ntinos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 αν σου λεει κατι φιλε μου, πουλησα το A 701,που εχει εως τωρα, ισως και καποιους εκατονταδες αγοραστες και οχι 5 οπως λες ,για ναρθω εδω που ειμαι τωρα,και πιστεψε με ρισκο πηρα,γιατι ημουν απο τους πρωτους.αλλα ευτυχως δικαιωθηκα, τουλαχιστον μεσα μου.και οσοι με ξερουνε εδω,ξερουνε πολυ καλα πως δεν ποσταρω ποτε.και δεν θα τοκανα,αλλα επιτελους εχω στα χερια μου μια συσκευη που αξιζει αληθινα και ισως καποια στιγμη η σιωπη επρεπε να σταματησει για μενα να ειναι χρυσος p.s stred.το mouse,που λες ,αν δεν εχει καποια περιεργη αισθηση οπως ειπαν καποιοι απο τα 5 παιδια που το εχουν αγορασει,που σε μενα φαινεται τελειως λογικο να εχει αυτη την αποκριση που εχει τωρα,ειναι εξαιρετικο απο καθε αποψη.αλλαζει τελειως την αισθηση του πολυπληκτρου που ηξερες και με λιγη συνηθεια ειναι το πρωτο πραγμα που θα σου αρεσει να χρησιμοποιεις.και κανει και για παιχνιδια,οπου υποστηριζετε η μεταβαση με το πολυπληκτρο δουλευει και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 τουχω βαλει μεσα "εως τωρα" γιατι επεται και συνεχεια 160 παιχνιδια και 80 εφαρμογες και η μνημη ειναι στα 28,40. Kαλά φίλε, κόψε κάτι. 160 παιχνίδια δεν έχω περάσει στα 4 χρόνια που ασχολούμαι με WM συσκευές. Στραγάλια τα πέρασες; H αληθεια ειναι οτι οπως προβληματιζονται καποιοι με τις "πικριες" που εχουν εκφραστει ετσι και γω προβληματιζομαι με οσους υποστηριζουν οτι το μοντελο αξιζει τοσο. Μηπως σαν καταναλωτες θα πρεπε να προσεχουμε που δινουμε τα 700 ευρω μας,ειτε τα βγαζουμε ευκολα ειτε τα χουμε για πεταμα? Μηπως αν το S200 π.χ ειχε χαμηλες πωλησεις τωρα η HTC θα το χε σκεφτει ξανα και τωρα με τα ιδια 700 ευρω το artemis φορουσε τον 400ρη της samsung? Ομοιως αν ειχαμε αποδοκιμασει καποιες πολιτικες της ACE τωρα θα απολαμβαναμε ανωτερου επιπεδου υπηρεσιες? Εγω προσωπικα θα στραφω προς την Eten μια φερελπιδα εταιρεια που χωρις τα κεφαλαια και τους πορους της HTC γινεται χρονο με το χρονο αισθητα καλυτερη.Παρολ'αυτα υποθετω οτι εχω το δικαιο να ασκω κριτικη σε καθε μοντελο ειτε το εχω αγορασει ειτε οχι. Απο την αλλη αν για διαφημιστικους λογους του forum ισχυει καποιο καθεστως προστασιας καποιων εταιρειων επειδη διαφημιζονταιεχουν καποια εννομη η οικονομικη σχεση με το φορουμ,τοτε το σεβομαι απολυτως και θα μετριασω τα σχολια μου. Πολύ σωστός, αλλά στην Ελλάδα οι αγοραστές ΔΕΝ έχουν δύναμη. Ό,τι τους δίνουν το αγοράζουν. Πιστεύω οτι είμαστε πολύ ανώριμη αγορά και αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό. Κατά τη γνώμη μου το P3300 είναι υπερεκτιμημένο και αυτό οφείλεται στη μεγάλη διείσδυση που έχει η HTC στην αγορά γενικότερα. Τίμές των 700 euros είναι απλά απαράδεκτες για αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 το artemis κανει ελληνικό 613€ και μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα στο πρώτο 10ήμερο κυκλοφορίας του. http://www.ezshop.gr/Scripts/prodView.asp?idproduct=977 Υ.Γ. πέρα οτι απο εξωτερικό βρίσκεται και φτηνότερα. Υ.Γ.2 thnks ntinos για την απάντηση,αλλά ενδιαφέρομαι για παιχνιδάκια πιο πολυ σαν αίσθηση.. πάντως και άλλοι μου έχουν πεί τα καλύτερα σαν αίσθηση του mouse.. νομίζω πρέπει να πεταχτώ απο κανα πλαίσιο και γω! Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 σωστος αν η τιμη του ηταν μεχρι τα 550 ευρω καλα θα ηταν. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδιά πάντως είναι ΠΟΛΥ ωραίο!!! Πήγα κι εγώ σήμερα στο Πλαίσιο το είδα live και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε η εξωτερική του εμφάνιση, αλλά κι η λειτουργικότητα του φοβερού και τρομερού mouse! Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα κατασκευής είναι κατώτερη για εμένα από το m600 αλλά κι από το S200. Βέβαια σε σύγκριση με το 9100 είναι ανώτερο… τα 3 ppc που λες τα εχω παρει ολα,για το M-600 ας μην πω καλυτερα για την ποιοτητα κατασκευης του γιατι δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο,πολυ πλαστικουρα με φοβερο επεξεργαστη,το s-200 πολυ καλο στην ποιοτητα και το βαζω ισα με το 3300,το 9100 ποτε δεν μου αρεσε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τα 3 ppc που λες τα εχω παρει ολα,για το M-600 ας μην πω καλυτερα για την ποιοτητα κατασκευης του γιατι δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο,πολυ πλαστικουρα με φοβερο επεξεργαστη,το s-200 πολυ καλο στην ποιοτητα και το βαζω ισα με το 3300,το 9100 ποτε δεν μου αρεσε. Πλαστικούρα αλλά τι πλαστικούρα. Έτριζε ποτέ τίποτα, έπαιζε ποτέ κάτι; Ποτέ και τίποτα. Τούβλο σκέτο! Μου έπεσε από 1,5 μέτρο σε πλακάκια, διαλύθηκε εντελώς, βγήκαν όλα τα πλαστικά, τα ξανασυναρμολόγησα και παίζει τέλεια. Άσε που τα όποια χτυπήματα δεν φαίνονται καν. Το "ποιοτικότερο" s100 που είχα αν ακουμπούσε κάπου η πρόσοψη, έτρεχα και δεν έφτανα. Μια φορά που έπεσε από 30 πόντους, και η γωνία της πρόσοψης έκανε μια λακούβα λες και είχε τρακάρει με φορτηγό (1 μήνα στο σέρβις). Πολύ σχετική, λοιπόν, η "ποιότητα" (κατασκευής). Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Καλησπέρα το πήρα και εγώ χτες από το πλαίσιο ,θέλω να ρωτήσω μπορώ στην κάρτα μνήμης να βάλω και το dest pn που έχω και είναι αγορασμένο ? Δηλαδή σε μία κάρτα μνήμης να δημιουργήσω δύο φακέλους ένα woldmate και ένα destinator pn γίνεται ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τα 3 ppc που λες τα εχω παρει ολα,για το M-600 ας μην πω καλυτερα για την ποιοτητα κατασκευης του γιατι δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο,πολυ πλαστικουρα με φοβερο επεξεργαστη,το s-200 πολυ καλο στην ποιοτητα και το βαζω ισα με το 3300,το 9100 ποτε δεν μου αρεσε. Δηλαδή το Artemis έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Μήπως είναι φτιαγμένο από ατσάλι?? Όλα πλαστικά είναι ρε παιδιά, μη λέμε ότι θέλουμε, το θέμα από εκεί και πέρα είναι κατά πόσο "τρίζουνε" όπως λέει κι ο kirileman... Για εμένα από το λίγο που το είδα (και δε θέλει και πολύ για να το καταλάβεις) η ποιότητά του είναι λίγο κατώτερη του m600. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο, πολύ χρηστικό κατά τα άλλα, trackball αλλά και στη ροδέλα... Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο γρήγορο ppc, π.χ. το Eten ή το Mio, κι έχει πάρει το Artemis, πως συγκρίνετε η ταχύτητα του destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Καλησπέρα το πήρα και εγώ χτες από το πλαίσιο ,θέλω να ρωτήσω μπορώ στην κάρτα μνήμης να βάλω και το dest pn που έχω και είναι αγορασμένο ? Δηλαδή σε μία κάρτα μνήμης να δημιουργήσω δύο φακέλους ένα woldmate και ένα destinator pn γίνεται ? ναι μπορεις δειτε και ενα ενδιαφερον link-review για το ........Artemis http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=630&forum=8 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Δεν άντεξα, τα έσκασα :p . Τι μου προτείνετε για screen protector και βάση αυτοκινήτου ? Επίσης , λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας με pda's θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο link και γενικά τι software να βάλω για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της συσκευής ? Το mail μου είναι sp_prod@hotmail.com (Σε περίπτωση που μπορεί κάποιος φίλος να στείλει software) . Ευχαριστώ πολύ και με καλωσορίζω στο club !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Καλησπέρα το πήρα και εγώ χτες από το πλαίσιο ,θέλω να ρωτήσω μπορώ στην κάρτα μνήμης να βάλω και το dest pn που έχω και είναι αγορασμένο ? Δηλαδή σε μία κάρτα μνήμης να δημιουργήσω δύο φακέλους ένα woldmate και ένα destinator pn γίνεται ? Η απάντησή μου αφορά και τον φίλο hub. Έβαλα το destinator pn χωρίς να βγάλω το άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Μπορώ να δουλέψω όποιο θέλω (φυσικά όχι ταυτόχρονα). Είχα το pocket Loox N560 με επεξεργαστη 667 Mhz & destinator PN. Στο 3300 παρατηρώ μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το Ν560 στον νέο υπολογiσμό διαδρομής, αλλά η διαφορά είναι ελάχιστη. Δεν θα ενοχλήσει κανέναν. Βλέποντας την διαφορά στην ταχύτητα του επεξεργαστή περίμενα το 3300 να σέρνεται. Όμως πάει πολύ καλά. Δοκίμασα να κάνω κλήση στην διάρκεια της πλοήγησης και όλα πήγαν καλά. Ασε που το gps του έχει άριστη λήψη. Το Ν560 αργούσε να βρει στήγμα και έπρεπε να έχει και καλή οπτική. Όσον αφορά τον επεξεργαστή του 3300, θέλω να πω ότι η επιλογή του ήταν 'σοφή'. Ενας 400αρης θα έτρωγε πολύ μπαταρία χωρίς τρομερή βελτοίωση στην ταχύτητα, και μιά μεγαλύτερη μπαταρια θα το έκανε ποιό χοντρό και βαρύ. Όλοι θέλουμε να είχε μεγαλύτερη οθόνη, πληκρτρολόγιο, αλλά ταυτόχρονα να είναι μικρότερο και ελαφρύτερο με καλύτερη αυτονομία :fool: αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα. Νομίζω (μετα από χρήση πολλών ΝΟΚΙΑ smartphone, PPC και απλών κινητών) ότι με αυτό το μοντέλο η htc πέτυχε την χρυσή τομή στην φορητότητα, ποιότητα, δυνατότητες και αυτονομία. Η μόνη διαφωνία μου είναι στο λογισμικό πλοήγησης που επιλέχτικε. Για εμένα θα ήταν καλύτερα να είχε 100 ευρώ λιγότερο χωρίς λογισμικό ή 50 ευρώ ακριβότερα με destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 καλοριζικο και σε εσενα και στον αλλο φιλο πριν που το πηρατε απο software ριξε μια ματια http://www.pocketgear.com/ και καλο ειναι να ψαξεις λιγο στο φορουμ γιατι υπαρχουν πολλα χρησιμα πραγματα για software που πρεπει να ξερεις screen protector εβαλα ενα της proporta που ηταν για το htc tytn kai ταιριαζει πολυ καλα αν εισαι αθηνα εχει σε ενα μαγαζι στο Βυρωνα modern talking αλλιως e-shops. play247.gr και ez-shop.gr για θηκη ακομα δεν εχω βρει Ελλαδα καποια αλλα μου αρεσει αυτη http://www.dsldevelopments.com/brodi...dit-Holder.asp Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε mastelos . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Screen protectors? Ψάχνω και δεν βρίσκω !!! Μια βοήθεια please ? Είναι κρίμα να το αφήσω στο κουτί του ... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 αφου σου απαντησε ο mastelos,το screen protector απαραιτητο,δεν βρισκεις στα συγκεκριμενα μαγαζια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το Πλαίσιο δεν είχε, ούτε Γερμανός , Play247 . Που θα βρω ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Δηλαδή το Artemis έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Μήπως είναι φτιαγμένο από ατσάλι?? Όλα πλαστικά είναι ρε παιδιά, μη λέμε ότι θέλουμε, το θέμα από εκεί και πέρα είναι κατά πόσο "τρίζουνε" όπως λέει κι ο kirileman... Για εμένα από το λίγο που το είδα (και δε θέλει και πολύ για να το καταλάβεις) η ποιότητά του είναι λίγο κατώτερη του m600. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο, πολύ χρηστικό κατά τα άλλα, trackball αλλά και στη ροδέλα... Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο γρήγορο ppc, π.χ. το Eten ή το Mio, κι έχει πάρει το Artemis, πως συγκρίνετε η ταχύτητα του destinator? δεν είναι όλα πλαστικά το hp 4700 που είχα δεν ήταν πλαστικούρα...αχχχ γιατί το έδοσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το Πλαίσιο δεν είχε, ούτε Γερμανός , Play247 . Που θα βρω ? :) Δοκίμασε στο http://www.vnp.gr :happy: Screen protectors? Ψάχνω και δεν βρίσκω !!! Μια βοήθεια please ? Είναι κρίμα να το αφήσω στο κουτί του ... Του SonyEricsson P990 ταιριάζει γάντι...πίστεψέ με... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το Πλαίσιο δεν είχε, ούτε Γερμανός , Play247 . Που θα βρω ? :)modern talking ρωτησες;2.8 δεν ειναι η οθονη; τοτε λογικα πρεπει να κανει του s100-200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ακριβώς όσοι θέλουν πιο γρήγορο επεξεργαστή και μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 26 Νοέμβρη καλώς εχόντων τον πραγμάτων ας προτιμήσουν το χ500 με τα ίδια χαρακτηριστικά από εδώ http://shop.eten.hu/eten-x500-p-84.html Sub-Total: 528.00EUR FedEx Express (next business day delivery) (Shipping to GR : 1.1 Kg): 29.26EUR VAT 20%: 111.45EUR Paypal Fee (4%): 26.75EUR Total: 695.46EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 αν δεν το εχετε ηδη κανει δοκιμαστε το .τι εννοω βγαλτε τον κερσορα στην επιφανια εργασιας και δουλεψτε μονο με το mouse μετα ανοιξτε wifi kai pie και σερφαρετε internet με το ενα χερι μονο με το δακτυλο πανω στο mouse ειναι πολυ ευκολο στο χειρισμο και ακριβες τελος το πενακι αυτα και τα λεμε αλλη ωρα γιατι τωρα παιζει η ΠΑΝΑΘΑ........ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Dopod launched M700 & P800W Dopod M700 Cool factor: Dopod's first music-oriented PDA-phone with OMA DRM protection. Notable features: Quadband GSM with EDGE TI OMAP 850 processor Built-in FM radio 2-megapixel CMOS camera 2.8-inch 340x240-pixel LCD with 65K-color support 256MB ROM; 64MB RAM microSD expansion slot (512MB card included) Bluetooth v2.0 with A2DP and AVRCP 802.11g, USB and infrared 108 x 58 x 16.8mm; 130g Availability: Before end Nov 2006 Price: S$1,099 (US$699.20) ''The M700 is a tweaked version of HTC Artemis giving 256Mb of memory to deliver a more music-centric experience. It comes with built-in FM radio, a media center, an audio manager and an audio booster with a 10-band equalizer range. There's also WiFi for downloading content and an inclusive 512MB MicroSD card for storing all your music and video on.'' Dopod P800W Cool factor: This PDA-phone comes with GPS as well as photo navigation capabilities. Notable features: Quadband GSM with EDGE SiRF III chipset for GPS TI OMAP 850 processor 2-megapixel CMOS camera 2.8-inch 340x240-pixel LCD with 65K-color support 128MB ROM; 64MB RAM Built-in FM radio microSD expansion slot Bluetooth v2.0 with A2DP and AVRCP 802.11g, USB and infrared 108 x 58 x 16.8mm; 128g Availability: Mid-Nov 2006 exclusively at Courts Singapore and mobile operators Price: S$1,199 (US$762.82) sources: http://www.coolsmartphone.com/news2777.html http://asia.cnet.com/reviews/handhelds/0,39001709,61963971-2,00.htm Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Dopod launched M700 & P800W Dopod M700 Cool factor: Dopod's first music-oriented PDA-phone with OMA DRM protection. Notable features: Quadband GSM with EDGE TI OMAP 850 processor Built-in FM radio 2-megapixel CMOS camera 2.8-inch 340x240-pixel LCD with 65K-color support 256MB ROM; 64MB RAM microSD expansion slot (512MB card included) Bluetooth v2.0 with A2DP and AVRCP 802.11g, USB and infrared 108 x 58 x 16.8mm; 130g Availability: Before end Nov 2006 Price: S$1,099 (US$699.20) ''The M700 is a tweaked version of HTC Artemis giving 256Mb of memory to deliver a more music-centric experience. It comes with built-in FM radio, a media center, an audio manager and an audio booster with a 10-band equalizer range. There's also WiFi for downloading content and an inclusive 512MB MicroSD card for storing all your music and video on.'' Dopod P800W Cool factor: This PDA-phone comes with GPS as well as photo navigation capabilities. Notable features: Quadband GSM with EDGE SiRF III chipset for GPS TI OMAP 850 processor 2-megapixel CMOS camera 2.8-inch 340x240-pixel LCD with 65K-color support 128MB ROM; 64MB RAM Built-in FM radio microSD expansion slot Bluetooth v2.0 with A2DP and AVRCP 802.11g, USB and infrared 108 x 58 x 16.8mm; 128g Availability: Mid-Nov 2006 exclusively at Courts Singapore and mobile operators Price: S$1,199 (US$762.82) sources: http://www.coolsmartphone.com/news2777.html http://asia.cnet.com/reviews/handhelds/0,39001709,61963971-2,00.htm twra mperdeytika? ti enooune me ayta? ta idia mixanakia den einai me ta dika mas?:wacko: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anjo Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Γειά σας, είμαι κατοχος ενός S200 και μετά την ανακοίνωση του Artemis P3300 ελπίζω να γίνω και κάτοχός αυτού του εκπληκτικού τηλεφώνου. Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε κάτοχο του Artemis να με ενημέρώσει για τον δείκτη SAR που έχει το κινητό (δίνω πολύ μεγάλη σημασία στον δείκτη SAR... παρεπιπτόντος το S200 έχει περίπου στο 0,24 W/kg at 10 gr) Προσπάθησα να βρω στο Ιντερνετ κάποια πληροφορία, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό. Θεωρώ ότι η πληροφορία αυτή μπορεί να βρεθεί στο συνοδευτικό εγχειρίδιο του κινητού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δηλαδή το Artemis έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής? Μήπως είναι φτιαγμένο από ατσάλι?? Όλα πλαστικά είναι ρε παιδιά, μη λέμε ότι θέλουμε, το θέμα από εκεί και πέρα είναι κατά πόσο "τρίζουνε" όπως λέει κι ο kirileman... Για εμένα από το λίγο που το είδα (και δε θέλει και πολύ για να το καταλάβεις) η ποιότητά του είναι λίγο κατώτερη του m600. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο, πολύ χρηστικό κατά τα άλλα, trackball αλλά και στη ροδέλα... Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος που είχε κάποιο γρήγορο ppc, π.χ. το Eten ή το Mio, κι έχει πάρει το Artemis, πως συγκρίνετε η ταχύτητα του destinator? για μενα ναι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και δεν το κρινω απο την ροδελα του αλλα απο το μπροστινο καπακι που ειναι μεταλλικο και το πολυ καλο <<δεσιμο>> της συσκευης.μια χαρα ειναι και γενικα ειμαι πολυ ψειρας,δεν μου αρεσουν τα τριξιματα στα κινητα,και δεν ειναι οτι το λεω επειδη το εχω,οχι δεν ειναι ετσι γιατι ετσι κι αλλιως ηδη το δινω απλα παντα λεω την γνωμη μου γα το πως βλεπω μια συσκευη. το x-500 παντως πιστευω να ειναι αστερατο,αντε να το δουμε κι αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts