Jump to content

cmaniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    617
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cmaniac

  1. Χμμ... Δε θέλει να μπει. Δοκίμασα τη νέα έκδοση σε φλασαρισμένο με Gen2 Stock από το site της Wind και έλαβα μήνυμα ασυμβατότητας..
  2. Θα πρέπει να αναγνωρίσει την Wind 2.2 ROM για να συνεχίσει, απ'ότι κατάλαβα. Ψάχνω στο μεταξύ κάπου το αρχείο της επίσημης 2.2 και δεν υπάρχει πουθενά..
  3. "The CPUfreq governor "conservative", much like the "ondemand" governor, sets the CPU depending on the current usage. It differs in behaviour in that it gracefully increases and decreases the CPU speed rather than jumping to max speed the moment there is any load on the CPU ." Σε bold αυτο που κανει ο ondemand. Το ειχα παρατηρησει και σε αλλες ROM που περιειχαν το app του ραδιοφωνου με RDS. Οταν εκλεινες το ραδιοφωνο, δεν εκλεινε εντελως το app με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχως RDS, κατι το οποιο φαινοταν αν ανοιγες μεσω adb το log του κινητου. Για να σταματησει αυτο επρεπε να κλεισεις το app απο τον task manager.
  4. http://www.mjmwired.net/kernel/Documentation/cpu-freq/governors.txt
  5. Αυτος που τα γραψε αυτα τα δυο ειναι βαθια νυχτωμενος..
  6. Multitasking Lite/Pro Perfect Task Switcher Visual Task Switcher [...]
  7. SanDisk SDSDQ-008G-E11M, Made In China -> Not Working. Πιθανως να ειναι ελαττωματικη ομως, θα παει για RMΑ και θα ενημερωσω.
  8. Παιδια ο τροπος που σελλεγετε τις πληροφοριες για να δημιουργησετε την Compatibility List ειναι εξ ολοκληρου λανθασμενος. Για να μπορεσετε να εξαγετε ορθα συμπερασματα, χρειαζονται τα part numbers των καρτων που λειτουργουν / δεν λειτουργουν, αλλιως ολοκληρη η ερευνα ειναι αχρηστη. Προσπαθηστε να χρησιμοποιειτε λοιπον του κωδικους των κατασκευαστριων ωστε να εντοπιστουν τα προβληματα επακριβως. Επισης καλο θα ηταν να χωριστουν σε υποκατηγοριες οι κατασκευαστες, περαν των κυρωιν κατηγοριων της χωρητικοτητας. Προσωπικα πιστευω οτι κατι συμβαινει με τον controller της καρτας μνημης και την παροχη ενεργειας απο το blade. Edit: Και για να σας μπερδεψω λιγο περισσοτερο: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9736
  9. Αυτο εδω το δοκιμασε κανεις απ αυτους που εχουν προβλημα με την καρτα μνημης??
  10. Οσοι εχετε προβληματα με τις καρτες μνημης, ειναι πολυ πιθανο να φταιει το File System τους και ο τροπος που εγινε το format. Δοκιμαστε να γραψετε μηδενικα στην καρτα μνημης με εναν card reader, κλειστε και υστερα bootαρετε το κινητο με την αδεια πλεον καρτα μνημης. Αυτο θα την αναγνωρισει και στα notifications θα σας ζητησει να την κανει format, καντε το format μεσα απ το κινητο και ισως μετα να ειναι ολα οκ. Προσοχη, μην κανετε καποιο λαθος στον υπολογιστη και σβησετε τα δεδομενα σας απο καποιο αλλο drive!! Εδω ειναι το προγραμμα με το οποιο μπορειτε να ολοκληρωσετε τη διαδικασια http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=203&sid=3&lang=en
  11. Για αρχη να πω πως δεν περιμενα κινητο με τοσες λειτουργιες στα 160 Ευρω να λειτουργει τη 2η μερα. Κι ομως :p Ειμαι με Stock ROM, αν το αφησω ησυχο εχω CPU Usage 10-13%, μπαταρια μια μερα περιπου με Skype, GPS, Internet, Streaming, Angry Birds, Paper Toss.. :D GPS, οχι απλα ευχαριστημενος.. Ευτυχισμενος! Κλειδωσε σε 10δλτα και επιανε ακομα και σε απιστευτα μερη. Βρηκα και μια ωραιοτατη εφαρμογη για να κανω export τα δεδομενα ωστε να τα περασω στο google earth και ειμαι υπερ-happy σε αυτο το κομματι. Κατι κολληματακια τα παρατηρησα, αλλα ειπαμε, πιστος στο εκλερ και με τη λιγη μνημη.. Υπαρχουν παντως αρκετες ρυθμισεις για εξοικονομιση ενεργειας στο λειτουργικο του... :)
  12. Γιατι, τι εχω εγω? Στο κατούρι πηγαδησα? :p Αλοιμονο, σε καταλαβα, ποσους μαφιοζους να εχει το ελληνικο Internet? :D Το ζητημα ειναι οτι δεν εχω παει ακομα σπιτι για να του περασω καποιο προγραμμα και δουλευω μονο με το ενσωματωμενο GPS Test. Οποτε δεν γνωριζω αν πραγματικα δουλευει ο δεκτης η οχι. (Αν καποιο καλο παιδι μου στειλει ενα σχετικο πμ θα το εκτιμησω δεοντως.. ;) )
  13. Καλησπερα παιδες.. Οσοι εχετε το blade, πατωντας **983*0# και πηγαινοντας στο GPS test, κολλωντας το κινητο στο παραθυρο, ποσους δορυφορους βρισκετε (και σε ποση ωρα)? Εγω 2-3 με το ζορι σε ανοιχτο πεδιο και SNR 30.. (χαμηλοτερη τιμη= καλυτερη) Το πηρα χθες βραδυ και με βλεπω DOA..
  14. Γεια σας, Ειμαι συνδρομητης χρονια στην cosmote (τωρα ειμαι στο Cosmote Προνομιακο 240). Την συνδεση την εκανα Νοεμβριο. Τον περασμενο Νοεμβριο δεν εψαξα να δω εαν ειχε βγει επιδοτηση. Η ερωτηση μου ειναι εαν ειχε βγει τοτε, εχω δικαιωμα να την χρησιμοποιησω τωρα? Και εαν ναι, θα πρεπει να αλλαξω το προγραμμα που εχω επιλεξει ωστε να ειμαι uptodate συμφωνα με τα συμβολαια της Cosmote? (μιας και το 240 παει, πεταξε...) Thanks!
  15. Η πιθανοτητα να χασει τον ενιαιο του χαρακτηρα το εισητηριο εαν οι παρανομουντες που δινουν το εισητηριο σε επομενο χρηστη των μεσων εχει συζητηθει στους κυκλους του ΟΑΣΑ και ειναι παραπανω απο πιθανη εαν δεν αλλαξουμε μυαλο... ΩΠΑ. Η σημερινη απεργια ειναι του ΟΣΕ που εχουν να γινουν προσληψεις περιπου 24 χρονια που εχει ενα ελλειμα που εαν ασχοληθει μαζι του η ευρωπαικη ενωση μαυρο φιδι που τον εφαγε [Σε δηλωσεις του, ο ΥΜΕ ειπε οτι το ελλειμα της ολυμπιακης μπροστα σε αυτο του ΟΣΕ ειναι παιχνιδακι] [εχει συνεχομενα ζημιες εκατομμυριων χρονια και ειναι ανεφικτο να προσδιορισουμε ποσα, γιατι ισολογισμοι στον ΟΣΕ ξεκινησαν καπου στη δεκαετια του 90 - ολοκλρος οργανισμος δεν ηξερε που πηγαινει οικονομικα για δεκαετιες] που εχουν ακινητοποιηθει τρενα που ειχαν την μεριδα του λεοντος σε κινηση λογω ελλειψης ΤΡΟΧΩΝ και τελος να μην ξεχναμε δρομολογια ηλιθιωδως κατω του κοστους, με 15Ε το Αθηνα - Θεσσαλονικη.. Σχετικα με τον κλιματισμο.. Μην περιμενετε θαυματα στο ΜΕΤΡΟ. Ειναι λιγοι οι συρμοι 2ης γενιας [για να εχετε μια εικονα ειναι αυτοι που μοιζουν με νοσοκομειο λογω του φωτισμου τους και δεν εχουν χωρισμα αναμεσα στα βαγονια κατασκευασμενοι απο την ROTEM στην Κορεα το 2001. Οι υπολοιποι αρχικοι συρμοι, με το ροζ εσωτερικο, κατασκευασμενοι απο την ALSTHOM στην Γαλλια το 1997 δεν δεχονται μετατροπη.. Οποτε ξερετε τι θα γινει κατ εμε? Οι μη κλιματιζομενοι συρμοι θα δεχονται εισροη του πολυ ζεστου αερα των τουνελ - αφου δεν γινεται να ζησεις σε αυτους με κλειστα τα παραθυρα το καλοκαιρι - με αποτελεσμα οι μισοι συρμοι να ειναι στην κυριολεξια σομπες και οι αλλοι μισοι αξιοπρεπεις. Ελεγκτες... Υπαρχουν 2 κατηγοριες ελεγκτων, οι ελεγκτες των εκαστοτε εταιριων [ΑΜΕΛ πχ] καθως και οι ελεγκτες που εχουν δικαιωμα να ελεγξουν σε ολα τα ΜΜΜ... Προσεξτε, μην την πατησετε... Τιμη Εισητηριου Κατι που ειναι γεγονος και δεν αλλαζει ειναι οτι το εισητηριο θα παει 1Ε απο τις αρχες του 2009... Δικαιολογιες του τυπου δεν ειμαστε Αγγλια εδω, εχουμε χαμηλοτερους μισθους δεν στεκουν για 2 λογους. Οπως ειπε ενας φιλος νωριτερα ας το παρουμε αναλογικα. Εχουν στην Αγγλια 6πλασιους μισθους της Ελλαδας? Οι προμηθειες τροχαιου υλικου + των ανταλλακτικων τους ειναι 6 φορες φθηνοτερη για την Ελλαδα? Ποιοι ειμαστε, δηλαδη...?? Οπως ειπε και ο gmac τιμολογουν κατω του κοστους, αντι να το καταπινουμε και να μην βγαζουμε αχνα εχουμε και παραπονο! Η ΕΘΕΛ ειναι ετοιμη να παραλαβει 220 νεα λεωφορεια [ http://www.salzi.at/images/articles/2007_09/74/u2_Alpino.jpg + http://galerie-autobusu.cz/tn/wall/Solaris_Urbino_18_wallpaper.jpg ] και να αντικαταστησει καποια απο τα ΠΟΛΥ γηρασμενα της. Περιμενετε να μας τα δωσουν τσαμπα? Ας φωναζουμε για καλυτερη ποιοτητα των ΜΜΜ αλλα οχι και να την απαιτουμε δωρεαν! Ημαρτον! Αυτα τα πολλα - ολιγα... EDIT: Μην ξεχασετε να ενημερωθειτε για τα ΝΕΑ δρομολογια του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ σιδηροδρομου, καθως και γι αυτα που ακυρωνονται λογω των απεργιων
  16. Αναφορικα το γραφημα - pdf της καθημερινης [καταφερα τελικα και το ειδα...] εχει εκτιμησεις μονο για ΤΕΙ... Παντως αυτος που το φτιαξε πρεπει να το ξαναφτιαξει γιατι ειναι κυριολεκτικα κατεστραμμενο...
  17. Πολυ σωστα θεωρειται παρανομη η πραξη του να δωσεις το εισητηριο σου σε αλλον πολυ απλα γιατι ΕΙΝΑΙ παρανομη. Επισης τα επιχειρηματα που παρεθεσαν οι AquaSonic και JustMe! ειναι κατι παραπανω απο πειστικα. Οταν επενδυεις, δηλαδη εχεις εξοδα, πρεπει με καποιον τροπο να αντισταθμισεις αυτα τα εξοδα με εσοδα τα οποια δεν ειναι αλλα απο τα εισητηρια. Αν καποιοι παραπονιεστε για την κατασταση των ΜΜΜ [πλην του ΜΕΤΡΟ] τοτε αναλογισθειτε τι κανατε για να ανατρεψετε αυτην την κατασταση την τελευταια φορα που μπηκατε σ αυτα. Πλρωσατε εισητηριο? Τηρησατε του κανονες που ισχυουν κατα την διαρκεια της χρησης τους? Εχθες το βραδυ μπηκα σε εναν σταθμο του ΗΣΑΠ και καθως περιμενα τον επομενο συρμο ερχεται ενας τυπος και με ρωταει αν εχω αναπτηρα για να αναψει τσιγαρο... Οταν του ειπα πως απαγορευεται δειχνοοντας του το σημα στην απεναντι αποβαθρα απαντησε με στυλ.. Ε και? Απο εδω δεν εχει... Παραπονιεστε για την τιμη του εισητηριου... Ειχα μια κουβεντα με εναν συμπατριωτη μας που εχει την τυχη - ατυχια να μενει στην Σουηδια. Ο ανθρωπος μου μιλησε για ΜΗ ΕΝΙΑΙΑ εισητηρια, που ισχυουν για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ διαδρομη με κοστος πανω απο 5Ε. Εκει ευνοουν τους συχνους χρηστες - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ - προσφεροντας πολυ φθηνοτερες καρτες απειροριστων διαδρομων. Ομως ακομα και σε αυτην την περιπτωση ισχυουν παρα πολλοι περιορισμοι και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι πιο συμφερουσες απο αυτες της Ελλαδας. Αν θελετε κατι ακομα, οριστε αποσπασμα απο συνεντευξη που εδωσε ο Υπουργος Μ.Ε. σε γνωστο τηλεοπτικο σταθμο:
  18. Και μετα θα κλαιμε... ;)
  19. Σορρυ ειδα πορτοκαλι και εφυγα κατ ευθειαν :p Ανακαλω λοιπον. Το σωστο λεωφορειο ;) : Volvo B10M MkIII 11m. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ 1993 Οπως ειπε και ο aqua για κατεβα μια βολτα, εχεις να μαθεις πολλα για το τι σημαινει χρεπι...
  20. Scania/ΕΛΒΟ Αμαξωμα τυπου Unicar, 1996
  21. Ενω στα λεωφορεια της ΕΘΕΛ εχουμε και παραδειγματα 20ετιας, ισως και παραπανω. Δεν θα επεκταθω στα τεχνικα χαρακτηριστικα των λεωφορειων - δεν ειναι της παρουσης - αλλα απλα δεν θελετε να μαθετε τι πιστοποιησεις (δεν) εχουν οι μηχανες των λεωφορειων που βλεπουμε καθε μερα. Δεν σχολιαζω συντηρησεις κλπ ωραια που δεν γινονται. Και για να μας συγκρινουμε, θα σας πω οτι ο ΟΑΣΘ εχει το καλυτερο αστικο λεωφορειο της ευρωπης (Mercedes-Benz Citaro2 18μετρο) ενω εμεις κατι ηλιθιες σφυριχτρες που κοπανανε σε καθε λακουβα και που για να κυκλοφορησουν στην Αθηνα κοντεψαν να περασουν ανακατασκευη. Τεσπα. Αυτα.
  22. Ναι ηταν μπερδεμα με τις καρτελες... (ατιμε ΙΕ7...) Κοιτουσα και τα χαρακτηριστικα των αλλων FP2 και να σου η παραπληροφορηση... Τραβαει οντως 30fps απο την κυρια καμερα και απο την δευτερευουσα 15fps. + Στο forum nokia αναφερεται οτι το N96 εχει 32-bit βαθος χρματος (16.000.000 Χρωματα) + Ενα καλο του 6220: Xenon Flash (Παντα με καμερα με φακο Carl Zeiss) Οριστε και το σποτακι του N96
  23. Το 6220 Classic ΔΕΝ τραβαει βιντεο στα 30fps... http://www.forum.nokia.com/devices/6220_classic Αλλα ουτε και τα υπολοιπα S60 3rd Edition FP2 (N78 και 6210 Navigator) με εξαιρεση το N96...
  24. Δοκιμασε να κανεις ενα BIOS Update, ωστε να ξεκινησεις απ τα βασικα. Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα αναγνωρισης απ το BIOS με το ασυρματο πληκτρολογιο σου. Drivers τα drives γενικα δεν χρειαζονται, εκτος κι αν πας να ξεκινησεις....DOS. :p So, Bios update απο εδω: ftp://europe.asrock.com/bios/AM2/ALiveSATA2-GLAN(2.60)Win.zip (τρεχει σε windows.. για να μην σε κανω να τρεχεις με DOS και δισκετες). Απ οτι βλεπω εχουν αναβαθμισει τον κωδικα για τις USB, στην τελευταια εκδοση, καθως και αλλες βελτιωσεις σχετικα με την CPU στις προηγουμενες. Συνιστω ανεπιφυλακτα και προσεκτικα. Μην το διακοψεις για κανενα λογο και...Προς θεου, μην το κανεις εν μεσω καταιγιδασς... Δε θες να μαθεις γιατι.
×
×
  • Create New...