johnny_htc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 3 minutes ago, advantix said: Δεν μπαίνει με τίποτα στην εφαρμογή Και δω τα ίδια. λόγω αναβάθμισης λέει. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Πιστεύω ειναι προγραμματισμένη διακοπή για αυτούς, πάλι έχουν ενώσει τις 2 λέξεις όπως το μεσημέρι για όποιον το παρατήρησε! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 1 minute ago, elkons said: Πιστεύω ειναι προγραμματισμένη διακοπή για αυτούς, πάλι έχουν ενώσει τις 2 λέξεις όπως το μεσημέρι για όποιον το παρατήρησε! Απλά είναι το ίδιο μήνυμα με αυτό από το μεσημέρι, το παρατήρησα και γω. Λίγο άσχημο είναι η αλήθεια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Απλά είναι το ίδιο μήνυμα με αυτό από το μεσημέρι, το παρατήρησα και γω. Λίγο άσχημο είναι η αλήθεια Μωρέ δεν είναι αυτό το κακό, site ανοιχτό είναι κανονοικά, το ίδιο και για τα APP των καρτοκινητών αλλά ρε φίλε ας βάλουν 4G/5G τι 3G τώρα.. απο πότε έχουν να ενημερωθούν αυτά; Μαντάρα τα έχει κάνει ο ντιβελοπας 😃 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 9 minutes ago, elkons said: Μωρέ δεν είναι αυτό το κακό, site ανοιχτό είναι κανονοικά, το ίδιο και για τα APP των καρτοκινητών αλλά ρε φίλε ας βάλουν 4G/5G τι 3G τώρα.. απο πότε έχουν να ενημερωθούν αυτά; Μαντάρα τα έχει κάνει ο ντιβελοπας 😃 Όντως το "Συνδέσου μέσω 3G" κλέβει την παράσταση 😂🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Η ενότητα "ανακάλυψε" φεύγει από το Cosmote APP και έρχεται το MagentaAI σύμφωνα με τις φωτογραφίες στο Google PlayStore. Ωστόσο σε εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι με τη τελευταία έκδοση. Στο AppStore έχει ξεκινήσει η νέα Version. Άλλη μια νέα αλλαγή είναι η επιλογή υπενθύμισης λογαριασμού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Σε εμένα το βλέπω κανονικά σε IOS 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Νέα συνεργασία COSMOTE + Protergia μέσω του MagentaONE https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora 2 minutes ago, paanos said: Σε εμένα το βλέπω κανονικά σε IOS Τι βλέπεις; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Την καρτέλα με το ΑΙ. Αυτο με την protergia γίνεται καιρό τώρα, εγώ τον Δεκέμβρη του 24 νομίζω το έκανα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 1 minute ago, paanos said: Την καρτέλα με το ΑΙ. Αυτο με την protergia γίνεται καιρό τώρα, εγώ τον Δεκέμβρη του 24 νομίζω το έκανα. Σε Android κλασικά καθυστερημένα θα έρθει.. Υπάρχει καιρό μέσω καταστημάτων, πλέον φαίνεται επίσημα και στο site. Υ.Γ Επιτέλους έφταιξαν σωστά τη σελίδα του MagentaONE και δε θέλει scrolling μέχρι να φύγει η λευκή οθόνη λόγω εφέ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 Συνεχίζει ο διπλασιασμός ταχυτήτων μέχρι τον Ιανουάριο 2026, διάβασα.. Άρα θα πάρουν περισσότεροι ή απλά όσοι πήραν θα έχουν μέχρι Ιανουάριο; https://techmaniacs.gr/cosmote-dorean-o-diplasiasmos-tachytiton-mechri-kai-ton-ianoyario-toy-2026/ Επίσης για το FFTR που λέγαμε τις προάλλες με τον εξοπλισμό Huawei https://techmaniacs.gr/cosmote-fiber-to-the-room/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 22 minutes ago, elkons said: Συνεχίζει ο διπλασιασμός ταχυτήτων μέχρι τον Ιανουάριο 2026, διάβασα.. Άρα θα πάρουν περισσότεροι ή απλά όσοι πήραν θα έχουν μέχρι Ιανουάριο; https://techmaniacs.gr/cosmote-dorean-o-diplasiasmos-tachytiton-mechri-kai-ton-ianoyario-toy-2026/ Επίσης για το FFTR που λέγαμε τις προάλλες με τον εξοπλισμό Huawei https://techmaniacs.gr/cosmote-fiber-to-the-room/ Δεν γνωρίζω καμία αναφορά να έχουν προσθέσει όψιμα άλλους. Επομένως απ' ότι φαίνεται, απλά παρατείνεται σε όσους πήραν ήδη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Δεν γνωρίζω καμία αναφορά να έχουν προσθέσει όψιμα άλλους. Επομένως απ' ότι φαίνεται, απλά παρατείνεται σε όσους πήραν ήδη. Και απλά ίσως αυξήσουν τους "τυχερούς" συνδρομητές "αθόρυβα" στο μέλλον. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Η Cosmote βγάζει το φίδι από την τρύπα! Οπτική ίνα σε απομακρυσμένες περιοχές - Techmaniacs Ουσιαστικά παίρνει τις υπόλοιπες τέσσερις περιοχές του προγράμματος η Cosmote και πλέον μπορεί να πει κανείς ότι αναλαμβάνει όλη τη χώρα. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Μπορείτε με κάποιο τρόπο να δείτε τους λογαριασμούς σας ή κατέρευσε το σύστημα; 4 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Κατέρρευσε. Δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Μπήκε έρευνα 😋 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 On 5/10/2025 at 8:39 ΜΜ, johnny_htc said: Η Cosmote βγάζει το φίδι από την τρύπα! Οπτική ίνα σε απομακρυσμένες περιοχές - Techmaniacs Ουσιαστικά παίρνει τις υπόλοιπες τέσσερις περιοχές του προγράμματος η Cosmote και πλέον μπορεί να πει κανείς ότι αναλαμβάνει όλη τη χώρα. Καλά ας περάσει πρώτα από το κέντρο της Λάρισας και μετά πάει και σε απομακρυσμένες περιοχές!!! 2 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 21 minutes ago, Bayern7 said: Κατέρρευσε. Δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί. 36 minutes ago, skiabox said: Μπορείτε με κάποιο τρόπο να δείτε τους λογαριασμούς σας ή κατέρευσε το σύστημα; Στο app αναφέρεστε; Αν ναι, λειτουργεί σε εμένα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 (edited) 2 minutes ago, elkons said: Στο app αναφέρεστε; Αν ναι, λειτουργεί σε εμένα. app και web παίρνουν στοιχεία προφανώς από τον ίδιο server οπότε μιλάω και για τα δύο. Αν θέλεις πες μου σε τι αναφέρεσαι όμως. Εγώ θέλω αναλυτικά τα στοιχεία των κλήσεων και όχι πιο συνοπτικά report. Edited October 6, 2025 by skiabox 2 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 6 minutes ago, skiabox said: app και web παίρνουν στοιχεία προφανώς από τον ίδιο server οπότε μιλάω και για τα δύο. Αν θέλεις πες μου σε τι αναφέρεσαι όμως. Εγώ θέλω αναλυτικά τα στοιχεία των κλήσεων και όχι πιο συνοπτικά report. Εννοώ τι έχει καταρρεύσει, τι δεν σε αφήνει να δεις στον λογαριασμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 9 ώρες πριν, skiabox said: Καλά ας περάσει πρώτα από το κέντρο της Λάρισας και μετά πάει και σε απομακρυσμένες περιοχές!!! Το UFBB είναι ανεξάρτητη ΣΔΙΤ, και με χρηματοδότηση από την ΕΕ. Είναι διακριτό από τα εμπορικά σχέδια των παρόχων σε οικονομικά βιώσιμες περιοχές όπως κέντρα πόλεων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, skiabox said: Καλά ας περάσει πρώτα από το κέντρο της Λάρισας και μετά πάει και σε απομακρυσμένες περιοχές!!! Μα είναι ανεξάρτητο το Ufbb από το Ftth που είναι μέσα στις πόλεις.. Επίσης κέντρο Λάρισα βλέπω έχουν περάσει οπτικές και η United και ο ΟΤΕ, αλλά βλέπω έχουν κάποια κενά σε κάποια οικοδομικά τετράγωνα δεν έχουν περάσει ίνες, μήπως έχεις πέσει μέσα σ' αυτά; Ίσως είναι εργολαβία της United τα συγκεκριμένα και δεν έχει τελειώσει ακόμα, δεν έχω ιδέα. Edited October 7, 2025 by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 https://www.androidauthority.com/t-mobile-5g-refarm-3604285/ TL;DR A leaked internal document suggests T-Mobile will re-farm LTE spectrum bands for 5G use in the near future. LTE service will gradually degrade, with most of it shut down by 2028 and full deactivation expected by 2035. Starting January 2026, only 5G SA-compatible devices will be allowed for new activations without an exception. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts