katerini Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 kalispera paides.minotavrs kaloriziko to car kit.me endiaferei kai emena poly!to artemis Einai to prwto moy ppc,opws exw ksanapei,kai tha ithela na kanw mia erwtisi san prwtaris. Otan odigate re paidia,pws vriskete mia epafi gia na parete til? Den ginetai na vgazeis penaki otan odigas,kai ta pliktra den exoyn ellinikoys xaraktires wste na vreis mia epafi.an den kanw lathos to s200 enos filoy,eixe! sas parakalw,mia voitheia,giati an einai na pathw troxaio,protimw na allaksw kinito! Yparxoun merika programmata gia na kaneis klhseis se Ellhnika onomata, mexri na bgalei h Ace to Ellhniko Smartdial - To EZDial to opoio den douleyei me Ellhnikes Rom sto S200 kai sto 9100. Sthn Artemh den kserw an douleyei. Dokimase - To Inesoft Address Book einai poly kalo ews teleio. - To PhonePlus me to opoio mporeis na steileis kai SMS opws me to PhonePad, aplws den exei T9. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 2 φορες πατησα add to card και κολλησε ο υπολογιστης μου (ΙΕ)!!!! θα παρω αυριο τηλ. ευχαριστω Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Αφαιρέθησαν όσα ποστ δεν σχετίζονταν με το θέμα του thread. Συνεχίστε μόνο εντός του θέματος. Υπενθυμίζω ότι: -vs ποστ επιτρέπονται μόνο στο θέμα των διαξιφισμών. -Σύμφωνα με τους όρους χρήσης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας δεν επιτρτέπονται οι χαρακτηρισμοί άλλων χρηστών ούτε οι επιθέσεις. Σεβαστείτε το επίπεδο του φόρουμ που σας φιλοξενεί καθώς και τους συμμετέχοντες Ειλικρινά λυπάμαι για το επίπεδο ορισμένων ποστ. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ακριβώς.. HTC Artemis Active Holder, Tilt Swivel-968714 κωδ. 968714 £ 34.98 (51,82 EUR) + £ 5.00 (7,43 EUR ) μεταφορικά Συνολικά έδωσα 59,25 € αν θελεις μπορεις να παρεις τηλέφωνο στο +0044 1759 388599 και να ζητήσεις τον Dave για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ;) Το παραγγειλα Παρασκευή και ήρθε Τεταρτη. Minotavre μιση βαση πηρες.Πρεπει να παρεις και το Brodit clip πανω στο οποιο βιδωνει η βαση αυτη. Μη τη βιδωσεις στο αυτοκινητο, θα το χαλασεις τζαμπα. Παιρνεις ενα clip αναλογα με το αυτοκινητο σου και που θελεις να το βαλεις. Αεραγωγους, μεσαια κονσολα, πλαι, κλπ. Αν αλλαξεις αυτοκινητο αλλαζεις το κλιπ και η βαση βιδωνεται στο νεο κλιπ του αλλου αυτοκινητου. Προσοχη οσοι παρετε Brodit που ειναι μακραν οι καλυτερες βασεις μη ξεχνατε το clip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Minotavre μιση βαση πηρες.Πρεπει να παρεις και το Brodit clip πανω στο οποιο βιδωνει η βαση αυτη. Μη τη βιδωσεις στο αυτοκινητο, θα το χαλασεις τζαμπα. Παιρνεις ενα clip αναλογα με το αυτοκινητο σου και που θελεις να το βαλεις. Αεραγωγους, μεσαια κονσολα, πλαι, κλπ. Αν αλλαξεις αυτοκινητο αλλαζεις το κλιπ και η βαση βιδωνεται στο νεο κλιπ του αλλου αυτοκινητου. Προσοχη οσοι παρετε Brodit που ειναι μακραν οι καλυτερες βασεις μη ξεχνατε το clip. To klip to exw apo thn prohgoumenh bash gia to mio alla den mou leei kati ..ta bidakia einai pio stahera.. BTW Protimw thn patenta pou exw hdh stous aeragwgous .. (kai eixa anebasei prin kairo sto topic tou MIO) .. Molis thn sthsw sto amaxi (PSK) tha sas anevasw photos.. Xanalew omws to lamaki einai xazomara giati sta pio polla amaxia o monoadikos xwros pou mporei na mpei einai katw sthn etazera twn taxythtwn h opoia einai poli xamhla kai den kanei to shmeio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο s100 στη μνημη ειχε μια μπαρα που ρυθμηζε τον ελευθερο χωρο αναμεσα σε αποθηκευση κ προγραματα στο 3300 δεν την βλεπω μηπως υπαρχει ρυθμηση καπως αλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Katerini,exoyme kammia pliroforia an i ace vgalei elliniko smartdial?Exw dokimasei idi to phoneplus 3 alla exei ena problima me ta onomata poy exoyn tonoys.Den kserw,paidia.Thewrw megali eleipsi to smartdial,kai isws kai tin monadiki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimstar Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Καλημέρα σε όλους και από τον Βόλο.Χθες βράδυ το πήρα από ΠΛΑΙΣΙΟ Λαρισας (+ μία καρτα 1GB Transcend στα 45E - η μόνη που είχε διαθεσιμη), και φυσικά "τωρα αρχίζουν τα δύσκολα"!!! :rolleyes: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις φυσικά αλλά 1-2 πρώτες απορίες: 1.Όταν πάω στις Ρυθμίσεις του τηλεφ. εκεί που ρυθμιζεις ήχο κλήσης, αν θα χτυπά απλώς η θα εχει και δόνηση κλπ. μου δειχνει επάνω σαν νουμερο δικό μου ένα αγνωστο νουμερο το οποίο δεν εχω εισαγει εγώ και δεν το ξέρω!!!Τι γίνεται ρε παιδιά;Πως αλλάζει αυτό;;; 2. Οταν βλέπω όλες τις επαφες μου δεν ειναι απολύτως αλφαβητικά.Πχ. τισ επαφές του Γ τις εχει μετα αυτές του Τ, όπως επίσης και του Δ. Πως αλλάζει αυτό; 3.Τέλος εχω όλα τα τηεφωνα μου στην ΣΙΜ και θελω να τα μεταφερω στην μνημη της συσκευής γιατι λογω φορητοτητας η συγκεκριμένη καρτα θα ακυρωθεί αμεσα. Παω στα Προγραμματα-Διαχ. ΣΙΜ- και μετά στο Μενού κατω δεξιά δεν έχω σχετική εντολή!!!Τι κανω μετά;;; (Επίσης να πω πως και σε αυτή την οθόνη βλέπω στην κορυφή το: "Ο αριθμός μου 693258****" το οποίο ειναι ασχετο και ειναι το προβλημα στην 1η ερωτησή μου... Οποιος μπορεί θα ήμουν υπόχρεος αν μου εδινε τα φωτα του... Ευχαριστώ-Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο s100 στη μνημη ειχε μια μπαρα που ρυθμηζε τον ελευθερο χωρο αναμεσα σε αποθηκευση κ προγραματα στο 3300 δεν την βλεπω μηπως υπαρχει ρυθμηση καπως αλιως?δυστυχως στα 5 δεν υπαρχει αυτη η χρησιμη λειτουργια:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Oπως ειχα υποσχεθεί ανεβαζω photos απο την βάση αυτοκινήτου της Brondit η οποία και αρεσε σε πολύ κοσμο και παρελαβα σημερα απο Aγγλία .. http://i11.tinypic.com/3zsb4op.jpg http://i17.tinypic.com/2zf0txc.jpg http://i14.tinypic.com/2ivfq6t.jpg Με γειες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Katerini,exoyme kammia pliroforia an i ace vgalei elliniko smartdial?Exw dokimasei idi to phoneplus 3 alla exei ena problima me ta onomata poy exoyn tonoys.Den kserw,paidia.Thewrw megali eleipsi to smartdial,kai isws kai tin monadiki! Bale ayta ta 2 arxeia mesa ston fakelo tou Phoneplus kai tha briskei ta panta. Se emena toulaxiston ta briskei. Kai tha grafeis kai SMS 160. Ap'oti diabasa kapou mesa sto forum ths HTC to perimenoun. Den kserw bebaia to pote. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Στο program file στην καρτα μνημης οτι και να αποθηκευω εκει δεν φενεται τιποτα. Ασπριλα...Ζητω τη βοηθεια σας τι μπορει να συμβαινει... Είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις στo program files της κάρτας??? Δοκίμασε με ένα card reader. Τα βλέπεις? Μήπως τα πας στο program files της συσκευής? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μια ερώτηση Mino. Με ενσωματωμένο το φορτιστή κάθε φορά που θα το βάζεις στη βάση θα ξεκινάει φόρτιση. Μήπως μαμίσει την μπαταρία όταν δεν προλαβαίνει να φορτίσει εντελώς. Αυτό το φόρτιση για 15 λεπτά τη μία 30 την άλλη νομίζω ότι θα στείλει την μπαταρία πρίν την ώρα της. Εγώ τουλάχιστον, φροντίζω (όσο γίνεται) οι φορτίσεις να μην διακόπτονται πρίν φτάσουν το 100%. Έτσι το SX1 μου μετά από 3 χρόνια κρατάει μία - μιάμιση μέρα που το maximum από την αρχή ήταν 2 μέρες. Όσο για το W900i 4,5 μέρες τουλάχιστον. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις στo program files της κάρτας??? Δοκίμασε με ένα card reader. Τα βλέπεις? Μήπως τα πας στο program files της συσκευής? Freco σιγουρα στη καρτα τα εβαζα.Την επομενη μερα και μετα απο πολλα soft ξαφνικα εφτιαξε μονο του.Thanks παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 katerini,se eyxaristw poly.Moy elyse to provlima poy eixa me to phoneplus.Doyleyei teleia twra.Ante makari na vgalei kai kati ayti i Ace,an kai den to vlepw.Exei idi argisei poly! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Kati akomi.Kserei kanei pws mporw na dw enan koinoxristo fakelo,mesw asyrmatoy diktyoy.Exw to resco explorer,alla den ta katafernw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μια ερώτηση Mino. Με ενσωματωμένο το φορτιστή κάθε φορά που θα το βάζεις στη βάση θα ξεκινάει φόρτιση. Μήπως μαμίσει την μπαταρία όταν δεν προλαβαίνει να φορτίσει εντελώς. Αυτό το φόρτιση για 15 λεπτά τη μία 30 την άλλη νομίζω ότι θα στείλει την μπαταρία πρίν την ώρα της. Εγώ τουλάχιστον, φροντίζω (όσο γίνεται) οι φορτίσεις να μην διακόπτονται πρίν φτάσουν το 100%. Έτσι το SX1 μου μετά από 3 χρόνια κρατάει μία - μιάμιση μέρα που το maximum από την αρχή ήταν 2 μέρες. Όσο για το W900i 4,5 μέρες τουλάχιστον. Κοιτα ειδικος δεν ειμαι αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο 1 JAM και 1 ΜΙΟ168 τα οποια φορούσα ετσι εδώ και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα στην μπαταρία. Ετσι λοιπόν θα συνεχισω να κανω και με το Ρ3300 Αν τωρα εισαι τοσο τυχερός τι να πω υπαρχει και η λύση του να μην βάζεις το βύσμα επανω στον φορτιστή του αναπτήρα σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Κοιτα ειδικος δεν ειμαι αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο 1 JAM και 1 ΜΙΟ168 τα οποια φορούσα ετσι εδώ και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα στην μπαταρία. Ετσι λοιπόν θα συνεχισω να κανω και με το Ρ3300 Αν τωρα εισαι τοσο τυχερός τι να πω υπαρχει και η λύση του να μην βάζεις το βύσμα επανω στον φορτιστή του αναπτήρα σου ... Οι καινουργιες μπαταριες δεν εχουν τετοιο προβλημα. Τις φορτιζεις οποτε και οσο θες. Δεν δημιουργουν κενα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... thank youuuuuu Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanzak Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Agorasa tin Paraskevi to HTC P330 apo http://www.vnp.gr 600 Euro me Navimate, 550 exei xoris, Ellinikis antiprosopeias (Ace Hellas). Tha ta vreite sto emarket stin kataxorisi stars. pou to eides file moy 550?:wacko: 590 exei xwris..esteila mail kai moy apanthsan:blink: Παράθεση ELA MWRH AEKARAAA..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKISPYROPOULOS Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... Αν και δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φίλε μου! :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 αν καταλαβα καλα μαλλον στο tomtom αναφερεται ο φιλος... αυτος ειναι και ο δικος μου μεγαλος καημος.:( ..να κανω το tomtom full version... αν υπαρχει καμμια ψυχη που το καταφερε ας δωσει καμμια οδηγια να ξεστραβωθουμε:worry: Τι ασχολείστε ρε παιδιά αν με το καλό καποτε ερθει στην Ελλαδα και αποφασισουν να φτιαξουν τους χαρτες σαν του Destinator τα λέμε.. Μέχρι τοτε το Destinator ειναι μονόδρομος ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Πηγα 'ρυθμισεις' 'συνδεσεις' 'συνδεσεις' 'για προχωρημενους' 'επιλεξτε δικτυα' και αλλαξα τις αρχικες ρυθμισεις.Τωρα ομως δεν μπορει να συνδεθει το 'Quick GPS'.Μπορει καποιος να μου στειλει τις αρχικες ρυθμισεις γιατι δεν τις θυμαμαι.Τhanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thlakos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω ένα γερμανικο Π3300 σε αγγλικό ή και ελληνικό Μενού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts