dalir Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 δηλαδη απλα: 2 ευρω+φπα οι πρωτες 4 ημερες. 0.5+φπα καθε μια απο εκει και περα απο την ωρα ενεργοποιησης /πληρωμης καθε μερα ο δωρεαν χρονος ισχυει 24 ωρες. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Nosferatu αυτο ειναι μια υπηρεσια,δεν εχει σχεση με το τιμολογιο,δυστυχως εγινε αυτο που εγινε και τωρα πονταρει μονο στο δικτυο,που εχει το καλυτερο οποτε οι περισσοτεροι για φτηνα μηνυματα θα παιρνουν παλι what's up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το γ μου φαινεται η πιο σωστη και πρακτική λύση! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Έχει άνεβασμένο μηνιαίο κόστος αλλά σου δίνει 30ώρες=1800λεπτά (σε αντίθεση με τα 500 του ανταγωνισμού) για κάθε what's up. Και το δίκτυο της κοσμοτέ έχει πολύ καλές συστάσεις! Προσωπικά το βρίσκω μια πολύ καλή λύση αν μιλάς πολύ με 1 ή περισσότερους αριθμούς. Για όσους έκοψαν το νονστοπ της άΤΙΜης εταιρείας είναι, όσον αφορά την ομιλία, μια άψογη εναλλακτική λύση. Χωρίς να λάβουμε υπόψη και τα πακέτα μηνυμάτων! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το γ μου φαινεται η πιο σωστη και πρακτική λύση! :D :D :D Ναι αν και νομίζω και εκεί πάλι σου λένε κάνε αυτό και εκείνο και στείλε το τάδε μήνυμα. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Από κοτέ, σε κοτέ ή βόντα έχει συμβεί? Γιατί εμένα μου κάνει λίγο ΤΙΜ το όλο πρόβλημα? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.. Πάντως είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρχεται ο κόσμος πιο κοντά και να κάνεις νέες γνωριμίες, με χρέωση απλής κλήσης σε κινητό. Ξέρεις πόσα θα πλήρωνες άμα καλούσες έναν αριθμό partyline;;; Χωρίς πλάκα τώρα, αφού έγινε μεταξύ συνδρομητών διαφορετικών δικτύων, το μόνο που θα κερδίσεις αν συνεχίσεις να το ψάχνεις είναι να τα ρίχνει ο ένας στον άλλο... Αν πέσεις πάλι πάνω σε κοπέλα, προσπάθησε να τη γνωρίσεις! Ίσως τελικά να σου βγει σε καλό... Μόνο ζήτα γρήγορα το κινητό της γιατί μπορεί να αποκατασταθεί η ανωμαλία και να τη χάσεις !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 (edited) Meno ekplhktos apo ta grafomena sas. Pote den moy exei symvei kati paromoio.Epishs oyte apo filoys kai gnostoys exo akoysei kapoio antistoixo peristatiko,se opoia etaireia kinhths kai an anhkoyn. Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Πάντως αν υποθέταμε ότι φταίει μία από τις 2 εταιρείες για το πρόβλημα, ανάμεσα σε κοσμοτέ και ΤΙΜ, θα το έριχνα στην ΤΙΜ... Έχει άλλωστε το κακό όνομα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Katevaino ellada apo to italy kai mou xreiazete kanoniko internet meso tou kinhtou, oxi i-mode. Prepei na elegxo 1 sygekrimeno site. Den mou xreiazontai polla mb, to poly 20. Yparxei kapoios tropos, kapoio paketo ths cosmote pou na dinei ta mb ayta?? Exo symvolaio btw :) Apla na sas ekshgiso oti edo sthn italia oi etairies prosferoun paketa mb..den sas leo times kai megethos apla sas leo thn idea. Kai telos exo nokia 6630, ara mou kanei kai umts paketa mia kai meno irakleio.. Thanx paides :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Εδώ κάπου στη μέση της σελίδας!! Υπηρεσίες Πρόσβασης Internet μέσω GPRS Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 nai to vrhka...ayto pou eida kai den mou aresei einai oti milaei gia mhniaio pagio eno emena tha me endiaefere mono pagio gia 1 mhna. Epishs an katalava kala exei kai gia kartokinhta, sosta?? voithiste me paides giati mou einai apolyta epeigon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Καλησπέρα σας....θα σε λυπήσω αλλά δεν παρέχεται η υπηρεσία Internet για την Cosmokarta....όσο αφορά το πάγιο, μπορείς να το ενεργοποίησεις με γραπτό αίτημα μόνο για ένα μήνα, εκτός εάν επιλέξεις το Internet Easy, που έχει καθαρά την χρέωση ανάλογα με τα Kb που "κατεβάζεις".... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Καλησπέρα σας....θα σε λυπήσω αλλά δεν παρέχεται η υπηρεσία Internet για την Cosmokarta....όσο αφορά το πάγιο, μπορείς να το ενεργοποίησεις με γραπτό αίτημα μόνο για ένα μήνα, εκτός εάν επιλέξεις το Internet Easy, που έχει καθαρά την χρέωση ανάλογα με τα Kb που "κατεβάζεις".... hmm dhladh ennoeis oti me karta symvolaio an to thelo mono gia 1 mhna prepei na to dhloso graptos??ginete dld mono gia 1 mhna?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Pourikkou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 kala einai etsi . . ma8eneis neo kosmo kaneis gnwrmies . .. Παράθεση :w00t: Mercedes - Benz BRABUS ~ Peugeot Speedfight 2 WRC :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 καλημέρα σας. ξερει κάποιος αν η απλή κοσμοκάρτα μπορει να γίνει whats up για να μην παίρνω νέο πακέτο? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 καλημέρα σας. ξερει κάποιος αν η απλή κοσμοκάρτα μπορει να γίνει whats up για να μην παίρνω νέο πακέτο? ευχαριστώ Καλείς 1314 και μετά πατάς την επιλογή 4!! Σου λέει οδηγίες!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ευχαριστώ παρα πολύ! με γλιτώσατε απο το ναπάρω νέα κάρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Θες να παιρνεις τα e-mail σου μεσω pop3 ή να ειναι web based απο browser; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314, πιο άπλα! Κόστος: 7€ με ΦΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Το πρόβλημα τις ειναι στην τιμολογιακη πολιτικη σε συνδυασμο με τις υπηρεσιες, πιστευω οτι δεν μπορει να φτάσει τιν ανελέητη κουρσα σε διαφημιστικες καμπανιες προσφορων και υπηρεσιων τις Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspenn Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μάνο η αλλα παιδιά αν ξέρετε τιποτα σχετικο, Το άρθρο στο http://www.myphone.gr/library/article-34.html ηταν πολυ ενημερωτικο αλλά δυστυχώς δεν καταφερα να συνδέσω το laptop mou me to Nokia 6680 μου στο δικτυο. Δοκιμασα και τις εντολες με το gcdcont αλλα πάλι μου βγαινει το Error 734. Ενημερωτικα: Με το Nokia 6680 συνδεομαι κανονικα στο web αλλα εχω προβλημα συνδεσης με τον pop3 server του gmail. Επισης για αγνωστο λόγο, όταν προσπαθώ να συνδεθώ για το mail μου, εμφανίζεται μόνο το cosmote-gprs san server. Θα σας ημουν υποχρεος εάν είχατε κάποια συμβουλη, η τεχνικη βοηθεια της cosmote δεν μπορεσε να βοηθησει. Με διαβεβαίωσαν όμως ότι έιμαι γραμμένος στο 3G Internet το οποιο μου ηπαν οτι ειναι το αντιστοιχο του "easy up" για 3G θα σας ημουν υπόχρεος για καθε βοηθεια, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Γεια σε όλους. Θα ήθελα αυτοί που ασχολείστε περισσότερο με αυτά να με βοηθήσετε.Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τέτοιου είδους τόπικ.Αν υπάρχει μπορείτε να το κλειδώσετε και σόρρυ προκαταβολικά. Πάμε στο ζουμί τώρα: Έχω το βασικό συμβόλαιο Cosmote.Ο μηνιαίος λογαριασμός μου κυμαίνεται συνήθως από 25 έως 28€.Από τα οποία σχεδόν τα μισά (12,5€ περίπου) είναι το πάγιο, το τέλος και το ΦΠΑ.Σκεφτόμουν λοιπόν ότι δε με συμφέρει αυτό το πακέτο που πληρώνω και ότι πρέπει να το αλλάξω. Εσείς ποιό θα επιλέγατε στη θέση μου;Μιλάμε για Cosmote πάντα. Έψαξα λίγο και έλεγα να το γυρίσω σε Cosmoκάρτα ή έστω στο Cosmote 60.Το μηνιαίο πάγιο των 14,5€ στο Cosmote 60 είναι το ΜΟΝΟ κόστος που πληρώνεις μέχρι τα πρώτα 60 λεπτά ομιλίας (που μου είναι αρκετά και περισσεύουν κι όλας) ή όχι; Υπ' όψιν ότι κυρίως κάνω μικρής διάρκειας κλήσεις σε κινητά (Tim/Vodafone και Cosmote κυρίως - γύρω στα 10-11€ του λογαριασμού).Άντε να κάνω κανένα 5λεπτο τηλέφωνο μια φορά στους 2 μήνες που λέει.Και μηνύματα δεν πολυστέλνω.Χρησιμοποιώ τα δωρεάν που προσφέρει ο ΟΤΕ στους συνδρονμητές του μέσω νετ κυρίως. Και κάτι τελευταίο.Τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό μπορώ να τον κρατήσω ότι και να κάνω απ' όσο έψαξα στο φόρουμ εδώ έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 αν δεν μιλάς πάνω από 60 λεπτά το μήνα τότε το Cosmote 60 σε συμφέρει! τον αριθμό σου μπορείς να τον κρατήσεις όπως είναι, απλά πάς σε ένα κατάστημα Cosmote και τους λες ότι θέλεις να αλλαξεις οικονομικό πακέτο και θα γίνει! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 βρηκες λυση?και εμενα στα καλα καθουμενα σταματησε να μου ερχονται ειδοποιησεις αλλα απ'οτι μου ειπε η κοπελα στο 1212(οπου περιμενα τουλαχιστον 6 λεπτα) φταιει το οτι πριν λιγο καιρο ειχα απενεργοποιησει τον τηλεφωνητη.σε 5 λεπτα μου ειχε ενεργοποιηθει Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts