antonis_wrx Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 κατά κύριο λόγο αυτό που κάνει είναι να σου μαμάει την μπαταρία... τόσο δύκσολο είναι να αλλάξουν αυτήν την ρύθμιση?? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula (26 Δεκ. 2004 , 22:43) Αυτό είναι καλό ή κακό? :confused: na sou pw kati...egw to thewrw kalo na iparxei afto ping metaksi keraias kai kinitou sou....na ksereis pote vriskesai kai pote den vriskesai sto diktio.... tha elega oti den exei toso plasmatiko sima....alla afto pistevw eksartatai pio poli apo to kinito kai apo tin perioxi pou vriskesai kai giafto pou sizitame...swstA? :wacko: kales giortes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc (26 Δεκ. 2004 , 16:54) Έχω την εξής απορία.Μήπως το σήμα της cosmote λόγω μεγαλύτερης συχνότητας δημιουργεί και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στα κινητά;Παρατήρησα μια τέτοια διαφορά μεταξύ μιας cosmoκάρτας και μιας vodafone a carte. Ευχαριστώ προκαταβολικά allakses diktio apo voda se cosmote gia to sima? (Epeidi kai gw afto ekana kai apla apo periergeia rwtaw:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Απλά είχε ο αδελφός μου ενα motorola με vodafone a la carte και με το έβαλα την cosmoκαρτα μου το κινητό δεν κρατάει μια μέρα....με μηδενική χρήση!!!!Το ρωτάω γιατί έχω βάλει σκοπό να πάρω το nokia 6260 το οποίο δεν διακρίνεται για την αυτονομία του.Αν λοιπόν συνεχίσω να έχω cosmote....την μάμισα!!! Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc (27 Δεκ. 2004 , 00:55) Απλά είχε ο αδελφός μου ενα motorola με vodafone a la carte και με το έβαλα την cosmoκαρτα μου το κινητό δεν κρατάει μια μέρα....με μηδενική χρήση!!!!Το ρωτάω γιατί έχω βάλει σκοπό να πάρω το nokia 6260 το οποίο δεν διακρίνεται για την αυτονομία του.Αν λοιπόν συνεχίσω να έχω cosmote....την μάμισα!!! hahaa mou arese pou mou apantises amesa:) hahaha! ok ! mia xara einai i cosmote:P to kinito sou ftaiei :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Με την κοσμοτε (στα 1800) η μπαταρια κραταει (standby) εως και 30-40% λιγοτερο σε σχεση με Βονταφον και ΤΙΜ (900) αλλα μιλας (talktime) εως και 30-40% περισσοτερο με Κοσμοτε απο τις αλλες 2. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (27 Δεκ. 2004 , 15:08) Με την κοσμοτε (στα 1800) η μπαταρια κραταει (standby) εως και 30-40% λιγοτερο σε σχεση με Βονταφον και ΤΙΜ (900) αλλα μιλας (talktime) εως και 30-40% περισσοτερο με Κοσμοτε απο τις αλλες 2. nomizw i cosmote doulevei sto 1mW ...enw ta 900aria diktia sta 2mW...giafto kai katanalwnoun perissotero otan milas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 ρόλο στην κατανάλωση δεν παίζει η συχνότητα αλλά το πόσες φορές επικοινωνεί το κινητό με το σταθμό :( Δυστυχώς η cosmote το τρελαίνει το κινητό μας και μας τρώει και την μπαταρία...!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri (27 Δεκ. 2004 , 19:02) ρόλο στην κατανάλωση δεν παίζει η συχνότητα αλλά το πόσες φορές επικοινωνεί το κινητό με το σταθμό :( Δυστυχώς η cosmote το τρελαίνει το κινητό μας και μας τρώει και την μπαταρία...!! Κατα την γνωμη μου περισσοτερο ρολο παιζει το ποσο μακρυα εισαι απο μια κυψελη (οσο πιο μακρυα τοσο πιο πολυ ζοριζεται το κινητο να κρατησει επαφη ακομη και standbye), όμως: βασικα λογω αρχιτεκτονικης του δικτυου της κοτε οταν κινεισαι η συχνοτητα μεταγωγης απο την μια κυψελη σε μια άλλη ειναι μεγαλυτερη σε αυτη την περιπτωση κυριως "μαμιεται" και η μπαταρια.. απο την αλλη ομως εχεις ενα πυκνοτερο δικτυο κάλυψης με πολλα θετικα όπως : αυξημενη χωρητικοτητα και καλυτερη κάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppkmoby (28 Δεκ. 2004 , 10:59) .. απο την αλλη ομως εχεις ενα πυκνοτερο δικτυο κάλυψης με πολλα θετικα όπως : αυξημενη χωρητικοτητα και καλυτερη κάλυψη συμφωνώ μέ όλα τα προηγούμενα που είπες, απλά στο τελευταίο χρειάζεται και κάτι ακόμα για πυκνό δίκτυο και χωρητικότητα: ευρύ φάσμα συχνοτήτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 (29 Δεκ. 2004 , 10:21) συμφωνώ μέ όλα τα προηγούμενα που είπες, απλά στο τελευταίο χρειάζεται και κάτι ακόμα για πυκνό δίκτυο και χωρητικότητα: ευρύ φάσμα συχνοτήτων! To exei sta 1800 me 2x25 fasma gi ayto h cosmote einai kalyterh apo tis alles sta megala astika kentra,exei th megalyterh xwrhtikothta se ayth th banta alla sta 900 to katexei h vodafone,to 8ema einai oti kai h TIM pou exei ligo fasma stis dyo bantes me diplasies keraies 8a exei kai ayth kalh xwrhtikothta Oso anafora thn katanalwsh ths mpatarias prwth erxete h cosmote,deyterh h Q(me to diko ths diktyo)trith h TIM kai teleytaia h vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 μπαινω κανονικα στην σελιδα του mycosmos mail αλλα οταν προσπαθω να παρω τα μαιλ μου εδω και τρεις μερες απο το ουτλουκ μου βγαζει μηνυμα λαθους. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, δυστυχώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ότι εμφανίζεται το μήνυμα:"Σφάλμα συστήματος", σε επικοινωνία μου με την Cosmote, με ενημερώσανε ότι υπάρχει περιστασιακό πρόβλημα, που μπορεί να οφείλεται και σε υπερφόρτωση του server..... :( Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Το ότι κατά περιόδους έπεφτε ο pop3/smtp server είναι ήδη γνωστό. Όμως τον τελευταίο μήνα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ η χρήση του web mail! Δεν πιστεύω ότι σκοπεύουν να το φτιάξουν, τόσα χρόνια στην τύχη του το έχουν αφήσει! Εξάλλου από ποιούς υπερφορτώθηκε; Οι περισσότεροι το έχουν εγκαταλείψει λόγω αναξιοπιστίας! Εγώ πχ δουλεύω για ειδοποιήσεις το voda mail, που τώρα είναι και αξιόπιστο και πιο πλήρες. Όμως λυπάμαι για την κοσμοτέ, διότι το 2000 που έβγαλε την υπηρεσία τα άλλα δίκτυα ούτε που το είχαν σκεφτεί, για να φτάσουμε στο τωρινό voda mail, το οποίο, τουλάχιστο στη web έκδοσή του, είναι πια ανώτερο. Κρίμα για την κοσμοτέ... Ας φωνάξουμε άλλη μια φορά μήπως το καταλάβουν: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ I-MODE !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά την το wap over gprs. Έχω ενεργοποιήσει το wap στην cosmote έχω βάλει και όλες τις ρυθμίσεις τόσο για απλό wap όσο και για wap με gprs. To μεν wap δουλεύει μια χαρά αλλά όταν επιλέγω το προφίλ για cosmote-wap-gprs ρυθμισμένο έτσι ακριβώς όπως αναφέρει η cosmote στο site της ....τζίφος. Το σφάλμα που βγάζει είναι : Η σύνδεση είναι αδύνατη.Ελέγτε τις ρυθμίσεις (Σφάλμα-3002). Το εικονίδιο του gprs αρχίζει να αναβοσβήνει μαυρίζει για λίγο και μετά βγαίνει το σφάλμα. Δοκίμασα να τους πάρω τηλέφωνο και το μόνο που μου είπαν ήταν μια επιπλέον ρύθμιση που (στις προχωρημένες ρυθμίσεις ) την διεύθυνση διακομιστή 010.010.010.010 και τον αριθμό θύρας σε 8080 που τα είχα ήδη δοκιμάσει καθώς είχαν αναφερθεί εδώ στο forum. Έχετε καμιά πρόταση? Κανείς με cosmote που να του λειτουργεί το wap over gprs? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
206xs Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LIB (16 Δεκ. 2004 , 18:39) Καλησπέρα, Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινάει με την ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού, δηλαδή εάν εκδίδεται στις 27 του μηνός στις 26 το βράδυ στις 00:00 πρέπει να μηδενίζεις τους χρονομετρητές της συσκευής σου για να έχεις και τον έλεγχο των λεπτών που μιλάς.... Αυτό δεν είναι απόλυτο.Κλήσεις που έχουν γίνει μεταξύ 22:00 και 0:00,έχουν προσμετρηθεί στο επόμενο λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Κανείς ? Καμιά βοήθεια? Δεν δουλεύει κάποιος gprs εδώ στην cosmote?H μήπως δεν δουλεύει σε κανέναν το gprs με SX1? Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 egw pisteyw oti ontws i cosmote epanapautike kai anekathen den eixe ipiresies na leme kai tou stravou to dikio...pada prwtopora itan i TIM stis nees ipiresies...kai meta i vodafone...i cosmote pali...akra tou tafou siwpi...oso gia to 2in1 mporoume se allo thema na to sizitisoume...alla exei 99%ekptosi...diladi sta 10lepta omilias..tha xrewtheis 1.. kales giortes kai kali prwtoxronia! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Δε θέλουμε αναγκαστικά να πρωτοτυπήσει, ας δώσει ότι και οι άλλοϊ, πχ: - πακέτα sms που "αγοράζονται" μαζί με τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, όπως βόντα, ΤΙΜ. - δίκτυο 3G για δοκιμή και κυρίως 3G στα καρτοκινητά της που είναι τελείως παραμελημένα! - κάρτα 2 σε 1 όπως της ΤΙΜ... και ο κατάλογος είναι μεγάλος! Πόσο χρόνο θα τους πάρει να καταλάβουν πως όσο ασχολούνται αποκλειστικά με τη βελτίωση του "συναρπαστικού" i-mode, που δεν ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο, χάνουν συνδρομητές; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 SeCtoR, είσαι σίγουρος ότι η ΤΙΜ έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία από τη βόντα; Σε άλλο σημείο του φόρουμ νομίζω πως είχε αναφερθεί το αντίθετο, και στηριζόταν στο ότι η ΤΙΜ επικοινωνεί λιγότερο συχνά από τη βόντα (οι σταθμοί τους δηλ.) με τα κινητά μας... Πάντως για την 1η θέση δεν υπάρχει αμφιβολία, την κατέχει με διαφορά η κοσμοτέ. Δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που ένιωσα όταν πήρα με σύνδεση κοσμοτέ το τότε Ericsson 388 στα 1800ΜΗz και είδα να αδειάζει στα μισά της μέρας! Το 900άρι 388 έβγαζε 1μέρα τουλάχιστον! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsiko (17 Δεκ. 2004 , 09:07)...γάτα ούτε ζημιά αφού από την παγκόσμια απρόσμενη διαφήμιση μέσω λεωφορειοπειρατίας, έδωσε ρέστα... δηλαδή? πώς η λεωφορειοπειρατείας ωφέλησε την ΤΙΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 εγώ έχω την εντπύπωση ότη τιμ καίει περισσότερο από vf./ Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 paidia einai aparadektoi stin cosmote!!! twra to pira xamparoi!!! eida tin diafimisi tis tim pou leei gia to tim70! 70min xronos omilias kai 60 sms...free (kai kala) kai stin cosmote den exoun oute ena paketo me sms!!! den pane kala....aftoi exoun meinei oti i sindesi einai mono gia na milas:P xazomares..... kali xronia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu ( 1 Ιαν. 2005 , 20:12) SeCtoR, είσαι σίγουρος ότι η ΤΙΜ έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία από τη βόντα; Σε άλλο σημείο του φόρουμ νομίζω πως είχε αναφερθεί το αντίθετο, και στηριζόταν στο ότι η ΤΙΜ επικοινωνεί λιγότερο συχνά από τη βόντα (οι σταθμοί τους δηλ.) με τα κινητά μας... Πάντως για την 1η θέση δεν υπάρχει αμφιβολία, την κατέχει με διαφορά η κοσμοτέ. Δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που ένιωσα όταν πήρα με σύνδεση κοσμοτέ το τότε Ericsson 388 στα 1800ΜΗz και είδα να αδειάζει στα μισά της μέρας! Το 900άρι 388 έβγαζε 1μέρα τουλάχιστον! H Tim sou adeiazei th mpataria pio grhgora apo voda standar ayto,h diafora einai poly mikrh se sxesh me cosmote-voda h kai cosmote-TIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Παιζει μεγαλο ρολο την περιοχη. Σε καποιες περιοχες η ΤΙΜ στην αδειαζει λιγοτερο απο την Βοντα και το αντιστροφο σε καποιες αλλες. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts