openopen Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 2. Κατάργηση της κλιμακούμενης χρέωσης για κλήσεις προς Cosmote/Σταθερά, αλλά μικρό το κακό μιας και αν είναι να ξεπερνάς κατά τόσο πολύ τον προπληρωμένο χρόνο καλύτερα να πας να κάνεις αναβάθμιση προγράμματος. Για αυτούς που έχουνε όμως το πρόγραμμα 480 αυτό θα τους στοιχήσει πολύ .Γιατί τουλάχιστον εγώ μιλάω και μια ώρα παραπάνω από τον προπληρωμένο… Άρα αυτό θα είναι και λίγο άσχημο στον συνολικό μου λογαριασμό… :( Διότι δυστυχώς η cosmote έχει σταματήσει μέχρι το 480 και δεν έχει βγάλει πρόγραμμα με περισσότερες ώρες. :worry: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Μακάρι να γίνει αυτό έστω και σε εικονικό δίκτυο μπας και δούμε άσπρη μέρα στο χώρο της κινητής.Άντε να φύγουμε και από την cosmote που μας πείνει το αίμα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Καλά εσύ μη βάζεις ούτε Q ούτε κάποιον άλλον MVNO. :knife: :knife: δεν είχα τέτοιο σκοπό γιατί μου την σπάνε αφάνταστα!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ta eikonika diktya pisteyw oti den einai toso aksiopista,kalytera na sthsei diko ths diktyo oso kai ayto an fainete dyskolo,h Q as ebgaze fasma sta 900 kai as esthne diktyo kanonika panelladika kai mexri na teleiwsei as htane me roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 @@@ Τα ξεσκισανε και αυτοι τα πακετα τους... Υπερτερουσαν σε λιγα πραγματα σε σχεση με τις αλλες 2 και φροντισαν να το χαλασουν αμεσα... Ωραιοι... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Το φάσμα στα 900 νομίζω ότι έχει πουληθεί ολόκληρο... Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Το φάσμα της Q πάντως της φτάνει και της παραφτάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τι είναι ρε παιδιά το EFR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τι είναι ρε παιδιά το EFR; sistima kodikopoiisis tis fwnis sou kai tou sinomiliti sou....apla exei kaliteri poiotitita afto to sistima etsi akous kalitera ton allon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Η vodafone έχει BSPA7,η ΤΙΜ BSPA5 και η cosmote BSPA2!!!! Ως συνέπεια η vodafone καταναλώνει λιγότερο από όλες,ηΤΙΜ κάπου τόσο και η cosmote πάρα πολύ.Βέβαια στη vodafone εφόσον το κινητό σου δεν επικοινωνεί τόσο συχνά με το σταθμό δείχνει πολλές φορές εικονικό σήμα και σε συνδυσμό με το ΤΧ που το τσιτώνει κάργα κοροιδεύει τους πελάτες της...Η cosmote και η ΤΙΜ είναι οκ στο θέμα αυτό... Το BSPA ΔΕΝ δείχνει πόσο συχνά επικοινωνεί το κινητό με τον σταθμό, δείχνει πόσο συχνά το κινητό ανοίγει τον receiver για να ακούσει αν το ζητάει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Προφανώς το ονειρεύτηκα, τι να πω; Καμία αναφορά πουθενά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τι είναι ρε παιδιά το EFR; EFR = Enchanced Full Rate Πρόκειται για κωδικοποιητή/αποκωδικοποιητή φωνής (codec) - που πρέπει να υποστηρίζεται τόσο από το κινητό όσο και από το δίκτυο για να λειτουργήσει - και προσφέρει καλύτερη ποιότητα φωνής, κυρίως σε περιβάλλον υψηλού BER (Bit Error Rate), που σημαίνει ότι κάνει το δίκτυο πιο ανεκτικό στις παρεμβολές. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 όχι δεν τα ονειρεύτηκες υπάρχει ανακοίνωση εδώ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Δεν μου ανοίγει, αλλά ελπίζω να έχεις δίκιο... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 όχι δεν τα ονειρεύτηκες υπάρχει ανακοίνωση εδώ ...που βγάζει μία λευκή σελίδα... και εγώ το διάβασα πάντως στο http://www.reporter.gr Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 http://www.reporter.gr/fulltext_Gre.cfm?id=50210200130 Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 ...που βγάζει μία λευκή σελίδα... και εγώ το διάβασα πάντως στο http://www.reporter.gr Εμένα γιατί μου βγάζει τη σελίδα οκ :blink: :wacko: ? Για δείτε πάλι :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 4. Για τα προγράμματα COSMOTE 120, COSMOTE 150, COSMOTE 2004 και COSMOTE Extra 120+60 (και τα αντίστοιχα Προνομιακά), μετά την συμπλήρωση του αντίστοιχου δωρεάν χρόνου ομιλίας, μεταβάλλονται οι χρεώσεις για τις κλήσεις πρός Vodafone/TΙΜ από 0,0035€/δευτ. σε 0,0034€/δευτ. και για τις κλήσεις πρός COSMOTE, OTE και άλλα Σταθερά Δίκτυα από 0,0019€/δευτ. σε 0,0021€/δευτ. εγώ κάνω περισσότερα τηλέφωνα προς COSMOTE, OTE :mad: και τις περισσότερες φορές το ξεπερνάω το δωρεάν χρόνο ...να πάω από το 120 στο 150 ? ***Τι γελοία μείωση είναι αυτή στο προνομιακό ? 20 λεπτά ….έλεος :mad: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 4. Για τα προγράμματα COSMOTE 120, COSMOTE 150, COSMOTE 2004 και COSMOTE Extra 120+60 (και τα αντίστοιχα Προνομιακά), μετά την συμπλήρωση του αντίστοιχου δωρεάν χρόνου ομιλίας, μεταβάλλονται οι χρεώσεις για τις κλήσεις πρός Vodafone/TΙΜ από 0,0035€/δευτ. σε 0,0034€/δευτ. και για τις κλήσεις πρός COSMOTE, OTE και άλλα Σταθερά Δίκτυα από 0,0019€/δευτ. σε 0,0021€/δευτ. εγώ κάνω περισσότερα τηλέφωνα προς COSMOTE, OTE :mad: και τις περισσότερες φορές το ξεπερνάω το δωρεάν χρόνο ...να πάω από το 120 στο 150 ? ***Τι γελοία μείωση είναι αυτή στο προνομιακό ? 20 λεπτά ….έλεος :mad: Γελοιοι εντελως... :cry: :lol: :lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 4. Για τα προγράμματα COSMOTE 120, COSMOTE 150, COSMOTE 2004 και COSMOTE Extra 120+60 (και τα αντίστοιχα Προνομιακά), μετά την συμπλήρωση του αντίστοιχου δωρεάν χρόνου ομιλίας, μεταβάλλονται οι χρεώσεις για τις κλήσεις πρός Vodafone/TΙΜ από 0,0035€/δευτ. σε 0,0034€/δευτ. και για τις κλήσεις πρός COSMOTE, OTE και άλλα Σταθερά Δίκτυα από 0,0019€/δευτ. σε 0,0021€/δευτ. εγώ κάνω περισσότερα τηλέφωνα προς COSMOTE, OTE :mad: και τις περισσότερες φορές το ξεπερνάω το δωρεάν χρόνο ...να πάω από το 120 στο 150 ? ***Τι γελοία μείωση είναι αυτή στο προνομιακό ? 20 λεπτά ….έλεος :mad: Καλύτερα να πας στο 150, ή και στο 2004. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Btw έκανα ανανέωση του συμβολαίου στο 120! θα πρέπει να παραμείνω στο 120 ή δεν υπάρχει πρόβλημα να ανέβω στα λεπτά? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Btw έκανα ανανέωση του συμβολαίου στο 120! θα πρέπει να παραμείνω στο 120 ή δεν υπάρχει πρόβλημα να ανέβω στα λεπτά? Λογικά μπορείς. Αυτό έλειπε να μην θέλουν να κάνεις αναβάθμιση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Αν χρησιμοποιεις EFR εχεις μεγαλυτερη απαιτηση bandwidth αρα και ενεργειας εκπομπης αρα και αυτο στοιχιζει λιγοτερη αντοχη στην μπαταρια. Αυτο το BSPA που λες ειναι το γνωστο 'location update' ή κατι αλλο ? Den exw akousei kati tetoio,oi texnikoi kanoun diafores ry8miseis,yparxoun ki alla polla pou den ta gnwrizw... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Λογικά μπορείς. Αυτό έλειπε να μην θέλουν να κάνεις αναβάθμιση. Μειώσεις παγίων και αναπροσαρμογές χρεώσεων: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=58944 Οικονομικό πρόγραμμα Cosmote 180: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=58945 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 :X :geek: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παρόλο που το βασικό μου νο είναι κοσμοτέ, βρίσκω εντελώς καφρώδεις αυτές τις αναπροσαρμογές, ουσιαστικά πρόκειται περί αύξήσεων, όταν ενοποιούνται ζώνες χρεώσεων με νέα τιμή υψηλότερη από πριν. Απ'ότι κατάλαβα ποντάρει στο "μπορεί να σας ανέβασα τις τιμές, αλλά είμαι ακόμα φθηνότερη από τους άλλους"... Καλό είναι να προσέχει γιατί έχουμε πια φορητότητα και η διαφορά από την εννιαία χρέωση των ΤΙΜ, βόντα όλο και μειώνεται! Δεν θέλω να φύγω από την κοσμοτέ, αλλά δεν μου αρέσει και η τακτική προαγωγού που εφαρμόζει στις χρεώσεις! Αλήθεια, θυμάστε την "εννιαία, δίκαιη χρέωση, χωρίς διακρίσεις" που διατυμπάνιζε πριν γίνει 1η και μας γειώσει όλους; Αλλά ξέχασα, έχει κατά τη γνώμη της καλύψει την Ελλάδα και ασχολείται με τις υπηρεσίες που θα δώσει στην Αλβανία! Να δείτε που αυτοί θα έχουν wireless internet στα καρτοκινητά πριν από εμάς !!!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts