logica1 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Μετα την τελευταια ενημερωση Οκτωβριου του My Cosmote app. δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη. Η εγκατασταση αποτυγχανει και βγαζει σφαλμα 505. εκανα clear data και clear cache στο play store...εκανα και restart και παλι τιποτα. Ξερει καποιος κατι σχετικο με το παραπανω? Εχει καποιος παρομοιο προβλημα? (LG G6. Android 8.0.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Μετα την τελευταια ενημερωση Οκτωβριου του My Cosmote app. δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη. Η εγκατασταση αποτυγχανει και βγαζει σφαλμα 505. εκανα clear data και clear cache στο play store...εκανα και restart και παλι τιποτα. Ξερει καποιος κατι σχετικο με το παραπανω? Εχει καποιος παρομοιο προβλημα? (LG G6. Android 8.0.0) Σε εμένα είναι μια χαρά. Η μόνη λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εφόσον δεν λειτούργησαν όσα προανέφερες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα δεν ενημερώνει ούτε εγκαθιστά τo app με σφάλμα 505. Θα πρέπει άμεσα η Cosmote να διορθώσει το λάθος. Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές ενημερώνονται κανονικά. (Huawei P10 oreo 8.0.0) Edited October 3, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Xiaomi Mi Mix 2, essential ph-1 και Huawei mediapad m5 δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή, Android 8,9 και 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 στο playstore υπαρχουν πολλα παραπονα και απο αλλους που εχουν προβλημα μετα το update του app. Αρα ειναι προβλημα του app και η Cosmote οφειλει να το διορθωσει ΑΜΕΣΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Στο Xiaomi μου διορθώθηκε πριν λίγο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Κατόπιν νεου update από τον developer διορθώθηκε αργά το μεσημέρι (Oreo 8.0.0 σε Huawei p10) Edited October 3, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Οντως και σε εμενα διορθώθηκε με το σημερινο update. Τελος καλο. Ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Λοιπόν μέσα στα 2 χρόνια δεν δοκίμασα να κάνω κάτι. Τώρα θέλω να διακόψω τη σύνδεση (αναφράφεται ως What's Up Student Mobile Internet 6GB) και το αρνητικό υπόλοιπο έχει φτάσει στα 200€... Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι τα χρήματα δε μπορώ να τα πάρω στο "χέρι" ούτε να τα χρησιμοποιήσω για κάποια αγορά από το κατάστημα. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορώ να τα κάνω είναι να τα μεταφέρω σε άλλο λογαριασμό με το ίδιο ΑΦΜ, τον οποίο όμως δεν έχω (και ούτε θέλω να αποκτήσω). Ισχύει κάτι νεότερο; Ή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα στείλω σε whatsup με Mobile Easy Transfer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelkiller Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Γενικα παντως η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει πολλα προβληματα-κολληματα κατα καιρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Λοιπόν μέσα στα 2 χρόνια δεν δοκίμασα να κάνω κάτι. Τώρα θέλω να διακόψω τη σύνδεση (αναφράφεται ως What's Up Student Mobile Internet 6GB) και το αρνητικό υπόλοιπο έχει φτάσει στα 200€... Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι τα χρήματα δε μπορώ να τα πάρω στο "χέρι" ούτε να τα χρησιμοποιήσω για κάποια αγορά από το κατάστημα. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορώ να τα κάνω είναι να τα μεταφέρω σε άλλο λογαριασμό με το ίδιο ΑΦΜ, τον οποίο όμως δεν έχω (και ούτε θέλω να αποκτήσω). Ισχύει κάτι νεότερο; Ή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα στείλω σε whatsup με Mobile Easy Transfer; Κανε ενα καρτοκινητο frog ή whats up και ξοδεψε τα σε δεδομενα σιγα σιγα. Ή φοιτητικο whats up. Παλι σε συμφερει να το κρατησεις ετσι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα. Μολις ειδα στο My Cosmote μια παλιά sim που πλεον δεν χρησιμοποιώ εχει μεσα 40 ευρω που λήγουν την αλλη Παρασκευή. Μπορώ αυτά να τα μεταφέρω στο κανονικό μου κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα. Μολις ειδα στο My Cosmote μια παλιά sim που πλεον δεν χρησιμοποιώ εχει μεσα 40 ευρω που λήγουν την αλλη Παρασκευή. Μπορώ αυτά να τα μεταφέρω στο κανονικό μου κινητό; Καλησπέρα, Εφόσον τηρούνται οι όροι που έχει θέσει η εταιρεία, ναι μπορείς. Περισσότερα εδώ: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλημέρα, 7/12 λήγουν 2 εταιρικά νούμερα COSMOTE με πακέτα πλέον μη εμπορικά (4ετιας+ με έξτρα απ την προηγούμενη μας συμφωνία δωρεάν Mb και sms).24 μήνες δέσμευση είχα και μου είπαν πριν 15 μέρες για 80€ επιδότηση ανα γραμμή..ποσό εξευτελιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι πριν 4 χρόνια πήρα 1000€ και 2 πριν 450€Ν(μαζί πι γραμμές) Να κάνω μια αίτηση παύσης για να μου ανεβεί η επιδότηση,η φορητότητα;θέλω να μείνω κοσμοτε αλλά το παν είναι τα νούμερα μη χαθούν.. επισης λόγο εταιρικού πως ακριβώς πάει με την αγορα συσκευής; Υπολογίζω το ποσό επιδότησης χωρίς ΦΠΑ που δίνουν και το ποσό της συσκευής χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaifunk Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μου δώσαν ένα κινητό από Γαλλία Orangetelecoms και δεν αναγνώριζε την κάρτα Vodafone. Το έδωσα για φτιάξιμο.. αλλά τώρα ενώ παίρνει τηλεφωνα δεν δέχεται βγάζει μήνυμα ο χρήστες έχει ενεργοποιήσει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Σαν ένα πρώτο βήμα πάτα ##002# και κλήση για να ακυρωθούν τυχόν προωθήσεις για τις οποίες έχει ρυθμιστεί το κινητό. μετά κοίτα στις ρυθμίσεις αν υπάρχει φραγή ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeReaper Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Χαιρεται. Μπορω να ρωτησω αν γινεται με την συγκεκριμενη προσφορα να καλεσω στο εξωτερικο? Η κοπελα μου μενει Ουαλια. Προσπαθησα να καλεσω αλλα μου ειπε οτι δεν εχω χρονο ομιλιας. Ενω εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Χαιρεται. Μπορω να ρωτησω αν γινεται με την συγκεκριμενη προσφορα να καλεσω στο εξωτερικο? Η κοπελα μου μενει Ουαλια. Προσπαθησα να καλεσω αλλα μου ειπε οτι δεν εχω χρονο ομιλιας. Ενω εχω. Δεν βλέπω κάπου "συγκεκριμένη " προσφορά . Τι εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeReaper Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Νομιζω πως ο τιτλος αρκει. Ειμαι και γω συνδρομητης του πακετου αυτου. Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να καλεσω Ουαλια. Απλα ζηταω τα φωτα καποιου πως ισως να ξερει να μου απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Νομιζω πως ο τιτλος αρκει. Ειμαι και γω συνδρομητης του πακετου αυτου. Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να καλεσω Ουαλια. Απλα ζηταω τα φωτα καποιου πως ισως να ξερει να μου απαντησει.Το πακέτο αυτό αφορά μόνο για εθνικές κλήσεις Όχι για εξωτερικό. Εκτός αν είσαι εσύ ο ίδιος σε περιαγωγή που μπορείς να καλέσεις σε όλη την Ευρώπη με τα λεπτά προς όλους. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω όμως αν ισχύουν στην περιαγωγή γιατί είναι προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeReaper Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Το πακέτο αυτό αφορά μόνο για εθνικές κλήσεις Όχι για εξωτερικό. Εκτός αν είσαι εσύ ο ίδιος σε περιαγωγή που μπορείς να καλέσεις σε όλη την Ευρώπη με τα λεπτά προς όλους. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω όμως αν ισχύουν στην περιαγωγή γιατί είναι προσφορά. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. Θα το ψαξω γιατι μονο με mb δε γινεται να μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Νομιζω πως ο τιτλος αρκει. Ειμαι και γω συνδρομητης του πακετου αυτου. Παρολα αυτα ομως δεν μπορω να καλεσω Ουαλια. Απλα ζηταω τα φωτα καποιου πως ισως να ξερει να μου απαντησει. Πάντως εγώ κάλεσα ένα νούμερο αλλά ο άλλος ήταν Ολλανδία, μια χαρά μιλήσαμε, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πάντως εγώ κάλεσα ένα νούμερο αλλά ο άλλος ήταν Ολλανδία, μια χαρά μιλήσαμε, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Άλλο είναι να καλείς ελληνικό νούμερο(ακόμα και αν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό), και άλλο ξένο. Στην πρώτη περίπτωση είναι εθνική κλήση, στην δεύτερη διεθνής όπου αν δεν έχεις πακέτο για τη συγκεκριμένη χώρα, χρεώνεται αρκετά. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) το whats Up έχει πακέτο 90 λεπτών για Μεγάλη Βρετανία ( και Ουαλία ) το οποίο στοιχίζει 7 ευρώ . Μπορείς να το αγοράσεις προκειμένου να μιλάς. Εναλακτικά μπορει να χρησιμοποιηθεί Viber out ή Skype credit και πολλά άλλα . Αν βρίσκεσαι σε περιαγωγή στην Ε.Ε. μπορεις να καλέσεις όλη την Ε.Ε. με το εθνικό σου πακέτο ( όχι λεπτά προς whatsUp ) είναι άλλο όμως το θέμα αν το προνομιακό πακέτο παίζει ή όχι στην Ε.Ε. Edited December 28, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 πρέπει βέβαια να μας διευκρινίσει ο φίλος εάν αναφέρεται σε ελληνικό νούμερο το οποίο βρίσκεται στην Ουαλία ή αναφέρεται σε βρετανικό νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts