Jump to content

kostass_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostass_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostass_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα σε ολους, αναμονη για κινητακι απο gearbest παει σερνοντας, ειμαστε σε φυσιολογικα πλαισια ακομα η οχι? 2019-12-29 10:56 ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED 2019-12-11 19:37 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-12-11 15:05 NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION Αφετηρία - Απόκριση παρακολούθησης: 316 ms 2019-12-29 12:56 The consignment has arrived in the country of destination 2019-12-29 12:56 The item has arrived in the country of destination 2019-12-12 19:25 The item is on transport to the country of destination 2019-12-11 19:37 The item is processed at the PostNL sorting center 2019-12-11 19:37 The item is at the PostNL sorting center 2019-12-11 15:04 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre 2019-12-06 05:16 The item is ready for shipment 2019-12-06 04:16 The item is pre-advised εκτος απο τις 17 μερες που ηρθε μαλλον με τα ποδια απο ολλανδια, τωρα καπου αραζει στο αεροδρομιο?:cool:
  2. το 90% των κλησεων μου ειναι πανω απο τρια λεπτα. επισης οι περισσοτερες κλησεις γινονται απο εμενα. οποτε δεν με πολυ-ενδιαφερει το αν θα με παιρνουν οι What's up. τα 1500 σιγουρα δεν με καλυπτουν, οποτε κοιταζω μηπως μου ερχεται πιο οικονομικα με καποιο συνδυασμο συμβολαιου-ων η συμβολαιου-What's up. αν δηλαδη κανω δυο συμβολαια τα What's up μου θα εχω καποια εκπτωση στα παγια η κατι τετοιο? αυτη την στιγμη ξοδευω 4 με 5 καρτες 10αρες τον μηνα.
  3. καλημερα σε ολους. εχω εδω και χρονια What's up αλλα προβληματιζομαι οσον αφορα μια συνδεση. να πω οτι μιλαω ελαχιστα εως καθολου με αλλους αριθμους. καταναλωνω και τα τεσσερα call them all plus (600'+600sms) και πλεον εχω κι δευτερη What's up καρτα γιατι δεν μου επιτρεπει πανω απο τεσσερις ενεργοποιησεις ανα μηνα... συνολικα βαζω πεντε με εξι call them all. σκεφτομαι αν αξιζει να παρω μια η δυο συνδεσεις cosmote απεριοριστα και μου ερχεται πιο καλα. η μια συνδεση και ενα what's up, δεν ξερω. αν ισως μου κανουν καποια προσφορα για δυο συνδεσεις η αν συμπεριλαβω και ενα σταθερο μεσα. οποτε να μου ερχεται πιο οικονομικα συν την χρεωση ανα δευτερολεπτο. εγω στην ουσια θελω γυρω στα 3000-3500 λεπτα και κατιλιγοτερα sms. τα 6 call them all ειναι 6*7=42 ευρω. υπαρχι οικονομικοτερη λυση??
  4. kostass_

    Sony Xperia T

    καλημερα παιδια. εχει ενας φιλος προβλημα με το bluetooth του. με ανοιχτο το bluetooth ενεργοποιημενο στην συσκευη συνδεδεμενο με το τηλεφωνο, παρολαυτα δεν εχει ηχο κλησης στο bluetooth. συνεδεσα το ακουστικο σε αλλο τηλεφωνο και λειτουργει κανονικα. συνεδεσα αλλο ακουστικο bluetooth στο τηλεφωνο και τιποτα παλι. αρα κατι παιζει στο τηλεφωνο. ουτε ακουει ουτε τον ακουνε. αυτο εγινε ξαφνικα την ωρα που μιλουσε. τι μπορει να εχει γινει η πατησει??
  5. καλημερα παιδια, καλη χρονια με γεια για ολους! παρατηρω την μπαταρια του κινητου και εχω την εντυπωση πως φευγει γρηγορα. πχ 2 ωρες απο τον φορτιστη με χρηση μονο για sms η μπαταρια εχει πεσει 10%. ειναι νορμαλ? γενικα προφανως επειδη η οθονη ειναι πολυ ωρα ανοιχτη αλλα ανα 2-3 sms φευγει και 1% χαλαρα.
  6. καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους παιδια. εχω μια απορια, περναω μια επαφη χειροκινητα εννοω και βλεπω οτι παιρνει εναν αριθμο τηλεφωνου. οχι δευτερο κινητο η τηλεφωνο σπιτιου πχ. σιγουρα κατι κανω λαθος γιαυτο ζηταω να μου πειτε τι...
  7. καλησπερα παιδια. σημερα πηρα την microsim και ηδη τα εχω παιξει! 1)με την νεα sim δεν εχω επαφες στο κινητο μου. δεν θα επρεπε να μεταφερθουν στην νεα sim η λεω βλακειες? στην ουσια ακυρωθηκε η παλια sim και τωρα τι κανω? 2) τα μηνυματα μου? στην νεα σιμ δεν υπαρχουν τα μηνυματα μου οποτε τι κανω και σε αυτην την περιπτωση? γενικα ειμαι γεματος αποριες και μαλλον θα χρειαστω αρκετα την βοηθεια σας!
  8. σαν νεος κατοχος παιδια και οσο το κραταω στο χερι μου εχω την αισθηση οτι το κινητο ειναι τρομερα λεπτο!!! εντυπωσιακα λεπτο θα ελεγα (μαλλον βγηκα offtopic λιγο).
  9. Βασικα η συσκευη φαινεται εκπληκτικη. η οθονη του με εχει αφησει αφωνο. τωρα μενει να το γνωρισω λιγο κατι που απο αυριο τωρα θα γινει σιγα σιγα!! για οτι νεο βλεπω θα ενημερωνω. sim θελει καινουργια δυστυχως!
  10. τελικα το πηρα και εγω παιδια. πηγα το τσιμπησα και εφυγα. το εχω μπροστα μου και το κοιταω πριν το ανοιξω!!!
  11. παιδια η προσφορα μου φαινεται πολυ καλη ετσι? εχω και ενα πιστωτικο οποτε θα μου βγει σε πολυ καλη τιμη τελικα τα 32gb. τι λετε?
  12. δεν εχεις αδικο, αλλα προσπαθω να βγαλω απτη μυγα ξυγκι για να το παρω το κινητακι, δλδ θα με συνεφερε να πεσει κιαλλο η τιμη η στο πλαισιο (δυσκολο ισως) οποτε να επωφεληθω το πιστωτικο και να το τσιμπησω! ασε που δεν θελω να παρω τιποτα απο το πλαισιο! εκτος αν τσιμπησω μετα καποια θηκη η μεμβρανη ξερω γω.
  13. προφανως και δεν συγκρινεται η μια τιμη με την αλλη, αλα εχω ενα πιστωτικο στο πλαισιο γιαυτο ρωτησα βασικα μηπως αναμενεται να πεσει κιαλλο η τιμη του. και επισης βλεπω πως στον γερμανο η τιμη με την δωροεπιταγη φτανει καπου εκει, στο πλαισιο πεφτει, (γενικα μια πτωτικη πορεια δηλαδη) μηπως και στα skroutzομαγαζα να περιμενουμε καποια πτωση της τιμης?
  14. καλημερα παιδια, παρακολουθω πολυυ καιρο αλλα τωρα γραφω. περασα απο ενα πλαισιο χτες και παρατηρησα πως το siii ειχε πεσμενη τιμη (519) σε σχεση με πριν κανα δυο εβδομαδες που το ειχα δει παλι. ρωτησα εναν υπαλληλο και μου ειπε πως ναι εχει σημαντικη μειωση η τιμη του αυτες τις μερες, λετε να εχει και συνεχεια?
×
×
  • Create New...