Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έκανα μια σύνδεση Cosmote 120 στις 26 Απριλίου πόσο free έχω στην πραγματικότητα;;;Δεν έχω 2 ώρες όσο λέει το συμβόλαιο!!!;;;

Στην ΤΙΜ γίνεται το εξής:σου λέει ο υπάλληλος στο κατάστημα ΤΙΜ την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.Από εκεί και πέρα σου λέει ότι μέχρι να ανανεωθεί ο δωρεάν χρόνος τα λεπτά πάνε κατ'αναλογία με την απλή μέθοδο: στις 30 αντιστοιχούν πχ 70 λεπτά στις 15 πόσα; Ενώ η δίκαιη vodafone δε το κάνει :lol: fmit;έ πες μας πως δουλεύεις σε κατάστημα vodafone να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται...!εμένα γιατί μου γινόταν τα παραπάνω κανονικά;

όσον αφορά τα προνομιακά προγράμματα εφόσον υπογράφετε ένα συμβόλαιο ρίξτε το μια ματια ρε παιδιά :wacko:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μην ανοίγω νέο θέμα ο Λογαριασμός σε πόσες μέρες από το κλείσιμο έρχεται σπίτι;.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παντως περιμεναμε πως και πως το i-mode 3G αλλα οπως λεει και ο φιλος παραπανω πολυ σωστα,το λανσαρισμα δεν εγινε δυναμικα με τουλαχιστον 3-4 συσκευες οπως ειχε κανει τον Νοεμβριο η vodafone με το 3G και η cosmote περυσι τον Ιουνιο με το απλο(2.5G-GPRS) i-mode.Κριμα,μεγαλο κριμα,περιμενα,οχι μονο εγω αλλα πολυς κοσμος,περισσοτερες και καλυτερες συσκευες... Στο τευχος Μαρτιου του '05 του ''ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ'' ειχε αναφερει καποιος υπευθυνος απο τη Sony Ericsson,νομιζω ο διευθυντης,οτι η πρωτη i-mode3G συσκευη για την cosmote θα ειναι sony ericsson,αλλα δεν ειδαμε κατι τετοιο δυστυχως..Εγω προσωπικα θα περιμενω την απαντηση της sony εricsson στο i-mode3G ή και των αλλων εταιριων γιατι ειμαι και λιγο...απαιτητικος στις συσκευες και δεν θα αγορασω το Ν600i,γιατι ειναι αρκετα μετριο...Το mitsubishi το M430i,ηταν και ειναι,δεκαδες φορες καλυτερο(οχι 3G ομως),απο το ΝΕC N600i και ελπιζω να συμφωνειτε...Ας περιμενουμε λοιπον καλυτερες και περισσοτερες συσκευες...

--------------------

COSMOTE ανακοινώνει ότι από 5-8-2005 τίθενται σε ισχύ νέες ζώνες και χρεώσεις για τις κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς, για όλα τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου και καρτοκινητής. Οι νέες, απλουστευμένες, ζώνες και χρεώσεις παρουσιάζονται αναλυτικά στον ακόλουθο πίνακα.

Ζώνη

Χρέωση ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Χρέωση COSMOKAPTA

Χρέωση

WHAT’S UP

Ζώνη 1: COSMOTE Group

0,0075 €/δευτ.

0,0075 €/δευτ.

0,0108 €/δευτ.

Ζώνη 2:

A . Βαλκάνια και Ανατολικές Χώρες

0,0084 €/δευτ.

0,0108 €/δευτ.

0,012 €/δευτ.

B .Ευρώπη και Μεσόγειος

0,012 €/δευτ.

Γ. Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότιος Αφρική

Ζώνη 3: Αμερική (λοιπές χώρες)

0,0094 €/δευτ.

0,0125 €/δευτ.

0,0125 €/δευτ.

Ζώνη 4: Ασία (λοιπές χώρες)

0,015 €/δευτ.

0,0184 €/δευτ.

0,0184 €/δευτ.

Ζώνη 5: Αφρική (λοιπές χώρες)

0,023 €/δευτ.

0,025 €/δευτ.

0,025 €/δευτ.

Ζώνη 6: Ειρηνικός

0,035 €/δευτ.

0,035 €/δευτ.

0,035 €/δευτ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ - ΧΩΡΕΣ

Ζώνη 1: COSMOTE GROUP AMC (Αλβανία), GloBul (Βουλγαρία ), CosmoFon (Π.Γ.Δ.Μ.), CosmoRom (Ρουμανία )

Ζώνη 2Α: ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Καζακστάν, Κροατία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία & Μαυροβούνιο, Σλοβενία.

Ζώνη 2Β: ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

Αίγυπτος, Αλγερία, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γροιλανδία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λίβανος, Λιβύη, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρόκο, Μονακό, Νήσοι Φαρόε, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παλαιστίνη, Πολωνία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σουηδία, Συρία, Τουρκία, Τσεχία, Τυνησία, Φινλανδία.

Ζώνη 2Γ: Η.Π.Α., ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Ν. ΑΦΡΙΚΗ Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α.), Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Νότιος Αφρική.

Ζώνη 3: ΑΜΕΡΙΚΗ (ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ) Άγιος Πέτρος και Νήσοι Μικελόν, Αγ. Χριστόφορος (Κιτς) και Νήσοι Νέβις, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος, Αϊτή, Ανγκουίλα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αργεντινή, Αρούμπα, Βενεζουέλα, Βερμούδες, Βολιβία, Βραζιλία, Γαλλική Γουιάνα, Γουαδελούπη, Γουατεμάλα, Γουιάνα, Γρενάδα, Δομίνικα, Δομινικανή Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Νήσοι Κάιμαν, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Μαρτινίκα, Μεξικό, Μοντσεράτ, Μπαρμπέιδος, Μπαχάμες, Μπελίζ, Νικαράγουα, Ολλανδικές Αντίλλες, Ονδούρα, Ουρουγουάη, Παναμάς, Παραγουάη, Παρθένοι Νήσοι (Ηνωμένο Βασίλειο), Παρθένοι Νήσοι (Η.Π.Α.), Περού, Πόρτο Ρίκο, Σουρινάμ, Νήσοι Τερκς και Κάικος, Τζαμάικα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Νήσοι Φόλκλαντ (Ηνωμένο Βασίλειο), Χιλή, Νήσοι Χριστουγέννων.

Ζώνη 4: ΑΣΙΑ (ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ) Ανατολικό Τιμόρ, Βιετνάμ, Βόρειος Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.), Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ιράν, Καμπότζη, Κατάρ, Κίνα, Κιρτζιστάν, Κουβέιτ, Λάος, Μακάο, Μαλαισία, Νήσοι Μαλδίβες, Μογγολία, Μπανγκλαντές, Μπαχρέιν, Μπουτάν, Μυανμάρ (Βιρμανία), Νεπάλ, Ντιέγκο Γκαρσία, Νότιος Κορέα, Ομάν, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τουρκμενιστάν, Υεμένη, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ.

Ζώνη 5: ΑΦΡΙΚΗ (ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ) Αγία Ελένη, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αγκόλα, Νήσος Ασενσιόν, Γκάμπια, Γκαμπόν, Γκάνα, Γουινέα Μπισάου, Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής, Ερυθρέα, Ζαΐρ, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Καμερούν, Κένυα, Κομόρος, Κονγκό, Λεσότο, Λιβερία, Μαγιότ, Μαδαγασκάρη, Μαλάουι, Μαλί, Νήσος Μαυρίκιος, Μαυριτανία, Μοζαμβίκη, Μπενίν, Μποτσουάνα, Μπουρκίνα Φάσο, Μπουρούντι, Ναμίμπια, Νίγηρας, Νιγηρία, Ουγκάντα, Πράσινο Ακρωτήριο, Ρεγιούνιον, Νήσος Ροντρίγκεζ, Ρουάντα, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Σενεγάλη, Νήσοι Σεϊχέλες, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Σουαζιλάνδη, Σουδάν, Τανζανία, Τζιμπουτί, Τόγκο, Τσαντ.

Ζώνη 6: ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ Αμερικανική Σαμόα, Νήσοι Βανουάτου, Βόρειοι Νήσοι Μαριάνα, Γαλλική Πολυνησία, Γκουάμ, Νήσοι Γουόλις και Φουτούνα, Κιριμπάτι, Νήσοι Κουκ, Νήσοι Μάρσαλ, Μικρονησία, Ναούρου, Νέα Καληδονία, Νήσοι Νιούε, Νήσος Νόρφολκ, Παλάου, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Σαμόα, Νήσος Σολωμόντος, Τοκελάου Νήσοι Τόνγκα , Νήσοι Τουβάλου, Νήσοι Φίτζι.

περισότερα δείτε http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/promotionanakoinvsh8.8.xml&_nfpb=true

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Αγόρασα και εγώ πακετάκι απο την κοσμοτέ. Για 2 μήνες απο τώρα, σχεδόν δωρεάν. Και μια και αναφέρατε την ΤΙΜ, μου έστειλε sms σήμερα λέγωντάς μου για free τηλεφωνήματα προς ΤΙΜ χρήστες, το Σ/Κ. Ανοιξά και θέμα μόλις τώρα εδώ. :)

Aγόρασα και αλλο ενα πακέτο χθές, για να το ενεργοποιήσω στις 31 Ιουλίου. :)

Καλησπέρα σας, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις, απλά χρειάζεσαι να έχεις την usim card, και τη συμβατή συσκευή, δηλαδή την Nec N600i, και φυσικά 3G κάλυψη στο σημείο που βρίσκεσαι!

Η δωρεαν χρηση imode εως 15/09/2005 ισχυει ανεξαρτητα αν εισαι σε 3g η 2g καλυψη ΑΡΚΕΙ να εχεις την καρτα USIM και συσκευη 3G-imode που την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ειναι η NEC N600i.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ. ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑΚΟ 240 ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑΚΟ 240 ΝΕΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 240 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ.

Δεν τους ξεχεσες που εκαναν αλλαγη οικονομικου πακετου χωρις να υπαρχει αναλογο αιτημα σου;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το ίδιο μύνημα έστειλαν και στην συζυγό μου σήμερα το πρωί. Μάλιστα για να παραμείνει στο παλιό πρόγραμμα της ζήτησαν να στείλει FAX και τη φωτοτυπία της ταυτοτητάς της. :angry:

Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή την κίνηση. :mad:

Με ποιό δικαίωμα και χωρίς να έχεις υπογράψει ΠΟΥΘΕΝΑ!!! σου αλλάζουν πρόγραμμα εν μια νυκτί.

Απλά ΑΙΣΧΟΣ!!!

μηπως γινεται για να σας ενταξουν στα προγραμματαα με τη μεταφορα του χρονου ομιλιας αυτοματα?η αληθεια ειναι οτι μια ερωτηση επρεπε να την κανουν για να δουν αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Το ίδιο μύνημα έστειλαν και στην συζυγό μου σήμερα το πρωί. Μάλιστα για να παραμείνει στο παλιό πρόγραμμα της ζήτησαν να στείλει FAX και τη φωτοτυπία της ταυτοτητάς της. :angry:

Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή την κίνηση. :mad:

Με ποιό δικαίωμα και χωρίς να έχεις υπογράψει ΠΟΥΘΕΝΑ!!! σου αλλάζουν πρόγραμμα εν μια νυκτί.

Απλά ΑΙΣΧΟΣ!!!

Εμενα μου ειπαν οτι εγινε διαχειριστικο λαθος. Παντως αφου διαμαρτυριθηκα εντονα εγινε παλι αλλαγη και επαναφορα του προγραμματος στο παλιο. Τους προλαβα πριν εκδωθει ο λογαριασμος.

Να προσεξεις οταν εκδοθει ο λογαριασμος μην σε εχου χρεωσει τιποτα αλλαγες προγραμματων...

Νεες χαμηλωτερες χρεωσεις ανακοινωσε η κοσμοτε και διαμορφωνονται πλεον ως εξης:

Απο 0-500 kb 0.006 ευρω/kb

Απο 501-1000 kb 0.005 ευρω/kb

Aπο 1001-2000 kb 0.004 ευρω/kb

Πανω απο 2001 kb 0.003 ευρω/kb

Επιπλεον υπαρχουν και πακετα δωρεαν ογκου δεδομενων τα "i-mode 1.5MB" , "i-mode MB" και "i-mode 15MB" και οι χρεωσεις ειναι:

1) Πακετο "i-mode 1.5MB" χρεωση 3 ΕΥΡΩ δωρεαν 1,5 ΜΒ και μετα τα δωρεαν kb χρεωση 0,002 ευρω/kb.

2) Πακετο "i-mode 5MB" χρεωση 7,5 ΕΥΡΩ δωρεαν 5 ΜΒ και μετα τα δωρεαν kb χρεωση 0,0015 ευρω/kb.

3) Πακετο "i-mode 15MB" χρεωση 15 ΕΥΡΩ δωρεαν 15 ΜΒ και μετα τα δωρεαν kb χρεωση 0,001 ευρω/kb.

Οι πελατες καρτοκινητης μετα τα δωρεαν kb χρεωνονται συμφωνα με την κλιμακα στην οποια θα βρισκονται οπως φενεται στην αρχη.

*Σημ: Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19% - 1 MB ισοδυναμεί με 1.024 KBs

Τα πακετα ενεργοποιουνται με ενα απλο μηνυμα στο 1256 ως εξης:

Για το "i-mode 1.5" στελνεις imode 1.5.

Για το "i-mode 5" στελνεις imode 5.

Για το "i-mode 15" στελνεις imode 15.

Για απενεργοποιηση της υπηρεσιας στελνεις μηνυμα imode no .

πολύ καλές χρεώσεις φαίνονται...δεν μπορούν και κάποιοι άλλοι να εφαρμόσουν τις ίδιες χρεώσεις???

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Το είδα και εγώ ! έκανα πρόταση άρθρου ! πιστεύω ότι τα πακέτα είναι αρκετά καλά κ συμφέρουν !

Το είδα και εγώ ! έκανα πρόταση άρθρου ! πιστεύω ότι τα πακέτα είναι αρκετά καλά κ συμφέρουν !

Ειναι καλο οτι οι χρωσεις πεφτουν και προπαντων οτι ειναι ξεκαθαρες. Δεν σε δεσμευει σε τιποτα ουτε να εισαι σε περιβαλλον i-menu ( βλεπε αντιστοιχα v-live) ουτε τιποτα απλα και ελευθερα. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ισχυει η ιδια χρεωση και για τα email & mms.

Ειναι καλο οτι οι χρωσεις πεφτουν και προπαντων οτι ειναι ξεκαθαρες. Δεν σε δεσμευει σε τιποτα ουτε να εισαι σε περιβαλλον i-menu ( βλεπε αντιστοιχα v-live) ουτε τιποτα απλα και ελευθερα. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ισχυει η ιδια χρεωση και για τα email & mms.

Αυτό ξανά πες το !πάντως σε σχέση με πέρσι η μέγιστη τιμή του kb έχει πέσει στη μίση τιμή ενώ στο πακέτο με τα 15 ΜΒ είναι τεραστία η διάφορα ! ( 0,01 παλιά τιμή 0,001 νέα )

Καλησπέρα σας, απλά επειδή γίνεται τηλεφωνικά πλέον η αλλαγή οικονομικών προγραμμάτων, είναι πολύ πιθανό να γίνει ανθρώπινο λάθος..... :wacko:
...Life Is Beautiful...

Καλησπέρα σας, απλά επειδή γίνεται τηλεφωνικά πλέον η αλλαγή οικονομικών προγραμμάτων, είναι πολύ πιθανό να γίνει ανθρώπινο λάθος..... :wacko:

Επειδη οταν παιρνεις τηλεφωνο για να αλλαξεις πακετο σου ζητανε το νουμερο σου,ανοιγουν την καρτελα πελατη και μετα σου ζητουν για διασταυρωση ονοματεπωνυμο,αφμ,ημερομηνια γεννησης και διευθυνση αποστολης λογαριασμων θεωρω πως δεν μπορει να γινει ανθρωπινο λαθος ετσι. Συν του οτι στο τελος σου ξαναλενε τι αλλαγες ζητησες να γινουν για επιβεβαιωση.

Λετε να εχει κανει κανενα πακετακι ομιλιας h cosmote?Οι αλλοι δυο εχουν με το Νον στοπ και με το cu alot.Και λεω μηπως κανει λογω της προσφορας που εκανε..

Λετε να εχει κανει κανενα πακετακι ομιλιας h cosmote?Οι αλλοι δυο εχουν με το Νον στοπ και με το cu alot.Και λεω μηπως κανει λογω της προσφορας που εκανε..

Μπα, δεν φαίνεται να έχει τέτοια πρόθεση η CosmOTE, τους έχει σίγουρους τους πελάτες της, δεν χρειάζεται να τους προσφέρει κάτι τέτοιο. Βέβαια οι περισσότεροι μένουν αναγκαστικά λόγω της κάλυψης που έχει στην Ελληνική επικράτεια με το GSM-1800.

Η προσφορά που έκανε η CosmOTE ήταν για να μαζέψει νέους πελάτες και δεν νομίζω να ήθελε να τεστάρει τα συστήματά της ώστε να προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

logo-vwclub-2016.png

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned