dBpanos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Καλα.. εκτος απο αυτο το εκνευριστικο "Σφαλμα συνδεσης" και αυτο "Due to a connection problem, changes you make might not be applied to other computers you use." στα ελληνικα, ο messenger (plus! live) κανει χρηση cpu 90-97... το βλεπω και απο το task manager και απο το Motherboard Monitor.... Συμβαινει και σε καποιον αλλον..? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 οχι, μια χαρα ελαφρυ ειναι(σχετικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Mου έστειλαν mail σήμερα από το Windows live team για να συμμετάσχω στη beta υπηρεσία που αφορά την επικοινωνία χρηστών yahoo με Windows live messenger. Έκανα join και μιλάω κανονικά με άτομα (1 άτομο δλδ :p) που χρησιμοποιούν yahoo messenger! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Fix gia to provlima pou exoume yparxei sto mess.be Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 ποιο απο ολα τα προβληματα? στο ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 se 2 provlimata: 1. Due to a connection problem, changes you make might not be applied to other computers you use kai to oti den emfanizontai merikes fores ta contacts ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον Windows Messenger (προεγκατεστημένος στα win xp). Έβαλα τον windows live messenger 8.0 και θέλω να τον κρατήσω. Όμως μου εμφανίζει στην επανεκκίνηση και τον παλιό Windows Messenger. Πώς μπορώ να τον απεγκαταστήσω ή τουλάχιστον να μην ξεκινά με τα windows (που το προτιμώ..). Κοίταξα στο msconfig αλλά βρήκα μόνο τον καινούργιο messenger... Νομίζω ότι η απεγκατάσταση γίνεται μέσω μιας εντολής στην Εκτέλεση. YΓ. OK , στην δέυτερη επανεκκίνση λύθηκε. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 What about Removing Messenger or Uninstalling Windows Messenger from Windows XP Make sure your Internet Explorer, Outlook Express, Windows Messenger and other programs are closed before doing this. 1) Click on Start, Run 2) Type the following (or cut and paste it) into the Run line RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove 3) Click on OK http://www.pchell.com/support/removemessenger.shtml Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Κατέβασα και εγώ το wlm. Είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το 7.5.Επίσης πολύ χρήσιμο και το live, αν και χάθηκα μέσα στις επιλογές του... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Εγώ που αντιμετωπίζω το πρόβλημα του οτι δεν με δείχνει on-line ενώ είμαι και ΕΧΩ το status στο on-line τι μπορώ να κάνω εκτός απο προσευχή? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Τον μάτιασα... Έχει δύο μέρες δεν συνδέεται με τίποτα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 απο χτες το βραδυ δε με βαζει και εμενα καθολου.... τι διαολο ??????????????? και οταν κανω troubleshoot ολο εμφανιζει μηνυμα λαθους που δε φτιαχνει με τιποτα! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Kai emena to idio mexri pou evala proxy ston IE Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 απο χτες το βραδυ δε με βαζει και εμενα καθολου.... τι διαολο ??????????????? και οταν κανω troubleshoot ολο εμφανιζει μηνυμα λαθους που δε φτιαχνει με τιποτα! Μήπως 80072ee7; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Μήπως 80072ee7; 800072efd μα τι διαολο ειναι αυτα ? εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα,λυθηκε απο μονο του... δεν νομιζω να μπορειτε να κανετε κατι.υπομονη μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Η μαμα microsoft... εκανε παλι το θαυμα της... Το Προγραμμα ειναι πολυ καλο σε εμφανιση, αλλα μεχρι εκει. Περιμενω μια δευτερη εκδοση μηπως και λυθουν τα προβληματα της πρωτης. Το κυριο προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν αλλαζει το προσωπικο μηνυμα. Απο κει και περα, εχω τυχει να μην μου εμφανιζει τις επαφες μου, να τις εμφανιζει με "αλαμπουρνεζικα" και αλλα "κουλα".... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Είναι BETA ακόμα λέμε, είναι ΓΤΠΚ οι προγραμματιστές που δουλέυουν πάνω στο WLM! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Είναι BETA ακόμα λέμε, είναι ΓΤΠΚ οι προγραμματιστές που δουλέυουν πάνω στο WLM! Εγώ έχω την έκδοση 8.0.0792.00 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σίγουρα είναι beta; Δεν θα το έγραφε στο help->about messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ειρωνικά το λέω :p εννοώ δεν ήταν έτοιμος για official ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Apo to meshmeri dne mporw na kanw sign in... Sthn arxh nomiza oti einai provlhma ths vivodi giati den mporousa na syndethw kai se merika hubs. Twra mpainw kanonika sta hubs alla oxi ston WLM. Antimetwpizei kaneis tetoio provlhma? Error Code: 81000314 Ekane kati malakies pou vrhka sto net gia na ksanaginei register to katallhlo dll alla tzifos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Apo to meshmeri dne mporw na kanw sign in... Sthn arxh nomiza oti einai provlhma ths vivodi giati den mporousa na syndethw kai se merika hubs. Twra mpainw kanonika sta hubs alla oxi ston WLM. Antimetwpizei kaneis tetoio provlhma? Error Code: 81000314 Ekane kati malakies pou vrhka sto net gia na ksanaginei register to katallhlo dll alla tzifos. ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειμαστε ... και στον καθενα βγαζει αλλο μηνυμα λαθους... τι να πω ρε ... Αθλιοι της Microsoft Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Doulepse se mena meta tis 20:00 pou to dokimasa kai twra eimai logged in kai chattarw aprovlhmatista. Thanx MS for pimping my Messenger:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Doulepse se mena meta tis 20:00 pou to dokimasa kai twra eimai logged in kai chattarw aprovlhmatista. Thanx MS for pimping my Messenger:p εκανες τιποτα??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Tpt. Απλά περίμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts