Serafeim1981 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και χρόνια, δε βλέπω να βελτιώνουν κάτι. Απλώς ελπίζουμε. 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 (edited) Ούτε σε εμένα μπήκαν τα GB. Τόσες αναφορές από προηγούμενες έρευνες και δεν έδωσαν σημασία. Εγώ βαρέθηκα στο chat, έστειλα στο messenger έστειλαν OTP για ταυτοποίηση και ενεργοποίησαν 5GB και 500' προς όλους για 15 ημέρες. Edited December 7, 2025 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 3 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Για τρίτη σερί φορά δε μου πίστωσαν τα υποτιθέμενα data... Περίμενε στο τσατ και θα σου δώσουν τα 3γβ και μετά από μία μέρα δώρο 5γβ+500' ομιλία για 15 ημέρες. Το έχω πάρει σε 2 νούμερα με ληγμένο υπόλοιπο. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Ευχαριστώ πολύ αλλά δε θα χάσω κάνα μισάωρο τώρα στο chat για τα αυτονόητα. 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Πώς δηλώνουμε βλάβη σε κεραία που έχει βγει off μετά την κακοκαιρία; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 16 ώρες πριν, dgeorge4 said: Πώς δηλώνουμε βλάβη σε κεραία που έχει βγει off μετά την κακοκαιρία; Εγω εχω δηλώσει βλάβη κεραίας κανονικα στο 13888 και μέσω chat. Απλά βρες τα στοιχεία της κεραία "όνομα" και "θέση" από το keraies.eett.gr για να τους βοηθήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Λογικά χωρίς να έχω ρωτήσει αφορά νέες συνδέσεις με χρήση voucher. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 10 ώρες πριν, Antonio21 said: Λογικά χωρίς να έχω ρωτήσει αφορά νέες συνδέσεις με χρήση voucher. Από ότι διάβασα αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο του 24μηνου συμβουλαιου τον επόμενο χρόνο αυξάνεται η τιμη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 6 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Από ότι διάβασα αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο του 24μηνου συμβουλαιου τον επόμενο χρόνο αυξάνεται η τιμη Ποσο αυξανει μετα η τιμη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Παλιά μου τέχνη κόσκινο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Πάντως οι προσφορές για ανανέωση στην Cosmote είναι τραγικές. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Ναι τώρα το θυμήθηκαν που βάλαμε απεριόριστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 έχει την πιο αργοπορημένη εξυπηρέτηση πελατών,δε με ενθουσιάζει η cosmote ως εταιρεία,έχει πολλές ατέλειες παρόλο που έχει τις περισσότερες κεραίες στην ΕΛλαδα,ως καλύτερη εταιρεία θεωρώ τη vodafone. 3 1 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 36 minutes ago, odim said: έχει την πιο αργοπορημένη εξυπηρέτηση πελατών,δε με ενθουσιάζει η cosmote ως εταιρεία,έχει πολλές ατέλειες παρόλο που έχει τις περισσότερες κεραίες στην ΕΛλαδα,ως καλύτερη εταιρεία θεωρώ τη vodafone. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τις κεραίες έχει και τους 2πλασιους πελατες και αμφιβάλλω να έχει περισσοτερους υπαλλήλους στην εξυπ.πελατων από τον ανταγωνισμό. Στην εξυπ.πελατων το έχω ξαναπεί ότι η βονταφον είναι πρωτη (παντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Να τα και τα χριστουγεννιάτικα .... 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Πέρυσι δεν είχε και entertainment pack ή θυμάμαι λάθος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Έχει και φέτος Entertainment Pack. Αν όμως έχεις ήδη πακέτο αγορασμένο δεν σου το εμφανίζει απ΄ ότι κατάλαβα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) On 15/12/2025 at 7:56 ΜΜ, VIPdriver said: Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τις κεραίες έχει και τους 2πλασιους πελατες και αμφιβάλλω να έχει περισσοτερους υπαλλήλους στην εξυπ.πελατων από τον ανταγωνισμό. Για τους συνδρομητές που λες θεωρώ πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι. Ναι μεν έχει τους περισσότερους αλλά δεν νομίζω οι αλλες εταιριες να προσλαμβάνουν κόσμο για να πηγαίνει σε καφετέριες και μαγαζιά, κυριως φοιτητουπόλεων, για να κάνει εγγραφές στο what’s up. Στα Γιάννενα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο κυκλοφορούσαν καθημερινά και έκαναν αυτό. Δε λέω, μαγκιά τους που το κάνουν και δίνουν και δουλειά σε νέο κόσμο. Τους παραδέχομαι Εγώ το λέω από την άποψη ότι έχουν εγγραφεί ένα σωρό συνδρομητές που φαίνονται ενεργοί αλλα δεν χρησιμοποιούν ουσιαστικά το νούμερο. Edited December 18, 2025 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 7 minutes ago, panos.k2 said: Για τους συνδρομητές που λες θεωρώ πως δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι. Ναι μεν έχει τους περισσότερους αλλά δεν νομίζω οι αλλες εταιριες να προσλαμβάνουν κόσμο για να πηγαίνει σε καφετέριες και μαγαζιά, κυριως φοιτητουπόλεων, για να κάνει εγγραφές στο what’s up. Στα Γιάννενα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο κυκλοφορούσαν καθημερινά και έκαναν αυτό. Δε λέω, μαγκιά τους που το κάνουν και δίνουν και δουλειά σε νέο κόσμο. Τους παραδέχομαι Εγώ το λέω από την άποψη ότι έχουν εγγραφεί ένα σωρό συνδρομητές που φαίνονται ενεργοί αλλα δεν χρησιμοποιούν ουσιαστικά το νούμερο. Για cu υπηρχε κ αγγελια για υπαλληλους να πηγαινουν σε πανεπιστημια και καφετεριες για τα φοιτητικα πακετα. Επισης μην ξεχνάμε οτι οταν καποιος παραγγελνει ενα νουμερο cu, του στελνουν και +1 νουμερο δωρο ενεργοποιημενο στο ονομα του. Θεωρω οτι της βονταφον ο αριθμός συνδρομητών ειναι ο πιο αμφίβολος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Για cu υπηρχε κ αγγελια για υπαλληλους να πηγαινουν σε πανεπιστημια και καφετεριες για τα φοιτητικα πακετα. Αυτό η cosmote το κάνει εδώ και καιρό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 1 minute ago, dasnowy said: Αυτό η cosmote το κάνει εδώ και καιρό. Δεν δίνει όμως 2 νουμερα σε κάθε ονλαιν παραγγελια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) 2 minutes ago, VIPdriver said: Δεν δίνει όμως 2 νουμερα σε κάθε ονλαιν παραγγελια Άκυρο το είχε γράψει και ο panos αυτό που έγραψα. Στραβομάρα έχω. Νόμιζα έλεγες ότι μόνο η voda το κάνει αυτό. Για το υπόλοιπο που έγραψες συμφωνώ για αυτό δεν το έχω και σε quote. Edited December 18, 2025 by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Για cu υπηρχε κ αγγελια για υπαλληλους να πηγαινουν σε πανεπιστημια και καφετεριες για τα φοιτητικα πακετα. Επισης μην ξεχνάμε οτι οταν καποιος παραγγελνει ενα νουμερο cu, του στελνουν και +1 νουμερο δωρο ενεργοποιημενο στο ονομα του. Θεωρω οτι της βονταφον ο αριθμός συνδρομητών ειναι ο πιο αμφίβολος. Το δεύτερο νούμερο στο στέλνουν μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 17 minutes ago, Serafeim1981 said: Το δεύτερο νούμερο στο στέλνουν μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος. Κάποια στιγμή είχα 8 νουμερα χωρίς να τα επιλέξω κάπου. Επίσης τώρα τελευταία το γράφουν κ οι προσφορες (θα σου στείλουμε δώρο και ένα ακόμη νουμερο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts