Jump to content

206xs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 206xs

  1. Αυτό δεν είναι απόλυτο.Κλήσεις που έχουν γίνει μεταξύ 22:00 και 0:00,έχουν προσμετρηθεί στο επόμενο λογαριασμό...
  2. 11 posts παραπάνω το έχω αναφέρει... Ταλαιπωρήθηκα και εγώ με παρόμοιο πρόβλημα... ;)
  3. To FMA δεν πρέπει να συνεργάζεται με Ir και windows 98 (από 2000 και πάνω).Με καλώδιο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κατάφερε να δει το κινητό.Απομένει το bluetooth (μάλλον η πιο "σίγουρη λύση"). Η κύρια απορία μου είναι σε τί format διαβάζει τα μυνήματα (πχ διαβάζει .txt αρχείο ή πρέπει να μετατραπεί σε κάτι άλλο?).
  4. Τα sms από το pc πώς μπορούν να μεταφερθούν στο κινητό?Και σε τί μορφή πρέπει να είναι? (.txt,.smi). Με Ir απ'ευθείας έχω αποτύχει...
  5. Στο πλαίσιο,10 μέρες σε όλες τις μάρκες πλην nokia (5).Επίσημα...
  6. Μέχρι 10 μέρες από την ημ/νία αγοράς,στο αντικαθιστούν από το κατάστημα που το πήρες.Επομένως,αν είναι τόσο ενοχλητικός ο θόρυβος,προτείνω να το πας σύντομα...
  7. Δοκίμασε να επανακινήσεις το κινητό.Για σιγουριά,πρέπει να περιμένεις περίπου μία μέρα μετά το μύνημα που λαμβάνεις από τον φορέα.
  8. Όχι αυτός είναι (κεφαλαία το MMS N).Έστειλα προχθές.Τελικά δεν αρκεί να είναι αποθηκευμένες οι ρυθμίσεις στο κινητό.Πρέπει να σταλεί μύνημα για να επιτραπεί και ο αριθμός.Αυτό δεν γνώριζα και προσπαθούσα να στείλω με νέα sim ανεπιτυχώς...
  9. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω στείλει 4 mms από cosmote σε cosmote και ακόμα πηγαίνουν... Δείχνουν να φεύγουν κανονικά αλλά κάπου χάνονται... Μέγεθος περίπου 5kb έκαστο.
  10. Και εγώ συνεχώς αλλάζω sim από το Τ610 αλλά ακόμα δεν έχει παρουσιάσει τριγμούς. Παρατήρηση: Ενώ το καπάκι του Κ700 ανοίγει σαφώς ευκολότερα από του Τ610,η κάρτα sim για να αφαιρεθεί μου βγάζει το λάδι...
  11. Έχει γραφτεί και στο topic με τα applications.Δοκίμασε αυτό: http://www.anvilstudio.com/
  12. Υπ'όψιν,πρέπει να μετατρέψεις τον ήχο με κάποιο midi convertor γιατί δεν θα παίζει στο 3100 λόγω διαφορετικού αριθμού τόνων (32 με 4).
  13. Προσωπικά,στις δύο πρώτες φορτίσεις το άφησα από 7 ώρες (στο mode της εξοικονόμησης).Στο 4ωρο επάνω έσβησε μόνο του...
  14. Είναι αυτό που γράφει ο φίλος 2 post παρακάτω.Το κινητό συνεχίζει να φορτίζει ακόμα και αν δείχνει ότι είναι πλήρως φορτισμένο.Όλο αυτό το διάστημα (~4 ώρες),ο φωτισμός παραμένει ανοικτός όταν έχεις την εξοικονόμηση ενέργειας.
  15. Το απόκτησα την Παρασκευή.Πολύ όμορφο κινητό.Το έχω ακόμα με την αρχική φόρτιση (3 μέρες γεμάτες).Πάρα πολλά τα θετικά του-λίγο πολύ έχουν αναφερθεί.Θα μείνω σε κάποιες αρνητικές λεπτομέρειες: -Όπως και στο Τ610 που έχω,δεν έχει επιπλέον ήχους ειδοποίησης μηνυμάτων ή μήπως κάνω λάθος? -Κάνωντας αναπαραγωγή της ίδιας μελωδίας από τα δύο κινητά,έχω την αίσθηση ότι από το Τ610 ακούγεται "καθαρότερος" ο ήχος. -Το μήνα "Ιούλιο" τον αναφέρει σαν "Ιολ"
  16. Η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι 8 ώρες με κλειστό κινητό.Με πολύ χρήση,"πειράγματα" κτλ μου κράτησε κάτι παραπάνω από 3 μέρες (συνεχώς ανοικτό).Μετά τις 2-3 πρώτες φορτίσεις,όπως σωστά αναφέρθηκε,η μπαταρία κρατάει ακόμα περισσότερο.
  17. Αν ενδιαφέρεσαι,κάντο άμεσα,γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει pstn ούτε για δείγμα.Ήδη πολύς κόσμος μετατρέπει τις isdn σε απλές. Το κόστος της αναγνώρισης κλήσεων είναι 0,88Ε τον μήνα (χωρίς φπα).
  18. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν κάνεις download από "ύποπτους" δικτυακούς χώρους. Μερικές φορές αυτό γίνεται ακούσια,μέσω pop-up σελίδων,όπου γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση των dialers ή viewers λογισμικών.(Συνήθως σε επισκέψεις σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τυχερών παιχνιδιών). Τα προγράμματα αυτά "κλείνουν" την προηγούμενη σύνδεση με τον πάροχό σου και πραγματοποιούν κλήση... στο υπερπέραν... Μία λύση είναι να κόψεις την σύνδεση εκείνη την στιγμή (αν το καταλάβεις).Ελέγχεις πάντα το νούμερο που καλείς για σύνδεση στο internet (επακ). Μία άλλη λύση είναι η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού που επιτρέπουν την ανίχνευση και αφαίρεση τέτοιων προγραμμάτων.Τα περισσότερα firewalls σου δίνουν την δυνατότητα να μπλοκάρεις scripts,pop-ups παράθυρα κτλ... Και η φραγή διεθνών κλήσεων από ΟΤΕ βοηθάει.
×
×
  • Create New...