Xourxoulitsos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο patch για να βγει η προστασια απο το transfer? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο patch για να βγει η προστασια απο το transfer? Δεν νομίζω να χρειάζεται patch για αυτό,απλά απενεργοποιείς το Automatically reject file transfers for known unsafe file types στο Tools>options>file transfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 μήπως είχε βάλει εκείνο το προσωρινό "fix" για το ότι οι servers για το msn ήταν κάτω? εκείνο με τα hosts λέω.Γιατι και εμένα είχε πρόβλημα και όταν το έβγαλα ήταν ok όχι... το fix το έχω βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Γεια! Ξερει κανεις να μου πει πως να προσθεσω μαζικα smilies στον Live Messenger; Εχω παρα πολλα και ειναι σε gif. :rolleyes: να τα μετονομασω ολα σε .dat και να τα βαλω στο ...Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ΧΧΧΧΧΧ\CustomEmoticons; Γιατι δεν με αφηνει απο το μενου να βαλω πολλα ταυτοχρονα.. Πρεπει να τους βαζω και shortcut.. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει αυτοματα; PS: Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον Messenger.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δεν νομίζω να χρειάζεται patch για αυτό,απλά απενεργοποιείς το Automatically reject file transfers for known unsafe file types στο Tools>options>file transfer δεν ισχυει αυτο...προσπαθησε να στειλεις κανα .exe ή μερικα mp3 κ σιγουρα θα στο βγαλει... κ μαλιστα στα mp3 σε αφηνει να το κατεβασεις κ αν πατησεις open απο το παραθυρο βγαζει ασφαλεια κ στο διαγραφει χωρις να σε ρωτησει.ενω αν πας απο ληφθεντα χωρις να πατησεις απο το chat παραθυρο ,το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Λιγο offtopic αλλα σημερα ηρθε η τσαντα που στελνει σαν δωρο η M$ σε ολους τους παλιους beta testers του live messenger, δεν εχω ψηφιακη και χαλασε το 7650 για να ανεβαζα καμια φωτο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 τσαμπα?δηλαδη θα ρθει και σε μενα??καλη ειναι τουλαχιστον?:p ελλαδα μενεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 τσαμπα?δηλαδη θα ρθει και σε μενα??καλη ειναι τουλαχιστον?:p ελλαδα μενεις ετσι? Ναι τσαμπα ηρθε σημερα. Δεν ξερω αμα ερθει σε σενα, εγω το περιμενα γιατι πριν πολυ καιρο μου ειχαν στειλει email για να τους δωσω διευθυνση κτλ. Η τσαντα ειναι αρκετα καλη με πολλες θεσεις και μεγαλη σε μεγεθος, ανετα κουβαλας φορητο με πολλα εξτρα μεσα (κριμα που δεν εχω). Απο θεσσαλονικη ειμαι και εγω :) Βρηκα μερικες φωτογραφιες: 1 2 3 4 Edit: λες να στειλουν και αλλο δωρο για το beta testing του 8.1? :p Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 κι εγω θελω...:whistle: την πουλας?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Tελευταία το msn έχει φάει ένα κόλλημα και δε μου στέλνει τίποτα. Ό,τι και να γράψω δε φτάνει στον παραλήπτη. Μονο σ'εμένα τυχαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Tελευταία το msn έχει φάει ένα κόλλημα και δε μου στέλνει τίποτα. Ό,τι και να γράψω δε φτάνει στον παραλήπτη. Μονο σ'εμένα τυχαίνει; Επιτέλους. Θα ησυχάσουμε λίγο :up: :p Εγώ έχω πρόβλημα με τα audio clips. Αυτά που στέλνουν οι άλλοι τα παίζει μέχρι τη μέση περίπου και μετά κολλάνε και loopάρουν στο ίδιο σημείο. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με όσα ηχογραφώ εγώ. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Αυτο παλι καλα, σε αλλους με το που παταν το play crashαρει :wacko: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 hi paidia.. loipon tis teleutaies meres to msn mou exei spasei ta neura.. otan to exo anoixto kai ergazomai se allo parathiro anoigei mono tou ka8e 20deuterolepta otan einai klisto anoigei mono tou plz help!!!:cry: :cry: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 hi paidia.. loipon tis teleutaies meres to msn mou exei spasei ta neura.. otan to exo anoixto kai ergazomai se allo parathiro anoigei mono tou ka8e 20deuterolepta otan einai klisto anoigei mono tou plz help!!!:cry: :cry: Tools-->options--->general-->και ξετσεκάρησε τα 3 πρώτα κουτάκια--> πάτα apply και μετά ok-->κλείσε το msn και άνοιξέ το πλέον χειροκίνητα. Πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Tools-->options--->general-->και ξετσεκάρησε τα 3 πρώτα κουτάκια--> πάτα apply και μετά ok-->κλείσε το msn και άνοιξέ το πλέον χειροκίνητα. Πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα. Αν δεν δουλεψει οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω καντο απεγκατασταση και ξαναβαλτο..Υπαρχει και το θεμα για το messenger ομως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=138909 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ta 3koutakia itan ksetsekarismena.. auto to problima ginete pou k pou... an kano unistal to msn tote anoigei ekeino pou exoun ta windows, to aplo.. an kano kai auto unistal tote pali to anoigei :blink: :blink: eleos!! otan patao opiodipote koumpi anoigei i kentriki selida me tis epafes!! meta apo ena format to problima lithike prosorina, meta apo 1ebdomada pali ta idia:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τον πίνει πάλι το msn. Έχει μερικές μέρες που δε μου εμφανίζει comment όταν βάζω και μου βγάζει error όταν πάω να προσθέσω κάτι. Λυπάμαι τις επαφές μου που δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις κομματάρες που ακούω!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 paides exw sobaro problhma me to msn! afou kanw connect mou bgazei to problhma h efarmogh antimetwpise problhma kai prepei na kleisei!.exw kanei uninstall kai meta install 4 fores,kai pali ayto to problhma! exw balei kai palaioterh ekdosh tou live messenger alla kai tou aplou windows messenger kai pali ayto to problhma!! den ftiaxnetai me tipota! kamia idea kaneis? exw dokimasei kai thn antimetwpish problhmatwn stis epiloges,kai kolaei mou bgazei ta prwta tik,alla kolaei stis basikes thires kai prepei na pathsw ok sto minima pou anafera pio panw gia na termatistei h efarmogh....ti na kanw? kamia bohthia please? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα... Προφανώς έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί ούτε με web μπορώ να μπώ κα ιεγώ βγάζει σφάλμα συνεχώς...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα... Προφανώς έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί ούτε με web μπορώ να μπώ κα ιεγώ βγάζει σφάλμα συνεχώς...;) sou bgazei kai esena ayto to koutaki pou leei to windows messenger antimetwpise problhma kai prepei na kleisei kai mpla mpla? giati egw kontebw na kapsw to pc gia na to diwrthwsw! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 sou bgazei kai esena ayto to koutaki pou leei to windows messenger antimetwpise problhma kai prepei na kleisei kai mpla mpla? giati egw kontebw na kapsw to pc gia na to diwrthwsw! :lol: Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...:wacko: http://img166.imageshack.us/img166/6904/1wx0.jpg Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 :lol: Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...:wacko: http://img166.imageshack.us/img166/6904/1wx0.jpg emena mou bgazei minima oti h efarmogh antimetwpise problhma kai prepei na klhsei.shgnwmh gia thn anastatwsh.kai apo katw leei na epoikoinwnisw me thn microsoft kai kati tetoia.den diwrthwnete oute me uninstall-install....ta xw parei Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 emena mou bgazei minima oti h efarmogh antimetwpise problhma kai prepei na klhsei.shgnwmh gia thn anastatwsh.kai apo katw leei na epoikoinwnisw me thn microsoft kai kati tetoia.den diwrthwnete oute me uninstall-install....ta xw parei Χμμμ;) Δεν μπορείς ούτε με Safe Mode να το κάνεις unistall? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 kanei unistall kanonika,apla den diwrthwnete to problhma meta to install.pali to idio se opoiadhpote ekdosh kai na balw.kati apo ta windows exei sbhstei mallon h aloiwthi.den kserw ti allo na kanw ektos apo format Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Contacts μου μετά από ένα repair μπορείτε να βλέπετε τι ακούω. Σας αγαπώ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts