VIPdriver Δημ. December 14, 2024 Δημ. December 14, 2024 7 ώρες πριν, elkons said: Άσχετο έχουν γίνει δοκιμασίες για sms μέσω δορυφόρου βλέπω μέσω Cosmote στην χώρα μας. https://www.ieidiseis.gr/texnologia/272420/i-proti-apostoli-sms-meso-doryforou-stin-evropi-einai-gegonos-kai-egine-stin-ellada 6 1 Παράθεση
ANAGNPANA Δημ. December 16, 2024 Δημ. December 16, 2024 Δώρα Δώρα Δώρα Ένα μήνα δώρο COSMOTE TV ένα μήνα. Δώρο ΕΟΝ μια χαρά μας βλέπω φέτος 5 5 Παράθεση
elkons Δημ. December 16, 2024 Δημ. December 16, 2024 Εντομεταξυ αν έχετε δει η Cosmote έχει βάλει μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και φέτος η οποία είναι ακριβώς η ίδια της DT, εγώ πιστεύω θα πάμε σε Rebranding πάντως. https://youtu.be/YS4mUhMqgGE?si=IMbyX1P78fuC6gVP https://youtu.be/6-lrOQSXHII?si=7M8QjMjQ8pnKgciQ πάντως φαίνεται να αρέσει στον κόσμο 5 Παράθεση Hlias.
fotisbasm_ Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 9 ώρες πριν, elkons said: Εντομεταξυ αν έχετε δει η Cosmote έχει βάλει μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και φέτος η οποία είναι ακριβώς η ίδια της DT, εγώ πιστεύω θα πάμε σε Rebranding πάντως. https://youtu.be/YS4mUhMqgGE?si=IMbyX1P78fuC6gVP https://youtu.be/6-lrOQSXHII?si=7M8QjMjQ8pnKgciQ πάντως φαίνεται να αρέσει στον κόσμο Είναι όντως δυνατή διαφήμιση 6 Παράθεση
ael1964 Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. 3 Παράθεση Hello moto....!
minast Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 55 minutes ago, ael1964 said: Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. Ναι, έχουν αναφέρει και άλλοι σποραδικά προβλήματα σε δίκτυο κινητής, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες. 5 1 Παράθεση
hercoulis Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 On 16/12/2024 at 1:24 ΜΜ, ANAGNPANA said: Δώρα Δώρα Δώρα Ένα μήνα δώρο COSMOTE TV ένα μήνα. Δώρο ΕΟΝ μια χαρά μας βλέπω φέτος Τυχερός... την τηλεόραση δε τη δίνει σε όλους. 4 Παράθεση
elkons Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 Γιατί; εγώ τη πήρα σε όλα τα κινητά. Απλώς μέσω Wh δε τα κατάφερα είναι πολύ περίπλοκο τα έκανα μπάχαλο, με Cosmote app κατευθείαν το ενεργοποίησα (και το έβαλα στη τηλεόραση στο χωριό όταν πάω στις γιορτές) 5 1 Παράθεση Hlias.
hercoulis Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 13 ώρες πριν, ael1964 said: Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. Ηταν περίεργο φαινόμενο. Σήμα χωρίς ίντερνετ με το διακόπτη ανοιχτό. Όταν ανοιγόκλεινες το διακόπτη άναβαν για ένα sec ta data και ξανά έκλειναν. 2 ώρες πριν, elkons said: Γιατί; εγώ τη πήρα σε όλα τα κινητά. Απλώς μέσω Wh δε τα κατάφερα είναι πολύ περίπλοκο τα έκανα μπάχαλο, με Cosmote app κατευθείαν το ενεργοποίησα (και το έβαλα στη τηλεόραση στο χωριό όταν πάω στις γιορτές) Δε το δίνει καθολικά. 6 Παράθεση
elkons Δημ. December 17, 2024 Δημ. December 17, 2024 Τι εννοείς; ένα μήνα είναι λειτουργεί κιόλας 3 Παράθεση Hlias.
marios239 Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 (edited) Με αφορμή το παρακάτω changelog της εφαρμογής my vodafone, είπα να κάνω ένα συγκριτικό προσβασιμότητας για τα apps των παρόχων: Φαντάζομαι ότι δε θα ενδιαφέρει και πολλούς αλλά πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχει. Οι δοκιμές έγιναν σε συσκευή poco f4 με hyperos 1/android 14 και την τελευταία έκδοση του talkback. Στα iphone (που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων με αναπηρία όρασης) τα πράγματα φαντάζομαι ότι είναι αρκετά διαφορετικά. Cosmote: Σε γενικές γραμμές το cosmote app είναι λειτουργικό. Μπορείς σχετικά εύκολα να μάθεις τα λεπτά/sms/mb που απομένουν και να ανανεώσεις το υπόλοιπο σου ή να πληρώσεις λογαριασμό. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στις εικόνες, γιατί δεν έχουν βάλει κατάλληλες ετικέτες. Οι τυφλοί κυρα cosmote δε δικαιούνται προσφορές; Δεν έχω whats up ή frog για να δοκιμάσω τις αντίστοιχες εφαρμογές. https://youtube.com/shorts/Owxi-QTNNv8 Edited December 18, 2024 by marios239 7 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student
elkons Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Το Cosmote app στα Android κολλάει σαν τρελό 7 Παράθεση Hlias.
marios239 Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Προσθέτω και τη δοκιμή για το frog app. Ευχαριστώ τον @elkons που με ενημέρωσε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και χωρίς αριθμό. Το μόνο παράπονο που έχω, όπως και στο cu, είναι ότι δεν υπάρχει περιγραφή για τα banners. Κατά τ' άλλα φαίνεται να λειτουργεί καλά. https://youtube.com/shorts/I06voAZGznk 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student
p_k Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 1 hour ago, elkons said: Το Cosmote app στα Android κολλάει σαν τρελό Εγγύηση 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης
elkons Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 8 minutes ago, p_k said: Εγγύηση Για τα πανηγύρια 🥳😂 Μόνο για το δίκτυο τους δικαιολογώ αν δεν είχαν ούτε καλό δίκτυο και ούτε το app τι να πεις.. Καλά εδώ κολλάει η ιστοσελίδα τους. Τουλάχιστον αν γίνει Rebranding σε Telekom θα έχει καλύτερο App😂 7 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Σε εμένα μιά χαρά δουλεύει το cosmote app. 6 1 Παράθεση
elkons Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Αν έχεις iPhone μια χαρά λειτουργεί εγώ αν βγω και ξανα μπω θα ξεκινήσει να κολλάει 4 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 1 minute ago, elkons said: Αν έχεις iPhone μια χαρά λειτουργεί εγώ αν βγω και ξανα μπω θα ξεκινήσει να κολλάει Ντεν έχω iPhone καρντιά μου. 5 1 Παράθεση
elkons Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Just now, VIPdriver said: Ντεν έχω iPhone καρντιά μου. Καταραμένη φτώχεια 😂 Ούτε γω,είχα όμως 6 Παράθεση Hlias.
Bas Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Για τα πανηγύρια 🥳😂 Μόνο για το δίκτυο τους δικαιολογώ αν δεν είχαν ούτε καλό δίκτυο και ούτε το app τι να πεις.. Καλά εδώ κολλάει η ιστοσελίδα τους. Τουλάχιστον αν γίνει Rebranding σε Telekom θα έχει καλύτερο App😂 Telekosmote 3 3 Παράθεση
paanos Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 Από το μεσημέρι δεν έχω τηλέφωνο σταθερό και Cosmote tv. Έχουν εξαφανιστεί οι συνδέσεις αυτές από την εφαρμογή και το IVR του 13788 δεν το αναγνωρίζει. Με chat και σε κατάστημα που το είδα μου ανέφεραν ότι επηρεάζει αρκετές γραμμές αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι… ούτε βλάβη καν για το σταθερό μπορώ να δηλώσω! Ερασιτεχνισμοί.. 4 4 Παράθεση
hercoulis Δημ. December 18, 2024 Δημ. December 18, 2024 (edited) On 17/12/2024 at 10:55 ΜΜ, elkons said: Τι εννοείς; ένα μήνα είναι λειτουργεί κιόλας Διάβασα και σε άλλα σαιτ ότι δεν την πήρανε. 51 minutes ago, paanos said: Από το μεσημέρι δεν έχω τηλέφωνο σταθερό και Cosmote tv. Έχουν εξαφανιστεί οι συνδέσεις αυτές από την εφαρμογή και το IVR του 13788 δεν το αναγνωρίζει. Με chat και σε κατάστημα που το είδα μου ανέφεραν ότι επηρεάζει αρκετές γραμμές αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι… ούτε βλάβη καν για το σταθερό μπορώ να δηλώσω! Ερασιτεχνισμοί.. Τώρα τα σταθερά, μάλιστα. Όταν λες cosmote tv πίατο ή ίντερνετ, γιατί προχθες παρουσίασε ένα θέμα για κανενα 2ωρο το ίντερνετ στα κινητά. Edited December 18, 2024 by hercoulis 6 Παράθεση
paanos Δημ. December 19, 2024 Δημ. December 19, 2024 Ίντερνετ. Βγάζει δεν υπάρχει συνδρομή 3 3 Παράθεση
MIKU Δημ. December 19, 2024 Δημ. December 19, 2024 Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
johnny_htc Δημ. December 19, 2024 Δημ. December 19, 2024 6 minutes ago, MIKU said: Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. Εμπειρία μέχρι τώρα; 3 Παράθεση
Recommended Posts