Jump to content

MAKISPYROPOULOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MAKISPYROPOULOS

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1960

MAKISPYROPOULOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Εχω το Ε52 και αντιμετωπίζω πρόβλημα στη δουλειά μου, όταν βρίσκω αναπάντητες κλήσεις απο το ίδιο νούμερο, και στο ιστορικό κλήσεων μου τις παρουσιάζει σαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ! :cry: Και δεν έχω δυνατότητα να εξερευνήσω τις προηγούμενες απο το ίδιο νουμερο. Αυτο συμβαίνει και στο ιστορικο με τους κληθέντες αριθμους και τις ληφθήσες κλήσεις. Ξέρει κανείς αν μπορω να κάνω τίποτα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
  2. Η νέα έκδοση Navimate (2.0.1) τελικά μετά απο αρκετές δοκιμές είναι αρκετά καλύτερη!
  3. Αν και δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φίλε μου! :) :) :)
  4. Καλημέρα σε όλους!:) Μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί σε ποιά θύρα com μπαίνει το ΤΟΜΤΟΜ?
  5. Φίλε μου σ'ευχαριστώ κατ αρχάς για την απάντηση, αλλά εγώ έχω εγκαταστήσει αγορασμένο ΤΟΜΤΟΜ 6 με όλη τη δυτική Ευρώπη και δεν μου δίνει δυνατότητα να κατεβάσω Αθήνα. Δεν θέλω να εγκαταστήσω ΚΑΙ αυτό της ΑCE (αραγε είναι το 6?) για να μην μπερδευτούν τα δύο. Αρα, θα με βοηθούσες πολύ αν μού'δινες την "διεύθυνση" (http) που σε πάει για να το κατεβάσεις. Ευχαριστώ και πάλι:)
  6. Μηπως ξέρει κανείς που μπορω να κατεβάσω τον χάρτη της Αθήνας (για ΤΟΜΤΟΜ) μέσω του PC μου ;:O :O :O
  7. Όπως είπα, πήρα την συσκευή την προηγ. πέμπτη (με αναβάθμιση) απο ένα vodafone shop στην Αχαρνών. Όταν την πήρα μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι σε προσφορά με βάση και φορτιστή άλλα δεν υπήρχαν τότε όμως θα τα είχαν σε λίγες μέρες. Αυτό και έγινε. Με πήραν τηλ. πέρασα απ' το ίδιο καταστημα και τα πήρα σήμερα. (Αχαρνών 301)
  8. Πήρα την συσκευή μου την προηγούμενη βδομάδα απο VODAFONE και σήμερα με ειδοποίησαν και παρέλαβα την βάση στήρηξης αυτοκινήτου (ARKON αρκετά καλοφτιαγμένη) και ένα original φορτιστή αυτοκινήτου (HTC) ΔΩΡΕΑΝ όπως το είχαν υποσχεθεί. :)
  9. :D Καλημέρα σε όλους! :D Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω πρόγραμμα που να δίνει διαφορετικούς ήχους σε ΟΜΑΔΕΣ επαφών ? Μια ακόμα παρατήρηση απο λιγες μέρες χρήσης του 3300 : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (μάλλον άχρηστο)το NAVIMATE !!! :mad: Μετά απο περίπου 10 πλοηγήσεις σε ΟΛΕΣ έκανε πολλαπλά λάθη, κόλλαγε και με έβαζε να στρίβω σε άσχετους δρόμους.... (ελπίζω να μην φταίει και η κεραία γιαυτό) Αλήθεια, πώς το ξεφορτώνομαι απ' το σύστημα ?
  10. :) :) :) Γειά σας παιδιά!:) :) :) Είμαι κάτοχος HTC P3300 (που περιέχει το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΑΧΡΗΣΤΟ navimate) Ξέρει κανείς πώς να το βγάλω? Και επίσης πού μπορώ να βρω σε καλή τιμή Dest PN ή Dest 6 ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!:)
  11. Ωχ! Οπως και να'χει βεβαια, το navimate με τα χάλια που έχει, κάποια στιγμή θα πάει... σπίτι του. Πάντως στο site της ACE, ΔΕΝ έχει δυνατότητα firmware update ακόμα (τί αναβάθμηση σου λένε). Αλήθεια τί mocrosd πηρες και πόσο πήγε? Τέλος το ΤΟΜ-ΤΟΜ αξίζει τον κόπο να το βάλουμε. Υπάρχουν στο ebay, DVD με όλη τη δυτική Ευρώπη κάτω από 20 ευρώ! (πήρα αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα)
  12. Μήπως ξέρει κανείς, αν συνδέοντας το bluetooth γίνεται να φαίνεται το εικονίδιο με τα ακουστικά στην οθόνη "σημερα" ? Επίσης, δεν βρίσκω πουθενα το ΤΟΜΤΟΜ. Ξέρετε σε ποιό αρχειο βρίσκεται?:O
  13. Καλημέρα σε όλους! Θελω να αγοράσω μια microsd στα 2 giga. Η μόνη που βρίσκω είναι της sandisc (απο EBAY με 90$ μαζι με μεταφορικά). Ομως δεν αναφέρεται πουθενα αν είναι 40Χ ή 80Χ. Ξέρει κανείς αν παιζει κάποιο ρόλο το νούμερο αυτό και αν υπάρχουν άλλες επιλογές κάρτας εδώ; Eίναι ασφαλές να βάλω στο Artemis καρτα 2G? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) :) :)
  14. Σ' ευχαριστώ φίλε μου.:D Κράτησα μια κόπια απ' την original microsd στο pc μου για να τα μεταφέρω στην καινούργια micro sd που θα πάρω.
  15. :) Καλώς σας βρήκα όλους! Νέος κάτοχος του artemis απο σήμερα (παλαιός του S100) και πολύ ευτυχισμένος και απο τα δύο. Εχω μόνο φορτίσει το 3300 και δεν τολμώ να το ανοίξω ακόμα γιατι θα αρχίσει να μου εγκαθιστά το navimate απο την κάρτα. Εχω σκοπό να πάρω μεγαλύτερη (2 G) και θαθελα να μάθω αν έχω δυνατότητα μετά να βάλω το navimate στην καινούργια κάρτα. Πεστε μου please γιατι θέλω επιτέλους να πατήσω το μαγικό κουμπάκι του ΟΝ. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...