guzel Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Λοιπόν μετα την ολοκλήρωση των ελέγχων που έκανε η Cosmote, μου απάντησαν ότι ο συνομιλητής τερματιζει την κλήση (πως να μην την τερματίσει αφού η κλήση είναι βουβή) και ρίχνει το μπαλάκι στο Viber. Έκανα φορητότητα στη Vodafone η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και έκτοτε δεν έχω το παραμικρό θέμα στις κλήσεις που κάνω προς αριθμούς Cosmote. Άντε γεια Cosmote! Άδικα ταλαιπωρήθηκα για 2 μήνες ψάχνοντας τι φταίει... Έκανα καταγγελία και στην ΕΕΤΤ και αναμένω γραπτή τους απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 (edited) καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια μιας και στο forum φαίνεστε πολύ γνώστες των πραγμάτων, εμένα 25 Μαρτίου λήγει η σύνδεση wind που έχω και έχω βρει φοιτητή που θέλω να κάνω το εξής: να φύγω από τη wind και να πάω φοιτητικό κοσμοτέ πήγα στη κοσμοτέ και μου λέει έχουμε έλλειψη τον sim καρτών η wind μου λέει δε γίνεται σε υπάρχον αριθμό να γίνει φοιτητικό κάρτα, μονο σε καινούργιο. τι μου προτείνεις εσύ να πράξω και που να στείλω email? τα email τον εταιριών είναι crm@wind.gr update:;δεν ειναι σωστο customercare@cosmote.gr Edited March 23, 2019 by themis1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια μιας και στο forum φαίνεστε πολύ γνώστες των πραγμάτων, εμένα 25 Μαρτίου λήγει η σύνδεση wind που έχω και έχω βρει φοιτητή που θέλω να κάνω το εξής: να φύγω από τη wind και να πάω φοιτητικό κοσμοτέ πήγα στη κοσμοτέ και μου λέει έχουμε έλλειψη τον sim καρτών η wind μου λέει δε γίνεται σε υπάρχον αριθμό να γίνει φοιτητικό κάρτα, μονο σε καινούργιο. τι μου προτείνεις εσύ να πράξω και που να στείλω email? τα email τον εταιριών είναι crm@wind.gr update:;δεν ειναι σωστο customercare@cosmote.gr Άλλαξε αριθμό και λύσε το εκεί το θέμα.Το παλιό κατήργησε τον ή μετατροπή σε καρτοκινητο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 δυστυχώς δε μπορώ γιατί το έχω δώσει σε παρα πολλά άτομα για τη δουλειά μου και υπηρεσίες ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλαξε αριθμό και λύσε το εκεί το θέμα.Το παλιό κατήργησε τον ή μετατροπή σε καρτοκινητο. δυστυχώς δε μπορώ γιατί το έχω δώσει σε παρα πολλά άτομα για τη δουλειά μου και υπηρεσίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 πήγα στη κοσμοτέ και μου λέει έχουμε έλλειψη τον sim καρτών Δυστυχώς δεν έχω άποψη επί του θέματος και δε μπορώ να σε βοηθήσω... Ωστόσο δε μπορώ να μη σχολιάσω το απίστευτο που αναφέρεις... Τι σημαίνει έχουμε έλλειψη των SIM καρτών;;; H COSMOTE διαφημίζεται (και είναι) το μεγαλύτερο δίκτυο της Ελλάδας... Αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Για καρτοκινητά το αναφέρουν συνήθως... για φορητότητα σε συμβόλαιο πάντα έχουν διαθέσιμες... η έλλειψη νομίζω πως είναι «τεχνητή». Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Για καρτοκινητά το αναφέρουν συνήθως... για φορητότητα σε συμβόλαιο πάντα έχουν διαθέσιμες... η έλλειψη νομίζω πως είναι «τεχνητή». Sent from my iPhone using Tapatalk Πιθαναλογώ και εγώ πως είναι "τεχνητή", αλλά είναι αν μην τι άλλο γελοίο για να μην πω τίποτα χειρότερα να ακούς τέτοια επιχειρήματα από το νο 1 δίκτυο κινητής της χώρας... Δηλαδή έλεος κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 αυτό με τις κάρτες έπρεπε να το είχαν κάνει καιρό πριν... γέμισε το δίκτυο και είναι όλα φίσκα. Πλέον η φωνή είναι τόσο συμπιεσμένη που δεν μπορείς να συνεννοηθείς στο τηλέφωνο. Τραγικό! ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προβλέπω σειρά προτεραιότητας σε λίγο .... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Υπερβολή της υπερβολής. Μια χαρά ακούγεται στις περισσότερες περιπτώσεις. Ακόμα και σε κλήση προς τις άλλες εταιρείες που παλαιότερα η ποιότητα πήγαινε περίπατο, πλέον είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Αυτό με την προτεραιότητα έχω βάσιμες υποψίες ότι συμβαίνει ήδη σε άλλο πάροχο όμως, καθώς καλείς και καμιά φορά ακούς κάποιους ηχητικούς τόνους πρωτού σε συνδέσει. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Πάντως "we assume" σημαίνει υποθέτουμε. Κοινώς σου λέει δεν έχουμε βρει κάτι, μας έχουν κάνει και άλλοι αναφορές ε και υποθέτουμε ότι η cosmote φταίει μιας και δε μας έχουν αναφέρει από άλλα δίκτυα πρόβλημα οπότε ας του πούμε ότι η cosmote μπλοκάρει τις υπηρεσίες μας. Αν τις μπλόκαρε όντως γιατί ανοίγει η γραμμή και μετά κλείνει από τον καλούμενο αφενός και αφετέρου αν τις μπλόκαρε γενικά δεν θα μπορούσε κανείς με cosmote να καλέσει εκτός αν έχει στοχοποιήσει εσένα η cosmote συγκεκριμένα για κάποιο λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Φαντάζομαι αστιεύεστε που θα έπρεπε να το έχουν κάνει από καιρό, γιατί κολλάει το δίκτυο από τους πολλούς συνδρομητές και θα πρέπει να περιμένουμε και σειρά προτεραιότητας σε λίγο... Συνέλθετε λίγο, στο 2019 ζούμε και μιλάμε για την COSMOTE... Αν το δίκτυο δεν αντέχει, ποσώς με ενδιαφέρει, ας κάνουν τα κουμάντα τους και ας φτιάξουν καλύτερο... Τι διαβάζουμε Θεέ μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Φαντάζομαι αστιεύεστε που θα έπρεπε να το έχουν κάνει από καιρό, γιατί κολλάει το δίκτυο από τους πολλούς συνδρομητές και θα πρέπει να περιμένουμε και σειρά προτεραιότητας σε λίγο... Συνέλθετε λίγο, στο 2019 ζούμε και μιλάμε για την COSMOTE... Αν το δίκτυο δεν αντέχει, ποσώς με ενδιαφέρει, ας κάνουν τα κουμάντα τους και ας φτιάξουν καλύτερο... Τι διαβάζουμε Θεέ μου... Να καλέσεις το 13888 να τους τα πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ναι αυτό με την κάρτα ισχύει. Ή σύζυγος είναι σε wind καρτοκινητο και πήγε πριν μια βδομάδα για φορητοτητα και τις είπαν στο ένα κατάστημα ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim και στο άλλο ότι δεν γίνεται φορητοτητα σε cosmoκαρτα μόνο σε συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Να καλέσεις το 13888 να τους τα πεις Δεν έχω να καλέσω κανέναν, ούτε είμαι συνδρομητής COSMOTE... Το θέμα είναι ότι το παρουσιάζεις σαν κάτι λογικό, που μάλιστα έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν... Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι λες βλακείες (για να το θέσω κομψά), ψάξε το λίγο καλύτερα... Σου υπενθυμίζω και πάλι ότι ζούμε στο 2019, σε χώρα του Δυτικού κόσμου και μιλάμε για τον Νο1 πάροχο της χώρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Δεν έχω να καλέσω κανέναν, ούτε είμαι συνδρομητής COSMOTE... Το θέμα είναι ότι το παρουσιάζεις σαν κάτι λογικό, που μάλιστα έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν... Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι λες βλακείες (για να το θέσω κομψά), ψάξε το λίγο καλύτερα... Σου υπενθυμίζω και πάλι ότι ζούμε στο 2019, σε χώρα του Δυτικού κόσμου και μιλάμε για τον Νο1 πάροχο της χώρας... Δεν είναι για όλους ο Νο 1 πάροχος της χώρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Πάντως "we assume" σημαίνει υποθέτουμε. Κοινώς σου λέει δεν έχουμε βρει κάτι, μας έχουν κάνει και άλλοι αναφορές ε και υποθέτουμε ότι η cosmote φταίει μιας και δε μας έχουν αναφέρει από άλλα δίκτυα πρόβλημα οπότε ας του πούμε ότι η cosmote μπλοκάρει τις υπηρεσίες μας. Αν τις μπλόκαρε όντως γιατί ανοίγει η γραμμή και μετά κλείνει από τον καλούμενο αφενός και αφετέρου αν τις μπλόκαρε γενικά δεν θα μπορούσε κανείς με cosmote να καλέσει εκτός αν έχει στοχοποιήσει εσένα η cosmote συγκεκριμένα για κάποιο λογο Να με στοχοποιήσε προσωπικά δύσκολο, να στοχοποιήσε χρήστες που έβαζαν πακέτα ομιλίας και τα έκοψαν όμως παίζει. Με Vodafone εξαφανίστηκε το πρόβλημα. Ακόμα περιμένω τη γραπτή απάντηση της Cosmote.... Το Viber ορθά υποθέτει μετά τις ενέργειες που έκανε ότι φταίει η Cosmote.. Το ίδιο υποθέτω και εγώ, μετά την μετάβαση μου σε Vodafone είναι πλέον δεδομένο. Edited March 26, 2019 by guzel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τους ζήτησες να σου στείλουν γραπτώς αυτό που σου απάντησαν προφορικά οι μηχανικοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Βρε καλός ήρθα και εγώ το είδα το θέμα και είπα να κάνω test (δεν κάνω χρήση viber out) και όντος με cosmote το κάνει (με wind όχι) απλα σε μένα δεν είναι μονημο από της 10 η 6 κλήσεις είναι.. Τωρα τι κουλό παίζει δεν έχω ιδέα. Btw κάθε μήνα ένα 20+ χαλάω για ανανέωση ούτε έχω κόψει κάποιο πακέτο που έβαζα κλπ έτσι στοχευμενω block δεν παίζει, τυχαίο ίσος αλλά ποιο πηθανον για κάποιο δυσλειτουργεια παίζει πάρα κάτι άλλο (χλομό ολόκληρη cosmote να κάνει αυτό αφού ο νόμος δεν την αφινει.. Ακόμη τουλάχιστον δεν αφινει) Edited March 26, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Τους ζήτησες να σου στείλουν γραπτώς αυτό που σου απάντησαν προφορικά οι μηχανικοί? Ναι έχω υποβάλει αίτημα για γραπτή απάντηση στο 13888 αλλά και στο customercare@ote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Τι ακριβως ειναι αυτο? ειναι κατι σαν το Imessage αλλα αποκλειστικα για android Και cosmote και λειτουργει με ιντερνετ? Δεν εχω καταλαβει ακριβως, και με σκαει ενα προμπτ στο κινητο να δεχτω καποιους ορους και ενω δε θελω επιμενει https://www.cosmotemessageplus.gr/ RCS (Rich Communication Services) η εξελιξη τοιυ SMS λεει εδω Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skrikman Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ειτε κανεις καρτοκινητο για εισερχομενες και παιρνεις ενα αγγλικο για εξερχομενες λογω roaming. Καρτοκινητο Whats Up ή Frog μπορειτε να πατε με τη χρηση που κανετε; Αλλιως συμβολαιο στη Wind,εχει κατι καρτοσυμβολαια με 15€ το ενα σε τηλεφωνικες προσφορες. Δυστυχως δεν ειναι ετσι απλα με τις συνδεσεις απο εξωτερικο Εγω που εψαχνα περσι απο γαλλια να κανω συνδεση, σαν ορος υπαρχει οτι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο περριισοτερες μερες το χρονο στην χωρα που το εβγαλες και να εχει καταναλωσει περισσοτερα λεπτα ομιλιας απο εκει. Τωρα απο την αλλη, αν αγοραζες δυο συνδεσεις και εδινες τη μια σε ενα φιλο σου και στο εξαμηνο (παρα κατι) πηγαινες στη χωρα αυτη και το αφηνες και επαιρνες το αλλο τοτε μονο θα μπορουσε να συμφερει Παράθεση Gadgetomania...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qrious Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα έχω σύντομα ενα ταξίδι στην Νεα Υορκη και καρτοκινητο cosmote και σκεφτόμουν να ενεργοποιήσω το συγκεκριμένο πακέτο για την ζωνη Β. Ξερει κάποιος αν τα 30 SMS που αναφέρει είναι συνολικά για εξερχόμενα και εισερχόμενα η τα εισερχόμενα δεν χρεώνονται ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Χρησιμοποιείς τα δωρεάν SMS του πακέτου σου για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς όλους τους προορισμούς. Tα δωρεάν SMS αφορούν αποστολή μηνυμάτων σε εθνικά δίκτυα. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TRAVELTALK703eeb56-3974-4e89-a086-b2ffa2e0c8d3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλησπέρα, θελω να αναφέρω και όποιος ξέρει ας απαντήσει σχετικά με ένα πρόβλημα φορητότητας που προέκυψε απο μεταφορά απο vodafone σε cosmote. Συγκεκριμένα ήμουν πελάτης συμβολαίου vodafone το οποίο έληξε, έτσι αποφάσισα να το κάνω καρτοκινητό. αρχικά πήγα στην wind όπου με έδιωξαν απευθείας λέγοντας οτι πλέων δεν κάνουν μεταφορές τα νούμερα και οτι αυτό ίσχυε παλιά. μετά πήγα στην κοσμότε και τους ζήτησα να το κάνουμε wats up. Εκεί μου είπαν οτι για να το κάνω αυτο θα πρέπει πρώτα να γίνω συνδρομητής συμβολαίου για 2 μήνες, και μετά τους 2 μήνες θα κάνουν τον αριθμό wats up.. με λίγα λόγια οι 2 μήνες οπού πλήρωνα κανονικά πέρασαν και πήγα ξανα στο κατάστημα για την αλλαγη. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο απο την κοσμοτε και μου είπαν οτι δεσμεύομαι απο το συμβόλαιο για 2 χρόνια και δεν γίνεται να το καταργήσω γιατι θα υπάρξει πρόστιμο, και να απευθυνθώ ξανά στο κατάστημα γιατι κάτι τέτοιο περι 2 μηνών δεν ισχύει... τι ισχύει τελικά με την φορητότητα? εγω ήξερα τόσα χρόνια οτι ο αριθμός σου ανήκει και μπορείς ελεύθερα να πάς σε όποια εταιρία θέλεις εφόσον δεν έχεις χρωστούμενα και το συμβόλαιο έχει λήξει. αν δεν λυθεί το θέμα το επόμενο βήμα θα είναι συνήγορος καταναλωτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 ΑΛΗΤΕΙΑ! Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ο αριθμός σου ανήκει και πας οπου θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts