Jump to content

dimaries

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimaries

  1. Πολύ καλά μάντεψες φίλε μου... Η Vodafone πάντως κάνει τον κινέζο.
  2. UPDATE: Τελικά το πρόβλημα «λύθηκε» με τη μέθοδο που περιγράφει ο bill27 διατηρώντας και το 4G δίκτυο με την απενεργοποίηση του VoLTE. Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε. Ελπίζω όμως να το διορθώσει σύντομα και επίσημα η Xiaomi.
  3. Η μόνη λύση που βρήκα στο Ίντερνετ και λειτούργησε, είναι ότι άλλαξα το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις επιλογές από LTE σε 3G. Έτσι σταμάτησαν τα παράσιτα. Αυτό βέβαια λύνει το θέμα των κλήσεων, αλλά έχασα τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα. Μπορεί να δουλέψει μόνο ή το ένα ή το άλλο. Νομίζω το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να το αναφέρουμε όλοι στη Xiaomi ώστε να το λύσει το συντομότερο.
  4. Από την αναβάθμιση και μετά εγώ πάντως έχω ένα σοβαρότατο θέμα. Κάθε φορά που εγώ παίρνω κάποιον ακούω τη φωνή του σαν παράσιτο, ακατάληπτη. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, δεν έχω αυτό το θέμα. Ακόμη και με factory reset δεν έγινε τίποτα. Αν δεν καταφέρω να το λύσω, πάει για πέταμα...
  5. Αναρωτιέμαι μήπως έχει νόημα να οργανωθούμε και να στείλουμε μαζικά mail για να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα εγκατάστασης custom watchfaces όπως στην Κινέζικη έκδοση...
  6. Είναι συνεχώς ενεργό το app Huawei Health; Αν όχι, θα πρέπει να το ορίσεις από τις ρυθμίσεις.
  7. Τελικά κι εγώ το αποφάσισα και πήρα την έκδοση classic αντί για το Samsung Galaxy Watch. Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο σαφώς η εμφάνιση και η διάρκεια μπαταρίας, αλλά νομίζω ότι για τόσα λεφτά έπρεπε να δίνει περισσότερα smart χαρακτηριστικά όπως πχ τη δυνατότητα πλοήγησης ή την εμφάνιση και των εικόνων στα μηνύματα. Η οθόνη εξαιρετική, όπως και η ποιότητα ήχου από το ηχείο και το μικρόφωνο (νόμιζαν ότι μιλούσα από το τηλέφωνο). Και το δικό μου πάντως φαίνεται να μετράει υπερβολικά πολλά βήματα... Σε αυτόν τον τομέα το Mi Band 4 που είχα ήταν ακριβέστατο.
  8. Καλησπέρα... Έχω ένα δίλημμα και σκέφτομαι μήπως κάποιος μπορεί να μου το απαντήσει... Έχω ήδη ένα Mi Band 4 και σκέφτομαι -πέρα από την ομορφιά και τη μεγαλύτερη οθόνη- εάν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το Watch GT 2. Τι κερδίζω; Η χρήση μου είναι καθημερινή, μηνύματα, fitness κλπ. Ευχαριστώ!
  9. Ισχύει και για εμένα. Σημαντική βελτίωση, ιδιαίτερα στο on screen time.
  10. Κατά τα άλλα, μερικοί από εμάς χαρακτηρίζονται κακόβουλοι και υπερβολικοί εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την αντιμετώπιση της Xiaomi σε μία τόσο καλή συσκευή... Είμαι σίγουρος ότι τίποτα τέτοιο δε γίνεται σκόπιμα, αλλά όταν απευθύνεσαι σε εκατομμύρια πελάτες, μάλλον πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός... Τα SMS για πολλούς (όπως και για εμένα) είναι πολλές φορές πολύτιμα. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα διορθωθούν τα θέματα γρήγορα.
  11. Rackal, συμφωνώ 100% μαζί σου... Νομίζω όμως κι εγώ ότι καλύτερα είναι να το κλείσουμε εδώ το θέμα, δεν έχει νόημα. Απλά εξέφρασα τη γνώμη μου σε μία κοινότητα που παρακολουθώ και εκτιμώ πολλά χρόνια. Βλέπω όμως ότι υπάρχουν απόψεις που μετρούν τον καταναλωτή/πελάτη μίας εταιρίας με την τιμή και μόνο ως κριτήριο. «200€ έδωσες, τι περίμενες να πάρεις;». Περιμένω να πάρω αυτό το οποίο έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρω. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ που δημιούργησα ένταση εκφράζοντας απλά μία άποψη. Δεν πρόκειται να επανέλθω.
  12. Νομίζω ότι τα βάζεις σε λάθος βάση τα γεγονότα φίλε μου. Το κριτήριο για το πότε θα πάρει μία συσκευή αναβάθμιση δεν είναι η τιμή, και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Το Xiaomi Mi A1 όμως, όπως και άλλες συσκεύες (Nokia 5, 6) κατασκευάστηκαν με σκοπό να να επαναπροσδιορίσει το Android One. Αν μάλιστα δεις την επίσημη παρουσίαση του Α1, αναφερόταν συνεχώς ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος Android One θα είναι οι γρήγορες αναβαθμίσεις, «λίγο μετά την παρουσίασή κάθε νέας έκδοσης», από ότι θυμάμαι τουλάχιστον. Και όπως είπε και ένας φίλος πολύ σωστά, τα Nokia αντίστοιχου κόστους ήδη έχουν πάρει την 8.1. Να μην παρεξηγηθώ, η συσκευή για τα λεφτά της είναι άριστη, αλλά στο θέμα των αναβαθμίσεων πιστεύω ότι η Xiaomi, όπως και η Google τα έκαναν κανονικά μαντάρα με το πρόγραμμα Android One. Δυστυχώς, αυτή είναι η άποψή μου, όσο κι αν κάποιους τους φαίνεται παράλογη. Και θα έλεγα τα ίδια, είτε η συσκευή κόστιζε 150€, είτε 1500€.
  13. Πρέπει κάπου να τα γράψω γιατί θα σκάσω... Πήρα Android One συσκευή για την καθαρότητα του OS και τις υποσχόμενες συνεχείς ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, βλέπω όμως ότι μου πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Να μην παρεξηγηθώ, η συσκευή είναι εξαιρετική. Όμως η Xiaomi δεν κράτησε την υπόσχεσή της. Είναι δυνατόν να μην έχει έρθει ακόμη η 8.1, και 1 στις 3 ενημερώσεις να δημιουργεί θέματα αντί να τα λύνει; Όσο για τις ενημερώσεις, το Huawei P10 Plus ενός φίλου τις παίρνει πιο νωρίς μέσα στο μήνα από εμάς. Και έχει πάρει και την 8.1... Οι νέες συσκευές της εταιρείας επίσης μια χαρά την έχουν την 8.1... Έτσι όπως το πάνε, την 9 (αν ποτέ τελικά την πάρει) θα την λανσάρουν κάπου στο 2020... Λυπάμαι Xiaomi, αλλά όσο καλή εντύπωση μου έκανες με το MIUI, άλλο τόσο προδομένος νιώθω...
  14. Best Business Class smartphone: Apple iPhone X Best Value for Money Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2s Best Camera smartphone: Huawuei P20 Pro Best Tablet: Apple iPad Pro Best Wearable: Apple Watch 3
  15. Συμφωνώ, 3 δοκίμασα και τα 3 τα ίδια.
  16. Χωρίς καμία πρόθεση ειρωνίας, απλά για να μην μπερδευόμαστε: Restore=Επαναφορά Επανεκκίνηση=Restart
  17. Credits στην Xiaomi που είχε τη δυνατότητα γρήγορης απόκρισης στα θέματα του Oreo (σε σχέση με άλλες εταιρίες). Έβαλα κι εγώ την τελευταία αναβάθμιση, και όντως η πρώτη αίσθηση είναι αρκετά πιο ομαλή. Ο dialer επίσης έγινε αρκετά πιο γρήγορος. Η διαδικασία που ακολούθησα είναι η γνωστή: - Απενεργοποίηση του Πλαισίου Υπηρεσιών Google. - Επανεκκίνηση - Ενεργοποίηση του Πλαισίου Υπηρεσιών Google. Μόλις το επανενεργοποίησα, κατευθείαν εμφανίστηκε η αναβάθμιση.
  18. To full screen τζάμι εφαρμόζει αρκετα καλά αν ακολουθήσεις τον τρόπο που περιγράφεται στην παρακάτω αναρτησή μου: Βέβαια, συμφωνώ απόλυτα και με τον φίλο nikchris σχετικά με το rainbow effect. Μου εμφανίζει κι εμένα ελάχιστο εώς καθόλου, αλλά υπάρχει. Αν μπει απόλυτα κεντραρισμένο, κάνει απλά στις άκρες ένα ανεπαίσθητο "σκαλοπατάκι". Με μία απλή θήκη σιλικόνης που το συνδύασα έκατσε ακριβώς. Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον ο full screen protector της Xiaomi. Έψαχνα αντί για τζαμάκι, αλλά δεν βρήκα πουθενά. Την επόμενη εβδομάδα που κατεβαίνω Αθήνα θα κοιτάξω στο μαγαζί της στο Golden Hall. Πήρα βέβαια από Ισπανία και αυτούς: https://www.ebay.com/itm/PROTECTOR-PANTALLA-FRONTAL-COMPLETO-XIAOMI-Mi-5X-Mi-A1-mi5X-full-screen-completa/272816270832?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Δεν τους έχω δοκιμάσει, αλλά έτσι όπως τους είδα δε νομίζω ότι θα καθήσουν καλά στις άκρες. Αν υπάρχει κάποιο link για να δούμε τους original, καλό θα ήταν.
  19. Μετά από 2,5 εβδομάδες με αρκετή χρήση, αυτό που έχω να πω είναι πως η συσκευή είναι εξαιρετική για τα λεφτά της... Όλα γίνονται απρόσκοπτα και σου δίνουν μια αίσθηση σταθερότητας. Ακόμη και στην αναβάθμιση στο Oreo, δεν έχω παρατηρήσει κανένα από τα θέματα που έχουν αναφερθεί. Η γενική εμπειρία χρήσης του είναι άριστη (ανώτερη του iPhone 6s που έχω ως επαγγελματικό) και μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μου έχουν "λείψει" ακριβότερες συσκευές. Το μοναδικό θέμα το οποίο με έχει "χαλάσει" με το Mi A1, είναι το γεγονός ότι εμφανίζονται γρατσουνιές επάνω του κυριολεκτικά για πλάκα. Το έχω σε θήκη σιλικόνης με full cover τζάμι, το προσέχω ως εκεί που δεν πάει, και παρόλα αυτά έχει εμφανίσει γύρω γύρω μικρογραφία θέα, οι οποίες είναι βέβαια ανεπαίσθητες, αλλά υπάρχουν. Ακόμη κι όταν πήγα να σκουπίσω τη σκόνη από την πλάτη του (έχω το μαύρο) με ένα μαλακό πανί για γυαλιά, δημιουργήθηκαν 2-3 ελαφριές γρατσουνιές. Περίμενα τη βαφή του αλουμινίου του πολύ περισσότερο ανθεκτική. Αυτή είναι και η μοναδική μου απογοήτευση, γιατί κατά τα άλλα η συσκευή κυριολεκτικά "τα σπάει".
×
×
  • Create New...