sfakattack Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Και τότε τι το σκέφτεσαι ρε φίλε; Σου δίνουν 3πλή επιδότηση από τη wind και κάθεσαι και παρακαλάς τη cosmote; Δε μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Δεν το σκέφτομαι! Απλά ζήτησα από τη Cosmote, αν μπορουσε, να μου δώσει αντίστοιχη επιδότηση. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά και μόνο για να μην μπαινω στο κόπο για φορητοτητες! Αλλά τίποτα, οπότε αντίο! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Και φυσικά θα πας εκεί που σου δίνουν τα περισσότερα, απλά δες τις περιοχές που κινήσε τι σήμα θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Cosmote και επιδότηση = έννοιες αντίθετες! Η Cosmote μου δίνει για ανανέωση 24μηνη στο Cosmote 35 €90 επιδότηση Η Wind μου δινει €270 και η Voda €210 Πόσο ψηλά έχει σηκώσει τον αμανέ η Cosmote; Μας έδεσε πελάτες και τώρα κάνει τη πάπια; Το αστείο είναι πως τους παρακάλεσα για ένα €50 έστω παραπάνω, για να μη φύγω και με γράψανε! Πέρισυ η cosmote μου έδινε για να πάω σε αυτούς 650euro και φέτος ούτε 150euro. Όταν ρώτησε ο αδερφός μου γιατί δίνουν τόσα λίγα του απάντησαν ότι σε μας έρχονται για το σήμα μιας και είναι εγγύηση... Σαφώς να πας σε αυτόν που σου δίνει τα περισσότερα....Αν και για μένα δεν αξίζει το 18μηνο συμβόλαιο, πόσο μάλλον το 24μηνο...Μπορεί να μην είχα ποτέ καρτοκινητό αλλά το f2go έχει γίνει πολύ δελεαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Και φυσικά θα πας εκεί που σου δίνουν τα περισσότερα, απλά δες τις περιοχές που κινήσε τι σήμα θα έχεις Ευτυχώς κινούμαι 95% εντός αθηνών οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με το σήμα! Πέρισυ η cosmote μου έδινε για να πάω σε αυτούς 650euro και φέτος ούτε 150euro. Όταν ρώτησε ο αδερφός μου γιατί δίνουν τόσα λίγα του απάντησαν ότι σε μας έρχονται για το σήμα μιας και είναι εγγύηση... Σαφώς να πας σε αυτόν που σου δίνει τα περισσότερα....Αν και για μένα δεν αξίζει το 18μηνο συμβόλαιο, πόσο μάλλον το 24μηνο...Μπορεί να μην είχα ποτέ καρτοκινητό αλλά το f2go έχει γίνει πολύ δελεαστικό... Δυστυχώς η πολιτική όλων των εταιριών ειναι να μην δίνουν τίποτα όσο σε έχουν πελάτη. Έκανα σήμερα την αίτηση φορητότητας μου στη wind και ήδη η cosmote με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει την επιδότηση της wind (€260! -και για 12μηνο συμβόλαιο!). Είναι μεγάλη βλακεία να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας εταιρία και πελάτης. Δηλαδή όταν αυτό θα αρχίσει να γίνεται ευρέως, δηλαδή όποιος θέλει επιδότηση να φεύγει για να τον πάρουν πίσω, τότε θα βάλουν μυαλό για να τις δίνουν στην ώρα τους; Εγώ το είπα, αλλά σιγά, ποιος θα ακούσει......... ΥΓ: Και σκεφτείτε πως δεν είχα καμία όρεξη να φύγω από τη Cosmote.. Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ευτυχώς κινούμαι 95% εντός αθηνών οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με το σήμα! Δυστυχώς η πολιτική όλων των εταιριών ειναι να μην δίνουν τίποτα όσο σε έχουν πελάτη. Έκανα σήμερα την αίτηση φορητότητας μου στη wind και ήδη η cosmote με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει την επιδότηση της wind (€260! -και για 12μηνο συμβόλαιο!). Είναι μεγάλη βλακεία να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας εταιρία και πελάτης. Δηλαδή όταν αυτό θα αρχίσει να γίνεται ευρέως, δηλαδή όποιος θέλει επιδότηση να φεύγει για να τον πάρουν πίσω, τότε θα βάλουν μυαλό για να τις δίνουν στην ώρα τους; Εγώ το είπα, αλλά σιγά, ποιος θα ακούσει......... ΥΓ: Και σκεφτείτε πως δεν είχα καμία όρεξη να φύγω από τη Cosmote.. Στο ΥΓ. Και εγώ δεν είχα διάθεση να φύγω από την voda αλλά με αυτά και με αυτά πήγα στην wind και πήρα επιδότηση αντίστοιχη με το παρελθόν και μείωσα τα μηνιαία έξοδα...Αφού και ίδια να ήταν η αντιπροσφορά, τους είχα πει εξαρχής πως δεν με ενδιέφερε μιας και δεν έκανα αίτηση μεταφοράς για να παίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σημερα το προσπαθησα, και ο εκπροσωπος μου ειπε πως δεν γινεται. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulita30 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΑΖΑ-ΕΒΓΑΖΑ ΤΗ ΦΡΑΓΗ ΓΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ tip *35*1234*16# Κ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ #35*1234*16# ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η "ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ" ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΦΡΑΓΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ COSMOTE ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ.. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΡΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?? Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1234?? Κ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ:cry: ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ:wacko: ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΟΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.....Ή ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλημέρα, Είχα δίλημμα σε πιο forum να το γράψω αλλά νομίζω πως της cosmote αρμόζει καλύτερα. Τους τελευταίους μήνες με παίρνουν συνέχεια από τη vodafone προκειμένου να μου πουλήσουν τα πακέτα τους. Ενώ τους έχω ενημερώσει πολύ ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι γιατί δε με συμφέρει, εξακολουθούν να με παίρνουν τηλέφωνα και μάλιστα με συχνό ρυθμό. Επομένως υποθέτω πως όταν εγώ απαντάω "Ευχαριστώ πολύ δε θα πάρω" αυτή γράφουν την απάντηση μου στα @@ τους.. Ωστόσο επειδή γνωρίζω πως αυτοί που παίρνουν τηλέφωνα κάνουν απλά τη δουλειά τους ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα. Αλλά το ότι με γράφουν στα @@ πραγματικά με βγάζει εκτός εαυτού. Πλέον δε σηκώνω τα τηλέφωνα τους. Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε ποια τηλέφωνα είναι αυτά που χρησιμοποιεί η vodafone για τις πωλήσεις της. Εμένα με καλούν συνέχεια από το : 2142147200 Σήμερα είδα κλήση από άλλο περίεργο νούμερο το οποίο δε το σήκωσα. Υπάρχει κάποια λίστα ή γνωρίζει κάποιος πως ξεκινάνε τα νούμερα της Vodafone? Επίσης στο πληροφοριακό γνωρίζει κανείς πως έχουν πάρει το τηλέφωνο μου? Να το δίνει η cosmote δεν την θεωρώ τόσο χαζή. Μήπως χρειάζεται κάποια ενέργεια από την μεριά μου ώστε το κινητό να μην είναι public στο κατάλογο? Βέβαια τώρα που έχουν το τηλέφωνο μου σίγουρα δε πρόκειται να το διαγράψουν αλλά ίσως καταφέρω να αποτρέψω άλλους παρόχους (που δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμα) να το αποκτήσουν. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) 1) Πήγαινε στον πάροχό σου και ζήτησέ του να σε καταχωρήσει στο αρχείο των συνδρομητών που δεν επιθυμούν διαφημίσεις κλπ. 2) Περίμενε 2-3 μήνες για να ενημερωθούν και στο πρώτο τηλ. που θα σου κάνουν αμέσως καταγγελία στην ΕΕΤΤ και την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. edit: Εμένα μου τηλ η cosmote συστηματικά κάθε φορά που ενεργοποιώ αριθμό Q ή wind. Προφανώς βλέπουν ότι το νούμερο είναι καινούριο και καλούν για να μου πουλήσουν προνομιακό πρόγραμμα. Τους είπα κι εγώ ότι είμαι σε όλες τις εταιρίες και ηρέμησαν :P Edited June 10, 2013 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakattack Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σημερα το προσπαθησα, και ο εκπροσωπος μου ειπε πως δεν γινεται. Μεταφορά χρόνου ομιλίας όντως δε γίνεται από καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό. Μόνο μεταφορά χρήματων και αυτή γίνεται καλώντας στο 13838 εφόσον το καρτοσυμβόλαιο είναι στα στοιχεία σου φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Γεια σας.Σχεδόν κάθε μέρα ενώ το κινητό με δείχνει με full σήμα στην ουσία δεν είμαι συνδεδεμένος και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass_ Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 το 90% των κλησεων μου ειναι πανω απο τρια λεπτα. επισης οι περισσοτερες κλησεις γινονται απο εμενα. οποτε δεν με πολυ-ενδιαφερει το αν θα με παιρνουν οι What's up. τα 1500 σιγουρα δεν με καλυπτουν, οποτε κοιταζω μηπως μου ερχεται πιο οικονομικα με καποιο συνδυασμο συμβολαιου-ων η συμβολαιου-What's up. αν δηλαδη κανω δυο συμβολαια τα What's up μου θα εχω καποια εκπτωση στα παγια η κατι τετοιο? αυτη την στιγμη ξοδευω 4 με 5 καρτες 10αρες τον μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αν έτσι έχουν τα πράγματα δε θα βρεις μεγάλη διαφορά όπου και να πας. Το ιδανικότερο πακέτο θα ήταν κάτι παλιά συμβόλαια που είχε η cosmote με 1500 λεπτά προς cosmote με 15 Ευρώ. Με δυο τέτοια (30 Ευρώ) θα ήσουν ΟΚ. Αυτό το πακέτο τώρα δεν υπάρχει. Αν είσαι επαγγελματίας, λόγω ΦΠΑ που θα εκπέσεις και φόρων που θα γλιτώσεις, σε συμφέρει το πρόγραμμα με τα 20 Ευρώ. Αν είσαι ιδιώτης μείνε ως έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Ακριβώς το ίδιο θέμα, εδώ και 5 μέρες με galaxy s3 και what's up κάρτα. Δείχνει κανονικά σήμα 3G ή ακόμα και H/H+ και δεν έχει επικοινωνία με το Internet. Επανεκκίνηση της συσκευής ή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Flight Mode, το επαναφέρει για λίγο μέχρι να σκαλώσει μετά από ελαφριά σχετικά χρήση, 10 λεπτών περίπου. Η "λύση" δουλεύει γιατί γίνεται εκ νέου registration στο δίκτυο και προφανώς δεν είναι αποδεκτή! :( Ενημέρωση: Μόλις είδα το αντίστοιχο βασικό thread για κάλυψη και προβλήματα, οπότε ζητώ συγγνώμη για την απάντηση εδώ. Θα ακολουθήσω το συγκεκριμένο thread από εδώ και έπειτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=29249 Edited June 11, 2013 by cybernouris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 εγώ ούτε ίντερνετ έχω ούτε τηλέφωνο μπορώ να παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Καλησπέρα ειμαι συνδρομητής στο Internet on the go 20gb. Την Δευτέρα μου έστειλαν το έξης μήνυμα: "EXETE KATANAΛΩΣEI TO 80% TΩN ΔΩPEAN MB TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ. META THN KATANAΛΩΣH TΩN ΔΩPEAN MB ΘA MΠOPEITE NA ΠΛOHΓEIΣTE ΣTO INTERNET XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH AΛΛA ME MEIΩMENH TAXYTHTA ΠPOΣBAΣHΣ. " από την Δευτέρα μέχρι και σήμερα ενώ έχω 0MB υπόλοιπο έχω υπερβεί κατά 4.5 περίπου gb χωρίς να έχει γίνει καμία μείωση στην ταχύτητα μου. Υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι γι αυτά τα extra GB και αν όχι γιατί δεν μας λένε ότι είναι απεριόριστο να μην έχουμε το άγχος κάθε μήνα μην υπερβούμε τα 20GB? Τι συμβαίνει πραγματικά;;; Edited June 13, 2013 by guzel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ισχύει ότι έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 αν έλυνε τις απορίες μου το συμβόλαιο προφανώς και δεν θα πόσταρα στο συγκεκριμένο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Στο κανονικό σου πρόγραμμα για το κινητό σου , περιλαμβάνεται κάποιο ποσό free MB για ιντερνετ ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα ειμαι συνδρομητής στο Internet on the go 20gb. Την Δευτέρα μου έστειλαν το έξης μήνυμα: "EXETE KATANAΛΩΣEI TO 80% TΩN ΔΩPEAN MB TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ. META THN KATANAΛΩΣH TΩN ΔΩPEAN MB ΘA MΠOPEITE NA ΠΛOHΓEIΣTE ΣTO INTERNET XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH AΛΛA ME MEIΩMENH TAXYTHTA ΠPOΣBAΣHΣ. " Αυτό ισχύει στη Γερμανία. Δε με εκπλήσσει αλλά εγώ θα το διευκρίνιζα με ένα τηλ. Επίσης το μήνυμα να το κρατήσεις για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εμένα πάντως δεν μου το στέλνει το δεύτερο σκέλος....Μόνο ότι ξεπέρασα το 80%. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Στο κανονικό σου πρόγραμμα για το κινητό σου , περιλαμβάνεται κάποιο ποσό free MB για ιντερνετ ? Οχι δεν εχω καποιο πακετο ουτε μπαίνω απο το κινητο στο ιντερνετ. Το 20αρι το εχω για pc+tablet. Μεχρι και αυτη την ωρα δεν εχει γινει καμια μείωση. Ειμαι πλεον στα 5gb+. Από fbook CC: http://f.cl.ly/items/1A322V2N3C0l0R0Z0804/Screenshot%202013-06-13%20at%205.19.11%20PM.png Mου κανει τρομερη εντύπωση παντως :O εκτος αν λενε οτι υπαρχει οριο για να μην μπουκώσει το δικτυο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τότε θα έπαιρναν όλοι το φθηνότερο και θα την έβγαζαν με τα εξτρα τσάμπα ( αλλά πιο χαμηλής ταχύτητας ) GB. Αλήθεια, πόσο αργό είναι τώρα που έχεις ξεπεράσει το όριο ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 http://f.cl.ly/items/093z0p2U0n250H0U3T0y/Screenshot%202013-06-14%20at%2012.10.59%20AM.png τι εννοεις θα επαιρναν το φτηνοτερο ? νομιζω αφορα μονο το πακετο των 20GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts