nikoleon Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 to 4,01 pou yo vriskoume... Δεν είναι 4.01 , είναι 4.1 Google it! :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 kserei kaneis an mporoume na apegatastisoume ayti tin aidia to navimate na min pianei kai tzampa xoro stin karta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ρε παιδιά το RDS στο ράδιο γιατί δεν δουλεύει σωστά; Μήπως φτιάχνει με κάποια αναβάθμισή; Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 kalispera,gia osous einai stin athina to tom tom einai makran to kalitero. den me noiazoun ta grafika oute to elliniko menou, me noiazei i kathodigisi, i diadromi kai o grigoros ipologismos...einai makran kalitero apo destinator...bebaia einai to pos tha sinithiseis... exo mixani kai to destinator me estelne olokliro kiklo ston dromo gia to spiti mou kai i kopela mperdeue sinexos aristera -dexia klp...eutixos xero pou meno. mpravo ace gia tin epilogi sou!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 το navimate δεν μπορει να το κανει κανενας copy paste σε αλλη sd γιατι ειναι κλειδωμενο. πρεπει να παει στην ace hellas να του ενεργοποιησουν την αλλη καρτα με καποιο tool που απ οτι λεει η ace δεν μπορει να δωθει δημοσια. γι αυτο ισως κανει αυτα τα κολπα το προγραμμα... πως εγω το εκανα απλα copy paste στο σκληρο σε ενα φακελο και μετα ξανα copy ολα τα περιεχομενα του φακελου στην νεα καρτα χυμα και δουλεψε κανονικα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλημέρα gadgetakides. Ειμαι νέος στον χώρο και ακόμη δεν έχω παρει στα χερια μου το "υπερεργαλειο" Ρ3300. Να και κάποιος (droulis) που δεν βρίζει για το ΤΟΜΤΟΜ. Τι γίνεται τελικά? ποιά είναι η λύση? δυστυχώς δεν έχω δουλέψει ούτε το destinator ή το navi. Ταξιδεύω πολύ (ειδικά στην ελλάδα) αλλά και στο εξωτερικό. Θα τα βρώ μπαστούνια ή ???? Ευχαριστώ προκαταβολικώς. Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλημέρα gadgetakides. Ειμαι νέος στον χώρο και ακόμη δεν έχω παρει στα χερια μου το "υπερεργαλειο" Ρ3300. Να και κάποιος (droulis) που δεν βρίζει για το ΤΟΜΤΟΜ. Τι γίνεται τελικά? ποιά είναι η λύση? δυστυχώς δεν έχω δουλέψει ούτε το destinator ή το navi. Ταξιδεύω πολύ (ειδικά στην ελλάδα) αλλά και στο εξωτερικό. Θα τα βρώ μπαστούνια ή ???? Ευχαριστώ προκαταβολικώς. Για εξωτερικο καλυτερο tomtom για ελλαδα destinator κατα τη γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Για εξωτερικο καλυτερο tomtom για ελλαδα destinator κατα τη γνωμη μου Thanks g_Maximos. Το destinator το έχεις δουλεψει αρκετα? Εκτός των χαρτών του τι λέει? δείχνει δρόμους? κεντρικους? εθνικές? στο βουνό ή στην θαλασσα τι παθαίνει? νεκρο? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Thanks g_Maximos. Το destinator το έχεις δουλεψει αρκετα? Εκτός των χαρτών του τι λέει? δείχνει δρόμους? κεντρικους? εθνικές? στο βουνό ή στην θαλασσα τι παθαίνει? νεκρο? Το δουλευω αρκετο καιρο και το pn και το 6 ειναι αψογα.Και στην επαρχια που κινουμαι πιο πολυ αρκετα ενημερωμενο.Για θαλασσα δεν ξερω τι γινεται αλλα νομιζω υπαρχει ειδικο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ξερει κανεις ΑΝ και ΠΩΣ μπορουν να ανοιχτουν τα .exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Το δουλευω αρκετο καιρο και το pn και το 6 ειναι αψογα.Και στην επαρχια που κινουμαι πιο πολυ αρκετα ενημερωμενο.Για θαλασσα δεν ξερω τι γινεται αλλα νομιζω υπαρχει ειδικο προγραμμα οκ. αν εσύ ή κανείς άλλος έχει υπόψη του για το ειδικό προγραμμα στείλε καμιά ιδέα γιατί θα το χρειαστώ. Α, αν κανείς ξέρει τι γίνεται εκτος δικτύου πόλεων θα το εκτιμούσα νε μα ενημερώσει... (πάντως ψαχνω και δεν βρίσκω τίποτα στο δικτυο!). Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 πως εγω το εκανα απλα copy paste στο σκληρο σε ενα φακελο και μετα ξανα copy ολα τα περιεχομενα του φακελου στην νεα καρτα χυμα και δουλεψε κανονικα δεν ξέρω φίλε μου, ούτε το p3300 έχω ούτε το navimate για να το δοκιμάσω. έγραψα απλώς ότι διάβασα στο forum της ace. μάλιστα έχει γίνει και ολόκληρη φασαρία γι αυτό το θέμα. σαν εκδοχή το είπα για το φίλο που δεν του δούλευε σωστά το πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ασχετο γνωριζει κανενας πως μπορουμε να αλλαξουμε τα fonts στο χαρτη στο destinator 6 ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...... ΕΧΩ VOD. 60 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ.. Α)ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ(ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) Β)ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ Γ) ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αγαπητοί κυριοι μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το παρακάτω link ειναι της προκοπής ή μούφα? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139 Δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο αυτούς και δεν ξέρω το ποιόν τους. Προτέινεται τίποτα νέο (μετά απο το ψάξιμό σας όπως έχω δεί στην αλληλογραφία σας παραπάνω)? στα μαγαζιά μονο το πλαίσιο είναι πιο οργανομένο. Ο γερμανός χάλια, οι πωλητές του δεν έχουν ιδεα. Στην expansys δεν φαίνεται καλά πως το πουλάνε και με τι όρους. Δεν ξέρω αν έχετε ψαχτεί και μετά την αγορά σας αλλά θα εκτιμούσα κάποια νέα ιδέα. Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αγαπητοί κυριοι μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το παρακάτω link ειναι της προκοπής ή μούφα? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139 Δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο αυτούς και δεν ξέρω το ποιόν τους. Προτέινεται τίποτα νέο (μετά απο το ψάξιμό σας όπως έχω δεί στην αλληλογραφία σας παραπάνω)? στα μαγαζιά μονο το πλαίσιο είναι πιο οργανομένο. Ο γερμανός χάλια, οι πωλητές του δεν έχουν ιδεα. Στην expansys δεν φαίνεται καλά πως το πουλάνε και με τι όρους. Δεν ξέρω αν έχετε ψαχτεί και μετά την αγορά σας αλλά θα εκτιμούσα κάποια νέα ιδέα. Πολυ καλο ειμαι τακτικος πελατης και δεν ειχα ποτε προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αγαπητοί κυριοι μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το παρακάτω link ειναι της προκοπής ή μούφα? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139 Δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο αυτούς και δεν ξέρω το ποιόν τους. Προτέινεται τίποτα νέο (μετά απο το ψάξιμό σας όπως έχω δεί στην αλληλογραφία σας παραπάνω)? στα μαγαζιά μονο το πλαίσιο είναι πιο οργανομένο. Ο γερμανός χάλια, οι πωλητές του δεν έχουν ιδεα. Στην expansys δεν φαίνεται καλά πως το πουλάνε και με τι όρους. Δεν ξέρω αν έχετε ψαχτεί και μετά την αγορά σας αλλά θα εκτιμούσα κάποια νέα ιδέα. Άφοβα. Αλλά μην το πάρεις με το navimate!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Άφοβα. Αλλά μην το πάρεις με το navimate!!!! ΟΚ. αλλά πώς να τους το ζητήσω χωρίς? και μετά θα χρειαστώ μεγαλήτερη sd (1gb) και το destinator!!!!! Που θα το βρώ και πόσο θα κάνει? και πως θα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά το instalation? Εχε υπόψιν σου ότι ειμαι κομπιοτερακιας παλιός αλλά δεν είχα ποτέ PDA (περίμενα μέχρι να βγεί το συκεκριμένο) και δεν ξέρω τι μπερδέματα θα έχω. Kirileman, έχεις κάτι να προτέινεις?:confused: Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Χμμ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο τρεις εβδομάδες αναμονής για το qtec S200 που τελικά ακυρωσα τη παραγγελία, χτεσ πηρα στα χέρια μου το πρώτο PPC μου! Λοιπόν, είναι τέλειο, και πολύ μικρούλι! Το trackball ως ποντίκι ειναι άπαιχτο αν το συνηθίσεις. Το navimate φοβερό, δε ξέρω γιατί το θάβετε.. έχει τα πάντα μεσα, 79 πόλεις της ελλάδος! Δεν εχω χρησιμοποιήσει βέβαια το Destinator που ολοι μιλάτε, αλλά φαντάζει πλήρες το navimate. Η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικότατα με το ένα χέρι, και οσο για την αυτονομία... 1η μέρα χτες το πήρα το πρωί, ε μέχρι τις 2 το βράδυ το εξερευνούσα, μίλησα και στο τηλ, ειχα ανοιχτο wifi, bluetooth εστειλα απο το παλιο τηλέφωνο και GPS 2 ώρες κοντά, και δεν ήθελε να τελειώσει η μπαταρία!! ΑΡΝΗΤΙΚΑ ειναι λιγο μικρά τα γραμματάκια στο OSK πρέπει να παιζεις οταν γραφεις σμσ... .... αυτά :p Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Χμμ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο τρεις εβδομάδες αναμονής για το qtec S200 που τελικά ακυρωσα τη παραγγελία, χτεσ πηρα στα χέρια μου το πρώτο PPC μου! Λοιπόν, είναι τέλειο, και πολύ μικρούλι! Το trackball ως ποντίκι ειναι άπαιχτο αν το συνηθίσεις. Το navimate φοβερό, δε ξέρω γιατί το θάβετε.. έχει τα πάντα μεσα, 79 πόλεις της ελλάδος! Δεν εχω χρησιμοποιήσει βέβαια το Destinator που ολοι μιλάτε, αλλά φαντάζει πλήρες το navimate. Η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικότατα με το ένα χέρι, και οσο για την αυτονομία... 1η μέρα χτες το πήρα το πρωί, ε μέχρι τις 2 το βράδυ το εξερευνούσα, μίλησα και στο τηλ, ειχα ανοιχτο wifi, bluetooth εστειλα απο το παλιο τηλέφωνο και GPS 2 ώρες κοντά, και δεν ήθελε να τελειώσει η μπαταρία!! ΑΡΝΗΤΙΚΑ ειναι λιγο μικρά τα γραμματάκια στο OSK πρέπει να παιζεις οταν γραφεις σμσ... .... αυτά :p Απο που το πήρες (αν επιτρέπεται και πόσο)? Τι πακέτο πήρες? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΟΚ. αλλά πώς να τους το ζητήσω χωρίς? και μετά θα χρειαστώ μεγαλήτερη sd (1gb) και το destinator!!!!! Που θα το βρώ και πόσο θα κάνει? και πως θα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά το instalation? Εχε υπόψιν σου ότι ειμαι κομπιοτερακιας παλιός αλλά δεν είχα ποτέ PDA (περίμενα μέχρι να βγεί το συκεκριμένο) και δεν ξέρω τι μπερδέματα θα έχω. Kirileman, έχεις κάτι να προτέινεις?:confused: Αυτό δεν σου κάνει; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4841 Με το destinator τι προβλήματα να χεις; Το αγοράζεις, βάζεις την κάρτα μέσα, ξεκινάει η εγκατάσταση, τελειώνει η εγκατάσταση και... καλά ταξίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αυτό δεν σου κάνει; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4841 Με το destinator τι προβλήματα να χεις; Το αγοράζεις, βάζεις την κάρτα μέσα, ξεκινάει η εγκατάσταση, τελειώνει η εγκατάσταση και... καλά ταξίδια! Συμφωνω η πιο συμφερουσα προταση αυτη τη στιγμη.Αυτο χτυπησα κι εγω μαζι με μια καρτουλα 1GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Συμφωνω η πιο συμφερουσα προταση αυτη τη στιγμη.Αυτο χτυπησα κι εγω μαζι με μια καρτουλα 1GB Οκ έχετε δίκιο και οι δύο. Την είχα δεί αυτή την λύση. Ερώτηση: Παίρνω την κάρτα από αυτούς και έιμαστε οκ. Το destinator? Μπορώ να το πάρω απο κάποιον άλλον που το έχει αγοράσει ή χρειάζεται κλειδί (personal password)? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 alexandro, το πήρα απο Vodafone, 230ευρώ απο την επιδότηση, με κάρτα μνήμης 512 και το Navimate μεσα. Ειναι φανταστικό πάντως :) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αυτό δεν σου κάνει; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4841 Με το destinator τι προβλήματα να χεις; Το αγοράζεις, βάζεις την κάρτα μέσα, ξεκινάει η εγκατάσταση, τελειώνει η εγκατάσταση και... καλά ταξίδια! Αμα το έχεις δεί εσύ και το έχεις βάλει μονος σου στο PDA οκ, έιμαι απολύτως καλυμένος. Είναι έτσι? Το έβαλες μέσω του PC που το είχες συνδεδεμένο? Αλλο. Μόλις μου είπε φίλος ότι όταν ακους οδηγίες απο το destinator και χτυπησει τηλέφωνο, τα παίζει η συσκευή, πρέπει να κλέισεις το destinator και να απαντήσεις και αφού κλείσεις να το ξαναβάλεις εμπρός (ουφ!). Εσείς που το έχετε ήδη μπορέιτε να μου πέιτε αν είναι αλήθεια? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts