kostakiss Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 το ρυθμισες απο το wmp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Γιατί τι πρέπει να κάνω; EDIT: το βρήκα! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 paidia exw edw kai kairo to windows live messenger...borw na kanw kapoies prosthikes apo kapoio patch?ti allages tha exw?uparxei periptwsi an valw kana patch kai na min leitourgei kala opos palia? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθει ο άλλος ότι του έχεις κάνει αποκλεισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Υπάρχει τρόπος όταν σου στέλνουν κάποιο αρχείο να μην κάνει συνέχεια το "Windows Live Virus Check"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 το sweetim (http://www.sweetim.com) ξέρετε αν έχει μέσα τίποτα spyware κλπ; ειναι spyware μονο του!!! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθει ο άλλος ότι του έχεις κάνει αποκλεισμό; Γιατί? Δεv το λέει? Υπάρχει τρόπος όταν σου στέλνουν κάποιο αρχείο να μην κάνει συνέχεια το "Windows Live Virus Check"; Αν και δεν νομίζω, ελπίζω να κάνω λάθος γιατί μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Με το a-patch βγαίνει αυτο το «feature» αν δεν κανω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Με το a-patch βγαίνει αυτο το «feature» αν δεν κανω λάθος. Δεν είδα να υπάρχει κάπου το ανάλογο option. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Το ήξερα ότι δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει :p Για το Sweetim μιλάω... Επειδή βλακωδώς μου το πρότεινε ένα παιδί που μιλούσαμε στο msn κι επίσης βλακωδώς εγώ το κατέβασα, το έχω εδώ και κάτι μήνες μέσα στο pc. Πώς το διαγράφω; Προσπάθησα χειροκίνητα, αλλά μου βγάζει error... :worry: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Το ήξερα ότι δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει :p Για το Sweetim μιλάω... Επειδή βλακωδώς μου το πρότεινε ένα παιδί που μιλούσαμε στο msn κι επίσης βλακωδώς εγώ το κατέβασα, το έχω εδώ και κάτι μήνες μέσα στο pc. Πώς το διαγράφω; Προσπάθησα χειροκίνητα, αλλά μου βγάζει error... :worry: Και εγώ είχα κατεβάσει ένα τέτοιο πρόγραμμα παρόμοιο και δε μπορούσα να το βγάλω,τελικά το διέγραψα μέσα απο τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων μετά απο πολλές δοκιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 όταν εχουμε κάνει block μια επαφή,χωρίς να την έχουμε διαγράψει,δεν μπορούμε να βλέπουμε όταν μπαίνει και τη φωτό του? στη προηγούμενη έκδοση θυμάμαι γινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 γειά σας! έχω πρόβλημα με το Live messenger. ενώ το κάνω εγκατάσταση μένει μέσα κανα λεπτό και μετά μου κολλάει και κλείνει. βγαίνει μήνυμα για σφάλαμα αναφοράς. το έκανα αλλά και πάλι τίποτα. το είχα κατεβα΄σει και όταν ήτανε Beta αλλά και τώρα ξανα μου ηρθε φλασιά και το δοκίμασα. εντέλει έβαλα πάλι το 7.5 ξέρετε τί μπορέι να φταίει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Λοιπόν,όταν έχω κάνει μπλοκ κάποιον,αυτός όταν είναι online,βλέπει τη φωτογραφία και το μήνυμα που είχα την τελευταία φορα που μιλήσαμε,ακόμα κι αν εγώ έχω αλλάξει τη φώτο μου? Και κάτι άλλο,όταν εισέρχεται καποιος έχοντας την επιλογή ''appear offline'',φαίνεται σα να μην έχει μπει καθόλου,χωρίς καμία διαφορά? όταν εχουμε κάνει block μια επαφή,χωρίς να την έχουμε διαγράψει,δεν μπορούμε να βλέπουμε όταν μπαίνει και τη φωτό του? στη προηγούμενη έκδοση θυμάμαι γινόταν. Γίνεται :) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ναι δείχνει την εικόνα που είχες τελευταία φορά που μπήκε και δεν σου είχε κάνει μπλοκ. Απ' όσο έχω παρατηρήσει αν μιλάς μαζί του ήδη και βάλει προφιλ apear offline τότε τα εικονίδια (μερικά όχι όλα) που έχει πάνω για live call κλπ λειτουργούν κανονικά. Εαν όμως δεν μιλάς μαζί του τότε δεν υπάρχει κανένα σημάδι. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πως καταλαβαίνεις αν κάποιος σου έχει κάνει μπλοκ; Υπάρχει τρόπος; Κι ακόμη αν μου έχει κάνει μπλοκ ένας χρήστης, αυτός μπορεί να βλέπει την κατάστασή μου και τις αλλαγές σε εικόνες και τίτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Aλλο ρωτησα, εφόσον εγώ τον έχω κάνει μπλοκ.... Πάντως αν σου έχει κάνει αυτός μπλοκ,κι εσύ όχι, ναι βλέπει τα μηνύματά σου.. Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 1. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πως καταλαβαίνεις αν κάποιος σου έχει κάνει μπλοκ; Υπάρχει τρόπος; 2. Κι ακόμη αν μου έχει κάνει μπλοκ ένας χρήστης, αυτός μπορεί να βλέπει την κατάστασή μου και τις αλλαγές σε εικόνες και τίτλους; 1. Yπάρχουν προγράμματα που κάνουν και καλά αυτή τη δουλειά. Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος. Πήγαινε Tools>Options>Privacy και πάτα εκεί που λέει "See who has added you to their contact list". Όποιος δεν είναι εκεί πέρα σε έχει κάνει del. 2. Nαι. Σαφώς. Αν κάποιος σε έχει κάνει block και εσύ όχι τότε αυτός βλέπει κάθε αλλαγή που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 1. Yπάρχουν προγράμματα που κάνουν και καλά αυτή τη δουλειά. Υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος. Πήγαινε Tools>Options>Privacy και πάτα εκεί που λέει "See who has added you to their contact list". Όποιος δεν είναι εκεί πέρα σε έχει κάνει del. 2. Nαι. Σαφώς. Αν κάποιος σε έχει κάνει block και εσύ όχι τότε αυτός βλέπει κάθε αλλαγή που κάνεις. Εντάξει για delete. Για block όμως; Για πες κανένα τέτοιο πρόγραμμα... Αν θες πες μου με PM! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εντάξει για delete. Για block όμως; Για πες κανένα τέτοιο πρόγραμμα... Αν θες πες μου με PM! :) Ρε συ μπορείς να φτιάξεις άλλο λογαριασμό και να κάνεις add αυτόν-ην που (νομίζεις οτι) σε έχει μπλοκ. Ε,δε νομιζω μα μην κάνει accept..μετά τον-την διαγράφεις,χωρίς βέβαια να αποκαλύψεις την ταυτότητα σου,καλά ούτε η Μάτα Χάρρυ :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ρε συ μπορείς να φτιάξεις άλλο λογαριασμό και να κάνεις add αυτόν-ην που (νομίζεις οτι) σε έχει μπλοκ. Ε,δε νομιζω μα μην κάνει accept..μετά τον-την διαγράφεις,χωρίς βέβαια να αποκαλύψεις την ταυτότητα σου,καλά ούτε η Μάτα Χάρρυ :lol: Δεν κάνεις accept άτομα που δεν γνωρίζεις τι είναι... Ρυθμίζεις το msn σου σε block all the others... Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ακριβώς... Και δεν θα το καταλάβει δηλαδή... O Bayern7 είπε για πρόγραμμα και θα με ενδιέφερε είναι η αλήθεια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν δουλεύουν chris. For the record δοκίμασα ένα την ώρα που πόσταρα και δεν δουλεψε. Έβαλα το mail μου και μου λεγε ότι είμαι Offline... ******** είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Άμα έχεις κάνει κάποιον ΔΙΑΓΡΑΦΗ (και από τις επαφές και το hotmail) αυτός μπορεί να σου μιλήσει αμα σε δει οnline και γενικά βλέπει την κατάσταση της συνδεσής σου? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Για διαγραφή όχι. Μόνο αν έχει κάνει μπλοκ. Αν έχει κάνει μπλοκ μπορεί να βλέπεις την κατάστασή σου αλλά δεν μπορεί να μιλήσει μαζί σου. Πρέπει πρώτα να σε ξεμπλοκάρει και μετά να μιλήσετε. Αυτό όμως εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Μπορείς να καταλάβεις αν σου έχει κάνει μπλοκ μόνο από τις συμπεριφορές του. Ας πούμε αν έχει προηγηθεί καυγάς ή αν ήταν όλη μέρα στον WLM και τώρα δεν είναι... Πρακτικά δηλαδή... Αλλά και μια επιβεβαίωση θα την ήθελα εγώ προσωπικά. Anyway αφού δεν γίνεται... Πάντως αν κάποιος βρει κανέναν τρόπο (αν λέω, αν), ας μου στείλει ένα PM! Για να μην ανοίγω τώρα νέο θέμα... Παρατήρησα σήμερα ότι το Windows Live Spaces έγιναν ελληνικά... Μέχρι τώρα όλα ήταν στα Αγγλικά. Σήμερα όμως τα είδα στην γλώσσα μας! Μήπως ήταν οφθαλμαπάτη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ρε συ άλλο ρωτάω! Σε περίπτωση που εγώ τον έχω διαγράψει (όχι αυτός)..αν μπορεί να με βλέπει Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts