ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες του manual, και αυτό με έβαλε σε σκέψεις, θα είναι συμβατό με το k800i που σκέφτομαι να αγοράσω;; Ευχαριστώ πολύ!
  18. Απο τη φύση μου δε ξυπνάω εύκολα, ούτε γρήγορα, μπορώ να ξυπνήσω στο άκυρο, αλλα όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα με ξυπνήσεις, έτσι εξηγείτε πως με ξυρίσανε στην πενθήμερη, το βγάλανε βίντεο, και δεν κατάλαβα τπτ μέχρι που σηκώθηκα, για να βγώ έξω, πήγα να λούσω το μαλλί μου, και έβγαζα τρίχες απο πίσω, ευτυχώς έχω πυκνό μαλλί και δεν είχα εμφανή διαφορά. Anyway, κοιμόμουν στο σπίτι ενός φίλου, και έπρεπε να σηκωθούμε 10 το πρωί, και είχαμε κοιμηθεί αργά... οπότε ο έξυπνος τι σκέφτηκε...ας τον κλάσω θα ξυπνήσει!! και καλα, είμουν ξύπνιος (άκουγα τι γινοταν γύρω μου), σηκώνομαι, και η συνέχεια στο επόμενο επισόδειο... αυτά παθαίνεις για να κοιμάσαι στο σπίτι ενός μούλου!
  19. Εξήγησε μου τι θες ακριβώς, τα profiles είναι key bindings τα οποία διαλέγεις εσύ...τουλάχιστον απ'ότι έχω δεί/καταλάβει ως τώρα, τα 2 παραπάνω profiles είναι για να δίνεται η ευκαιρία στον χρήστη να έχει παραπάνω binds. Θές έτοιμα binds αλλονών;;; σορρυ αν δεν κατάλαβα καλά, πλιζ εξήγα.
  20. Θένκς για την διόρθωση όσων αφορά τις usb θήρες mi3s. :) Το πληκτρολόγιο είναι τέλοιο, αλλα δε το συνιστώ σε όσους συνηθίζουν να... "ξεδίνουν" πάνω στο pc :), γι'αυτή τη δουλειά έχω μερικά εξτρά πληκτρολόγια... :)
  21. Κάτι μου λέει πως δε διάβασες τι έγραψε, pcman.
  22. Δεν διάβασα όλα τα ποστς καθώς ένιωσα την ανάγκη να ποστάρω και εγώ, σαν έλληνας του εξωτερικού, έχοντας κάνει 12 χρόνια ελλάδα και τα υπόλοιπα, Σαουδική αραβία, Νότια αφρική, σας λέω αυτό... Έλληνας δεν είσαι ούτε στα χαρτιά, ούτε στα κανάλια, ούτε στα ρούχα, ούτε στην συμπεριφορά, και δεν είσαι καλύτερος έλληνας αμα το "μ α λά κα" το έχεις καραμέλα καλύτερα μασημένη απο κάθε άλλον, αλλά άμα έχεις διδαχθεί την ελληνική γλώσσα, και άμα έχεις αποδεχθεί τα ήθη και έθιμα μέσα στο σπιτικό σου και στην καρδιά σου. Αυτά τα ολίγα, δεν θα κάτσω να κρίνω τους ομογενείς που γνωρίζω γιατι δεν είναι όλοι έτσι, αλλα να ξέρετε πως παντού υπάρχουνε "τέτοιοι". Καλή συνέχεια.
  23. Πότε φημολογείτε η ημερομηνία αρχής πωλήσεων των N73 music edition;; θα έχουν τα ίδια χαρακτηρηστικα με τώρα + κάποια άλλα πράγματα, ή θα επικεντρώνονται στη μουσική και θα ρίξουνε την ποιότητα της κάμερας;; Αξίζει να περιμένω για το N73 music edition;;
  24. Σίγουρα θα είναι συμβατό, όπως ότι ήταν συμβατό με win 95-98-2000, είναι και με XP, φαντάζομαι θα παρέλειψαν την αναφορά των Vista. Έδωσα ένα μικρο παράδειγμα, όπως φαντάζομαι πως θα είναι, δεν είναι σίγουρο όμως.
  25. Το ν73 γιατι δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ, στη σελίδα της vodafone Gr;;
×
×
  • Create New...