Jump to content

swanson103

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

swanson103's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επίσης αν έχει κάποιος δυο αριθμούς σε μια κάρτα στο δίκτυο της ΤΙΜ, σε Ν73 και λειτουργεί ας μας το επιβεβαιώσει.
  2. Αγόρασα πριν τρεις μέρες μια transcend 2GB 80Χ, δουλέυει μια χαρά. Μπορεί κάποιος συνάδελφος που το έχει πάρει το κινητό από ΤΙΜ και το πήγε για αναβάθμιση στη ΝΟΚΙΑ, να διασταυρώσει αυτό που μου είπαν. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση επειδή έχει το ΤΙΜ IMAGINE και πρέπει να περιμένω να βγει σχετική αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει άραγε ότι βγαίνει αναβάθμιση για κάθε εταιρεία?
  3. Ευχαριστω για τισ απαντησεις τους: vespastella, mythos6910, dolfinpg. Και εμένα μου είπε ενας τυπάς ότι αν τη γεμίσω κοντά στα 2GB θα σερνεται το κινητό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει βάση αυτό, απλά θα είναι πιο αργό όταν αναζητά κάτι από την κάρτα μνήμης. Αλήθεια dolfinpg, το χαρακτηριστικό ULTRA II, στην καάρτα μνήμης σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορη από την απλή?
  4. Συνάδελφοι κάτοχοι του Ν73, έχω διαβάσει σε παλιότερο post, ότι κάποιοι έχουν τοποθετήσει κάρτα μνήμης 2GB, στο κατάστημα της ΤΙΜ μου είπαν ότι υποστηρίζει μέχρι 1 GB. Επειδή είμαι έτοιμος να πάρω μια των 2GB, μπορούν οι φίλοι να μας πουν τι μάρκα κάρτας 2GB πήραν, ώστε να πάρω την ίδια για να είμαι σίγουρος ότι θα την βλέπει. thanks.
×
×
  • Create New...