zerokill Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κριμα που δεν εχουν κανει κατι αντιστοιχο και για καρτοκινητα.Εστω λιγα λεπτα ομιλιας.Υπαρχει κοσμος που αδυνατει να βαλει και 5 ευρω στο καρτοκινητο του τουλαχιστον για ολους αυτους μια ανασα να χρησιμοποιησουν το κινητο τους εστω για 1 μερα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μου ήρθε και εμένα το παραπάνω μύνημα. Ετσι έκανα και εγώ ενεργοποιήση της προσφοράς για το κινητό που έχω σε συμβόλαιο. Το Σαββάτο το πρωί 7/6 άνοιξα την μετάδοση data στο κινητό και έστειλα μύνημα στο 1256 να πάρω το υπόλοιπο. Ερχονται τα κλασσικά μυνήματα με το υπόλοιπο ομιλιας , SMS προς COSMOTE, εθνικά δίκτυα, υπολοιπο ΜΒ και τρία μυνήματα " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ (λεπτα , SMS, MB... αντίστοιχα) ΕΩΣ ΚΑΙ 10/6 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ημερομηνία και ώρα." Μέχρι εδώ όλα καλά. Κάθε ημέρα ζητούσα υπόλοιπο. Πρώτη παρατήρηση ήταν ότι στις κλήσεις προς COSMOTE μου αφαιρούσε απο το υπόλοιπο που είχα απο το συμβόλαιο και μπορώ να πώ ότι δεν με ενόχλησε γιατι είχα πολύ μεγάλο υπόλοιπο και προτιμούσα να έχω τα 100 λεπτά προς τα υπόλοιπα δίκτυα που είχα μόνο 26 λεπτά υπόλοιπο ενώ στα data αφαιρούσε κανονικά απο την προσφορά. SMS και ομιλία προς τα υπόλοιπα δίκτυα δεν είχα κανει χρήση και δεν ξέρω . Χθες το απόγευμα έκανα κάποιες κλήσεις προς τα υπόλοιπα δίκτυα αλλά δεν πήρα υπόλοιπο. Σήμερα το πρωί (10/6) ζήτησα υπόλοιπο και μου έρχονται μόνο τα κλασσικά μυνήματα. Και βλέπω ότι Προς COSMOTE σύμφωνα με αυτά που έγραψα παραπάνω Προς τα υπόλοιπα δίκτυα η κίνηση χρεώθηκε στην προσφορά. Στα data το μεγαλο μέρος (περίπου 50-60 ΜΒ) χρεώθηκαν στην προσφορα αλλα καποια λίγα (προφανώς ειναι τα data απο χθες το βραδυ και μετά) είχαν χρεωθει στο υπόλοιπο που είχα απο το συμβόλαιο ενω στα μυνήματα έλεγε ΕΩΣ ΚΑΙ 10/6 Επειδή είχα και άλλο περιστατικό που για το καρτοκινητό της συζύγου μου που έστειλαν μύνημα ότι "η κάρτα λήγει σε ΔΥΟ μήνες .Για να διατηρηθεί η σύνδεση ενεργή πρέπει να προβείτε στην ανανέωση του χρόνου ομιλίας ΑΜΕΣΑ" Βλέπω οτι στην COSMOTE κάποιο πρόβλημα έχουν με τα Ελληνικά γιατι το εως ΚΑΙ 10/6 συμπεριλαμβάνει και την 10/6 και δεν λήγει στις 9 οπως και όταν έχεις περιθώριο δυό μήνες δεν γράφεις ΑΜΕΣΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Η συγκεκριμενη τεχνολογια ηρθε από τη Νοκια και χρειαζεται 3g. Δειτε το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=50IiCw4ZEys Και αυτό πιο καλο http://www.youtube.com/watch?v=T6HsGyKU46c Edited June 13, 2014 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν 3G!Εδώ πέρα υποστήριζε το Xperia Arc του 2011 μοντέλο! Όσον αφορά το αν η κεραία είναι 3G ή όχι.....στην Αττική που κινούμαι όλο τον χρόνο έχω παντού 3G και γενικά και οι 3 εταιρείες μέσα στην Αττική είναι φουλ από κάλυψη εκτός από συγκεκριμένες "τρύπες" που αυτό στατιστικά δεν σημαίνει ότι θα είναι πολύ συχνό! Γενικά καλό είναι να μην αφορίζουμε οτιδήποτε καινούριο γιατί εμείς μπορεί τώρα να μην το χρησιμοποιήσουμε!Εδώ πέρα έχω βάλει στο πατρικό μου οπτικές ίνες (FTTH) και κάποια στιγμή άκουσα και την ατάκα από κάποιον......τι το θέλουν αυτό όταν γενικά σαν χώρα είμαστε πίσω σε άλλα.....!!!!Εγώ πάντως είμαι υπερευχαριστημένος που όποτε χρειαστεί όλα δουλεύουν λες και είμαι στον υπολογιστή του σπιτιού μου και όλα μέσω ίντερνετ.......!!!!! :);)Άλλο το FFTH και άλλο το HD vocie δεν είναι ίδιες υπηρέσιες Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Άλλο το FFTH και άλλο το HD vocie δεν είναι ίδιες υπηρέσιες Γιατί εγώ υποστήριξα αυτό; :wacko: Διάβασε καλύτερα το τι έγραψα! Είναι μια τεχνολογία/υπηρεσία που όντως κάνει την διαφορά στις κλήσεις και επειδή η Cosmote σε 3g έχει πάρα πολύ καλή κάλυψη συνολικά σχεδόν σε όλες τις συνομιλίες θα χρησιμοποιείται!Για τις συσκευές.....το ξαναγράφω για να μην μου λέτε άλλα....το xperia arc.....τηλέφωνο του 2011 υποστηρίζει HD VOICE! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Υπάρχει κάποια λύση με τα δεδομένα και το internet όταν ταξιδεύει κάποιος Ευρώπη με την Cosmote?!? Δεν με απασχολεί το να λαμβάνω κλήσεις και το κόστος roaming σε αυτές. Αλλά χωρίς internet ή με υπέρογκες χρεώσεις δεν γίνεται... Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μου παραχωρηθούν από την εταιρία οι καταγεγραμμενές κλήσεις που έχω κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Σήμερα 18 Ιουνίου 2014 η υπηρεσία λειτουργεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ισχυει! εστειλα ηδη σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στείλε email στην εξυπηρέτηση πελατών με τα στοιχεία σου και την ακριβή ημέρα/ώρα της κλήσης. Αν αρνηθούν τότε ενημέρωσέ τους ότι υπάρχει απόφαση του επιτρόπου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις 22 Φεβ 2011 που τους υποχρεώνει να συμμορφωθούν. Διάβασε περισσότερα εδώ http://www.dataprotection.gov.cy/dataprotection/dataprotection.nsf/All/0803FD7D5BDC077942257961002D6BB7?OpenDocument Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ίσως να έχουν και άλλοι παρόμια εμπειρία... Έστειλα mail στο support center της Cosmote σχετικά με το πότε θα δώσουν τη νέα αναβάθμιση του Xperia SP. Εδώ και 1 εβδομάδα, μετά από 3 mails, ούτε μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν... Έκανα την ίδια ερώτηση για λογαριασμό φίλου στην αντίστοιχη υπηρεσία της Vodafone, και μου ήρθε ονομαστική απάντηση σε 2 ώρες, με συγκεκριμένες πληροφορίες πώς και πότε. Από σεβασμό στον πελάτη σκίζει η Cosmote βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πότε είχαν πει πως θα έκλειναν την υπηρεσία?? Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μόλις σήμερα το πρωί ήρθε αναβάθμιση firmware σε ένα SP της cosmote με 4.3 που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πότε είχαν πει πως θα έκλειναν την υπηρεσία?? 16 Ιουνίου... δύο είναι τα τινά, ή το ξανασκέφτηκαν, ή απλά θα γίνει αργότερα... όπως και να έχει, εγώ επιμένω, χωρίς την συγκεκριμένη υπηρεσία την κάνω από cosmote, έχει γίνει πανάκριβη σε σχέση με τον ανταγωνισμό και κόβει συνέχεια υπηρεσίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μόλις σήμερα το πρωί ήρθε αναβάθμιση firmware σε ένα SP της cosmote με 4.3 που έχω Είναι η ενημέρωση .205; Γιατί μόλις το έλεγξα και δεν έχει τίποτα διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 αυτή είναι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 αυτή είναι ναι Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Σου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό, ή το έκανες από PC Companion; Περίεργο πάντως που δεν μου ήρθε ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Σου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό, ή το έκανες από PC Companion; Περίεργο πάντως που δεν μου ήρθε ακόμη... στο κινητό μάλλον rollout σταδιακά κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 To WHAT’S UP σου κάνει δώρο 200ΜΒ για 3 μέρες! Για να τα ενεργοποιήσεις στείλε δωρεάν το μήνυμα ΜΒ στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22/06! Τα MB θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και για τις επόμενες 3 μέρες. Aν και έχω μαζεψει κοντά 2GB το έκανα και ήρθε sms αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αυτα ειναι! Πολυ καλη προσφορα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πώς μεταφράζεται αυτό? Απόψε τα μεσάνυχτα ή αύριο??:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Απ' ότι καταλαβαίνω, μέχρι Κυριακή βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ε απο μερα σε μερα λογικα θα το κοψουν.Παντως εγω παιρνω ακομα sms alert για mail στο mycosmos.Κριμα που θα ακυρωθουν ολα τα newsletter γιατι εκει τα εχω δηλωσει χεχεχε Παντως και σημερα 22/6 η υπηρεσια λειτουργει ακομα.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Στο πρόγραμμα my whats up λέει οτι ειναι διαθεσιμα μεχρι 23/6 19:51 μετραει και την ωρα? ελεος....:mad::mad::mad: οποτε ειναι μεχρι Δευτερα βραδυ....σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 στο απεριοριστα 65 εχει την υπηρεσια data traveller.με 5ε χρησιμοποιεις τα mb του προγραμματος σου σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts