Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να δώ πότε θα μάθουμε σε αυτή τη χώρα να διαβάζουμε τι υπογράφουμε!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να δώ πότε θα μάθουμε σε αυτή τη χώρα να διαβάζουμε τι υπογράφουμε!

όταν μια εταιρία σου δίνει ψεύτικες πληροφορίες με σκοπό να σε εξαπατήσει, δεν φέρει καμία ευθύνη?

όταν μια εταιρία σου δίνει ψεύτικες πληροφορίες με σκοπό να σε εξαπατήσει, δεν φέρει καμία ευθύνη?

Αγαπητέ,

Αν το συμβόλαιο γράφει ότι αποδέχτηκες την δέσμευση παραμονής για δύο χρόνια, δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.

Τέλος, δεν έχεις κανένα χειροπιαστό στοιχείο που να αποδεικνύει εξαπάτηση.

Ναι μεν κατά τα λεγόμενά σου, σου ανέφεραν δίμηνη δέσμευση, ωστόσο η ευθύνη βαραίνει εσένα που δεν διάβασες τους όρους του συμβολαίου, πριν το εγκρίνεις με την υπογραφή σου.

Εκτός φυσικά και αν γράφει ότι η απαραίτητη παραμονή είναι δύο μήνες.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

και πόσο είναι αυτό το πρόστιμό δηλαδή ; Από όσο ξέρω είναι το ποσό που γλύτωσες για 2 μήνες.

Ελεύθερος είσαι να το πληρώσεις και να σπάσεις το συμβόλαιο.

Καλησπέρα, θελω να αναφέρω και όποιος ξέρει ας απαντήσει σχετικά με ένα πρόβλημα φορητότητας που προέκυψε απο μεταφορά απο vodafone σε cosmote.

Συγκεκριμένα ήμουν πελάτης συμβολαίου vodafone το οποίο έληξε, έτσι αποφάσισα να το κάνω καρτοκινητό.

αρχικά πήγα στην wind όπου με έδιωξαν απευθείας λέγοντας οτι πλέων δεν κάνουν μεταφορές τα νούμερα και οτι αυτό ίσχυε παλιά.

μετά πήγα στην κοσμότε και τους ζήτησα να το κάνουμε wats up. Εκεί μου είπαν οτι για να το κάνω αυτο θα πρέπει πρώτα να γίνω συνδρομητής συμβολαίου για 2 μήνες, και μετά τους 2 μήνες θα κάνουν τον αριθμό wats up.. με λίγα λόγια οι 2 μήνες οπού πλήρωνα κανονικά πέρασαν και πήγα ξανα στο κατάστημα για την αλλαγη. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο απο την κοσμοτε και μου είπαν οτι δεσμεύομαι απο το συμβόλαιο για 2 χρόνια και δεν γίνεται να το καταργήσω γιατι θα υπάρξει πρόστιμο, και να απευθυνθώ ξανά στο κατάστημα γιατι κάτι τέτοιο περι 2 μηνών δεν ισχύει...

τι ισχύει τελικά με την φορητότητα? εγω ήξερα τόσα χρόνια οτι ο αριθμός σου ανήκει και μπορείς ελεύθερα να πάς σε όποια εταιρία θέλεις εφόσον δεν έχεις χρωστούμενα και το συμβόλαιο έχει λήξει.

αν δεν λυθεί το θέμα το επόμενο βήμα θα είναι συνήγορος καταναλωτή

Τους 2 αυτούς μήνες, πλήρωνες τιμή καταλόγου, η ήταν με ΠΡΟΣΦΟΡΑ ?

http://Www.ezkonnect.com με τα ίδια λεφτά τα έχεις όλα με μια κάρτα sim στο ξενοδοχείο σου ή στο σπίτι που θα μείνεις... Μην σκας για πακέτα roaming που είναι όλα πανάκριβα.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.

Εχει πάρει κανεις το εν λόγο προϊόν.

Ενδιαφέρομαι μια να το πάρω για την καλοκαιρινή σεζόν.

Μιας και λογο δουλειάς και εκει που μένω δεν εχω πρόσβαση σε σταθερό για ίντερνετ.

Ειναι καλό ή έχετε να προτείνετε κατι ανάλογο.

Ευχαριστώ.

Τι πακέτα περιλαμβάνει και σε ποια τιμή;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα.

Εχει πάρει κανεις το εν λόγο προϊόν.

Ενδιαφέρομαι μια να το πάρω για την καλοκαιρινή σεζόν.

Μιας και λογο δουλειάς και εκει που μένω δεν εχω πρόσβαση σε σταθερό για ίντερνετ.

Ειναι καλό ή έχετε να προτείνετε κατι ανάλογο.

Ευχαριστώ.

Για να ξέρεις έχουν βάλει προσφορά και το δίνουν 20 ευρώ λιγότερα.Πριν λίγες μέρες δεν είχε.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι πακέτα περιλαμβάνει και σε ποια τιμή;

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371664

Τα έχει αναλυτικά

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Αν έχεις χρόνο 1-2 λεπτά κάθε μέρα για να μαζέψεις πόντους στο παιχνιδάκι της vodafone , μπορείς να έχεις πολύ καλά πακέτα για το καλοκαίρι με μια cu ... πχ 4 ευρω για 10 gb κάθε εβδομάδα, ή μπορείς να συνδιάσεις δωρεάν 6ωρα 1 gb που κερδίζεις κάθε 2 μέρες περίπου με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως νυχτερινό για να σου βγεί φτηνότερα, και γενικά αν έχεις δυνατότητα για δεύτερη κάρτα και λίγο χρόνο είναι ότι πρέπει.

ναι έχει ένα με 10ευρω 100gb για 30 ημερες

Και 40000 ποντους ομως που δεν τους λες και λιγους..

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και 40000 ποντους ομως που δεν τους λες και λιγους..

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν παίζεις καθημερινά τους πιάνεις. Για καλοκαιρι είναι το ιδανικότερο πακέτο.

Με καλεσανε από το εξωτερικό από αριθμό εξωτερικού αλλά στην οθόνη του κινητού μου έβγαινε ότι με καλούσε νούμερο κινητού κόσμοτε...Πώς έγινε Αυτό?

Με καλεσανε από το εξωτερικό από αριθμό εξωτερικού αλλά στην οθόνη του κινητού μου έβγαινε ότι με καλούσε νούμερο κινητού κόσμοτε...Πώς έγινε Αυτό?

Μήπως ήταν σε roaming?

Κάποια προγράμματα για φτηνές κλήσεις προς Ελλάδα χρησιμοποιούν Ελληνικές μικρές εταιρείες τηλεπικοινωνιών οι οποίοι τερματίζουν τις κλήσεις φτηνά με χρήση Ελληνικών αριθμών.

Δηλαδή έρχεται η κλήση στην Ελλάδα μέσω Internet και συνδέεται με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με τοπικές κάρτες SIM

• 1 month later...

Τις επόμενες ημέρες λήγη το 24μηνο συμβόλαιό μου με την wind. 24,80/μήνα.

Η νέα προφορά που μου έκαναν είναι να μείνω στην ίδια τιμή με περισσότερες, αχρηστες, παροχές

Δεν μου έκανε χαμηλότερη προσφορά παρ' όλο που στο site δίνουν για νέους συνδρομητές χαμηλότερη τιμή

Πηρα την Voda η οποία μου έδωσε το ίδιο πακέτο με 20,44

Το θέμα είναι ότι θέλω να παραμείνω στην wind και δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αντιπροσφοράς

Εχουμε τίποτα νεότερο?

Ζήτα μετατροπή σε κάρτα, σίγουρα θα σου κάνουν προσφορά.

Ζήτα μετατροπή σε κάρτα, σίγουρα θα σου κάνουν προσφορά.

Μιλάω για σταθερή γραμμη...

Καλησπέρα.

Δεν μπορώ με τίποτα να δωρίσω mb σε κάποιο τηλέφωνο(από τα 4 που κάθονται κάτω από το τηλέφωνο του πατέρα μου - στρατιωτικό vpn).

Είμαι στο πρόγραμμα του υπουργείου άμυνας.

Εχω στείλει πολλά emails στην cosmote και δεν γίνεται ποτέ τίποτα.

Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνομιλία που είχα με το support της cosmote μου είχε πει η υπάλληλος ότι μέχρι πρόσφατα τηλέφωνα που άνηκαν στο vpn του υπουργείου άμυνας όντως δεν μπορούσαν να δωρίσουν mb αλλά τους είχε έρθει χαρτί ότι καταργήθηκε αυτός ο περιορισμός!

Βέβαια μετά το τηλεφώνημα δεν είχα πάλι καμία ενημέρωση.

Όποιος γνωρίζει αν μπορώ να βγάλω άκρη με το συγκεκριμένο θέμα ας μου πει γιατί είναι κρίμα να χάνω 500 mb κάθε φορά που πληρώνω έναν λογαριασμό μέσω του cosmote app.

Ευχαριστώ!

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Κάνω quote το post μου από τις Γενικές Εφαρμογές, μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Χρησιμοποιεί κανείς το Messages της Google για να στέλνει RCS μηνύματα;

Έχω δίπλα το Mate 20 Pro του αδερφού μου και το δικό μου.

Και τα 2 δείχνουν στο Chat Features ότι είναι enabled κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που είναι και τα 2 συνδεδεμένα στο internet ΔΕΝ χρεωνόμαστε τα μήνυμα ως sms.

Στέλνω από του αδερφού μου στο δικό, το bubble με το μήνυμα εμφανίζεται σε μπλε σκούρο χρώμα κάτι που σημαίνει ότι έφυγε ως RCS (όλα τα προηγούμενα που είναι sms εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα) και επιβεβαιώνουμε από την whats up εφαρμογή ότι δεν έχει χρεωθεί ως sms.

Στέλνω από το δικό μου, εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα κάτι που σημαίνει ότι φεύγουν ως sms, και επιβεβαιώνω από την what's up εφαρμογή ότι έχω χρεωθεί ως sms!!

Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει;

Γιατί τα δικά μου δεν φεύγουν ως RCS;

Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• 2 weeks later...
Γενικά νομίζω η εφαρμογή rcs μέσω cosmote είναι προβληματική. Εγώ σε mix 2s μια τη βλέπω ενεργή και μια αναφέρει ότι δεν είναι διαθέσιμη από τον πάροχο είτε με σύνδεση 4g είτε με wifi. Διορθώνεται με απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή αλλά σιγά μην κάθομαι να παίζω.

Γενικά νομίζω η εφαρμογή rcs μέσω cosmote είναι προβληματική. Εγώ σε mix 2s μια τη βλέπω ενεργή και μια αναφέρει ότι δεν είναι διαθέσιμη από τον πάροχο είτε με σύνδεση 4g είτε με wifi. Διορθώνεται με απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή αλλά σιγά μην κάθομαι να παίζω.
Έλυσα το πρόβλημα που δεν μπορούσα να στείλω RCS texts, με απεγκατάσταση των update στην εφαρμογή Messages.

Από εκείνη την ώρα μπορώ να στείλω RCS texts σε όσους γνωστούς μου έχουν το Messages εγκατεστημένο, είναι στο δίκτυο της Cosmote και έχουν ενεργοποιημένο το Chat.

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όσο είμαι στο internet (μέσω data ή WiFi) δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος. Καθόλου αποσυνδέσεις.

• 2 weeks later...
Και σε εμένα μια παίζει καλά μια όχι, έχει θέμα η εφαρμογή της Google. Με απεγκατασταση σε μένα δεν λύνεται, βάζω προηγούμενη έκδοση..

Και σε εμένα μια παίζει καλά μια όχι, έχει θέμα η εφαρμογή της Google. Με απεγκατασταση σε μένα δεν λύνεται, βάζω προηγούμενη έκδοση..
Εμένα μετά την απεγκατάσταση των updates, παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μου δείχνει ότι είμαι συνεχώς συνδεδεμένος, και από την στιγμή που έχουν και οι επαφές μου ενεργοποιημένη την επιλογή στο Messages, τα μηνύματα φεύγουν ως rich texts και όχι ως SMS.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned