automan Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 ena tetoio gnwsto magazi einai to 9volto ston peiraia .odos tzabella,arithmo de xerw....:cry: nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 paw na perasw tragoudia apo to pc suite sto kinito kai ta pairnaei mono stin ekthesi kai oxi stin mousiki moy giati?:mad: https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Μετακινησε τα απο μονος σου με τον διαχ. αρχειων http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 paw na perasw tragoudia apo to pc suite sto kinito kai ta pairnaei mono stin ekthesi kai oxi stin mousiki moy giati?:mad: Μόλις μπείς στη μουσική μου, πατα επιλογές και μετά ανανέωση μουσ. βιβλ. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Στα Χανιά , ένα έχουμε :p (και άλλο ένα μικρότερο παράρτημα) ... Π@Π@ΡΙΕΣ σου είπαν φίλε .. ΦΥΣΙΚΑ και είναι στην εγγύηση ~ ναι 2 χρόνια έχει ~ και ναι του έδειξα την απόδειξη , την έβγαλε φωτοτυπία , μου πήρε την συσκευή (μου έδωσε φυσικά μπαταρία-sim-μνήμη) και μου είπε να ξαναπεράσω σε λίγο ... γύρισα , το πήρα , με ευχαρίστησαν , το ίδιο και εγώ και την έκανα :) ... Με λίγα λόγια , έλα εδώ (Χανιά) να το φτιάξεις , να κάνεις και κανά τελευταίο μπανάκι... έχει τρελή ζέστη ακόμα!:happy: Δοκίμασε σε κάποιο άλλο Νόκια shop , μπας και έπεσες σε κάνα στόκο... Αλλά μπες με αέρα και άνεση και πες ψιλονευριασμένος ότι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε το joystick ( αν και το έχεις σε θήκη πάντα και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ και τέτοιες άλλες σάλτσες...) good luck! Πάντως έχω ακούσει τριγύρω και από άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα και τους το έφτιαξαν τσαμπέ φυσικά! Προφανώς έπεσες σε περίπτωση... στην θέση σου θα έκανα καταγγελία , έτσι μόνο για το σπάσιμο! Δεν είναι καθόλου φτηνό το joystick ... μου το έδειξαν στο service και πίστεψέ με από κάτω έχει μια πλακέτα ίσα με το μισό κινητό και φυσικά το αλλάζουν όλο! Δες ΕΔΩ..... Φίλε μου είσαι αρχηγός! Η πλάκα είναι ότι το Σαββατοκύριακο θα είμαι Χανιά! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Σήμερα έκανα μόνος μου αναβάθμιση λογισμικού μέσω του σχετικού προγράμματος της Νόκια. Μέχρι στιγμής παρατήρησα 2 πράγματα. 1) Τα 9 πρώτα θέματα που πέρασα έχω την δυνατότητα να τα σβήσω κανονικά μέσω της "Διαχείρησης Εφαρμογών". Για όλα τα επόμενα ισχύει το γνωστό πρόβλημα...:( 2) Όταν σβήνει τελείως η οθόνη, αναβοσβήνει ένα τυρκουάζ λαμπάκι δίπλα στην μπροστινή κάμερα. Αυτά προς το παρόν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 2) Όταν σβήνει τελείως η οθόνη, αναβοσβήνει ένα τυρκουάζ λαμπάκι δίπλα στην μπροστινή κάμερα. Αυτά προς το παρόν... Το φωτάκι που αναβοσβήνει στη λειτουργεία νάρκης? Αυτό δεν στο έκανε παλιά?:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Το φωτάκι που αναβοσβήνει στη λειτουργεία νάρκης? Αυτό δεν στο έκανε παλιά?:confused: Παραδόξως όχι!:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Σήμερα έκανα μόνος μου αναβάθμιση λογισμικού στο Ν73 μέσω του σχετικού προγράμματος της Νόκια.Μόλις άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση του firmware, παρατήρησα ότι η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά και αυτό είναι πρόβλημα για τα μηνύματα, και μετά όταν ξαναέκλεισα το κιν μου και το άνοιξα για 2 φορά η κάρτα μνήμης ήταν κλειδωμένη και δεν ξέρω τί να κάνω.ξέρει κανείς κάτι για αυτά τα προβλήματα γιατί είναι σοβαρό.Thanks VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 περασαν 2 μηνες απο τοτε που πηγα το τηλεφωνο μου για επισκευη στη wind και αφου μου εχουν πει τα γνωστα παραμυθια,βλεπετε πιο παλια τι ειχα γραψει,αναγκαστικα πηρα τηλεφωνο στο 1520 μετα τη παρακινηση ορισμενων φιλων του φορουμ!το αποτελεσμα...μια απο τα ιδια.πηραν στο μαγαζι wind στη καλαματα και αυτοι ειπαν οτι το εχουν παει στο εξωτερικο,με πηραν και μου ειπαν απο το 1520 οτι ειναι καλυμενοι συμφωνα με το νομο!ρωταω εγω εσας θα σας καλυπτε μια απαντηση και μετα απο τοσα ψεματα ,του στυλ ειναι στο εξωτερικο.που στο εξωτερικο,στην ανω μαγουλα?που επιτελους! καμια αλλη ιδεα παιδια πως να πιεσω τη κατασταση!το εχω παρει προσωπικα θα παιρνω καθε μερα στο 1260 και θα ρωταω συνεχεια! περιμενω προτασεις σας ευχαριστω:) makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 geia sas exw ena problima..eixa allaksi ton kodiko asfalias (12345) k ton ksexasa..prin ekana update alla k pali o kodikos den einai 12345. mporei na boithisei kaneis? exw to music edition V 4.0727.2.2.1 04-07-2007 RM-133 © Nokia N73 (1) My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 geia sas exw ena problima..eixa allaksi ton kodiko asfalias (12345) k ton ksexasa..prin ekana update alla k pali o kodikos den einai 12345. mporei na boithisei kaneis? exw to music edition V 4.0727.2.2.1 04-07-2007 RM-133 © Nokia N73 (1) Κάνε ένα Hard format (ή κάποιο από τα παρακάτω) και θα λυθεί το πρόβλημά σου.... (φαντάζομαι)! *Soft format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Hard format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγετε το κινητό χωρίς να αφήσετε τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Εχω ένα πρόβλημα πήρα το Ν73 και όταν μπαίνω στο ίντερνετ με τον default browser του κινητού μετά από 2 με 3 σελίδες δεν φορτώνει καμία και εμφανίζει μνμ "ανεπαρκής μνήμη κλείστε κάποια εφαρμογή και ξαναπροσπαθήστε" μου φαίνεται παρά πολύ περίεργο δηλαδή δεν επαρκεί η ραμ για να τρέξει την εφαρμογή? Α ξέχασα να πω ότι κλείνει και μόνη της... Πριν από λίγο κατέβασα ένα pdf και δεν το άνοιξε γιατί μου έβγαλε πάλι το ίδιο μνμ... Λέτε με hard format να λυθεί? Η έκδοση λογισμικού είναι η ν4.0726.2.0.1 26/6/2007... Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν μπορώ να ψάξω όλες τις σελίδες γιατί μπαίνω μέσω κινητού... Ευχαριστώ... مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κάνε ένα Hard format (ή κάποιο από τα παρακάτω) και θα λυθεί το πρόβλημά σου.... (φαντάζομαι)! *Soft format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Hard format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγετε το κινητό χωρίς να αφήσετε τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. nai file gia na kanw hardformat omos prepei na balw to kodiko asfalias...ton opio den ton kserw... den einai 12345 parolo pou ekana anabathmisi. My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 nai file gia na kanw hardformat omos prepei na balw to kodiko asfalias...ton opio den ton kserw... den einai 12345 parolo pou ekana anabathmisi. Οταν ειναι κλειστο το κινητο και πατησεις «3», «*», «πρασινο πληκτρο κλησης» δεν σου ζηταει κωδικο ασφαλιας και κανει hard format. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 mpa den ginete..poses fores dokimasa den anigei.. My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Υπομονη θελει, εαν δεν μπορεις απο μονος σου πες καποιον να σου κρατησει καποια πληκτρα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλημερα σε ολα τα παιδια, θελω να ρωτησω το εξης,εχει αρχισει τελευταια το Ν73 να μπαινει μονο του σε προφιλ εκτος συνδεσης,το βαζω στο γενικο προφιλ και μου λεει οτι η εγγραφη της καρτας sim απετυχε,τοτε βγαζω μπαταρια και την καρτα το ξανανοιγω και δουλευει,εχω το τελευταιο software 40726201. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φτεει? τι πρεπει να κανω? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Pio Product Code exei k ellinika kai germanika??? i tis vodafone i tis nokia.... My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Pio Product Code exei k ellinika kai germanika??? i tis vodafone i tis nokia.... 0529782 enai tis nokia oxi vlive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 παιδια τελικα τελικα δεν κρατηθικα αλλο και παρολο που ειχα ξεχασει το καλωδιο μου στο αθηνα πηρα το καλοδιο απο το 6680 που ειχα και εκανα αναβαθμηση(ολα πηγαν καλα!)...το μονο προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι κατι 3D ηχους μου ειχε μεσα εξαφανηστηκαν...ξερετε αμα μπορω να τους ξαναβρω??(και η ελευθερη μνημη ειναι 26 απο 30 που ηταν αλλα αυτο απ'οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο) και κατι αλλο που ειχα προσεξει απο την πρωτη μερα που το εχω παρει...σε ενα σημειο η οθονη μου εχει 1 καμενο πιξελ...η εγγυηση το καλυπτει αυτο??? παιδια σημερα εκανα αναβαθμηση στο n73 μου και οσες φορες και νε προσπαθησα δεν καταφερα να το κανω να συνδεθει με το gps(μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα)...μου φαινεται οτι και καποιο αλλο παιδι απο το φορουμ το ειχε παθει πιο παλια...καμια ιδεα??το χρειαζομαι παρα πολυ(νεος φοιτητης στην αθηνα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 παιδια τελικα τελικα δεν κρατηθικα αλλο και παρολο που ειχα ξεχασει το καλωδιο μου στο αθηνα πηρα το καλοδιο απο το 6680 που ειχα και εκανα αναβαθμηση(ολα πηγαν καλα!)...το μονο προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι κατι 3D ηχους μου ειχε μεσα εξαφανηστηκαν...ξερετε αμα μπορω να τους ξαναβρω??(και η ελευθερη μνημη ειναι 26 απο 30 που ηταν αλλα αυτο απ'οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο) και κατι αλλο που ειχα προσεξει απο την πρωτη μερα που το εχω παρει...σε ενα σημειο η οθονη μου εχει 1 καμενο πιξελ...η εγγυηση το καλυπτει αυτο??? oxi den to kaliptei file mou.meta ta 2 kammena nomizw to kaliptei.to leei kai sto bibliaraki kapou:(.egw otan to pira eixe ena kameno pixel kai mou to eixan allaksei amesws...:D(media markt)profanws eixan agnoia tou ti kaliptei i eggiisi... nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Μετα απο αναβαθμιση στο παρουσιαζει ? Αρκετες εφαρμογες θελουν εγκατασταση απο την αρχη.. Βρισκεις ποιες εφαρμογες ειναι απο την διαχειριση εφαρμογων και τις διαγραφεις "χειροκινητα" ,εφοσων τις ειχες εγκαταστησει στην καρτα μνημης ,κανοντας συνδεση μεσω καλωδιου ως μεσο αποθηκευσης. 1. Θυμασαι ποιες εφαρμογες ειχες περασει και τις περνας απο την αρχη. ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧ.ΕΦΑΡΜ. ΚΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ Α00008Β1.SIS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧ.ΕΦΑΡΜ. ΚΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ Α00008Β1.SIS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ . . . Μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις........... Διεγραψε τα χειροκινιτα με το unsis συνδεοντας το στο pc ή κανε format στην καρτα μνημης....και ξαναεγκατεστησε απο την αρχη. Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 re paidia akoma pedouomai me ton kodiko asfalias..kanonika otan bazw kainourgio firmware panw den prepei na allazei k o kodikos asfaleias?? prospathisa olous tous kodikous pou bazw kanonika alla tpt....yparxei periptosi na mplokare??? My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts